YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

IMAN EDENLERE SELAM SEVGI VE DUA ILE....

July 31 2001 at 8:54 PM
HACI_ALI  (no login)
from IP address 212.156.126.192

utanma ve vicdan ve insaf ve izan ve kelam yoksunu onca küfür ve hakaretten sonra nasıl da böyle yazıyorsun kafadan kırık hilkat mahluku

IMAN EDENLERE SELAM SEVGI VE DUA ILE....

Respond to this message   
AuthorReply
HACI
(Login omerusta)
64.12.103.22

BIR ZAVALLIYA

July 31 2001, 8:58 PM 

ONCA KUFUR EDILDIKTEN SONRA SEN NASIL BASLIK ATABILIYORSUN?..
SANA KUFRU SEPTIK CUKURUNDA EDECEM...

SAHSIYETSIZ, GURURSUZ, SEREFSIZ HACI ALI..
ZAVALLI...

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.2.9.44

GOT VEREN HACI!...

July 31 2001, 10:08 PM 

ULEN AMCIK KEFERE!...

SENIN GIBI IMANSIZLARA IMANSIZ LISANI ILE ITAP EDERIM ESEK OGLU ESEK!...AMCIK OGLU AMCIK!...SENIN KEFERELER ANCAK BU LISANDAN ANLAR!...ISLAM DUSMANI ADI KOPEK!...
MUMIN BENIM KARDESIMDIR!..ONA HER ZAMAN SELAM VE SEVGIM VARDI!...GOTOS!..BUNU HALAMI ANLAYAMDIN HAYVAN OLGU HAYVAN KEFERE!...SEN LAYIK OLDUGUNU KENDIN TAYIN EDEN PISLI DIMISIN GOT OGLANI!...HADIIII BAKIMMMMMMMMM
ANCA GIDERSIN SEREFSIZ IT!..ADI SILAM DUSMANI!....

IMAN EDNELRE SELAM SEVGI VE DUA ILE...

Respond to this message   
HACI
(Login omerusta)
205.188.196.59

HASSSSSSSITTTIIIIIIIIIIIIIIIRRRRR.. KEH KEH KEH

July 31 2001, 10:13 PM 

UMARIM BU GUZEL LAFLARDAN SONRA IKI REKAT NAMAZ KILMISSINDIR..
HATTA BELKI DE NAMAZ KILARKEN BILE HACI'YA KUFREDIYORSUNDUR..
ELHAM YERINE YUKARDAKI ILETIYI OKUYORSUNDUR..
ALLAH BIR INSANI SASIRTMASIN.. SAPTIRMASIN..

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.2.9.44

GOT VEREN HACI!...

August 1 2001, 1:51 AM 

ULEN IBENIN DOLU!...

SEN NE ZANNETIN ONU AMCIK OGLU AMCIK!...GOT OGLANI!... O'NA DOKTOR SIK'TIR DIYE RAPOR VERDI AMCIK KEFERE!...YOKSA TADIAN DOLMADINMI?...BENIM AKLIMA NAMAZDA SENIN PISLIKLERE YERMI OLAN SALAK ADI PISLIK KEFERE!...KENEFTE DERSEN OLUR! CUNKU SENIN GIBILERI HER SABAH ORAYA BIRAKANIM AMCIK TURSUSU!...ISLAM DUSMANI IBNE!...ATEIST AYAKLARINDA ISLAM'A SALDIRAN PISLIK KEFERE!...SENIN CAN'INA OT TIKAMAK BENIM GOREVIM IT OGLU IT!...BAK NASIL AGZINA SICILRMIS GOR!...ADI SEREFSZI KOPEK!...HADIII BAKIMMM!..ANCA GIDERSIN IT OGLU IT!...

IMAN EDENLERE SELAM SEVGI VE DUA ILE..

Respond to this message   
artc
(no login)
213.153.175.62

LAN HACİ ALİ SEN HARBİ SAPIKMIŞIN.

August 1 2001, 1:57 AM 

YÜCE ALLAHA SIGINARAK BÖYLE KUFUR EDİLİRMİ LAN AMCIKOGLUAMCIK.BURADA BİR DAVAMIZ VAR LAN GÖT.SENDE İÇİNE SIÇMA DAVANIN.GÖTOLANI.
SİKMİYİM ANANI SENİDE GAVUR ELLERE VERMEYİM.OROSPUNUN EVLADI SENİ.

Respond to this message   
.
(no login)
212.156.126.106

Haci da en azından iki kişilikli veya iki ayrı Haci var, aşağıdaki ileti de HACI_ALI Ve benzeri iç

August 1 2001, 10:59 AM 

Aslında böylesilere ortamı sabote etmeğe olanak tanımadan var olma hakkı vereceksiniz ki...

Kendilerinden tiksinilmesi için, ibretlik canlı örnek olarak her an el altında / göz önünde bulunmaları için, tehdit ve tehlikenin ne olduğunun tanımlanmasını isteyen bilmez görünenlerin gözüne göstermek için, bunların özünde, bilgi, ilim, irfan, vicdan/duyunç, ahlak, insaf, merhamet ve izan yoksunu olduklarını sergilemek için

Respond to this message   

gerçek artc
(Login tungalp)
213.153.175.62

VALLA O KÜFRÜ BEN HACVİ ALİYE YAZMADIM YANİ BEN YAZMADIM BİRİ BENİM NİKİMLE KÜFREDİYOR

August 1 2001, 12:35 PM 

HANGİNİZ LEN VE İPİMİ NASIL AYNI ÇÜNKÜ TURK NETTE HERKESN AYNI BU KESİN SAİLOR DUR AMA EREKEKSENİZ LOGİN YAPIN LAN BENİM NİKİMİ

Respond to this message   
Current Topic - IMAN EDENLERE SELAM SEVGI VE DUA ILE....
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss