sana bunları yazmasam da olurdu,
çünkü sen, zaten biliyorsun..
nick'ini yazmadan bana "edepsiz" dediğini, ip adresinden foyan meydana çıkınca, "niye öyle bir şeye ihtiyaç duyayım ki" diyebilecek kadar utanmaz olduğunu zaten biliyorsun, öyle değil mi?
put sevginin (astığın ve tartışılmasını önerdiğin putperest metinlerin altında) deşifre edilmesi üzerine, cevap vermeihtiyacı hissetmediğim hezeyanlarını yeniden ortalığa dökmenin sadece suçunu örtme çabası olduğunu.. zaten biliyorsun, öyle değil mi?
suçüstü yakalandın antuvan.. bakalım nasıl kurtaracan..
ha bak belki bunu bilmiyordun;
"cuma namazı iki rekattır (bkz: kuran)" deyişimin
gerçekten kuran'a dayandığını.. 4:101 ayetinden namazın
kısaltılabileceğini kısaltılmış bir namazınsa bir rekat
olabileceği, bu durumda tam namazın iki rekat olması
gerektiği gibi bir mantık zincirinin cuma namazıyla
bağdaştırılması sonucu ortaya çıkan yani kuran'da yazılı olan bir durum olduğunu.. belki bilmiyordun ama..
bunda hatalı olsam bile düzeltebileceğimi.. ve bu hatanın -hataysa eğer- ; senin yedek ilahlarının yüzyıllardır olduğu gibi bugün de din sattığı gerçeğini
değiştirmeyeceğini ve bu ticaretlerini asla
düzeltmeyeceklerini.. zaten biliyordun, öyle değil mi?
senin o puthanelerinin içindeki papazlarının, ve onların kankaları zangoçlarının, ve abileri kardinallerinin, ve amcaoğulları metropolitlerinin ve büyük abileri patriklerinin, hatta papanın ve dinini özgülediğin bütün o sahtekarların para alıyor olmalarını bilmem için orada olmama gerek olmadığını... zaten biliyordun, öyle değil mi?
tıpkı, ülkemdeki dinadamı ünvanlı sahtekarların haraç
mezat, para karşılığı din satıyor olmalarını bilmem için maaş bordrolarını görmem gerekmediğini bildiğin gibi.. öyle değil mi?
sana; "para alıyorlar" lafıma itiraz ediyor ve fakat "yedek ilah" tanımlamama ses çıkart(a)mıyorsun dememe de
gerek yok, bunun nedenini.. zaten biliyorsun öyle değil
mi?.. "çingenenin merdi, şecaat arzederken sirkatin
söylermiş" sözünü hatırlatmam da abes.. çünkü yaptığının bu demek olduğunu en iyi sen biliyorsun öyle değil mi?
bilinç altındaki put aşkını ortaya döken bir şakaya bu denli kızmanı ve de beni edepsizlikle suçlamanı dr freud'un suçluluk kompleksiyle açıkladığını bilmesen de.. yaptığının anlamının bu olduğunu.. zaten biliyorsun, öyle değil mi?
ataların deyimiyle "sadece aciz insanın hakaret edeceğini" söylememe de gerek yok.. çünkü, gerçekten aciz hissettin bu şakanın önünde, öyle değil mi?
bence sen Tanrı'dır diye hakaret ettiğin(iz), "öbür yanağını dön" dediğini iddia ettiğin(iz), İsa peygamberi de dinlemezsin, ve zaten -en azından bu sefer- dinlemedin.. ve bunu .. biliyorsun, öyle değil mi?
edepsizlik benim dilimde olabilir ve tedavisi vardır, ama senin ruhunda ve bunu da.. zaten biliyorsun, öyle değil
mi?
sonuç olarak antuvan;
evet, senin anladığın, papazlarının sattığı hristiyanlık, tıpkı
yazılarını astığın çok tanrılı din gibi, bir çok tanrılı dindir..
dansöz gibi kıvırdığınız halde bir türlü açıklayamadığınız -Allah'tan başkalarına tapmaktan başka bir halt- olmayan teslis (üçleme), bir çeşit putperestliktir ve yazıtlarını astığın o şirk dininden farkı tanrıların sayısıdır..
İsa peygamber'i putlaştırmış, Allah'ın adını haraç mezat satmış/satıyor olmanızı, yazılarınıza katılan "molla"ların görmezden geliyor olmalarıysa gayet normaldir..
çünkü sonuçta onların kavgası da sizin ki gibi ekmek
kavgasıdır..
belki de farkınız fiyatınızdır..
ama bunları sen zaten biliyorsun, öyle değil mi?
hadi şimdi kıstır yedek ilahlarını koltuğunun altına yürü
yoluna.. başka kapıya..
bu kapıda aradığın ekmeği bulman olası değil..
maaşını haketmek istiyorsan, bence "daha bana bişey"
deme..
sana bunları yazmama gerek yoktu aslında antuvan..
çünkü sen zaten biliyordun..
ama bir kere kaşınmış oldun ne yapalım, sağlık olsun
antuvan..
bakalım nasıl kurtaracan
selam,
murat
not1:(ısrar edilirse) gelecek sayı: Tanrı(!)nın sitesindeki
sansür..
not2: (antuvan'a öneri) bir daha gizlice söveceksen başka bir internet bağlantısı kullan ki ip adresinden yakalanma
son not: (üçüncü şahıslara) bu; söverken yakalanmadıkça nick'ini açıklamayan, yakalanınca en kıvrak dansözlerden daha kıvrak olabilen çok tanrılı arkadaşın mavallarını herkesin görebilmesi için bu
yazı, yeni bir sayfanın başına asılacaktır.. duyurulur..
SİMURG VALLA BU YAZDIKLARINI OKDUKÇA GÜLMEK TEN YERLERE YATTIM VALLA ACAB KİM HEZEYANLARINI SACIYOR BURDA BEN SADECE İSLAMIN HRİSTANLIĞI YADA YAHUDİLİĞİN YADA ATEİZİMİN DEĞİL DİĞER DİNLERİN DE TARTIŞILMASI GERKTİĞİNİ VURGULADIM VE BUNA İLK ADIM OLARAK HİNDU DİNİN KUTSAL SAYDIĞI YAZILARIN İLK BÖLÜMÜNÜ PASTE ETTİ
AMA SENİN GİBİLER TARTIŞMAK YERİNE SADECE HAKARET ETMEYİ VE CAMUR ATMAYI ( EDİP ABİNİZDEN Mİ KAPTINIZ BU HUYU HİC BİLEMİYORUM) BİLDİĞİNİZ İÇİN SENİ KAALE BİLE ALMIYORUM SİMURG ZATEN BUNLARI TARTIŞACAK ADMALAR İLE TARTIŞACAĞIM
"nick'ini yazmadan bana "edepsiz" dediğini, ip adresinden foyan meydana çıkınca, "niye öyle bir şeye ihtiyaç duyayım ki" diyebilecek kadar utanmaz olduğunu zaten biliyorsun, öyle değil mi?"
BUNA GELİNCE EVET SANA EDEPSİZ LAFINI BEN ETTİM SEN EDEPSİZSİN
yani ip mi gizlemeye niye ihtiyac duyayımki ben sizmiyi kırk ayrı adla insanlara hakretler yağdırayım
evet yukardaki yazı bana aitir ve burdada tekrar ediyorum
TERBİYESİZLİĞİN LUZÜMÜ YOK EDEPSİZ
TAMAMMI
GERİ KALAN HRİSTİYANLIKLA İLGİ YAZDIKLARINI İSE RAHMETLİ UĞUR MUMCUNUN " BİLGİ EDİNMEDEN FİKİR SAHİBİ OLUNMAZ " SÖZÜNE TAM UYUYOR
HRİSTİYANLIĞI BİLMİYORSUNUZ BİLMEDİĞİNİZ KONUDA İSE AHKAM KESİYORSUNUZ
SANA HACININ YAZDIĞI BİR YAZIYI PASTE EDİYORUM BELKİ UTANIRSIN AMA NERDE
HACI
Forum Owner
24.147.185.127 ISTEDIGINI YAPMAKTA OZGURSUN SEN-ANTUAN.. CEKINME..
No score for this post June 28 2001, 10:36 PM
Sevgili Sen Antuan;
Ben Baris'in ustune gitme dedim ama, yari saka idi.. Sen beni ciddiye alma.. Istedigin gibi davran. Sana ne uygun geliyorsa.. Nasil dusunuyorsan oyle davranmalisin zaten..
Din tuccarlari suclamasini cok ciddiye almissin..
Ben olsam almazdim.. Asil buyuk din tuccarlari muslumanlardir.. Hem de ahlaksiz din tuccarlaridir onlar.. Halki soyan.. Deprem ve Bosna paralarini ceplerine indiren ahlaksiz din tuccarlaridir onlar.. Cikarlari icin Allah'i da, peygamberi de satmaktan cekinmeyen din tuccarlaridirlar..
Ben uzun zamandir Bati'dayim ve kilisenin cok daha namuslu oldugunu cok iyi biliyorum. Arada bir sapiklar oluyor ama, onlari ortaya cikarmak da mumkun oluyor. Camilerde kimbilir ne irzlara geciliyor.. hic bilmedigimiz.. Ne sapik hocalar kol geziyor.. Kadinlarin gobeklerine yazilar yaziyorlar.. Kimbilir halki nasil soyuyorlar.. Din ticaretini muslumanlar da yapiyor hristiyanlar da.. Cunku din bir kurum oldu. Cagimizda kurumlar ticaret yapmak zorunda.. Yoksa yasayamazlar.. Ancak, Bati'da benim bildigim kadariyla, istisnalari olabilir cunku butun Bati ulkelerini bilmiyorum, kilise daha cok ozel sektorun elinde.. Bizde ise devletin. Diger musluman ulkelerde de, devletin elinde.. Bazilarinda devletin kendisi.. Iran, Afganistan, Suudi Arabistan. Bati'da isteyen dine para veriyor.. Kendi istegi ile. Maasindan kesilmiyor zorla. Veya vergisinin bir kismi dine gitmiyor. Ama bizde verdigimiz vergilerin bir kismi dine ayriliyor.. Din tuccarlariymis!!.. Kim acaba din tuccarlari!.. Muslumanlarin en iyi bildigi tuccarlik yapmaktir zaten.. Ilk firsatta halktan para toplamak ve o paralarla servet yapmak.. Batida bunu yapan evangelistler yakalaniyor ve hapse atiliyor.. Bizde ise, ne oluyor onlara. Hele Turkiye'de Hristiyanlarin hic biri din tuccari degil. Burasi kesin.. Bati'da da dedigim gibi, din ozel bir kurum. Tuccarlik yapiyorsa, onun kilisenin kendi muritleri istiyor ve onlar adina yapiliyor..
Sen bana bakma. Aklina ve agzina geleni soyle.. Icini bosalt.. Kalbini rahat tut..
Selamlar
Haci
NOT 1 : BU YAZILARI BURAYA ASMAM ( HİNDU KUTSAL YAZITLARI )BU YAZILARA KATILDIĞIM VE ONLARA İNANDIĞIM ANLAMMINA GELMİYOR
NOT 2 :not2: (antuvan'a öneri) bir daha gizlice söveceksen başka bir internet bağlantısı kullan ki ip adresinden yakalanma
BUNA İHTİYACIM YOK ÇÜNKÜ BUNU YAPACAKSAN DİREKT YÜZÜNE YAPARIM AYNI SENİN YAPTIĞIN GİBİ
NOT 3 BENİM ADIM ANTUVAN DEĞİL ANTUAN BUNUDA BİLNCLİ OLARAK BANA HAKRET ETMEK İÇİN YAPIYORSUN DİMİ BUNU EBUSELAM YAPARDI ZAMANINDA ASLINDA
gülüyorum demen hiç ikna edici değil.. hele böyle nefret dolu bir metin yazıyorsan.. böyle kıvırmalar kurtaramaz seni
mollalardan sonra ağzı bozuk ateistlerden getirdiğin deliller de kurtaramaz seni..
nicksiz söverken yakalandın bir kere.. benim sana açıktan sövmem de kurtaramaz seni..
açıktan söyleyemezsin tabi o metinlere katıldığını, ama katılmıyorum demen de örtmez ki put sevgini..
bu yazıyı silemezsin antuvan, isa-mesih org'daki gibi.. sızlanmalar, hüngürdemeler, ateistler ve mollalarla fingirdemeler kurtaramaz seni..
ama aklımdayken din tüccarlığı kadar iyi para kazanman olası köçeklikten.. neden denemiyorsun?.. farkındayım, iyi kıvırıyorsun..
önceki yazımda nerelere itiraz edebileceğine baktım da
yoktu.. bende itiraz edebilesin diye ismini yanlış yazmıştım.. tebrik ederim anlamışsın antuVan..
söyleyecek lafın kalmayınca gülüyorum demek de seni kurtaramaz..sinirle yazdığın, imla hatalarıyla dolu bir metindeyse hele hiç ikna edici olmaz antuvan..
sıkışınca putlara,
daha sıkışınca mollalara
daha da sıkışınca
ateistlere sarılmaya ve de
garip olan, 25 aralıklarda isa peygamberin doğum gününü
kutlaman değil antuvan.. bu tarihin putperest roma'nın
bayramıyla aynı güne denk gelmesi de değil..
garip olan, bir grup dindaşının aynı bayramı 6 ocakta
kutluyor olması ve bunun da bir başka putperest
bayramıyla çakışıyor olması da değil..
zaten gün gibi ortada put sevginiz, bu tarihlerin de
tutuyor olması ayrıntı..
garip olan, 4 "yeni ahit" kitabındaki çelişkiler değil
antuvan.. sansürle bunları 1935 e dek gizleyebilmiş
olmanız da değil..
garip olan, Allah'ın dinini yapboz oyunu gibi kullanmanız
da değil.. sözgelimi domuz eti yemek yasakken önceleri
canı çeken bir hıyarın pardon bir azizin, aniden serbest
ilan edivermesi ve buna uymanız da değil..
yahut 12. yüzyıla kadar papaz abileriniz evleniyorken,
muhtemelen iktidarsız bir herifin bundan böyle evlenmek
yasak demesi, ve onu dinlemiş olmanız da değil..
isa peygamberin ölümünden çok sonra yazılmış birbiriyle
çelişkili dört tane incil'in Allah sözü olduğunu söylemeniz
de değil antuvan..
garip olan, içinizdeki erdemli insanların bu palavralara
inanıyor olmaları sorgusuz sualsiz..
tıpkı bizim ehli sünnet içindeki erdemliler gibi..
garip olan, din tüccarlığından böyle düşük kaliteli
yalanlarla hala iyi para kazanabiliyor olmanız..
tıpkı sünnetperest tüccar mollalar gibi..
garip olan, bunca insana bunları yutturabiliyor olmanız..
ama yine, sana bunları yazmama gerek yoktu değil mi
antuvan, sen zaten biliyorsun..
peki neden rezil rüsva olmakta ısrar ediyorsun?
"reklamın iyisi kötüsü olmaz" diye mi?
hadi, yürü antuvan hatta koş o sitene de birkaç leblebi,
çerez, fındık, fıstık, falan, filan daha çağır..