YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

bildiğiniz tanıdığınız her yerdeki forumlardan çıkıyorum

April 7 2001 at 5:04 AM
:)  (no login)
from IP address 212.252.1.182

çünkü çok yazık,

sizlere iyi yolculuklar

wayyy beee

çok safım gerçekten de

Respond to this message   
AuthorReply
:)
(no login)
212.252.1.183

April 7 2001, 5:18 AM 

bilmediklerinizden de

Tevbe
"Nasuh tevbesi"yle

Respond to this message   
swart
(no login)
193.250.127.30

ne oldu?

April 7 2001, 5:25 AM 

yeni bir sey mi, ogrendinde
safligini anladin

soylede bakalim

biz ne kadar safiz

Respond to this message   
Haci
(Login haciomer)
24.147.185.127

BUYUK LOKMA YUT AMA BUYUK LAF ETME

April 7 2001, 6:43 AM 

Yahu Balikci..
Sen de digerleri, malum cevreler gibi, her seyde suikast, dana altinda buzagi ariyorsun.. Bir ileti bizleri ortadan ikiye boldu.. Tumun beste-altida birinden boldu, daha dogrusu.. Oyle bir durum olustu ki, tarafsiz olmaya olanak yok.. Her kes kendine gore bir taraf tutacakti.. Hristiyanlar bile arlarinda fikir birligi yapamadilar. Websevant G, Tavukcuyu desteklerken, Sen Antuan onu yerdi.. Ateistler de de ayni durum goruldu. Yalniz muslumanlar birliklerini az cok korudular.. Gerci bazilari katilmadi, nedense.. cok laf edenler ozellikle... Ne bekliyor idi iseler se.....
Senin anlayacagin delinin biri kuyuya bir tas atti.. Hic birimiz cikaramiyoruz.. Yahu deli misiniz.. siz de.. O deli gibi... Kendi koydugumuz kurallarin elinde esir gibi duruyoruz ve bunu bilen digerleri o kurallari kullanarak, bizlerle alay ediyor, bizleri manuple ediyor.. Anlamiyor musunuz? Bu kadar saf ve aptal misiniz?
Bence cok dogrusunu yaptik. Kendimizi digerlerine manuple ettirmedik. Cogunlugumuzun aldigi karar, dogru veya yanlis olmasi onemli degil, uygulamaya sokuldu. Bu demokrasidir.... degil mi?
Sen hic merak etme, sevgili kardesim.. Bazi olagan ustu anlarda boyle durumlarla karsilasilabilir.. ve bu anlar bizlere bazi seyler ogretebilir..
Atalarimiz ne demis!..

BUYUK LOKMA YUT AMA BUYUK LAF ETME....

Belki de biz cok buyuk laflar ettik....
Selamlar..
Don't you dare to go away..... You belong to this forum.. You cannot survive outside.. They will destroy you.. and your ideals...... To me, you are too precious to lose...

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.43.153.113

:) :) :)

April 7 2001, 8:05 AM 

HACIM

Yok yaw!.. O kadarlik da degil!... Adam olup gelir kerata!... Teptili mekanda hayir vardir!...

Selam Sevgi ve Dua Ile..

Respond to this message   

(no login)
212.252.3.137

burası ne?

April 7 2001, 11:50 AM 

Burası
tartışma ortamı..

Burası
kişilerin iletişimsizlik ortamından sıyrılıp
kendini sosyal olarak var ettiği yer değil

camına gelen kuşlara bayat ekmekleri ıslatıp ufala
bir
dostunun düğününe git
oyna

mahalledeki çocuklara kağıttan tuzluk yapmayı öğret

balık tutanları seyret

bakkalınla kriz üstüne at tut

burası tartışma platformu
sanırım
fazlası bekleniyor

sevgiyle

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.43.153.113

GAKK

April 7 2001, 5:19 PM 

Hani bir soz vardir!... Eminim cok iyi bilirisin!... Nasil gelne gideni aratirsa!... Sen gittigin yerde burasini ARAYACAKSIN!... bunuda unutma!... Tabii gidebilirsen!... o'da ayri bir sorun!...

Selam,Sevgi ve Dua Ile..

Respond to this message   
dogan
(no login)
210.8.224.2

gidene gule gule

April 7 2001, 6:37 PM 

giden gider
ama gak zor gider
isterseniz kovun
deneyin

sevgi ile

Respond to this message   
dilemma
(no login)
217.80.84.125

:(

April 8 2001, 12:17 AM 

Neler oluyor ya!

Yapmayin arkadaslar. Paylasilanlarin hicmi önemi yok?

balikci, Gak

Gitmeyin...

Respond to this message   
rope
(Login rope)
213.153.175.62

Kardeşim

April 8 2001, 7:22 PM 

Gidenin önüne durmayız.
Lütfedip kimliğini de açıklarsan,
Kimi özleyeceğimizi bilebiliriz.
Balıkcı, İsc, Aydınİnanç, vs isen,
Biz bu filmi görmüştük.

Respond to this message   
brek
(no login)
62.29.33.33

neden

April 9 2001, 3:53 PM 

yaw alemsin rope
şurda ciddi bir veda olayı var
sen ne diyorsun

ben kimse gitmesin derim

Respond to this message   
ebuselam
(Login ebuselam)
209.240.220.230

can cikar huy cikmaz

April 13 2001, 4:38 PM 

arkadaslar balikcinin huyudur,geldigim gibi gidiyorum der,sonrada gitttigi gibi gelir,biz balikcini cok elvedasini dinledik isa mesihte.bazen neyzen kemal olur bazende isc,aydin inanc,ozgur inanc,:),igno,nurtac biri gider biri gelir.kimse kendine dert etmesin balikcimiz biryere gitmez.mesele tavukcunun daha dogrusu sahte tavukcunun yani senantuanin nereye gidecegi.boyle giderse cehenneme gidecegi garanti de. cehennemin neresine ben bilemiyorum. hacimiz yine SAF numaralarina yatmis. tavukcuyu webservant onayladi sen antuan kinadi demis.tavukcunun sen antuan oldugunu bildigini bilmemizi istemiyor herhalde.yada herzamanki gibi gundemi saptiriyor. webservant sitesinden kovdugu tavukcuyu 6 dakika sonra niye tebrik etsin ki?sahte tavukcu yani senantuan hakiki tavukcunun adini kullanarak yolladigi kendi yazisini nicin kinamasin ki?ben haciyi gizli hiristiyan misyoner likle itham ediyordum.simdi sen antuanin ateist olduguna suphelenmeye basladim.gecen isamesih.org da nycthopo nickli biri satanizmle ilgili iletiler asmis birde benim e-mail adresimi istiyor.dedim bu bizim sen antuandan basksi olamaz.balikci ebuselam dikkat et bu satanist ruhunu calmasin deyince,kalkti ben satanist degilim ateistim dedi ama ne careki oynadigi IP i goremiyordum. bulent sahinin davetiyle burada dolasirken birde ne goreyim meshur satanist anton szander la vey hortlamis ayni mesajlarla buradada boy gosteriyor. IP numarasi aynen SenAnTuAN la ayni imis ne tesaduf dedim kendi kendime.gel cik su isin icinden.turkcede bir laf vardir inegi arkadan tanirim diye,bende seytantuani kuyrugundan taniyorum.laf aramizda kendisi iyi suryanice bilir. suryanicesune laf yooooook!

Respond to this message   
Haci
(no login)
151.203.60.249

BILIYORUM, BIR CIRKEFE TAS ATIYORUM.. BAKALIM NE OLACAK?

April 13 2001, 5:04 PM 

Ebuselam;
Girdigin her foruma kendi anormal psikolojinle zehir saciyorsun.. Yok Haci misyoner mis de, hristiyan mis da, yok SenAntuan Tavukcu imis de.. Yahu Tavukcu sensin.. Yalanci sahtekar.. Bu foruma gelip yazan Tavukcu sen olmayabilirsin ama, Isamesih.org'dan kovulan Tavukcu sensin.. Sahte Tavukcu'nun IP'ini biliyordu Websarvant G, seninkini de biliyordu.. Dolayisiyla Sahte Tavukcu'nun sen olmadigini biliyordu.. Zavalli SenAntuan'i ne diye suclayip duruyorsun bilmem.. Neye istinaden..
Incil.com'da ve Alternatiforumd'da yazan Tavukcu'nUn IP'leri ayni.. 213.194.68.168 Sen Antuan'in ise farkli.. Ben arayip duruyorum ama, benzer IP'li farkli Nickli biri ile henuz karsilasmadim.. Aramaya devam edecem.. O sen misin acaba. Baska bir internet cafe'den yazan.... Kafasizin birisin Ebu.. Resmen bir idiotsun.. Hic bir kimseye, hic bir degere guvenmiyor, inanmiyorsun.. Kafan yalniz seytanliga calisiyor. Ic guzelligine sahip degilsin.. Cirkinsin, hem de cok cirkin.. Zekisin, akillisin ama dedgigim gibi onlari Islam'in ve inanclarin lehine kullanmiyorsun. Cunku kotusun.. Malign bir sahsiyetsin... Butun yaptigin insanlari elestirmek, onlara satasmak, hakaret etmek... dana altinda buzagi aramak.. Kisilikleri ile oynamak.. Onlarla alay etmek.. Sen bir psikopatsin Ebuselam.. Pis bir karaktersin.. Asagilik bir insansin. Simdi de buralara geldin.. Senin suyunu cikaracam burada. Buna emin olabilirsin..
Keske elestirdigin kisiler kadar bir degerin olsa.. Senantuan'in yureginin binde birine sahip degilsin. Webservant G ile hic bir seklilde kiyaslanamayacak kadar kotu kalplisin, Balikci'nin nickinin agzina alamayacak kadar malign bir sahsiyetsin.. Usandim senin bu sahsiyetsizliklerinden artik, biliyormusun.. Bir de o kadar utanmazsin ki... Haci'yi misyoner yapacak kadar asagilik bir karaktere sahipsin.. Sen buraya gel ve pisliklerini bosalt.. Haci'yi karsinda bulacaksin.. Cunku sen degersiz bir mahluksun ve elestirdigin insanlarin eline su dokemezsin.
Pis, rezil, asagilik yaratik.. Sonunda bana bunlari soyletecek kadar kizdirdin..

Respond to this message   

(no login)
213.194.68.26

Untitled

April 13 2001, 9:13 PM 

boş ver hacı deymez ebuselam için kendini üzmeye
yazdıkları ile ne olduğunu zaten kendisi ortaya koyuyor

nedemiz ziya paşa

secaat arz eylerken merdi kıpti sirkatını arz eder

( yanlışsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen )

biliyorsun ispat müessesi vardır

eğer ebu selam bizim webservant-g ve benim ona komplo

kurduğmuzu ispat edemezse şerefsiz dir

Respond to this message   
balıkçı
(no login)
212.252.1.182

En son durum karşısında zorunlu olarak bir savunma ve Söz

April 13 2001, 9:52 PM 

Niçin çok büyük tepki gösterdim
ve çok büyük tepki gösteriyorum
Çünkü, İsaMesih.Org açıldığındanberi WebServant Gökhan'ı tanıdım ve Gökhan'ın kendinden başka hiçkimseyi savunmayacak ölçüde ancak kendinden sorumluluk duyduğunu anladım ve biliyorum. Ve o rezil sayfa açıldı. O zaman İsaMesih.Org bunalımdaydı ve Alternatiforum yükselişteydi. Raslantı olacak ki (!) tam bu süreçte o rezil sayfa açıldı. Oysa ki, o zaman bu forumda en karşıtlar bile sempatikleşiyordu. Bedirhan'ı bile sevmeye alışmaktaydım. HacıAli'ye bile katlanıyordum. Ama öyle bir sayfa'nın kalıcı olması "Din formu"nu eski ve yeni katılımcılara iğrenç gösterecekti. Bunu kim yapabilirdi? Ahlaken tepki gösterebilirdim ki, bir uzman olarak ilk ve en ağır tepkiyi sevgili Haci yaptı ve bu durumu baştan ayağa boyadı. Ben ise safçasına bunu sorumsuz ve ilgisiz bir serserinin yaptığını düşünerek o sersemi kaçırmak için küfürleşmeye bile girdim. Ancaaaak, o ne, bir an gördüm ki, WebServant G Gökhan, tavukçu'yu savunuyordu. İşte o zaman kafama dank etti. Gökhan güye beni sevdiği için, sempatik bulduğu için soymamıştı, kendi de soyunmamıştı, ve "isc ile Gökhan giyinik" dediğim de, müdahale edince söyleminden kendini ele vermeğe başladı ve Tavukçu'yu savundukça da battıkça battı. Hiç bir Hristiyan'ın böyle bir eylem yapamayacağına inandığımdan, gerçekten de manen yıkıldığımı duyduğumdan ve katılımcıların konuya yaklaşımlaşımlarındaki hafifliği asla kabullenemediğimden, "Bu kimselerin arasında benim ne işim var!" tepkisiyle ayrıldım.
Bir süre izledim.
Bülent sayfayı İsaMesih'e taşıdı. Gökhan şaşırdı ve panikledi ve sayfayı sildi. Çünkü bu WebServantG 'liğinin ve geçiminin sonu olabilirdi. Ve buraya gelip özür diledi. Demek tartışmalar sürdüğüne göre halen kurtulamamış.
Sonra telefon hattım arızalandığı için günlerce internet'e giremedim ve şimdi görüyorum ki ebuselam komplekslisi buraya da gelmiş. Gelsin. Alternatiforum artık oturmuştur ve seçkin bir sitedir ve katkılarım için de seviniyorum. Katılımcılar artmalıdır. Buraya önem verdiğimde gak bana: "Sen burayı fazla önemsiyorsun!" gibi sitemlerde ve ta'rizlerde bulunuyordu ve fakat kendi de gördü ki Alternatiforum amacını aşmıştır ve özlenen bir düzeyli ve kapsamlı Site olmuştur.
SenAntuan'a çatmanız ve kuşkulanmanız çok yazık ve günah çünkü O böyle değil, hiçbir fesatlığı yapamaz değil, düşünemez bile; anlayışım budur.
:)işaretiyle son iletimi başlık yapmam beni artık tanımanız ve İP no'mun en istikrarlılardan birisi olmasıdır. Belki bu da bir Superonline kalitesidir. Kimseden, gizlim saklım ve korkum, çekincem yoktur; heryere hesab veririm ve kafa tutabilirim. Sizlerin ummadığınız ölçüde meşruiyet içinde ve kelle koltukta savaşım gücüm ve inancım, direncim ve idealim olduğuna inanıyorum ve güveniyorum.
Kullandığım nick'lere gelince, ancak suç işlediğimde hesab veririm, açık kimliğim hepinizden ileridir ve nicklerimi kullanma felsefesi ve esprisi kendime özgüdür.
Ve, hesaba çekenlere de, Neyzen Tevfik gibi: "...sana giren çıkan ne be dürzü!..." diyemem.

Sevgili Haci,
En çok da sizden ayrı kalacağıma üzülmekteyim.
Uğraşmayın, artık bu sayfayı kapatmalısınız.
Bana gelince,
"Nasuh Tevbesi" konu olunca, geri dönebilmem artık olanaksız oluyor.

Sevgiyle
Esenlikle
Güzellikle
Hayrlısı Hakk'tan
"külli şey'in sebeba"
Rasgelirse
Mutlulukla
Rasgele

Respond to this message   
rope
(Login rope)
213.153.175.62

Ben de sigarayı bırakıyorum

April 13 2001, 10:14 PM 

Yalandan kimse ölmemiş.
Yalan var,
Bir de beyaz yalan var.
Kimseye zararı olmayan.....

Respond to this message   
(no login)
212.252.1.182

April 13 2001, 10:18 PM 

Rope
çok kara kalplisin
artık ne istersen de
senin eşeğin kancık olsun, sıpan da bol olsun
vesselam

Respond to this message   
Haci
(no login)
24.147.185.127

GEL HADI GEL, FAZLA NAZLANMA...

April 13 2001, 10:20 PM 

Sevgili Balikci;

Anlamadin mi hala, asiri bir tepki gosterdin..

Basinda cop kirariz, olur biter.. Daha da olmazsa, yemini bozdugun icin bir kac gun daha yanarsin cehennemde.. Nick'lerinin coklugu yuzunden orada o kadar cok yanacaksin ki, bir kac gun hic farketmemeli.. keh keh keh..

Bu is kapandi gitti artik.. Sen buradan ayri durmakla yalniz kendini cezalandiriyorsun.. Degil mi?
Dusun uzerinde biraz.. Senin burada olmamana kim memnun olacak. Ebuselam, Haci Ali, Bedirhan.. baska kim olabilir? Onlari mutlu edeceksin.. Hala uzak kalmak istiyor musun?

Gel hadi gel, fazla nazlanma.. Davetye mi bekliyorsun?

Respond to this message   
rope
(Login rope)
213.153.175.62

Hacı üzme kendini

April 13 2001, 11:41 PM 

Tiryakilik bu.
Bir şeye benzemez.
O biryere gidemez.
Başka lakapla gene gelir.
Kalbimin rengi mi?
Renk körlüğü,
Kimsenin suçu değil.

Respond to this message   
.
(no login)
212.252.1.183

.

April 14 2001, 12:00 AM 

.

Respond to this message   
ebuselam
(Login ebuselam)
209.240.221.125

Untitled

April 16 2001, 7:51 AM 

yahu senantuan ziya pasanin o sozunu bize niye soruyorsun? BARANCC ye sorsana isamesih.org ta birkac defa daha o yazmisti.herhalde senden ogrenmistir. balikcinin gonlundeki yerinde bir bska dogrusu.o seni tasdik etmeseydi sana guvenebilirdim ama maalesef arkadaslarin senin hakkinda kotu dusunmeme sebep oluyorlar.yoksa ben seni iyi cocugu bilirdim.

Respond to this message   
cagasan
(no login)
213.153.175.62

sevgili balıkçı

April 16 2001, 11:25 PM 

tevbelerr için kefaret müessesesi var.
hem sen neyine güveniyorsunda tevbe ediyorsun
mevlana ne demiş
bin kere tevbe etsen de
bin kere bozsan
yine gel
hem tevbeni bozunca kefaretten
faydalanacak insanları bir düşün
kimbilir kimi nasiplendirip sevindireceksin
öfke sağlığa,
keskin sirke küpüne zarar veriyor bilmiyormusun
daha da akıllanmazsan
sana birde
zümer-53 ayeti tavsiye edeyim

sevgiler

Respond to this message   
rope
(no login)
213.153.175.62

Cagasan

October 30 2001, 1:30 PM 

Bu iletini hatırlatmak istedim.
Gidersen,
Ben hakkımı helal etmem!
Birşey ifade ediyorsa....

Respond to this message   
HACI
(no login)
66.31.116.125

BU ADAMDAN ZAMANINDA KURTULMAK VARMIS AMA

October 30 2001, 1:49 PM 

Bu ibne Balikci "ve diger kendileri!" gidip gidip gelirlerdi eskiden. Bu bin kilikli icin ne olur gel diye cagirirdik. Hac Ali bir keresinde cok guzel bir yorum yapmisti. Ne demisti. Hacim, birak gitsin.. Adam olur. Tepdili mekanda fayda vardir.. Yahu biz Haci Ali'yi hic dinlememisiz. Daha baska oldukca isabetli saptalamalari da vardi.. Rope ve Gak icin falan. Onlara hala devam ediyor..

Cagasan isi ise cok farkli.
Gercekten kalbim kirildi..
Tavanarasini bu forumun diger editorlerine birakamazdim..

Cagasan, yeni sifreyi sana e-mail ettim..
Gel forumuna sahip cik..
Bazilarini da hic dikkate alma..
Seni gerceken sevenler var..

Respond to this message   
MGK
(no login)
213.153.175.62

Ben çagaşanı severim...

October 30 2001, 1:57 PM 

Bunu burada belirteyim.
Gitmesi saçmalık.
Naz yapan kızlar gibi.
Buradan herkes her fikir ayrılıgında gidecekse bir de gönül alma ekibi kuralım bari.

Şahsen gitmesini hiç istemedim.
Çagaşanı severim.
Bir iki konuda ayrıştık.
Çogu konuda da hemfikir oldugumuzu da hatırlatırım.

Belirtmek isterim.

Çagaşana ulaşmak istedim.
Ama ulaşamadım.

Respond to this message   
Current Topic - bildiğiniz tanıdığınız her yerdeki forumlardan çıkıyorum
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss