YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

SALDIRMAK GÜZEL ŞEY? I REST OF MY CASE MİŞŞŞŞŞŞ..

October 31 2001 at 9:31 PM
yolcu  (Login bburgac)
from IP address 212.29.69.206

Yerine göre saldırganlık güzel ama bir kişiyi hedef alan yazıdan sonra da I REST OF MY CASE diye salak ötesi cümlelerle de kaçılmaz..madem ki I rest of my case , o zaman hiç tartışmaya girmeyecek,yazı yazan forum katılımcılarıyla muhattap olmayacak,isimlerini deşifre etmeyecek ve uslu uslu ekrana bakacaksın.

Ey şebek adam, uzmanlık alanın küfürse o zaman küfürler üzerine yeni tartışmalar açacak ve insanların küfür dağarcığının gelişmesini sağlayacaksın ki bu konuda da çok başarılı olacağına tüm içtenliğimle inanıyorum.

Ey cahil adam duy sesimi, bugüne kadar yazmış olduğun hiç bir yazın temiz değil, her yazında mutlaka malum uzantını! kullanıyorsun,her yazında mutlaka şiddet içerikli bir kelime veya cümle var.

Ey şebek adam duy sesimi, insanlarla diyalog kurmayı senden mi öğreneceğim, insanlarla paylaşımı senden mi öğreneceğim.bu hiç bir zaman haddine düşmez.

Ey cahil adam duy sesimi, yazıların öyle gösteriyor ki benden en az 10 yaş büyüksün ki türkçe karakterler kullanmıyorsun,yurtdışında olman büyük olası ama sen cahil biri olarak bu kaliteli forum sayfalarında benim gibi gençleri eğiteceğine onlarla hayatı paylaşacağına,saldırıyorsun,saldırıyorsun,saldırıyorsun...

Ey cahil adam duy sesimi,sen saldırmakla da kalmıyor kendini bir sokak kedisi gibi hissettiğinde de sığınacak sıcak bir yer arıyorsun ama farkında değilsin ki böyle saldırganlara ve küfürbazlara kimse destek çıkmaz.

Ey cahil adam duy sesimi, senden daha genç biri olarak sana nasihatım insanlara biraz daha ılımlı yaklaş.

Ey şebek adam duy sesimi, SEN BU KAFAYLA HER ZAMAN KAYBETMEYE MAHKUMSUN...

Respond to this message   
AuthorReply
HACI
(Login cagasan)
66.31.116.125

YOLCU KIMDIR?

November 1 2001, 1:15 AM 

Efendim siz Yolcu'nun bu densizligine bakmayiniz.. Biz O'nunla oteden beri tanisiriz. Eskiden Istanbul Abanoz sokaginda otururlardi. Arasira karisini ziyarete giderdim.. Simdi nereye tasindilar bilmiyorum..
Yolcu bir gun hanimini Istanbulda yalniz birakip, bir seks sergisi icin Rusya'ya gitti. Asagidaki siir bu seyahatin ve arkasinda biraktigi haniminin oykusudur...

YOLCU VE HANIMI

Yolcu adli tanidik biri vardi,
Hircindi,
Sagi solu belli olmazdi.
Comertti buna ragmen,
Sevdikleri icin,
Hanimini bile vermekten
Cekinmezdi.

Bir karisi vardi,
Arkadasimin,
Atesliydi cok,
Begenmezdi her erkegi,
Dogusgendi,
Comertten cok,
Hakkini kimseye yedirmezdi...

Yolcunun en buyuk zevki,
Sessizce oturup bir kosede,
Raki icip, futbol seyretmekti.
Haniminin tutkusu ise,
Erkekten erkege kosmakti..

Cagrildi bir gun ansizin,
Rusya yolu acildi Yolcunun,
Yapacak fazla isi olmayan,
Hanimi icin,
Resim kursu bulundu,
Vakit gecirmesi icin...

Ciplak erkek resmi yapacaksin,
Golgelere dikkat edeceksin,
Dediler,
Eline firca, boya ve,
Bir cetvel verdiler.

Peki dedi,
Firca ve boyayi anladim ama,
Ne yapacagim bu cetveli?
Merak etme onu su anda,
Dediler,
Anlarsin ilerde nedenini.

Yolcu Rusya'da ter dokup,
Cabalarken,
Hanimi Istanbulda oturup,
Ciplak erkek
Resmi yapiyordu...

Bu arada,
On gundur Rusya'da,
Bir dus bile alamayan Yolcu'ya,
Ortak bir banyoda,
Yikanmaktan baska,
Care kalmamis gorunuyordu....

Sonunda tere, kire,
Dayanamayan Yolcu'nun eline,
Bir sabun verdiler,
Hadi git su adamlarin icinde
Yikan, temizlen bari dediler.

Dirsek dirsege idi hamamda,
Atsan igneyi, dusmezdi yere,
Daha basini bir kere bile
Yikayamadan Yolcu,
Aksilik bu ya,
Dusurdu sabunu yere....

Caktirmadan egildi,
Yerdeki sabuna bakti,
Sonra donup, etrafa bir goz atti.
Olacak is degildi!
Her yerde iri yari adamlar vardi....

Buyuk bir dus kirikligi icinde,
Hirslandi icin icin,
Alacagi risk degmezdi,
Bir parca sabun icin...
Egilmekten vazgecti,
Sabunsuz yikanirsa
Gotunu koruyabilecekti..

Bu arada hanimi,
Anladi,
Cetvelin kerametini,
Golge dusurmek icin,
Yana donunce adam,
Kapti cetveli birden,
Golge henuz kuculmeden,
Boyutlarini olcmeliydi...

keh keh keh..

Respond to this message   
HACI
(no login)
66.31.116.125

AMACINIZ NEDIR.. HACI SIZI HER BAKIMDAN TATMIN EDEBILIR..

November 1 2001, 3:10 AM 

Yolcu;
Kim ve ne oldugunu bilmiyoruz. Birden ortaya ciktin.. Amacini acikca soyle.. Forumu bogmak mi istiyorsun, yoksa Haci ile bogusmak mi... Foruma dokunmadigin sure sana bir sey yapmayacam.. Bak sana bir baska forum adresi vereyim. Senin icin biraz entel bir yer ama, orada Haci'yi bulabilir ve onunla kozunu paylasabilirsin... Adres su;

http://network54.com/Forum/139530

Hadi bakalim, anca gidersin.. Burada parazit yapma. Burasi iyi ve guzel insanlarin forumudur. Hic haric tabii. Senin de yerin degilmis gibi duruyor. Bu iletiyi burada yazmaya mecburum sana Haci ile bulusacagin adresi iletmek icin..
Eger sorun Haci ise, oraya gel ve haci seni biraz aydinlatsin, eglendirsin...
Haci loves young minds. Haci will rock you baby...
Hele bir disi isen, Haci seni kucagina oturtur ve sana seksi hikayeler anlatir.. Seni oper, sever..
Gel bana gel canim.. Gel Inteliforum'a gel..
Gel kucaga.. Bu zavalli forum su anda Hic'in elinde rehin.. Bir de sen zarar verme. Butun sorunun Haci ise, O'nu nerede bulacagini ve O'na nerede hakaret edecegini artik biliyorsun.
Haci'ya hala burada hakaret etmeye devam edersen, asil amacinin Haci degil, Alternatiforum oldugu anlasilacak..
Yolcum benim. Insallah soyle 35 yaslarinda bekar ve virjin bir kizsindir...
Gel de virjiniteni bozsun Haci senin bakiiiiimm
Bu forumda, herkes icinde olmaz. Ayip olur
Aramizda saygin insanlar var...
Ok?

keh keh keh...

Haci..

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.222

Hadi bakalım rezil, sapık, insanlık dejeneresi Haci, kendini unutturma

November 1 2001, 8:44 AM 

Bazen sana sempati gösterenler oluyor da
Göster kendini
hadi kocaoğlan
hadi bakalım
sakın unutturma aslını
Kocaoğlan
allan pullan sallan kocaoğlan
Defçilerin bile var
kocaoğlan

Respond to this message   
yolcu
(no login)
212.29.64.132

Adam olacaksın ama...

November 1 2001, 12:53 PM 

Sağır veya körmüsün?
bir kez olsun tartıştığın kişinin cinsiyetini merak etme. Bir kez olsun tartıştığın kişinin ailesini veya herhangi bir tanıdığını yazına katma.
Yolcu'nun senin gibi insan müsveddeleriyle işi olmaz.Sen kim,tartışmak kim...Geç bunları...Benimle tartışmak için önce yola geleceksin ve efendi efendi yazı yazacaksın..Yolcu'nun senin gibi, katılımcıların kendisine,sevgilisine,eşine veya ailesinin herhangi bir ferdine göz diken bir şebekle işi olmaz.

YOU CAN JUST DO YOURSELF!!!

benim kim olduğum önemli değil,sen kaşınmıyor olsaydın ilk yazmış olduğum yazıdan sonra bana cevap vermezdin ve olay bu şekilde kapanırdı ama sen kurtlu bi şahsiyet olarak ne yaptın,SALDIRDIN..hem de bi aforumcuya yakışmayan bi şekilde saldırdın.Sen bunu hep yapıyorsun şebek.(belki şebeğe benzemiyorsun ama e azından attığın kahkalar öyle.for example; KEH KEH KEH,bu ne ya? )

...

Respond to this message   
HACI
(no login)
66.31.116.125

NEYSE, PISLIGIN TA KENDISI OLAN BIRI BELKI BIR DAHA YAZMAYACAK GIBI DURUYOR. DARISI HIC'IN BASINA

November 1 2001, 1:45 PM 

Cok ilginc;
Hic'i anladik.. Kuyruk acisi var. Adam ahlaksiz gurursuz, onursuz..
Peki bu Yolcu'ya ne oluyor. Ne yaptim ona acaba? O da neden ahlakzilik, gurursuzluk ve onursuzluga soyunuyor. Insanda bir cevher ya vardir ya da yok. Ama neden olmasin ki..
Cok merak ettim dogrusu. Sadece merakimdan bir iki ileti yazdim ve onu bu forumdan uzaklastirmak istedim..
Kim veya ne onun hedefi, belli degil...
Neyse, bana bir daha yazmayacak gibi duruyor..
Bakalim oyle mi olacak yoksa Hic gibi kabina sigmayacak ve butun foruma tasacak mi?
Burasini da zaman gosterecek..

Her turlu insan var bu forumda.
Neler gordu bu forum neler. Bu da boylesi..
Hayirli olsun..

Pisligin ta kendisi olan daha kac kisi var acaba?

Respond to this message   
Current Topic - SALDIRMAK GÜZEL ŞEY? I REST OF MY CASE MİŞŞŞŞŞŞ..
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss