YETER BEEEEEEEEEEE PUŞTLAR SİZLE UĞRAŞLA UĞRAŞA YORULDIUM PUŞT: İslam düşmanı dolayısı ile benim düşmanlarım
İNANLARA SEVGİ VE SAYGIYLA ALLAHA EMANET OLUN İSLAM BAYRAĞINI BEDİRHAN HACİ_ALİ VE ALİ BAŞARANER KARDEŞLERİME BIRAKIYORUM
ALLAHA EMANET OLUN ALLAH YAR VE DE YARDIMCINIZ OLSUN
BU ARADA sailor (KÜÇÜK İNSAN ) beni hiç sinir edemedin kendi küçüklüğünü anlattığın için saol beeeee mankafalı komünist sailor sorunlu veledi zina yanında ki yosmalarada selam söle kendi haytalarını görüyorlar benim küfürlerimde bu arada
GAK VE HACİ YA ÖZEL:
SİZLER YOKMUSUNUZ GAK BAK BİRAZ İİSİN SEN KURANI DA BİLİYON HERKESTEN ÇOK DOĞRU YOLU BULACAKSIN İANANI YORUM AMA haci SORUNLU O ADAM OLMAZ
MGK VE BİLG E:
SİZ AYNI FABRİKASYONSUNUZ BİRBİRİNİN AYNI YALANCILAR
ERGENEKON1 E:
SENDE BİZİ ANLAMADIN AMA BAZI FİKİRLERİMİZ AYNI TANRIN TÜRKÜ KORUSUN KARDAŞIM
BARİŞ DENENE:
SENİN NE OLDUĞUN BELLİ 19 AJANI HAKKIM SANA HELEL DEĞİL ÖTEKİ TARFATA HESAPLAŞACAĞIZ
NEREYE GIDIYON LAN IBNE BEN DAHA YENI GELDIM.
SENI BENDE DUZMEK ISTERDIM ASLINDA
KACMA HEMEN GOT OGLAN NEREYE KACIYON LAN.
HIC OLMAZSA SENI YERINE KIMI DUZECEGIMI SOYLE TESTICALMI HACI ALIMI..
TUH ELIMDEN KACIRDIM SENI COK ACI
İlahiyat Fakültesini 1. sırada kazanan Alper senmisin.Hat sanatı dersini iyi takip et.yazdıkların anlaşılmasa bile hiç değilse güzel yazı yazmış olursun
ulan sailor
ne istiyon bu artc tan
kompleks felan var sende galiba
adam senle muhattab bile olmuyor ama sen üstüne gidiyon
yoksa kıskandın mı cünkü bu forumda encok okunan artc nın yazdıkları yalan mı ualn pust
ayrıca sivilcelere dikkat
Artc dediğin kişi aslında suçlu değil
Genç ve cahil olduğu için küfürle bir yere gelirim sanıyor. Ben de alay ediyorum onunla. Aslında burada cevap yazan herkes bıyık altından gülerek yazıyor ona.
Bence biraz kompleksli biri o
Kanı kaynıyor, o yaşlarda normal
Ama enerjisini aktarabileceği başka bir yer yok (mesela hiç bir kız ona bakmıyor) bu yüzden gelip gidip burada küfür ediyor, bizler de onunla alay ediyoruz.