YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

17ci keramet

August 15 2001 at 12:12 AM
lanetli  (no login)
from IP address 195.175.208.210

selam
öğrenmek istediğim bir konu var
sorum edip yüksel'e ve barış'a bu arada mesajları okumama ragmen gruptada bu konuda bir bilgi göremedim belki gözümden kaçmıştır aşağıdaki satırlar edip yüksel'e ait
Gönderen: Edip Yuksel
Tarih: Çarşamba, 11 Temmuz 2001, 1:34 a.m.

Yanıtlanan: Sevgili Peygamberim (Baris)

Sevgili havarim:

Hans amcayi rahat birakma! O adam kimyayi simya, astronomiyi astroloji, matematigi numeroloji, dini safsata ile karistiriyor. Ancak senin gibi bir havari bu adamin trans haline soktugu insanlarin kafasina soguk su dokebilir. Suya her ihtiyacin oldugunda haber ver. Sana 48 kilometrelik uzaktan da olsa gonderirim.

Bu arada Hasan ile cedellesme! Gunun birinde Hans'in hakkindan Hasan gelecektir. Yaz bir yere. Keramet No 17.
yaaaniiiiiiii edip yüksel kerametlerini sırayamı koydu?
acaba 16 cısı neydi 18ci ne olacak ?
lütfetse şu kerametlerinden birde bizim için kullansa kemal derviş bu kadar kendini paralamazdı
barış gerçekten havarimi? hasan bir gün aibergin hakkından gelecekmiş yaw edip yüksel kusura bakma senin kerametlerin bu işin üstesinden gelemiyormuda
ihaleyi hasana verdin?
ehhh barış havarin olduğuna göre seninde kerametlerin olduğuna göre sahi neden parmaklarını klavyede yorarsın buraya mesaj yazacam diye kendini paralarsın göster bir tane tüm dunya okusun dimi sevgili dostum
saygı ve sevgiler tüm gruba
LANETLİ

Respond to this message   
AuthorReply
Max Payne
(no login)
194.25.99.218

Max Payne

August 15 2001, 12:53 AM 

Cahil olduumun farkındayım,ama salakmıyım aynı zamanda????

Anladıysam,adamlar aeralarında şakalaşıyorlar.Bizim dükkana sık sık gelen kalender biri var,Tarikatçı biraz oda yapar böyle şakalar.yani ben hep şaka diye baktım,yoksa odamı ciddi???????

Herneyse işte, bunlar beni aşar Cumur Abi.Ben Max Payneme döneyim.

Selamlar herkeze.

Respond to this message   
yalnız
(no login)
212.29.113.12

sevgili demek isterdim ama...

August 15 2001, 12:57 AM 

sayın lanetli
edip ve barış bu günlerde buralara takılmıyorlar .onları 19.org'un forumunda bulabilirsin.

Selamlar

Respond to this message   
Current Topic - 17ci keramet
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2010

rss