YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

WEBMASTER'A

August 23 2001 at 9:00 PM
  (no login)
from IP address 212.156.25.38

slm&slm
Sevgideğer kardeşim,
Bana yanıt vermek gibi bir adetin yok, onun için bu yazıyı asmak zorunda kaldım.

Konu şu: Ankaralı bir forumdaş (Nick'i PİKNİK) tam 17 e-mail atarak, okumak üzere geçen hafta Amerika'ya gittiğini, oradan alternatif forumu izleyebildiğini ama, "Response this message" banner'inin çalışmadığını yazıyor. Yani yazı gönderemiyor ve soruyor:

Acaba Paksu benim Nick'ime mi ambargo koydu
Yoksa bilmediğim başka bir şey mi var?

diyor.

Mail'i gereksiz uzun kısalttım ve buraya aldım.
İlgilerinize...

Respond to this message   
AuthorReply

(Login abuzer)
212.98.6.247

Sevgili Hans

August 23 2001, 9:58 PM 

Paksu kimsenin nick'ine ambargo koymadı.
Selam ile.

Respond to this message   

(no login)
212.156.25.38

Sevgideğer Paksu

August 23 2001, 10:09 PM 

Bu genç bana "Fanatik" derecede düşkün, bir yandan da kıramıyorum ama çok kızıyorum. "Son arzum" diye özel 17 mail (Şu anda 19 oldu)gönderdi. "evladım ben senin sekreterin değilim" dedim.

Azbuçuk ben de bilgisayar mürekkebi yaladım. Ama danışmak istediğim şey şu:

Amerika'dan "Okuduğunu söylüyor" ama "Yazamıyor"muş. Tabii ilk aklına gelen seni suçlamak gibi terbiyesizlikti. Ama bir deneme yaptık ve ben onun e mail adresine aşağıdaki yazıyı copy/Paste yaptım ve gönderdim.

Ve işte aslında "Gayya" Kuyusu böyledir, çırpındıkça batıyor August 18 2001, 6:03 PM
Çırpındıkça daha da çok batıyorlar
"Dağ uzaktan yücedir, yanına vardıkça tepedir" denilmiştir ya, Bu Hans Ayberg, tepe bile değil; belki bir tümsek ki altında geçmişin mezarlığı var ve geleceği hiç kalmamış çünkü önü kesik." (HİÇ'İN YAZISI)

Bekledim ve şu ana kadar gelmedi. Oradaki bilgisayar Üniversite'ninmiş ve şu anda gündüzmüş. Öyle diyor. Acaba üniversiteden mi bir ambargo var diye düşündüm.
Sunduğum yazı benim e-mailime geliyor ama, sizin foruma asılamıyor.

Eğer geçmişte buna benzer durumlar olduysa lütfen beni aydınlatır mısın? Çünkü ipucunu verirsen çözmeyeceğim problem olmadığını inanıyorum.

Yanıt verdiğin için teşekkürler.

Respond to this message   
PAKSU
(Login abuzer)
195.214.138.208

Untitled

August 24 2001, 12:40 AM 

Kimsenin ne IP sine ne de Nick'ine ambargo koyduk.
Doğrusu bilemiyorum nedendir.
Selam ile.

Respond to this message   
webmaster
(no login)
212.252.3.137

ambargo

August 25 2001, 8:25 AM 

IP no9 ları da serverlerin atadığı no lardır ve şahısları değil bağlantı noktalarını gösterir.
Yani olsa olsa
bir ambargo
ancak
network 54 ün bizzat kendisi tarafından yapılıyordur, belki de bizzat dostumuzun servis sağlayıcısı bize ambargo uyguluyordur.

1-Lütfen aşma aşama ne oluyor anlatınız:
Respond this message linkine tyıklayınca
mesaj sayfası açılıyormu? Sonra ne oluyor? Yazıyı yollayabiliyor da mesaj mı gözükmüyor yoksa bu sayfalar hiç mi açılmıyor?
2-arkadaşımızın bağlandığı servis sağlayıcı nedir?
3-Buradaki tüm forumların editörleri, ve ayarları farlıdır, katılımcı mesela tavanarası'na mesaj atmayı denemişmidir ki Din forum editörümüzün onu yasakladığı çıkarsamasını yapmıştır? Lütfen denesin!

webmaster

Respond to this message   
Current Topic - WEBMASTER'A
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss