YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Hans ve saz arkadaşlarına son yazım olur inşallah...

August 7 2001 at 10:02 AM
  (no login)
from IP address 216.129.74.219

Picknick'e (Hani şu muhtelif nicklerle ve kasımpaşa ve/veya gazeteci ağzı ile yazan küfürbaz arkadaş) yazılmış bir yazıdır... Biraz düzenleyip buraya asıyom.

Benim HANS'a yazılarıma karşılık neden Edip'e yazıyorsun anlamadım...

Çok mu gerizekalısın sen?

Neden HANS erkeklik edip, kendi nicki ile buralara yazmıyor? Putperest çevresinden adam kaybetmekten ve rezil olmaktan mı korkuyor?

Yok mu o kadar yürek onda? Yoksa foyası ortaya çıkar diye mi korkuyor?

Edip'in resumesine baktım. Sen de bak

http://www.yuksel.org/e/resume/resumelong.htm

Anladığım kadarı ile 6 değil 12 yıldır ABD de...

http://www.pima.edu/ bir universite web adresi. Burada gidip

PHI 122 (CRN codu 12851) God Mind and Matter
PHI 120 Introduction to Logic (CRN codu 12850
PHI 130 Introductory Studies in Ethics and Social Philosophy (12856)

derslerini kim tarafından verildiğine bakabilirsiniz.

benimki de burada

http://www.barisyazici.com/resume.html

Ben de 7 aydır Kanada'dayım. Sadece T.C vatandaşıyım. Şu an için herhangi bir kurumda ders vermiyorum. Önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum. B.Ü. İnşaat Mühendisliğini 3. sınıftan terkettim. Lisans mezunu bile değilim.

Olmadığım şeyleri iddia etmiyorum...

Ama Hans'tan (Hani şu bilgisayarla ilgili onlarca şey icad ettiğini sayıklayan zavallı arkadaş) daha çok bilgisayar teknolojisi bildiğimi iddia ediyorum..

Bu arada ZQR'a şu an Türkiye'de bir üniversitede Nükleer Fizik dersleri verdiğini de söylemiş. ZQR bunu ballandıra ballandıra anlatmıştı bana. Lütfen hangi üniversitede verdiğini de yazsın Hans bey...

Hans adam olaydi bunlara benzer bi sayfa yapardi... Ama nerde o yurek onda...

57 yasinda 11 kitap yazmakla adam olunmuyor. Bilim adamı hiç olunmuyor. 1.300.000 kitap satmışsa en fazla zengin olunabilir.. Bu zenginlik de ölene kadardır...

İddialarının hiç birinde ne bir kaynak ne de bir tarih var... Bu bile onun iddialarını çürütmeye yetiyor...

Hasta ve yaşlı bir insan O... Allah şifa versin..

Respond to this message   
AuthorReply

(no login)
212.156.25.162

BENDE KENDİME 20 DİPLOMA YAPIP ASACAĞIM.

August 7 2001, 11:02 AM 

Edip ve caz arkadaşlarına ilk yazımdır.
-------------------------------------------------------

Yaren Berkay yosmasına (Hani şu muhtelif nicklerle Barış Yazıcı ve /veya Yaren Berkay fahişesi olarak yazan hayvan, sıpa, ibne diyen küfürbaz arkadaş) yazılmış bir yazıdır... Biraz düzenleyip buraya asıyom.

Benim Edip'e yazılarıma karşılık neden Hans'a diye yazıyorsun anlamadım...

Çok mu gerizekalısın sen?

Neden EDİP erkeklik edip, kendi nicki ile buralara yazacağına itlerine yazdırıyor? Putperest çevresinden adam kaybetmekten ve rezil olmaktan mı korkuyor?
Yok mu o kadar yürek onda? Yoksa foyası ortaya çıkar diye mi korkuyor?

Edip'in resumesine baktım. Web sayfası gördüm, bunun diploma mı, yoksa bir Webmaster'e sipariş bir şaka mı olduğu belli değil. Ben bile kendime böyle 20 foto montaj yapar asarım. Sonra da link veririm. Ama 6 yılda kaç diploma aldığımı sorarlar adama...

Düccane Cündioğlu 6 yılda 3 diploma helal olsun diyor. Üzeri 12 yıl falanı geç Edip.

Bütün Edu.lara baktım, Lise'de felsefe öğretmeni bir tek TÜRKün adı yok. Git itlerini kandır. İtlerinin Resume'leri de fotomontajdır, noter tasdiki isterim. Yoksa onları "Köpeklere verilen pasaport" kabul ederim. İtinin resumesini inceledim, hala KUDUZ üaşası olmamış, üstelik kancık bir doberman.

Olmadığın şeyleri iddia etme...

Ama EDİP'ten (Hani şu İnkilab kitabevinde bir gece yarısı gelen Büyük Ruh'tan velayet makamı aldığını sayıklayan zavallısın) meczub olduğunu iddia ediyorum..

Bu arada ZQR'i Hans'ın hipnoz ettiğini söylemişsin. şu an sana büyük ruh Cibril dümeniyle gelen İblis'in itlerini hipnoz etmesi daha mantıklı olmuyor mu? ZQR'nin 17 numaralı kehanet ile Hans Hoca'nın hakkından geleceğini sana BÜYÜK RUH mu söyledi Hz. Edip? (St.Oidipus)

EDİP adam olaydi kendi resumelerini kendi asardı. Ama Hans'ın karşısına çıkacak nerde o yurek onda...

Ondan bundan Deedat'tan kitap araklayıp tornistan edip yazmakla adam olunmuyor. Bilim adamı hiç olunmuyor.

Edip akıl hastası ve DİNSEL SAPIK bir insansın. Yanında da aynı sen itin, cinsel sapık bir kancık it. Reşad ikinize de şefaat etsin.

Respond to this message   

(no login)
212.156.25.216

GÜNCELLEYELİM

September 18 2001, 5:40 AM 

.

Respond to this message   
Current Topic - Hans ve saz arkadaşlarına son yazım olur inşallah...
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss