|
MelaNet haci omer ustaJuly 31 2001 at 4:35 AM | ebuselam (no login) from IP address 209.240.221.125 |
| yanlis anlama haci bu yazinin senile bir ilgisi yok belki ilgilenirsin diye dikkatini cektim. www.melanet.com |
|
| Author | Reply |
HACI (Login omerusta) 66.31.118.77 | SENI DUELLOYA DAVET EDIYORUM..... EBU! | July 31 2001, 4:46 AM |
HACI'YI NEREDE BULACAGINI BILIYORSUN....
INTELIFORUM'A GEL, ORADA ISTEDIGIN HER KONUYU ENINE BOYUNA TARTISALIM...
TABII, CESARETIN VARSA...
KEH KEH KEH
HACI |
|
ebuselam (no login) 209.240.221.125 | Untitled | July 31 2001, 4:52 AM |
duello mi? sonunda acziyetini itiraf etmeye basladin haci.benim oyle seninle duello yapmaya ihtiyacim yok.senin lesini yazarakta yere serebiliyorum keh keh keh |
|
HACI (Login omerusta) 66.31.118.77 | SEN SADECE BIR GEVEZESIN..... | July 31 2001, 4:56 AM |
|
ebuselam (no login) 209.240.221.125 | Untitled | July 31 2001, 4:57 AM |
ne o haci senin oralarda isler kesat mi? beni kullanip islerini canlandirmak mi istiyorsun? ben sana tavsiye edeyim orada hic yazma bak o zaman isler nasil duzeliyor. buradad yazmassan inan din forumunu 5 ayri bolume ayirmak gerekecek 1-islam 2-hiristiyanlik 3-yahudilik 4-ateizm 5 hint ve uzakdogu dinleri 6-yeni dinler 5 mi demistim keh keh keh |
|
artc (no login) 212.156.191.200 | haci ali kardeşim şu çakalla muatap bile olma o bir reklamcı dangi sadece | July 31 2001, 12:24 PM |
boşverin haci çakalını öter öter gider ama biz burda olacağız inşallah |
|
HACI (Login omerusta) 66.31.118.77 | BU ASAGI YASAM CESITLERINE EBU'NUN BILE TAHAMMUL EDEBILECEGINI SANMIYORUM.. | July 31 2001, 1:49 PM |
BIZIM SOHBETLERE KIMLERIN DE KATILACAGINA DIKKATININ CEKERIM EBUSELAM..
ICIN KALDIRABILECEK MI BU ITLERI? MIDEN BULANMADAN ONLARIN BULUNDUGU BIR ORTAMDA BENIMLE TARTISABILECEK MISIN? BEN ALISTIM ONLARA.
SEN O.K DERSEN, BEN DE KABUL EDERIM..
HER KOYDE BIR OROSPU VE BIR DELI OLURMUS DEGIL MI?
ISTE BOYLE..ARADA BIR ONLARA KUFREDER RAHATLARIZ..
BEN RAHATLAMA IHTIYACI DUYMAYA BASLADIM..
BEN DIYORUM KI.. ARADA BIR ICIMIZI BOSALTALIM ONLARIN USTUNE.. RAHATLARIZ. SONRA HIC BIR SEY OLMAMIS GIBI DEVAM EDERIZ..
|
|
HACI (Login omerusta) 205.188.196.28 | KORKAK EBU... NEREDESIN BAKIIIMMM? | July 31 2001, 5:21 PM |
EBUSELAM SANA BIR TEKLIFIM VAR.
INTELIFORUMA GEL.. ORADA KUFURSUZ VE OZGUR BIR ORTAM YARATTIM.
ORADA GEREKSIZ YERE ASAGILAMAK AMACI ILE KUFUR VE HAKARET EDENLERI SEPTIK CUKURA ATACAM.. ORADA GERCEK OZGURLUGU TADABILIRSIN..
HEM BILIYORMUSUN INTELIFORUMUN TUVALETINI SEN-ANTUAN YAPTIRDI.. KEH KEH KEH..
ORAYA GEL, ORADA OZGURCE TARTISALIM.. HANGI KONUYU ISTERSEN TARTISABILIRIZ.. BURADA KUFURLU OLACAK.. CUNKU BAZILARINA KUFUR ETMEDEN DURMAM COK ZOR BU FORUMDA..
SOYLE BIR BAK FORUMA... NASIL ZEHIRLENDI..
BUNU YAPAN TEK BIR TERORIST. 18 YASINDA BILE DEGIL. YARDAKCISI DA VAR..
ALTERNATIFORUMU BALTALAMAK AMACLARI..
SEN DEDIGIMI YAP, ORAYA GEL. SANA NEDEN O FORUMU KURDUGUMUN SIRLARINI VERIRIM ORAYA GELIRSEN.
AMA KUFURLU BIR ORTAMDA TARTISMAK ISTERSEN, ONA DA OK DIYORUM..
SANA KADINLARIN ERKEKSIZ DOGURABILECEKLERINI ACIKLAMISTIM SANIRIM.. BIRAZ DAHA IZAH EDEYIM MI?
ARADA BIR ARTC VE HACI ALI GIBI, COK BABALI OLANLAR BILE ORTAYA CIKIYOR..
KEH KEH KEH |
|
ebuselam (no login) 209.240.221.69 | Untitled | August 1 2001, 6:30 AM |
sayin haci alternatif gibi tarafsiz bir saha varken beni niye durup durup kendi sahana cagiriyorsun? burada tartismani engelleyen bir sebep mi var.bir zamanlar yazilarin ve kufurlerin silinmeyecegini soyluyordun. bakiyorum hergun kanun degistiriyorsun.inteliforumu tualet yapan senantuan mi demistin? senantuan inteliforumu niye tualet yapsin?hem sen antuan o kadar kabiliyeyli mi? bence o yapsa yapsa benim adresime bagnaz hiristiyan siteleri yollar.babasiz dogum meselesini biraz carpitmissin.bazi balik ve bocek cinslerinde babasiz dogum oldugunu biliyorum.protogenesis mi partogenesis mi ?tam olarak hatirlamiyorum.neyse b meseleyi ilerde yine hatirlatacagim.insanlara kufretmezsen onlarda sana kufretmezler.belki boyle lom lom kufrettigin kisileri karsinda gorsen elin ayagin birbirine dolanacak. oyle internetin arkasina saklanip kabadayilik yapmak kolay. birde merak ettim sen antuan tualeti niye okadar dar yapti? senantuan yazsam satir atliyor.bir kurnazlik dusunmustur,acemi caylak. |
|
HACI _ALI (no login) 24.2.9.44 | EBUSELAM KARDES'E OZUR!... | August 1 2001, 8:53 AM |
MUHTEREM EBUSELAM
Senden ozur dilerim!...Haksiz yere sana bu keferenin saldirisina dayanamadim!...Zaten bildigin gibi toy olan bu kefere gucu yetmeyince yaptigi malum...Aciz kaldiginda yapacagi sey KUFUR degilmi?...Oysa sermaysi olsa makul sekilde cevaplarla muhabetti cazip hale geirecegine! isi kufur dokunce sonra bu hale gelip seni tekrar soruyo!...  Evet buyurdugunuz gibi cok aceip bir mhaluk!...
Lakin hizli atesitlikle ISLAM ve MUSLUMAN'lara saldirmas adam olur!...Ama bunu yapmadanda durmaz kereata!...  Bunu yatikca her defasinda saplagi yedikce biraz duruluyor!...Amaa cok cabuk unutuyor!... Size aklima gelen su fikrayi anlatmadan yapamayacgim!...
Deli , kahveye girdiğinde soluk soluğaydı.
Boş bir masaya oturup ocağa seslendi;
- Bana bir çay !
çay geldi , şekerleri atıp karıştırdı.Garsonadan yine şeker istedi.Onları da atıp karıştırdı,yeniden istedi.
Garson;
- Sekiz şeker koydun çaya ,dedi şaşkın şaşkın,
- Koydum ama , işte görüyürsun, hepsi eriyor!
Simcik bizim keferenin halide bundan farklimi degilmi onu sizlerin taktirine birakiyom!...
iman edenlere selam sevgi ve dua ile.. |
|
ebuselam (no login) 209.240.220.158 | Untitled | August 1 2001, 5:42 PM |
bu fikra guzelmis. tesekkurler |
|
HACI (no login) 66.31.118.77 | SONUNDA BIRBIRINIZI BULDUNUZ.. AMA SEN YINE DE YAKININDAYKEN HACI ALIYE ARKANI DONME.. | August 1 2001, 5:46 PM |
Ebuselam;
Haci Ali'den iyisini bulamazsin sen.. Daha iyisine de layik degilsin zaten..
Kel basa simsir tarak...
keh keh keh |
|
ebuselam (no login) 209.240.221.69 | Untitled | August 1 2001, 8:27 PM |
sayin haci haci ali'nin anlattigi fikra cok hosuma gitti,ama seninle ne ilgisi var anlamadim.benim bildigim haci caya tuz koyar, yumurtayi sekere banar. anlasilan haci ali seni iyice tanimamis yada aklina daha uygun bir fikra gelmemis. |
|
HACI (Login omerusta) 66.31.118.77 | HACI ALI'YI ANLAMAK IMKANSIZDIR.. ANLAMAYA NE GEREK VAR. O NE DERSE KUFURU BASACAKSIN... | August 1 2001, 8:44 PM |
Sevgili Ebuselam;
Ben de Haci Ali'yi hic anlamiyorum dogrusu.
Neden insanlari asagiliyor ve kucultuyor. Onlarla alay ediyor. Kufretmesini anlayabiliyorum, bir neden varsa ama, dusuncelerini aciklayan insanlari asagilamasini dogrusu hic anlayamiyorum. Acaba onlari anlamadigi icin mi boyle bir yola basvuruyor. Susmasini da hic bilmiyor.. O komik fikrada sanirim benim Allah'a inanmamami hicvediyor. Belki de baska bir seydir. Kendine soralim.. Haci Ali'ye hadi alistik diyelim.. Ama Artc'a hic tahammul edemiyorum. Bir insan bu kadar kotu olabilir. Genc yasinda sapkin bir ideolojiye tutunmus, kendini bir marifet saniyor ve forumu elinde oyuncak ediyor.. Gururu ve onuru yok. Ondan ilerde cok ideal biri milletvekili cikar.. Halki soymak, ezmek, itmek ve kakmak icin birebir bir psikopat.. Iste onlar gibi olanlar icin ahlak dersleri verilsin okullarda diyorum.. Haci Ali icin cok gec..
Sen neye karar verdin?. Postane mi yoksa UPS mi.. Simdi aklima geldi.. Postacilar da burada yazin kisa pantolon giyiyorlar.. keh keh keh.. Aman dikkat et.. Bu iki meslekten birini secersen kadinlarin dikkatini de ustune cekebilirsin.. Tabii bu arada bazi erkeklerin de.. Kiliselerden uzak dur.. Papazlar kisa pantolonlulara aforoz cikartmaya bayilirlar.
keh keh keh..
|
|
ebuselam (no login) 209.240.221.69 | Untitled | August 1 2001, 9:15 PM |
sayin haci artc iyi bir milletvekili olabilir diyorsun.bir subay niye olmasin ki? |
|
HACI (Login omerusta) 66.31.118.77 | ARTC SUBAY OLURSA.. ERMENILER TURKIYE'YI TERKETMEYE MECBUR KALABILIRLER | August 1 2001, 9:20 PM |
Iste o zaman Ermeni'ler hapi yuttu..
Kokunuzu kazir walla.. Yeni bir Ermeni katliami..
Tabii musluman olanlar haric.. keh keh keh
|
|
HACI (Login omerusta) 66.31.118.77 | DUZELTME.. | August 1 2001, 9:58 PM |
Ebuselam;
Yukarda gunah cikartma yerine afaroz cikartma demisim.
Duzeltirim..
|
|
HACI _ALI (no login) 24.2.9.44 | SELAMUN ALEYKUM | August 1 2001, 10:16 PM |
SEVGLI EBUSELAM
Bizim kahramanimiz HACI nin fikirleri delinin sekerine benzettigim icin onu yolladim!...Yoksa Inanc'i ne olursa olsun herkese saygim vardir!...  Iste bizim HACI efendinin dusuncesi!... Ve benim anlatmak istedigim konu!...Inancla alay etmek benim inanclarima ve dini vecibelerime ters oldugunu bilmem nasil anlatsam ki HACI efendi beni anlasa?...  PLEASE HELP ME!... 
Hic bir zaman kimseyi ne asagilarim nede alay ederim!...  Ancak benim inanclarinma ALAY edene soz edenede musade ette bende bir cevap vereyim!... 
Ne dersiniz?... Szi cok olgun oldugunuz meydan'da!...Ama ben sabirli degilim ki!...
Selam sevgi ve Dua Ile... |
|
HACI (Login omerusta) 66.31.118.77 | GARIP BIR ADAMSIN HACI ALI.. HEM DE COK GARIP.. | August 1 2001, 10:48 PM |
Haci Ali.
Sen yalniz kotu degil, ayni zamanda yalancisin da.. Bu forumda ve Inteliforum'da yazarlara hakaret ettigini ve onlari kucultucu bir uslupla yazdigini sana kanitlayim mi? Sana kimse durduk yere saldirmiyor ve saldirmadi. Butun saldirilar senden geliyor. Ustelik hakaret etmedigin, asagilamadigin yazar kalmadi bu forumda.. Yine de sana karsi gelenler bunu hemen yapmiyor. Bekliyor. Sabrediyor.. Ya sabir cekiyor ve senin kendi dusuncelerini deklare etme ozgurlugune sayginlik gosteriyor, sen onlarin ozgurlugune hurmet etmezken. Ben sana karsi gelmedigim icin kac kere ihtar aldim diger yazarlardan. Ama bir an geliyor ki artik Haci Ali tahammul edilmez oluyor.
Uzun zamandir ilk defa senden dogru durust bir ileti ciktigini goruyorum.. Demek ki, kibar ve dusunceli olabiliyorsun. Anlayisli olabiliyorsun. Ama olmak istemiyorsun ne hikmetse.. Nedenini anlayabilmis degilim. Benim icin buyuk bir muammasin Haci Ali.. Cok buyuk bir muamma.. Sende bir sorun var ama, ne oldugunu gercekten bilmiyorum. Doktor oldugum halde senin kisiligini tam olarak saptayamadim. Cok karmasik biri gibi duruyorsun. Belki de cok basitsin.. Ama garip bir ruh hali icindesin.. Umarim duzelirsin.. |
|
HACI _ALI (no login) 24.2.9.44 | BAK HACI!... | August 2 2001, 7:23 AM |
Hz HACI der ki:
