|
mujdehJuly 16 2001 at 11:14 AM | eubselam (no login) from IP address 209.240.221.133 |
| guvenilir kaynaklardan aldigimiz bazi haberlerde hacinin bir forum dogurdugunu ogrendik.ayni kaynaklar webservant gokhan kaya'nn ebelik isini basariyla yerine getirdigini bildirdiler. ancak cocugun babasinin kim oldugu uzerine tartismalarin siddetlenmesi uzerine senantuan araya girerek, cocugun babsinin haci ali oldugunu ilan etmis ve hemen oracikta bir dini nikah kiymistir.hayirli olsun haci ali bey.bilindigi gibi diger baba namzetleri artc ve testicaldi.cocuga basin mensuplari olarak hepimiz uzun omurler dileriz. tanri anali babali buyutsun. kotu yollara dusmekten korusun. AMEN |
|
| Author | Reply |
Alibaba_ (no login) 203.27.69.91 | Bence cocugun anasi da belli degil babasi da. | July 16 2001, 2:45 PM |
Cocugun anasi babasi olabilir,babasi da anasi.
Ya da bir anasi, bes babasi.
Ya da suni dollenme ile hem anasi hem babasi ayni olabilir.
Bu kadar gurultu,patirdi ile dogan cocuk.
Bokundan belli olur mu acaba?
Yaw ne zor is,
Ben bu isin icinden cikamadim.
DNA testini tavsiye ederim,yoksa cocuk buyudugunde oro*** cocugu diyenler cikabilir.
selamlar.
|
|
brek (no login) 212.29.64.150 | acınası | July 16 2001, 3:51 PM |
bu nasıl ahlak anlayışı
eubselam ne diye bu sorunun tırmanmasında
harbi bir figüran
tüm suçlu o ve onun gibiler
buyrun başlık açmak serbest... küfürde
sonuna kadar kullanın
yazık...... |
|
brek (no login) 209.240.220.198 | Untitled | July 16 2001, 5:19 PM |
sayin brek bildiginiz gibi degil.bekleyin ve gorun. aslinda anlayan anladi ama anlamayanlar icin konuyu birazda ben irdeleyecegim. bu arada gak'in cok makl dusundugunu ve isin farkinda oldugunu yazilarindan seziyorum. durun daha cocugun vaftizi yaklasti. guvenilir kaynaklardan aldigimiz haberlere gore vaftiz isini nokta,isc,balikci,neyzen,nurtac,aydin vs vs vs isimlerin sahibi olan meshur isa ahisevi uzerine almis. haci ali dikkat et cocugunu gavur yapacaklar.hemen onlem al. gerekirse kacir gizlice sunnet ettir.ha sahi inteli kiz ismi nesinisunnet edeceksin? bari kulaklarini deldir.simdilikhoscakalin |
|
ebuselam (no login) 209.240.220.182 | Untitled | July 17 2001, 5:29 PM |
yukardaki yazi benimdir. brekin degildir bir yanlislik olmus. |
|
HACI (Login omerusta) 205.188.192.47 | ENSENDEYIM EBU.. | July 17 2001, 6:21 PM |
Brek sen Ebuselam'a fazla onem veriyorsun..
O adamin ayak bastigi yerde 7 yil cimen bitmez..
O kadar bereketsizin biridir..
Ama onu yalniz birakmazsan, hic bir kotuluk yapamaz.
Yalanini, yanlisini hemen yuzune vuracaksin..
Olgulari kendine gore degerlendiren garip bir karakterdir.
Kiskirticidir.. provakatordur..
Ensesinden ayrilmayacam..
Haberi olsun..
Her onune geleni cahillikle suclar. Cunku kendi cahilin tekidir. Haci Ali'nin en buyuk degeri kendi nitelikleri hakkinda bir dus alemi icinde yasamamasidir. Bir gercekcidir. Ebuselam ise hic aynaya bakmayan bir munafiktir. Kendini bir marifet sanar..Yalniz tenkit eder, elesteirir, kotuler.. Simdiye kadar, bir iki site adresi vermekten baska, yararli bir is yaptigini gormedim..
Bu kadar hayirsiz ve negatif bir insandan, nasil iyi bir musluman olur, hic aklim almiyor. Ya Islam'da bir kusur vardir.. ya da bu adam musluman falan degildir. Kufur etmez ama, her turlu ahlaksizligi yapar.. Acaba Islam bu mudur? Ebuselam'in kendisi gibi.. Yoksa Ebuselam sahte bir musluman midir?
Etrafi aydinlatmaya calisanlara da kotu saldirir. Alaycidir.. Hangi musluman buyugune cekmis bilemem.. Handisi alayciydi acaba? Alay ve hicivle insanlari musluman yapmaya calisan bir garibandir. Tabii insanlari Islam'dan sogutandir aslinda.. Bir ateist bozmasidir.. Hristiyanligin temelini pek bilmez.. Islam'i da yeterince bildigini sanmiyorum..
Velhasil, parazitin biridir bu Ebu..
Guvenilmez..
Haci |
|
ebuselam (no login) 209.240.221.53 | Untitled | July 17 2001, 8:47 PM |
yaziyi aynanin karsisina gecip yazdin herhalde haci. kufretmiyorum bu da seni muthis cileden cikartiyor. delirtiyor seni benim kufretmemem.huyum kurusun. nen var haci fitil oldun seni fitil mi ediyorum? cok yasiyayim emi. |
|
HACI (Login omerusta) 205.188.192.43 | DEMEK SEN DE GICIK BIRI OLDUGUNU KABUL EDIYORSUN... ILGINC | July 17 2001, 9:04 PM |
Beni fitil ettigin dogru.. Ama , kufur edip etmemenin beni fitil etmenle hic alakasi yok.. Senin varligin beni fitil etmeye yetiyor..
Muslumanlar senin aralarina girmene nasil izin veriyorlar bilmem.. Ovunulecek baska bir niteligin olmadigi icin, muslumanlarin arasinda, bir esegin atlarin arasinda dolastigi gibi, dolasiyor, kasir kasir kasiliyorsun..
Ben bunda ovunulecek bir taraf goremiyorum..
Daha once kimbilir kimlerin arasinda dolasiyordun.
Senin kaderin bu galiba.. Gittigin her yeri kirletmek.
Simdi de Alternatifuruma tesfir ettin..
Allah sonumuzu hayir ede..
Amin.............
Kufurlerim sana yoneltilmeyecek kadar kiymetldir benim.... keh keh keh.. |
|
brek (no login) 212.29.64.151 | ........ | July 17 2001, 11:53 PM |
haci ben ebuselamı iyi tanımam
hele seni tanıdığım ve senin hakkında bilgi ve yargı edindiğim kadar
hiç tanımam
bu forumda küfrün ve ahlaksızlığın tırmanmasına karşıyım
hakarete ve hicvede
kimse bunlara bir sınırlandırma getiremez
getirmemeli ama
ben bana düşen tepkiyi göstermek zorundayım
münafık yada değil
bunu ben bilemem allah bilir
ama gözle görülen bir ahlaksızlığı varsa
bununla mücadele etmekten geri durmam
islam ne ebuselam gibi nede bir başkası gibidir
islamı insanlaştırmak yanlış
islam insanlardan bağımsızdır yozlaşan insanlardır
islam değildir
|
|
HACI (Login omerusta) 64.12.105.189 | HAKLISIN COK.. | July 18 2001, 12:15 AM |
Sevgili Brek;
Herseyi yozlastiran insan degil midir zaten..
Benim Ebuselam hakkinda yazdiklarima aldirma..
Senin kendi izlenimlerini etkilemek istemem..
Ebu bana karsi oldukca kotudur ama, sana karsi daha ilimli olabilir ve sen onu sevebilirsin..
Giciklari sevebilirsen tabii... keh keh keh..
Selamlar
Haci |
|
brek (no login) 212.29.64.151 | sende haklısın | July 18 2001, 12:25 AM |
sevgili haci
neden olmasın belki onu ben sevebilirim
gıcık insanları severim gibi
gıcıkca bir laf etmek istemem
ama gıcıklık kişiye göre değişir
ebu yu tanımak isterim
ama ön yargı olayına bulaşmadan...
|