YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

ARTC Hakkında

September 7 2001 at 1:26 PM
Sailor  (no login)
from IP address 212.64.201.52

ARTC, henüz genç. Genç olduğu kadar bilgisiz olduğunu burada gelişigüzel yazdığı anlam yoksunu yazıları ile belli ediyor. Ayrıca yazılarındaki üslup ve sürekli imla hataları yapması, pek iyi bir eğitim almadığını da gösteriyor.

Sürekli küfretmesi ise, kötü bir aile terbiyesi aldığını belli ediyor. Kaç kez uyarılmasına rağmen bu huyundan vaz geçemedi. İyi bir aile terbiyesi ortamında yetişmemişki, ağzı bu denli bozuk.

Ayrıca, bir kaç kez "küfür etmeyeceğim" diye söz vermesine rağmen bu sözlerini yemesi, zayıf karakterli ve sözüne güvenilmez biri olduğu görüntüsü çiziyor.

Üstelik, dinine imanına saygısı hiç yok ki, sürekli İslam'ın adını küfürlerle aynı cümle içinde kullanıyor.

Şu ana kadar ARTC bütün bu huyları ile bir alay malzemesi idi gözümde, ki hala da öyle. Lakin aklıma bir durum olasılığı geldi. Bu ARTC'nin küfürlerini sürekli annelerimize yöneltmesi, acaba gizli kalmış bir Oepidus kompleksinin göstergesi olabilir mi?

Bu konuda ben öyledir ya da değildir diye bir yorum yapamamam. Ancak aramızda benden çok daha bilgili tıp profesyonelleri var. Örneğin HACI. Sanırım HACI bu konuda bizleri aydınlatabilir, ayrıca Oepidus Kompleksinin ne olduğunu ARTC'nin anlayabileceği bir dille de tanımlar. ARTC'nin bunun ne olduğunu bildiğin şüpheliyim zira.

Belki gizli kalmış bir psikolojik rahatsızlığı ortaya çıkarmak gibi bir fayda sağlamış oluruz.

Son olarak, sayın Paksu'dan bir istirhamım var. Eğer bu iletiye küfürlü bir yanıt gelecek olursa, ki din alanında bir çok iletiye bir çık küfürlü yanıt geldi zamanında, bunlar çöp kutusuna taşınırken benim şu ana dek yazdıklarım tek bir küfür unsuru olmadığının unutulmamasını rica ederim Sayın Paksu

Saygılarımla

Respond to this message   
AuthorReply
Sailor
(no login)
213.153.175.62

HACI

September 7 2001, 8:57 PM 

Ya bir el atıver şu konuya, ufak bir insanın geleceği söz konusu olabilir

Respond to this message   
HACI
(no login)
66.31.118.77

ARTC'A SIKI BIR EGITIMDEN GECMESINI VE KENDI GELECEGINE YATIRIM YAPMASINI TAVSIYE EDERIM..

September 7 2001, 9:55 PM 

Sevgili Sailor;
ARTC sorununa ben cok onceleri deginmistim.. Bu forumda ARTC gibi dusunen ve davranan yok diyebilirim. Kisiligi degilse bile, vicdani yeterince gelismis, cehaletin verdigi ilkel bir cesarete bezenmis, genc ve sorumsuz biri.. Ben elimden geleni yaptim.. Asil amacim O'nu dusunmeye zorlamakti. Basarili olamadim.. Bozuk bir Turkce ile yaziyor ama, hatalarindan cogunun nedeni dikkatsiz olmasi. Acele icinde, bir cirpida yaziyor ve yazdiklarini tekrar okumuyor ve hatalarini duzeltmiyor.. Onlari gormemekten ziyade, onlara bakmiyor gibi geliyor bana.. Dikkatli baksa gorecek belki ama, onlari onemsemiyor. Disiplinden yoksun, serseri bir yasami var. Kendine yeterince deger vermiyor. Belki de icin icin degersiz biri olduguna inaniyor. Yine de kendine hakaret edene buyuk bir ofke ile saldiriyor. Cunku belki de kendi bilinc alti ona, maruz kaldigi hakaretlere layik oldugunu ihsas ediyor ve pencesine dustugu asagilik duygusu egosunda firtinalar yaratiyor.
Iyi bir lise egitimi gormedigi belli.. Yine de diger lise mezunlarindan farkli olarak, bu forumlarda yazmaya cok hevesli.. Cehaletin ve gencligin verdigi bir cesaretle dogru yanlis dusunmeden doseniyor.. Soz verdigi halde sozunu tutmamasi ve kufretmesi, kisiliginin yeterince gelismedigini gosteriyor. Dusunce sekli, mentalitesi ve bozuk dili, "asiri kustahligi, sapik milliyetciligi ve kendini begenmisligi ile birlikte", ya oldukca sanssiz, ya da disfonksiyonel bir ailenin cocugu oldugunu telkin ediyor. Bence ARTC bir sure yazmamali, forumdan uzak durmali ve derin derin dusunmeli.. Ne oldum dememeli, ne olacagim demeli.. Yasaminin cogu onunde.. Ondan yararlanmasini bilmeli..
Ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Bu kadari bile fazla aslinda.. Internette yanilma orani cok yuksek.. Hele Oedipus kompleksine bulasmak hic istemiyorum.. ARTC'in durumu umutsuz degil.. Sadece simdilik rezil.. ama hizla duzelebilir.. Bakalim zaman ne gosterecek..

Respond to this message   
HACI_ ALI
(no login)
24.2.9.44

FALCI HACI!...

September 8 2001, 3:42 AM 

FALCI HACI!...

Sule! bakalim benim falcizimi bende sana bir gubek atayim be falci efendi HACIM!... Neler gorusun benim falimda?... Ama duru sule yoksam gobecik atmam sana sona vala!... Bana Hocamin sozunu hatirlatin vala yaw!... derki:
USTUN ZEKA!..KEREMETEE KIC ATTIRMIS!...

SELAM SEVGI VE DUA ILE...

Respond to this message   
HACI
(no login)
66.31.118.77

HACI FALA BAKAMAZ...

September 8 2001, 4:25 AM 

HACI ALI.....

Sevgili Haci Ali.....

Ben falci degilim...
Senin kim ve ne oldugunu tahmin edemem..
Etmem de onemli degil..
Cunku sen ne isen o'sun....
Ben fala falan bakamam...
Baksam da onemli degil.....
Cunku ben ne isem o'yum..

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.2.9.44

ARTC HAKKINDA!...

September 8 2001, 5:29 AM 

HACI

Ule yazmissin ki bana Fal gibi geldi yaw!... Hakkini Helal et... ARTC aslinda senin anladigindan cok farkli en azindan benim tanidigim kadariyla tabii!... En gozeli cok samimi olusu!... Ici disi bir!... Yani Mert birisi!... Kalbimdekini polatik olmayip suleyen bir kisi! aynen benim gibi!..

Ama siz isine geldigi gibi donderin!...Sen de onun bunun doldurusu ile zavvalli usagi naptiniz yaw!.. Siz AYDIN kisiler olarak bize cok gozel bir sey anlattiiginizin farkindamisiniz?... Tartismaya devam!...

Selam Sevgi ve Dua Ile...

Respond to this message   
artc
(no login)
217.131.5.144

haci alim kardeşim Allah razı olsun mümin mümini anlar son sözlerinde ne dedin pek belli olmuyor ama

September 11 2001, 8:27 PM 

beni izlemeye devam edin kafayı gömerim yoksa

Respond to this message   
Sailor
(no login)
213.153.175.62

Aferin ARTC

September 11 2001, 11:43 PM 

Hakkındaki teşhisleri doğru çıkardın

Respond to this message   
Current Topic - ARTC Hakkında
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2010

rss