****Haci Ali.
Sen yalniz kotu degil, ayni zamanda yalancisin da.. Bu forumda ve Inteliforum'da yazarlara hakaret ettigini ve onlari kucultucu bir uslupla yazdigini sana kanitlayim mi? *****
Simdi benim kotulugun ISLAM ve MUSLUMAN’lara saldirmana mani oldugum icinse sana gulegule!…  Sana senin dinine hakret edilginde ayni seviyede cevap vermek yanlis ise!…Ben kotuyum!… 
YALAN ISLAM’da ikinci buyk gunahtir!…Ben bundan cok korkarim!…Amaa! zan ile konusmakta o derecede gunahtir!…Ben senin gibi baska Isimle yaziyormuyum?…Hiristiyan oldugun halde musluman gibi ISLAM’a dil uzatan YALANCI degilmidir?…ALLAH (C.C) Seven buraya yazsin!…Beni tarik edenin elinimi opeyim?…
Bana nasil yazarsan ule cevap alisin!…Sana Sevgili HACI diye hitap eden yazilarim sana bunun en gozel ornegidir!…
****Sana kimse durduk yere saldirmiyor ve saldirmadi. Butun saldirilar senden geliyor. Ustelik hakaret etmedigin, asagilamadigin yazar kalmadi bu forumda.. Yine de sana karsi gelenler bunu hemen yapmiyor. Bekliyor. Sabrediyor.. Ya sabir cekiyor ve senin kendi dusuncelerini deklare etme ozgurlugune sayginlik gosteriyor, sen onlarin ozgurlugune hurmet etmezken. Ben sana karsi gelmedigim icin kac kere ihtar aldim diger yazarlardan. Ama bir an geliyor ki artik Haci Ali tahammul edilmez oluyor. ******
Yok YAW!…  okurlar sahittir!…Nerdesin Ebuselam kardesim?… Su adam ALLAH (C.C) hakki icin cevap ver!…Ben kime yazdigimi cok iyi bilenim!…  Benim ozelligini sende bilirsin!…Superonline.com bu yana!…Yahu neden anlamak sitemezsin kardesim!…Sana defalarca suledim yaw!…ISLAM;a saldirma!…MUSLUMAN’lara saldirma diye!..Ala ala!
Haci Ali saygilidir!..Sevgilidir!…Haddini bilir!…Ama o da basit bi insanciktir!…Ikaz eder!… sonunda patlar!…Kardesim maden sen isini yapiyorsun birak bende vazifemi yapayim o zaman!…Ben eskerim!…Ben koleyim.ALLAH (C.C) hizmet icin varim.Bu benim!
Baska turlu sana kendimi nasil anlatayim?…Okurlar sahit!…bana diledigini sule!…Her sozune eyvallah cekerim!…Cekmedimmi?…
*****Uzun zamandir ilk defa senden dogru durust bir ileti ciktigini goruyorum.. Demek ki, kibar ve dusunceli olabiliyorsun. Anlayisli olabiliyorsun. Ama olmak istemiyorsun ne hikmetse.. Nedenini anlayabilmis degilim. Benim icin buyuk bir muammasin Haci Ali.. Cok buyuk bir muamma.. Sende bir sorun var ama, ne oldugunu gercekten bilmiyorum. Doktor oldugum halde senin kisiligini tam olarak saptayamadim. Cok karmasik biri gibi duruyorsun. Belki de cok basitsin.. Ama garip bir ruh hali icindesin.. Umarim duzelirsin.. *****
Yaw HACI!… hikeyeyi birak kardesim biz birbirmizi dun tanimadik!…
Sana defalarca suledim!..Gene diyom!…ISLAM’a ve MUSLUMAN’lara saldirma bana diledigini sule!…Cunku seninle olan bir hukukumuz var!…Ayrica seni samimi olarak sevdigimi bilmiyormusun?…Bunu sana sulememi lagzim!…Sen MUSLUMAN”lara bir soru!….Deyip copy paste ile gelirsen hic bilgin olmayan seyleri,benim bildigim konulari bana yalan yanlis anlatirsan sen benim yerime olsan acaba ne yaparsin onu bana sule?…. 
Benim ALLAH (C.C) yuzbinlerce sukurler olsun sorunum yok!…Sorun sende!…Doktorlugun sana!…Ama cok YALAN yazdigin icin bir seferinde evrupaya muyendis oldugunu sen yazdin yaw!…Ben senin yalancinim!…Sonra olsan bana ne?…Olmasan bana ne kardesim?…Sen yeterki burada yazilarinda benim isteklerimi yap!…O zaman hic bir sorun kalmayacagini goreceksin!….Anlatabildimmi?..
(Bu kezlik!) Herkese SELAM SEVGI VE DUA ILE…
|
|
ebuselam (no login) 209.240.220.206 | Untitled | August 2 2001, 8:32 PM |
sayin haci ali anlasilan hacinin sekerleri yine eridi.sen ona sekiz seker daha versen pek fena olmayacak. |
|
| Current Topic - MelaNet haci omer usta |
|
|