BUNAK GECELER KYBELE'NIN, HACI'NIN VE DIGERLERININ DUYGUSAL SIIRLERI YANINDA "EYE SORE" GIBI DURUYOR..
KENDISINI HICVETMISTIM, KYBELENIN.. UMARIM ONLARI ALAY KABUL ETMEZ.. ONLAR SADECE SAKA VE HICIVDI..
KENDISI TAKDIR ETTIGIM BIR OZANDIR..
GERCEK BIR ASIKTIR..
ASKINI HENUZ BULAMAMIS OLABILIR..
BUNU ONUN ALEYHINE KULLANMAMALIYDIM..
HACI DA OYLEYDI..... YAKIN ZAMANA KADAR.. BELKI HALA DA OYLEDIR.. ARAR DURURDU..... IDEALINI BULMAK ZORDUR.
SIL SU SACMA BUNAK GECELER'I MGK..
LUTFEN..
HACI, KYBELE VE DIGERLERININ SANAT ESTETIGINE HURMET ET BIRAZ.. LUTFEN.....
Ellerine saglik Kybele.. Inan bana cok iyi is yaptin..
Ne demek istediklerim pek onemli degil..
Senin kronik bir asik oldugunu soylemek istemistim.
Ben de oyleyimdir de.. O yuzden seni anlayabiliyorum.
Butun omur aski aradigimi belirtmek istemistim ve belki de hala bulamadigimi...
Senin o guzelim siirlerinin oldugu bir sayfaya bizim Hic Pic'in asagilik iletisi hic yakismiyordu..
Bunu sana bir tur hakaret olarak nitelendirmistim..
Inan bana kotu seyler soylememistim.
Hele aralarinda kufur hic yoktu....
Tesekkurler..
Tavanarasi da neymis.. O Haci'ya ait degil mi?
Editorlugunu degilse bile, yazarligini yapiyor oranin Haci.... Her ikisinin de.....
BUNAK GECELER ADLI SABUNLU CETVEL VE CETVEL ILE SABUN, SABUN ILE CETVEL ADLI H2SO4 ISIM NICKLI SAHISIN YAZDIGI DAHA DOGRUSU HACI ISIM NICLI SAHISTAN AKTARDIGI YAZILAR BENIM BILGISAYARIMDA MEVCUTTUR. ISTERSENIZ BURAYA UPLOAD EDERIM. BOYLELIKLE TAVANARASINA KALDIRMADAN SILME YANLISLIGINI TELAFI EDERSINIZ KYBELE ISIM NICKLI SAHIS.
SELAM VE SEVGILER VE SICAK GUNLERDE YOGURT & AYRAN ICMELER & YEMELER. AFIYET OLSUN.
O yazilari buraya asan sensin zaten..
Politika forumuna asmayi denesene.. Pislik.
Rope seni nasil atti oradan ama..
Gece ruyalarina bile giriyordur.
Istersen Haci icin yazdigin o ahlaksiz pisligi Haci'nin forumlarindan birine gondermeye tesebbus et..
Bakalim ne oluyor?
Haaaaaaaaaaaaaaa..
Zavalli........
Ne hale dustun..... Ahmak