Din sayfasına hoşgeldin.
Zahmet olacak ama buraya yazmış olduğun şiirleri AĞAÇ EVİMİZE taşırsan sevinirim. Eğer adresi bilmiyorsan aşağıda ağaç evin adresini veriyorum.
Bir gün sonra Din sayfasındaki şiirleri sileceğim.
Bilgilerinize.
Selam ile.
AĞAÇ EV:http://network54.com/Hide/Forum/71220
IP numaranız sizin bilgisayarınıza servis sağlayıcınız tarafından atanmış bir numaradır. Bu numarayı belirli bir protokol ile kendi servis sağlayıcınızdan başında değişmeyecek şekilde isteyebilirsiniz ancak bu uygulanan bir yöntem değildir. Ondan sonrası tamamen ISS yani servis sağlayıcınız(Turknet, Kablonet, Ixir, E-Kolay.net, v.s.) tarafından ayarlanır ve sizin değiştirme hakkınız yoktur.
İlla değiştirecem diyorsanız servis sağlayıcınızı değiştiriniz.
Bir insanın bir gün içerisinde yepyeni bir foruma gelip bu kadar fazla konuda sayfa açması maalesef benim şüphe üzerine kurulu aklıma bir sürü olumsuz fikir getiriyor.
Bana iyi niyetli olmadığınız buraları sabote etmeye çalışıyorsunuz gibi geliyor.
Umarım yanılıyorumdur.
Yanılıyorsam özür dilemeyi beceririm.
Eğer böyle bir niyetiniz yoksa insanların doğrudürüst ilgilenip okuyabilecekleri bir tempo ile davranınız lütfen.
Yoksa buraya sık sık gelip birer çöplükzede olmaktan ileri gidemeyenlerden olursunuz.
sayin bilg dervise sordugum soruyu siz yanitladiginiz icin tesekkur ederim. alternatife girdigimde birden onume cikan dervis imzali aktarma yazilar bana isamesih.org'dan tanidigim birini hatirlatti.ordada ayni sekilde sahte nick kullanan biri tarafindan aniden baska sitelerdeki yazilar doldurulurdu.ben sahsen sen antuandan suphelenirdim.yazilar yazildiktan sonra ilgisiz kalinmasi verilen cevaplarin degerlendirilmemesi vs beni supheye dusururdu.tabi yazilarin baslarinda veya sonlarindaki ifade tarzlarida suphelermi kuvvetlendiriyordu.simdi dikkat ettim dervisin bir IP numarasi haric hepsi ayni farkli olan IP numarasida antuanin numarasina benziyor. yanlis hatirlamiyorsam yukardaki. ayni sekilde antuanin IP numaralarida ayni ancak gecen farkli bir IP numarasiyla bir yazisi cikti bu farkli olan IP numarasida dervisin IP numarasina benziyor.birde gayri mesru cocugum diye bir yazi vardi VAK nickiyle yazilmisti oradada ilginc bir IP benzerligi vardi.birde ayni yazida ismimin abdullah zannedilmesi meselesi varki, bunuda birisi sadece webservant gokhandan ogrenmis olabilir.rahatsiz ettigim icin uzgunum.simdi bakalim dervis yazdigi yazilari savunacak mi?ayrica herseyle ilgilenen hacinin bu yazilara ve dervise karsi tavri ne olacak?
sizim yazdıklarınızı dogru olarak
kabul etsek dahi
yani iyi bir takipcilik yaparak
birilerinin foyasını ortaya çıkararak
bir hayır işlesenizde
beni bir şey rahatsız etti
o da forma yanlızca senantuan ve hacı düşmanlıgı yaparak katılmanız
vede bunun dışında fikri tartışmalara girmemeniz
biz sizden fikri yazılarda bekliyoruz
cok gerekli gormedikce ciddi konularda baslik acmam.(asagidaki yari saka yari komik yazilar mustesna) baslamis tartismalarin altina gerek gordukce yazarim.BEDIRHAN KIMDIR yazisinin altinda oldugu gibi.senantuanin yazilarinn altinda oldugu gibi. daha oncede belirtmistim. fikirleri tartismak guzeldir ama fikirlerin kim tarafindan ve ne maksatla buraya getirildiginin bilinmesi lazimdir. isterseniz bana mektub atabilirsiniz.simdilik hoscakalin
sayin hich sizin ne kadar ciddi fikirler urettiginizi ta oteden beri bilirim.gerek gordukce ciddi konulardada yazabilirim.bundanda en cok rahatsiz olacaklarin basinda sen geliyorsun,sevgili misyoner.aslinda yukardaki yazi oldukca ciddi bir yazi. tabi fikri bir yazi degil,o baska.herkes her konuda yazacak diye bir kural olmadigina gore,bende ilgilendigim konularda gerek gorunce yazarim.antuanin yazilarinin altina yazdigim gibi! simdilik su yaziyla idare et www.incil.com/forums/Incil.Com_Mesaj_Tahtasi/posts/2227.html buyuk harflere dikkat et
Zaman oyle gozel bir meffum ki her seyi aciga cikartan
gizliyi gosterendir...Sabir ile beklersen her seyi inssallah gorursun...Amaa bu kisileri bende senin gibi gordum bir zamanlar!...