YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

TURKIYE CAMILERI NE ZAMAN OZELLESTIRECEK?

July 27 2001 at 12:33 PM
Alibaba_  (no login)
from IP address 203.27.69.92

Yeni Dinciler Yeni Camilerini kurmaya basladilar bile.

Kullanilmayan Camileri onlara satalim borc odemelerimize yardimci olur.

Tucsoni lerin Cami Kurma tesebbuslerine ait Haber

19 ORG tan alinmistir.

Gönderen: Z.Q.R
Tarih: Cuma, 20 Temmuz 2001, 9:01 p.m.
Yanıtlanan: bugün cuma (REMOUZ)
Merhaba Dostum,
Baris'i bimem ama benim protest hakkim var....
Yillar önce Cemiyetimizin hocalari ve onlarin yardakcilari tarafindan: "Sapik, Kafir, Yehova Sahidi" ilan edilmis ve damgalanmis birisi olarak...Rabbimin uyruguna 9:108 uyarak o yerlerden uzak duruyorum....
Rabbim bilirki yaklasik 6 senedir hicbir camide Cuma gunleri...ikiyuzlu insanlarin arasinda namaza durmuyorum...
Bu protestim erdemli, gercek mumin dostlarimla, Rabbimizin huzurunda ortaksiz ve husu icinde durana kadar sürecek insaallah!
Selam ve sevgilerimle,
Z.Q.R
Bu Zincirdeki Mesajlar
Türkçe Forum 39:18
türkiye de ne zaman?
Gönderen: REMOUZ
Tarih: Cumartesi, 21 Temmuz 2001, 3:38 a.m.
Yanıtlanan: Re: bugün cuma (Z.Q.R)
Merhaba dost
Protestine gönülden katiliyorum.Aslinda Baris i kiskanmiyor degilim.Kanada da cuma namazi kilabilecekleri bir cemaet ve yer temin etmisler kendilerine.Bakalim biz Türkiye de böyle bir olanaga ne zaman sahip olacagiz.
Kuskusuz Allah bilir
Entry Canada
Bu Zincirdeki Mesajlar
protesto amacıyla değil de.
Gönderen: simurg
Tarih: Cumartesi, 21 Temmuz 2001, 6:11 a.m.
Yanıtlanan: türkiye de ne zaman? (REMOUZ)
alışkanlığım yoktu zaten camiye gitmek gibi..
son bir yıldır öğrendiklerim de tuz biber ekti, tesbihin yahudi adeti olması, Allah'tan başkalarının isminin camilerde yazılıyor, yazılmış olması, ettehiyatu şirki vesaire vesaire..
uzun bir zaman gitmek zorunda olacağımı da sanmam.. çünkü bir cemaat oluştursanız bile bu istanbul'da olacağından benim katılabilmem sözkonusu değil..
adana'da yeni bir cemaat kurmam gerek..
bu da çok zor.. çünkü camiye gitme, namaz kılma alışkanlığı olanlardan oldukça uzağım.. alışkanlığı olmayanlar ise 19 ve kuran'dan
bahsedince bir süre sonra peygamberlik iddia edecekmişim gibi bakmaya başlıyorlar yüzüme.. okuma alışkanlığı hiç yok gibi, kitap tavsiye etmenin falan da bir yararı yok anlayacağınız..
ne yapmalı bilmem ki?
siz cemaatleşince arada istanbul'a gelirim artık cumaları
selam,

Respond to this message   
AuthorReply

(no login)
209.17.159.225

Sadece Allah rizasi icin bina edilmemis camilerde namaz kilinmaz...

July 28 2001, 3:27 AM 

Icinde Muhammed, Ali, hasan, huseyin, osman, ebubekir,vb nin adlari asili camilerde namaz kilinmaz. en azindan ben kilmam.

Kaldi ki maash alan bir imamin arkasinda da namaz kilinmaz...

Durum boyle

Respond to this message   
dilemma
(no login)
62.225.210.79

kestirmeden

July 28 2001, 3:32 AM 

canim namaz kilmak istemiyor, bahane ariyorum

desene

Respond to this message   
abdullahyalnız
(no login)
212.29.113.37

mescidi dırar

July 28 2001, 3:51 AM 

Allah mescidi drarı lanetlemiştir.Müslümanları uyutmak yada oyalamak için yapılan bütün camiler mescidi drardır.günümüzdeki camiilerin aşağı yukarı yüzde doksanında imamın arkasında namaz kılmak haramdır.
Selametle

Respond to this message   

(no login)
209.17.159.225

Dilemma baci...

July 28 2001, 3:52 AM 

Namaz kilmadigimi nereden cikardiniz...

Yerinizde olsam iftiramdan dolayi tovbe ederdim.

Saygilarimla

Respond to this message   
Z.Q.R
(no login)
217.3.95.52

Allah'in onaylamadigi bir din....

July 28 2001, 8:29 AM 

Ali baba mi nesin....

Madem yazdiklarimi paste ediyorsun...benden bir aciklama yapmami neden istemedin?

Neyse sizin dininiz de camiilerinizde sizin olsun, benim dinim de bana aittir...

Camiilerde sirf Quran'i savundugu icin kafir damgasi yemis birisinin, sirf karalamak icin o diyarlarda Yehovaci ilan edilmis birisinin orada nasil namaz kilacagini da aciklarsan belki bir cözüm bulmus olursun...

Iste ehli sünnet olarak ALLAH'in dinine iftira edilen, despotcu zalim tutumlarin ve onun hadimcilerine örnek verdim...bunuda bana karsi kullanmaniz sacmaliktir... tutusmakta olan palavralariniza sarildikca ellerinizi yakacaksiniz...bu camiilerin birer putperest ve menfaat yuvasi oldugunu ileride yazacagim...simdilik size iyi masal uydurmalar dilerim.

Selam,
Z.Q.R

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.2.9.44

Z.Q.R

July 28 2001, 8:41 AM 

NE LEN KELEK!...

GERCEKLER BU KADAR AGIRINAMI GITTI!... ALI BABA YAZIYI BURAYA TASIMASINDAN NEDEN GOCUNURSUN KI?...
O ZAMAN HIC BIR YER YAZMA!... ALA ALA!...ESAH HIKAYE UYDURAN SEN VE SENIN GIBI KEFERLER DIMI?...
HADI BAKIMMM ANCA GIDENNNNNNNN

IMAN EDENLERE SELAM SEVGI VE DUA ILE...

Respond to this message   
Ergenekon 1
(no login)
217.226.109.62

OKUDUGUNU ANLAMAZSAN BU NICE OKUMAKTIR.

August 2 2001, 5:22 PM 

Artik Türk yurdunda Türkce ibadet etme zaman1 gelmistir.

Türk müslümanlar1n1 birlige cagr1yorum,öz dilleriyle,TÜRKCE ibadet etmek icin.

Yeter art1k ,anlamadigimiz bir dille anlamadan yaptigimiz ibadetler.

Anlamadan okunan hicbir seyin deyeri harbiyesi yoktur.

Müslüman papagan deyildir.
Okudugunu anlamak zorundad1r .

Kur,an diyorki, okudugunu anlayana kadar namaza yaklasmay1n1z.Ne icin söylerse söylesin ,ayn1 kap1ya c1kar..

Yani eyer okudugunu anlam1yorsan emeklerin bosunad1r.

Türk milletini Arapcaya baglamak icin y1llarca yalan söylenmistir.Sen anlamasanda anlama.Senin okudugunu Allah anl1yorya diye.

Kur,an Allah icin deyil be gafil,Kur,an kullar icin gönderilmistir.Kur,an1 kullar anlamak zorundad1r.

Anlamadan yap1lan neden fayda gelmiski, ibadetten fayda gelsin .

Kur,an1n neden Arapca indigini isbat eden bir ayet.

KUR:AN EYER ARAPCA DEYILDE BASKA DILLE INSEYDI;ÖRNEYIN TÜRKCE; KUREYSLILER(yani Araplar)BU KUR;ANA INANMAYACAKLARD1:

Aciklamas1:Tanri diyorki,Araplar bu dine inansin diye ben kur,an1 Arapca indirdim.

Cünkü Tanrinin gayesi ilk önce Araplar1 terbiye etmek.Ondan sonra genele islami yaymakt1r.

Evet gelin kendi dilimizle Tanriya kulluk yapal1m.Bilmedigimiz bir dille deyil.

Bol kepce TÜRKCE IBADET

Er gene kon 1

Respond to this message   
Current Topic - TURKIYE CAMILERI NE ZAMAN OZELLESTIRECEK?
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2010

rss