YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

INTEL AMOĞLU FORUMCU SÜPER BEYİNSİZ KEFERE ZINDIK KAFİR HACİNİN TARİHÇESİ VE YAPISI

August 4 2001 at 1:23 AM
jabağ  (no login)
from IP address 195.214.137.137

BU BİR ANTİK YUNAN ÇAĞINDAN KALMA HEYKELLERİN ÜZERİNE OTURAN AHLAKSIZ BİR HERİFTİR OTURDUĞU HEYKEL BEREKET TANRISIDIR BİLİRSİNİZ YA ŞU HACİNİN ANASINI DÜZEN PUT HACİ PİÇİ BİR KEFEREDİR SAHTEKARDIR MÜMİNLERİ YOLDAN ÇIKARIYOR

Respond to this message   
AuthorReply
HACI
(Login omerusta)
66.31.118.77

NE KADAR DOKUNAKLI VE ICTEN BIR DUA.. ALLAH GONLUNE GORE BIR IBNE VERSIN..

August 4 2001, 1:29 AM 

BU BİR ANTİK YUNAN ÇAĞINDAN KALMA HEYKELLERİN ÜZERİNE OTURAN AHLAKSIZ BİR HERİFTİR OTURDUĞU HEYKEL BEREKET TANRISIDIR BİLİRSİNİZ YA ŞU HACİNİN ANASINI DÜZEN PUT HACİ PİÇİ BİR KEFEREDİR SAHTEKARDIR MÜMİNLERİ YOLDAN ÇIKARIYOR =

Elhamdu lillahi rabbi'l-alemin ar-Rahmani'r-rahimi maliki yevmi'd-din. Iyyeke na'budu ve iyyake nestain. Ihaninas-sirat'l-mustamim... Siratallezine en'ame aleyhim gayri'l-magdubu aleyhim vela'-dallim. Amin..

Respond to this message   
jabağ
(no login)
195.214.137.137

RTAMAM YETER BEN SENİN GİBİ İBNELERİ İSTEMİYORUM PUŞT AMA ÇAĞRINI DÜŞÜNELİM GEL KES KÜFRÜ

August 4 2001, 1:30 AM 

SANA CEVAP YAZDIM HACİ ALİ VE JABAG BAŞLIĞINA ORAYA BAK

Respond to this message   
HACI
(Login omerusta)
66.31.118.77

UYUSUYOR GIBIYIZ..

August 4 2001, 1:32 AM 

OLDU..
IYI OL YETER. BENIM BUTUN ISTEDIGIM O ZATEN
SENIN IYI OLMAN
SENIN IYILIGIN
SENIN VE HACI ALININ..

Respond to this message   
jabağ
(no login)
195.214.137.137

EN İSİİ FORUMU TEMİZLEYELİM

August 4 2001, 1:35 AM 

HER İNSAN HATA YAPAR SENİN DE BENİMDE HATAMIZ VARDIR ARTIK KÜFÜR OLMASIN İNSANLARINDA HUZURU KAÇTI

Respond to this message   
Current Topic - INTEL AMOĞLU FORUMCU SÜPER BEYİNSİZ KEFERE ZINDIK KAFİR HACİNİN TARİHÇESİ VE YAPISI
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss