September 22 2002 at 3:58 AM Average Score 2.7 (3 people)
Igor (no login)
DECKI SETITE SE SAMO ZAPADNE SLAVONIJE,A DA SE NE VRACAMO NA JASENOVAC.
DRZAVA HRVATSKA JE GENOCIDNA TVOREVINA, NASTALA KAO VECITA TEZNJA NEMACKE DA ZAGOSPODARI JUGOISTOCNOM EVROPOM.
A TO KAKVI STE VI JUNACI NE ZELIM DA PRICAMO,JER VI DA NIJE BILO DOGOVORA IZMEDJU MILOSEVICA I TUDJMANA NE BISTE MOGLI DA SE OBRACUNATE SA SACICOM KRAJISKIH SRBA.
I TE VASE BITKE BLJESAK I OLUJA SU JEDNA VELIKA POLITICKA IGRA, POD PATRONATOM AMERIKE I NJENIH PLACENIKA IZ VRHA SRBIJE I CRNE GORE. ALI DA ZNAS DA SE SRBI KAD-TAD MORAJU VRATITI U HRVATSKU.
I NEBITNO JE KOJE JE COVEK VERE I NACIONALNOSTI, BITNO JE KAKAV JE COVEK. SRBI SU KROZ ISTORIJU DOKAZALI KAKAV SU NAROD I 1918 VAS PRIHVATILI KAO BRACU I PRVI PUT ISTORIJI DALI VAM DA IMATE SVOJU DRZAVU,A VI STE IM VRATILI JASENOVCEM...
RAZMISLI MALO O TOME
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Dok si potreban = brat,
kad vise nicemu ne sluzis = rat.
tomislav (no login)
.
Average Score 5.0 (2 people)
September 22 2002, 4:03 AM
Zapadna Slavonija postoji ali okupirani djelovi od strane srba su bili istocna slavonija taj naziv zapadna slavonija je isto jedna vasa srbska zabluda ili reci ti meni gdje je za tebe istocna slavonija.
dobro si reko sjeti se ti sta ste napravili u istocnoj slavoniji ja znam dobro vas dobrotvornu akciju oslobodjena Vukovara jer sam odande .
Citat:
-------------------------------------------------------
Gandra
Nikad Srbija i Hrvatska nisu bile u ratu. Zasto? Zato sto Hrvatska nije postojala! Pa ko je onda ratovao u zadnjem ratu? Pa sacica krajiskih Srba izdana od Milosevica protiv Hrvtaske osokoljene Amerikom i clanicama NATO-a.
Da sam pokatoliceni Srbin, koji sebe zove Hrvatom, ne bih se kurcio nikakvim ratnim uspjesima. Ako bog da i prilike se u svijetu promjene, pitanje odnosa Srba i Krvata bice zauvjek rijeseno. Saznacete kako i nece vam se dopasti!
Sto se tice rata mozete vi srat koliko hocete Njemacka, Amerika, BLA BLA BLA smjesni ste mi smo vas naprasili sto smo usli u rat bez oruzija a vi krenite sad u novo oslobadjanje. sta bi vam sad radili picili bi traktorima do bosforusa za sedam dana.
Jadna porazena nacijo
Igor (no login)
.
Average Score 3.0 (2 people)
September 22 2002, 4:04 AM
STO SE VUKOVARA TICE BIO SAM U NJEMU POSLE RATA I TO JE JEDNA TUZNA PRICA ZA SVE LJUDE KOJI SU TAMO ZIVELI, BEZ OBZIRA DA LI BILI SRBI ILI HRVATI.
ALI NE ZABORAVI STA SU USTASKI CRNOKOSULJASI RADILI UTOM GRADU DOK SRPSKA VOJSKA NIJE USLA. KOLIKO JE SRPSKIH CIVILA UBIJENO U VUKOVARU I BOROVOM NASELJU.
SAMO MI NEKA MI NEKO KAZE PO KOM CLANU SVETSKOG PRAVA JE HRVATSKA DRZAVA IZBRISALA SRPSKOM KONSTITUTIVNOM NARODU ULOGU NARODU.
JER 1918 NAPRAVLJENA JE DRZAVA IZMEDJU KRALJEVINE SRBIJE I KRALJEVINE SRBA,HRVATA I SLOVENACA. A TO STO SE VI PONOSITE JASENOVCEM TO JE DOKAZ VASE ZRELOSTI U PORODICI EVROPSKIH NARODA
hos (no login)
.
Average Score 3.5 (2 people)
September 22 2002, 4:08 AM
I stanovnici Srebrenice se trebaju vratit na svoje.A da nema ih vise,poubijali ste ih.Trebali bi se na svoje vratit i hrvati Vukovara ali jos i sada ih otkopavamo po Ovcari i ostalim stratistima.
Nemoj mi pocet brijat na povijest i mitove Blaiburge,Jasenovce,janjicare,kosovsku bitku i kaj je bilo prije tri miliona godina.
Jasenovac je zlocin i gotovo svaki Hrvat ga shvaca kao takvog ali prije Jasenovca ste i vi prolili previse hrvatske krvi od Stjepana Radica pa do mnogih drugih neznanih.Od vaseg bratskog zagrljaja 1918 postoje krvavi oziljci u mojoj kao i u mnogim hrvatskim obiteljima.
Ali jedno je povijest prije cetrdeset godina drugo je ovo sto se prije par godina odvijalo.Jesam ja klao po Jasenovcu,vjeruj mi nisam a neznam jesi li ti bio jedan od onih koljaca iz Vukovara i Srebrenice a i ako nisi ti "ljudi" danas slobodno secu srbijom.
Vi ste isli u rat klat nesrbe a sto je najgore time se i danas ponosite.
Inace malo dolje na stranici imas isto jedno Hrvatsko-Srpsko prepucavanje i jedan tip iz Hrvatske tocno kaze da je nas 91 ujedinila ona vasa pjesma pijanih cetnika iz Vukovara Slobo spremi salate klat cemo hrvate ili tako nekako.Kad smo to vidli taj rat je prerastao u borbu za opstanak.
Citat:
SRBIN IZ KNINA
NEMOJ MI SAMO PRICATI O TOME ZASTO SMO USLI U RAT. U RAT SMO USLI DA BISMO ZASTITILI SVOJA VEKOVNA OGNJISTA, I ZIVOTE SVOJE DECE OD NABUJALOG NACIONALIZMA IZ ZAGREBA. A TO DA LI SMO GUBITNICI PRESUDICE ISTORIJE, JER SMO I POSLE 500 GODINA ROBOVANJA USPELI DA PONOVO NAPRAVIMO SVOJU DRZAVU, I NAPRAVIMO I FATALNU GRESKU I DOZVOLIMO VAMA DA BUDETE SLOBODNI
Eto srbine iz knina tu ti je greska u razmisljanju
NIKAD NIKOM NEMOJ BRANIT DA BUDE SLOBODAN
Citat:
SRBIN IZ KNINA
USTAVOM HRVATSKE IZ 91 MENI JE TA SLOBODA BILA USKRACENA, A JA I TI SE MOZEMO VIDETI U MOJOJ KUCI U KNINU U KOJOJ SADA ZIVI NEKI RATNI ZLOCINAC, JER ZNAJ JA CU SE TAMO VRATITI KAD TAD, ILI JA ILI MOJ SIN. A KAZI MI JEDNOG HRVATA IZ KNINA KOJI JE UBIJEN U PERIODU IZMEDJU 92-95,A BILO IH JE ZAISTA PUNO
Ajd ne seri kolko je Hrvata ostalo u toj vasoj krajini?Ili su bili protjerani ili ubijeni a oni koji su imali nesrecu da ostanu tamo tijekom okupacije su se zaista ludo provodili vjerujem ti knindzo.
Ustavom 91 ti je bila zajamcena sloboda kao nacionalnoj manjini sto u Hrvatskoj srbi i jesu.
Koliko bi po tebi srbi trebali imat drzava na svijetu da bi bili zadovoljni?
I da kaj se mene tice slobodno se vrati,vjerovatno i sam znas da mnogi srbi bas iz Zagreba kojeg spominjes kao centar nabujalog nacionalizma nikad nisu ni otisli i danas tu zive i niko ih nedira.Jedina razlika izmedju tih srba i tebe je da oni nisu stavljali balvane po cestama.
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:11 AM
To igore o crno kosuljasima si cuo na vasoj bolesnoj propagandi .
Kako borovo naselje ja sam iz borova naselja ko je tamo klao su bili samo srbi znam za samo jednog zaklanog srbina u borovu naselju a Hrvata civila je pobijeno preko 800.
kad mi neko sere da je to u pravu sto je doso iz cista mira pobijo ti prijatelje clanove porodice srusio kucu pa doso traktorom iz obliznjeg srbskog sela trpinje opljacko sve sto mozes odnjet pa pocupo i kablove za struju iz zidova.
i sta vam onda reci nego da ste govna cetnicka zabludjeni narod o nekom srpskom teritoriju sto nikad nije spado pod srpsku drzavu
Citat:
igor
a ko postavi balvan,onda mu treba poklati sve
Citat:
pa da
Pogotovo ako postavi JNA da "čuva" balvane i to 5 godina...
igor (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:14 AM
pricam zato sto sam ucestvovao u oslobadjanju vukovara. i ono sto sam zatekao tamo i borovom naselju je vecita mora mog zivota. tacno 64 izmasakrirana srpska civila smo nasli samo u osnovnoj skoli zaboravio sam joj ime, a o vukovaru da ne govorim.
sin me svakog dana pita o ratu i sta da mu pricam. o poklanoj srpskoj decici u osnovnoj skoli. pa pogledaj sam koliko ti je srpskih komsija sada tamo
Citat:
HOS
Ako ti netko pola familije poubija pola protjera od tvog rodnog grada napravi hrpu rusevina i zatim ti pet godina gadja grad u koji si izbjegao topovima, tenkovima i VBR-ovima ti reci sto bi mu ti napravio igore.
Ne zaista su ti krajiski srbi jos dobro i prosli s obzirom na :
1.to sto su radili pet godina
2.to kako su se sami srbi odnosili prema nesrpskim narodima u obrnutim situacijama(primjeri Vukovar i Srebrenica najocitiji ali bilo ih je jos jako,jako puno)
Citat:
Brane
U Vukovaru ima trenutno vise Srba nego Hrvata,tako da ti ta tvrdnja ne stoji Igore.
Pricaj Igore svome sinu kako ste svaki dan razarali jedan hrvatski grad i ubijali civile u njemu i kada ste ga "oslobodili" pjevali pjesme od kojih se i danas najezim.
Eto to pricaj svome sinu,
a koga su to srbi napali u svojim dvoristima. pa oni tamo zive preko 350 godina. pa najvece izbeglice posle drugog svetskog rata su srbi, preko 700.000 ih je van svojih domova, i nije mi jasno zasto vi uvek izigravate zrtve kada to niste??
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:16 AM
Moje srpske komsije su tamo 90 posto a to o poklanoj djeci mos pricat svojim srbima to je naj veci fenomen kod srba slusa propagandu i onda je jos siri.
Pa nemos ti meni pricat sta se tamo dogadjalo kad sam ja bio tamo i poznavo svakog ko je branio borovo naselje osobno.
Gdje vam je samo obraz ovako srat ti si vidio imena ti skoli je maqlo tesko zaboravit jel je bilo samo tri i sva su nosila komunisticka imena sto je svako od nas cuo milion puta neseri pederu srpski ja ti opisem sta ste vi meni napravili on meni opisuje srpsku propagandu djubre pogano.
hos (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:17 AM
Stvarno ste ga oslobodili ali zar nema i boljih rijeci da to opises mozda prije okupirali, totalno razorili, opljackali ... Mislim da bi prije to bilo.
I da zaboravio si reci kako smo pravili ogrlice od prstiju srpske nejaci.
igor (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:18 AM
ne pricacu mu o decici iz osnovne skole,datako nesto nikad ne sme da se zaboravi. a o tome da u celoj istocnoj slavoniji ima vise srba to ne sporim, kao sto ih je bilo vise i u kninu, plitvicam, pakracu, dvoru...
tetejac (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:19 AM
Zar se niste volzoili u dugim kolonama okiceni sahovnicama i drugim znamenjem trpinjskom cestom, kroz Borovo, kroz celi Vukovar i oklinu, dovlacili Shiptare i Muslimane iz Bosne da sa njihovim telima ot[ocnete rat... okretali volove 91' i pretili..?
Zar i ratni zlocinac Tomislav Merchep nije iz Bogdanovaca, kao i mnogi drugi ?
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:21 AM
i ne samo to kako smo ih pekli na raznju sekli usi i vesali oko vrata pa smo se drogirali i bacali rucne bombe preko 500 metara STO SU NAS ZVALI TURBO USTASE sto nisu mogli skuzit da covjek smisli u nuzdi spravu za to .
ma ajd djubrad
Brane (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:22 AM
Cijeli civilizirani svijet zna da smo mi branili Vukovar, a da ste ga vi napadali. Pogledaj malo na karti od prije rata gdje je Vukovar u kojoj republici.
Kako mozes ici oslobadjati nesto sto nije u Srbiji?
To je kao da svabe kazu da su isli oslobadjati Staljingrad!!!
igor (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:24 AM
Tomislav je srpsko ime jos iz 12 veka, mozes se ponositi svojim imenom jer ga je nosio srpski vladar iz dinastije nemanjica jos u 13 veku a sto se tice propagande, jedini rat koji ste vi dobili je bas taj medijski.
Ono sto sam video svoji ocima to stoji, u svakom narodu pa i mom ima losih ljudi, ali mi za razliku od vas nismo genocidan narod tj.hrvati su svoju drzavu pravili u zadnjih osamdest godina genocidom.
1939 godinu u tzv. hrvatskoj srba je bilo 48%,
1947 20%, a 2002 4%
Objasni mi to. Da ih nisu kao inke odveli vanzemaljci. reci mi koliko je hrvata prevedeno u pravoslavlje 1 ili 2, a koloiko srba u katolike 10% iz trideset devete. i sta mi ti onda pricas o nekakvim srpskim zlocinima
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:25 AM
a sta nesmemo se voziti autima sa sahovnicama u svojoj drzavi i slavit sto je Hrvatska napokon stekla slobodu . u jebote koji zlocin pekli su volove
koj siptari u Borovu naselju nije bio nitko osim njegovi stanovnika sto su se borili protiv 10 000 cetnika i beli orlova i citavog niskog korpusa.
i nije nas bilo oko 1500 bez i jednog tenka i transportera niti topa .
i onda slave neku pobedu oni su hrabri srbi
a dosi svi u pljacku stvarno oluja nije bila nista vi ste zasluzili isto kao sto ste vi nama napravili
Brane (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:26 AM
48% Srba nikada nije bilo u Hrvatskoj!!!
Otkud ti taj podatak?
Pa vi ste stvarno bolesno lazljiv narod!
hos (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:28 AM
Igore propaganda te je sjebala u mozak
39%srba u Hrvatskoj kako,kada?!
KO ti je to rekao neki akademik?
Pa cak i da je to tocno jos uvijek su to samo srbi u HRVATSKOJ pa da ih je i 150%.
-----------------------
a ja ih malo umanjio ,da napisao je 48%
ludo,ludo
tomislav srbin (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:30 AM
pa od koga ste vi to vukovar branili, kad je u njemu pre pocetka rata u hrvatskoj zivelo preko 60%.
I dobro si rekao hrvatska je bila samo jedna od republika bivse juge, a hrvatski narod samo jedan od 6 konstitutivnih.
Pa ako hrvati imaju pravo na samoopredeljenje, onda to imaju i srbi koji su u hrvatskoj bili narod.
A to sto im je hdz van svih zakona oduzeo to se ne moze naci nigde u svetu jer i kad je donesen taj ustaski ustav iz 91 hrvatska je jos bila u sastavu jugoslavije.
Picke nemacke pitajte dedove kako su vam samo docekali hitlera 41. i zamaaalo da zaboravim o toj vasoj ugrozenosti u jugoslaviji pa vecinu kljucnih funkcija u drzavi su imali hrvati,jedan je i vladao 50 godina,a 91 na celu vojske je bio hrvat, a na celu savezne vlade takodje hrvat ante markovic.
i ko ovde da prica o laznoj propagandi
Milos (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:31 AM
U istoriji su poznati mnogobrojni primeri drasticnih pritisaka na pravoslavne srpske stanovnike Hrvatske, ali je u izvorima zabelezeno i to da je upravnik imanja Zagrebacke biskupije, Ambroz Kuzmic, u izvestaju sacinjenom 13. novembra 1700. godine, napisao cak da bi bilo bolje “Vlahe” ,,vsze poklati neko ztaniti” (tj. nastanjivati).
Razumljivo, trebalo ih je poklati zbog toga sto nisu bili kmetovi, sto nisu bili katolici, sto nikako nisu hteli da prihvate status feudalno zavisnih podloznika sa svima teretima na koje su ovi bili obavezni.
Brane (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:32 AM
Ma bilo kako bilo, pobjedili smo vas i vojno i propagandno i sada me stvarno boli .. rac za sve!
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:34 AM
sad je on opet poceo o 13 vjeku pizdi maternoj turskoj jasenovcu .
a to sto si ti vidio to mozes pricat tvojim srbima sto upijaju sve kao spuzva .
jebe se meni ko je sta radio prije 50,100 ili 500 godina ti i tvoji ste dosli i nacinili zla u mojem rodnom gradu samo vodjeni vasom propagadom i zeljni klat i pljackat.
pola ovako pola onako i sad jos sere to je uredu sto su radili i jos je ubjedjen da je to sam za spas srba i smislja tu i laze o nekoj poklanoj srpskoj djeci.
Igor (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:35 AM
O ISTORIJI MI SAMO NEMOJTE PRICATI, PA RACUNAJTE SAMO 1.000.000 UBIJEN U STRATISTIMA JASENOVCA, I PO CEMU SU VUKOVAR I DALMACIJA HRVATSKI,PO HITLERU I ANTI PAVELICU I NDH.
PROCITAJTE KNJIGU BALKAN 33-39 OD JOHNA MILERA I ONDA MI PRICAJTE O PROCENTIMA, A STO SE VUKOVARA TICE CRNOKOSULJASI IZ SVIH KRAJEVA SVETA SU GA BRANILI OD NJEGOVIH VECINSKIH STANOVNIKA SRBA.
HOS (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:36 AM
U biti Brane imas pravo pobijedili smo im na svim mogucim poljima nismo okrvavili ruke ko oni i sa ponosom u cijelom svijetu mozemo reci da smo Hrvati.
A vama jos ostaju mitovi koji vidim svakim danom postaju sve veci.
tetejac (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:38 AM
"Branili" ?!
Sa nemackim instruktorima, stranim i domacim olosem, "hosovcima", shiptarima ... i drugim avanturistima, placenicima, bolesnicima i kriminalcima...!? Da li je medju njima bilo 2% normalnih ? I zasto svaki vas zlocin pokusavati pravdati "osvetom" ? Jadni ste vi i vas moral, istina...
Istina je skrivena o svemu zbog politickih ciljeva podstrekaca i autora raspada SFRJ i rata. Zasto bi bilo stalo Nemackoj ili Americi da se otkrije celokupna istina, kada i tice znaju da su te drzave uz pomoc svojih interesnih saveznika pocinile zlocin protiv humanosti ?
Isplivace istina kad tad, pa makar kada vise ne bude nikome osim Srbima vazna.
Vi ste po svojoj politickoj tradicji negativci, koji uvek lako i brzo priskoce na stranu jacega, ali barem do sada je tako bili, na kraju "useru motku". Da li ce to biti i ovoga puta , videcemo. I Hitlerova era je delovala mozda jos mocnije i neprolaznije.
Jenog jedinog coveka koji je pokusao barem delimicno prikazati nesto od jedne i jedine istine, sta se dogadjalo u hrvatskoj, uz pomoc dokumentarnog filma - UBILI STE !
Zoran (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:40 AM
Opet je u nas 10.000.000 stanovnika, ... a od nezavisne Hrvatske nebi bilo ni traga niti glasa da nije bilo Kraljevine Srbije!
Ovo si sve ovde serendao u znak zahvalnosti sto napokon imas "Ognjiste" zaliveno krvljom mojih predaka!...
Milos (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:42 AM
Do koje mere je isao hrvatski antagonizam prema Srbima, cak i u Dalmaciji, gde su medjusobni odnosi bili snosljiviji od onih u Hrvatskoj i Slavoniji, svedoci pismo Djordja Nikolajevica, prote dubrovackog, upuceno vladiki Jeroteju Mutibaricu, iz Dubrovnika 22. marta 1848. godine.
Nikolajevic je pisao:
“Ovom prilikom samo ukratko usudjujem se saobstiti, kako smo mi ovdje u Dubrovniku, odkako je konstitucija proglasena, umjesto veseqa velicajsij strah podnijeli, buduci su nam javno i u oci prijetili, da je nas na najmanje komadice iseci. Istina da se danas i od sinoc malo utisava, no ako i najmanja iskra bukne, mi smo propali.”
Na srecu, kada se o pretnjama saznalo u Boki, Srbi u Dubrovniku bili su spaseni. Nikolajevic je o tome napisao:
“Glas ovaj stigne u Kotor, gdje su pravoslavni Srbi mnogo pretezniji. Kotorski Srbi poruce Dubrovcanima, da ne ticu tamosnju bracu, jer ako taknu i jednoga, oni ni jednog katolika u zivotu ostaviti nece. No i ova pretnja razjarene Dubrovcane nije mogla ukrotiti, dok im ne stigne drugij glas, koji u slucaju obistinjena ne bi imao sale, da se pod gradom Budvom ukrcalo u brod deset iljada Crnogoraca, koji dolaze Dubrovcanima u pohode, i da ih pitaju, sta ce oni sa Srbima.”
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:44 AM
iz ustava Jugoslavije iz 1974 je Hrvatska republika imala pravo na odvojenje iz Jugoslavije.
I tu nema nikakvih Hrvatski srba koj imaju opredeljene na odvojenje iz Hrvatske i nije vas bilo 60% u Vukovaru nego 39%.
Ma i da ste imali politicko pravo da napadnete a niste to sto ste tamo pocinili je zlocin koji je citav svjet osudio.
Idu oslobadjati Srbe u drugu drzavu stim opljackaj i pobi i srusi sto vise mozes jebem vas u mozak bolestan.
Milos (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:45 AM
Ajde bre ustase,serete istu pricu vise od 200 godina, kradete i lazete, koljete i ubijate, a ovamo ste kao hriscani i nemojte nam vise drzati pridike. Vi cete nekom pricati za stratista, gomilo imbecilnih ubica.
Vama je kodirano da mrzite Srbe, pa kad je vec tako, a onda vi i dalje nastavite da mrzite Srbe, a i mi cemo, za pocetak, da pocnemo vec jednom da mrzimo vas.
Vraticemo vam kad tad sva klanja, gomilo primnitivnih ubica.
Antifashist (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:48 AM
Ajme meni dodjem ovdje i vidim gro gluposti.
Bio sam ja u Vukovaru tjedan dana nakon potpisivanja erdutskog sporazuma, sto da kazem oslobodili ste ga - ali zivota.
Kad vidim vasa oslobadjanja Zadra, Dubrovnika, Srebrenice i svega sto ste isli oslobadjat mogu samo zahvaliti Bogu i Hrvatskoj vojsci da niste i Zagreb "oslobodili".
Ime Tomislav je autenticno hrvatsko ime. U Srbiji se javlja nakon sto je cigan Aleksandar nazvao njime jednog od svoja tri sina. To je valjda trebalo predstavljati jedinstvo kraljevine SHS.
To sto i danas u Hrvatskoj ima luzera koji tvrde da je Tudjman/HDZ stvorio Hrvatsku i da su je obranili ustase je bijedna laz koja egzistira samo zahvaljujuci bolesnoj srpskoj mitomaniji i forsiranju velike Srbije.
Drugim rijecima ako manje budete provocirali i ako dokazete lojalnost Hrvatskoj i opasnih desnicara ce biti manje i Srbi ce moci egzistirati u Hr.
Hrvatska i danas jasno pokazuje svoj antifasisticki karakter koji je imala i u WW2 i u Domovinskom ratu.
tetejac (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:49 AM
ha ha ha ha ha ha
ha ha ha ha ha ha
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:50 AM
I bolesni milos bi iso i opet u oslobadjanja i vecina njegovi samo sto sad nema vise udri po Hrvatskoj topovima i gledaj iz daljine kako gori koji grad i selo.
Sad je hvala bogu malo drukcija situacija sad nebi samo dobili nazat trostruko nego bi platili i tim pasalukom sto vam je ostalo.
UDARI MACEM PO DRUGOM PA SE ONDA CUDE STO DOBIJU MACEM NAZAT.
Milos (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:51 AM
Decko (antifasista) sta se nama Srbima pravdas i izvinjavas? Hteli ste Horvatsku bez Srba? Pa imate je.
Zato Vam je standard toliko porastao, zivite kao bubrezi u loju, gotovo da ste vec usli u EU, kao veliki, ponosan i mirotvorni narod, pravo cvece katolicanstva...
Pa, sta ce Vam onda rasprava sa Srbima? Zasto gubite vreme, vracajuci se unazad, kad Vam lokomotiva tako zurno grabi ka norveskom standardu?
Zoran (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:52 AM
Pa naravno samo taj Jasenovac nikako da izbrisete...( evo pozajmicu ti gumicu )... Sta ste zapeli vise, mi Srbi ne zelimo vise da zivimo sa onima koji nam spremaju zavere vekovima ... Jednostavno odjebite, dobili ste drzavu i sad mars u PM ... Ako vam nesto nebude jasno, zalite se Papi ...
Necu vise da ratujem sa vama, ne zelim vise ni da znam da zivite pored nas kao narod ... Hocu mir u Srbiji i srpskim teritorijama ... A vi da ste neki narod nebi ljubili Hitlera u cmar i danas plakali kod Amera kako vas Srbi maltretiraju bla bla bla...
Milos (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:55 AM
Tomislave, bolesni su Tebi i caca i mati.
Ne prizivam ja rat. Samo kazem, bice ga opet, jer ste po genetskom sklopu genocidan narod koji je opterecen i samim spominjanjem Srba a kamoli suzivotom.
Bolesna, primitivna i necivilizacijaska drzavotvorna hratska politika, koja falsifikatima i negiranjem ljudskih prava pokusava da dominira nad drugim narodima, mora jednom biti kaznjena.
Ovog puta, Srbi nece primenjivati taktiku kreni, stani, vrati se...
HOS (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:56 AM
Pa neznam al stvarno kad ove srpske junachine slusam ovdje pa pitao bih vas:
KOJI VAS KURAC SPRIJECAVA DA NE IZABERETE SESELJA ILI NEKU VECU BUDALU(AKO JE IMATE)I NE KRENETE OPET MALO OSLOBADJAT ZAPADNE SRPSKE ZEMLJE?
To pitam jer zaista mislim da bi sve to sada zavrsilo tako da bi mi nakraju "oslobadjali" drevni hrvatski grad Cacak.
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 4:58 AM
Zoran nece da vise ratuje a hteli ste 91 mi nismo hteli ni tad ali nam niste ostavili da biramo.
Dobili smo drzavu ali nece ici tako lako mars u pm ipak cete vi placati vasu agresiju kad tad.
a sto se tice nase ekonomija je jos i dobra kroz koji rat smo prosli zadni 10 godina.
i ipak smo ispred vas 50 godina i prije cemo vas i u EU i u nato.
Zoran (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:00 AM
Neznam ja za sada imate podrsku zapada to stoji! ... Medutim "tocak srece se okrece", ja bi vama Hrvatima ipak savetovao da se lepo ponasate ...
Jednog dana ce vas napustiti svi, a taj dan ja cekam ... Ja i moj narod, da nam podnesete bilans svih vasih klanja i sranja...
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:01 AM
Taj dan neces docekat taj tocak se okrene otprilike svaki 50 do 100 godina a ove zajednice europske i nato u novije vrjeme ce i to jos da uspore pa bi moglo lako bit da ces da cekas i koji 500 godina.
A hoce li vas jos tad bit ako zadrzite ovaj vas bolesni um neznam.
Milos (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:03 AM
Ne budi siguran bas toliko, sto se tocka tice. Uostalom, sta je to vreme? Mislis li da ce neko moci jos dugo da pokriva fasizam u Evropi, koji je u svakoj vasoj pori, i albansko-islamski ekspanzionizam? Sigurno ne. Dozivecemo i to.
borac (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:05 AM
pa kada iza vas stoji ceo nato pakt sa amerikom i nemackom na celu ,vatikanom kao finansierom i svim nacistickim i fasistickim govnima. ste uspeli da proterate srbe samo jer su nas srbe izdala srpska vlast u srbiji.
Nego nama prvo sankcije na drinu od strane beograda, od amerike sankcije svuda drugde a sloba vice povlacenje - pokloni te im domove i srpsku zemlju.
Nista mi se nebrini nacisto samo da ti i tvoji fašistički drugovi docekate da se mi skupimo i prvo skinemo ovog hitlerovca u srbiji (đinđića) pa cu opet da se borim!
HOS (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:07 AM
Borac jesi ti ono vikao AJMO BRACO TIFUSARI dok si predvodio juris na drogirane bojovnike? Ne vjerovatno nisi ti si vise tip koji bi vikao AJMO SRPSKA BRACO ZARAZENA VIRUSOM HIV-a dok bi bjezao prema pasaluku.
A kaj se tice kola srece pa kaj je bilo sa srbima koji ne jebu zivu silu, koji pjevaju nemoze nam niko nista?
Di su se takvi izgubili, nisu valjda svi izginuli?
A ti samo cekaj jer nacekat ces se.
Inace kada vec stalno spominjate Hitlera evo nekih usporedbi:
Sa razlikom da je Hrvatska za razliku od Srbije stvarno bila antifasisticka i da se Zagreb za razliku od Beograda nije pohvalio da je prvi judenfrei grad u Europi.
S tim da nije samo Ljotic bio srpski quisling bili su tu i Draza i pop Dzujic.
I onaj ratni manevar predavanja grada nadmocnoj sili od deset njemackih vojnika je usao u legendu.
Zato srbi ne serite o povijesti kad ste nista bili i ostali.
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:08 AM
Da imate razlog kao 91 i mi cemo drugi put sterat nase oruzije u skladista i pustit vas da lupat po Hrvatskoj samo cete morat i vi pripaziti da se taj put ne zavijori Hrvatska zastava na avali a ne na Kninskoj tvrdjavi.
Mi se obranili od vasi cetnika sa kalasnjikovima a da necemo topovima i tenkovima i boljim oruzijem od vaseg eto da se tocak sutra okrene bi vi bili za sedam dana na bosporusu u vasoj djedovini.
---------
A sto je naj zanimljivije uvjek kazu kako nam sve Hotele i Tvornice pokupvase Ameri i Njemci.
Pa ako je tako sta mislis kako ce se oni naljutiti kad mu drmnes topovsku granatu po Hotelu.
uuuuuuuuuu jel bi bilo i opet zestokih padavina tomahawk i ostalog iznad srbije .
hhahahaha kakvi se sve teorija necu setit da im dokazem da sanjaju i da su maloumnici.
HOS (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:10 AM
A kasno je a i ovi bolesnici su se nesto smirili.
Svim konjinama poput ovoga borca i slicnima zelim da osjeti rat, igoru zelim da mu ja osobno oslobadjam njegov grad kako se on hvali (ali samo hvali) da je oslobadjo Vukovar.
A ako i dodje do novog rata nema mirne reintegracije, nema Daytona i rukovanja. Idemo do kraja a vi cete svi opet na Krfu zavrsit a onda nemojte rec da vas nisam upozorio.
Pozdrav svim Hrvatima koji su mi cinili drustvo dok smo pokusavali preodgojit vlahe al nemoze se to samo tako godine i godine propagande su oni upili u svoje male mozgove.
Pokusavam se sjetit jel ijedan donekle normalan srbin zasluzio pozdrav al nemogu nijednog nac. Bolesna je to nacija, jako bolesna.
Zoran (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:12 AM
Istorija Tomislave je sve rekla o tebi i narodu koga zastupas kao licnost ... Sve pise u knjigama, o vasem poprimlenom virusu latinske perverzije i kolonizacije ...
A to sto cete vi doci do Avale hmm, neznam probaj ... Tebi se izgleda umire odma, da smo mi bas toliko glupi kao sto vidim provokacije koje upucujes ... Moze vrlo lako da se desi suprotno - ( to su prognoze )...
Nismo mi nesto videli od vas Hrvata da ste civilizovani, pogotovu kada se vidi koliko ste pohlepni i puni mrznje...
Naravno da mi Srbi nemozemo tolerisati, takva proseravanja. Uvek nesto hvatate na galamu, vama uvek nesto nije jasno, uvek moramo da se svadamo sa vama itd.
Ali je cinjenica da i kroz istoriju niste imali neke slavne pomake u humanosti, a danas serete 91% trte-mrte...
Ponavljam ti ako budemo ratovali sa vam je zbog poklane srpske nejaci i otetih teritorija...
tomislav (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:13 AM
Imas pravo HOS godine propagande je tesko iscrpit iz ti srpskih mozgova.
Ja sam da se svaki Srbin moze vratit u Hrvatsku koji postuje nasu drzavu i zivi po njenim zakonima da svaki dobije svoju imovinu i kod nas ima nacionalista ali hvala bogu su u velikoj manjinu vec sad.
A vama Srbima ce to kad tad doci uglavu da ste napravili veliko sranje i da se za to mora placati.
A ako se opet okrenete oslobadjanu vasi tzv: srpskih zemalja to ce vam tad biti konacna smrt vase zemlje.
Koristite zadnju sansu i uprite malo mozgice a ne samo stvarati neke srpske mitove.
Ajd nedami se vise pisati ovo mi je zadnji topic
BOK HOS I OSTALIM HRVATIMA
I CAO SRBI JA CU VAS IPAK POZDRAVIT SA NADOM NA BOLJE PREMDA NISTE ZASLUZILI.
Zoran (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:15 AM
Naravno Tomislave,
Stvarno treba da se vratim u moju kucu koju je moj Deda platio znojem ... Pa cu ja ponovo da je kupim od Ustase koji se tu na silu uselio ... Pa dobra ti ta matematika, samo jos fali da "zablejim" po tvom...
Ali otom potom sve ce doci na svoje mesto...
tetejac (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:16 AM
Kaze zvaljo "hos" (onaj sto je bjez'o bos) :
" A ako i dodje do novog rata nema mirne reintegracije,nema Daytona i rukovanja. Idemo do kraja a vi cete svi opet na Krfu zavrsit a onda nemojte rec da vas nisam upozorio. "
I nema, matere ti ga nabijem maloumne. Jeste junacine kad se "ratuje" protiv nekoga vezanih ruku. Da li stvarno mislis da ce NATO uvijek vezivati ruke Srbiji i Srbima ?
Malo si zaboravio onaj "dio" posle Krfa heheh...
Nabijem ti matere lukave i lojave one balijske
" Pozdrav svim Hrvatima koji su mi cinili drustvo dok smo pokusavali preodgojit vlahe "
Nabijem ti matere balijske po treci put, onako po srpski - do jaja, da si hrvat smradu turski, znao bi da su za turke i Srbi i hrvati bili "vlasi".
Jednostavno to je bio njihov naziv za hriscane i katolicke i pravoslavne.
Mozda mozes da prevaris ove ljude iznad, ali ne i mene, koji vas lojavi smrad moze da osjeti i na svjetlosnu milju daljine.
Da li se javljas stvarno sa hrvatskog provajdera ili samo sa PROXI-JA, to ne znam.
Ali da si balijska glupa konjina, to vrlo dobro znam.
111 (no login)
.
No score for this post
September 22 2002, 5:18 AM
dragi mi je sto sam otisao sa tih jebeno-prokletih prostoraex-yu, kud nisam ranije ali nikad nije kasno , zato narode, pamet u glavu i bjezite dok vas nisu poizdavali razni idioti, sto dalje to bolje.
rambi (no login)
civilizirani narodi proucavaju povijest, srbi mitove
No score for this post
October 21 2002, 6:15 PM
Mitomanija... mitomanija... mitomanija. Da li ste vi, gospodo Srbi jednom u zivotu bili u arhivu. Da li ste barem jednom culi za termin "povijesni izvor"; "primarni izvor", sekindarni izvor", "oralna historiografija", "narodna poezija"... ma tko uzima Bibliju da bi pisao izraelsku povijest ili kralja Arthura promatra kao povijesnu osobu. Ostavite se "corava posla"... Odakle vam ti brojevi koje ovdje prezentirate. Alkohol na stranu, pamet u glavu pa razmislite...
Istina je, Srba je u prijeratnoj Hrvatskoj (pred 2. svjetski rat), bilo vise nego 1991... Mnogi su nakon rata otisli posrbiti Vojvodinu i oteti istocni Srijem Hrvatskoj. Naravno, bilo je u istocnom Srijemu u nekim podrucjima vise Srba nego Hrvata, ali ima u nekim podrucjima Francuske vise Njemaca i podrucjima Italije vise Austrijanaca, pa sto? Srijem me bio hrvatska zemlja... ali nije bila hrvatska politika tko ce se tamo naseliti... vi ste obicni lopovi i tirani bili i ostali, ali smo vas u zadnjo odlucujucoj rundi pobijedili i spasili sto se spasiti dalo. Zato ja u vasim "uradcima" osjecam bjes... pa je meni pri dusi lakse.
Zbogom "braco", ne zelimo vise vas "bratski zagrljaj (zagrljaj udava), a ovom prilikom mozemo birati - ne kao 1918, kad je vasa carsija u suradnji s Francuzima pogazila sve dogovore izmedju "vas" "nas"...
ja sam hrvat, i ja se ne ponosim jasenovcem, ja vjerujem da se vi isto tako sramite vukovarom. sakic i njegova zena su kaznjeni za to. sudeno im je u hrvatskoj pred hrvatskim sudom. kada ce biti kadijevic i ostali biti kaznjeni?
Nebojsa (no login)
Mogu samo da nas mrze
No score for this post
June 24 2003, 5:36 PM
Ovakve "diskusije" najbolje pokazuju ko je ko na ovim nasim nesrecnim prostorima. U svakom, ali bukvalno svakom odgovoru koji zastupa hrvatsku stranu, ne moze a da se ne primeti niz pravopisnih gresaka. Ta najobicnija nepismenost je banalni primer, ali ne moze biti slucajnost da od tridesetak Hrvata bas nijedan ne moze a da ne pogresi u svakom pasusu, dok su "primitivni" odgovori s istocne strane Drine citki i jasni. Uzmu jedan jezik, prekrste ga u "Hrvatski", a onda jadnici ne znaju ni da ga koriste. Ijekavica se i zove tako zato se koriste i "i" i "j" a ne samo ovo drugo, a sto se zareza i tacki ticalo bolje i da se ne nabraja. Sve u svemu, banalan primer, ali mnogo pokazuje.
A sto se tice same sustine tekstova, isti pokazuju i dostignutu zrelost pripadnika dva naroda. Vecina Srba pokazuje svoje ljudske kvalitete, srce i dusu coveka, dok istovremeno iznosi nepobitne istorijske podatke u odbrani svojih teza. U nemoci da pobiju cinjenicno stanje, Hrvati se hvataju psovki, i agresivnoscu pokusavaju da isteraju svoje. To, koliko god tuzno bilo, mozda bi moglo i da "prodje" u nekom verbalnom duelu, ali na ovaj nacin samo ispadaju smesni. Neznanje nije greh, ali kad se covek masi neistine, pa jos unese i emocije u to, samo se izgubi u vrtlogu svojih lazi i nemoci.
Zato, "braco" Hrvati, Budite srecni tu gde jeste i kako jeste, jer dobili ste mnogo vise nego sto zasluzujete, po svakom iole objektivnom i covecnom merilu. A sto se nas Srba tice, mislim da smo, ma kako se osecali prevareni i izigrani, iznad tog nivoa da se bakcemo s grupom nepismenih i nedozrelih ustasa. Kompleks nize vrednosti i sama savest ce ih vecno navoditi na mrznju prema srpskom narodu, a tu mi nista ne mozemo. Pa neka se hrane tom mrznjom, ali zato samo to i mogu - da nas mrze...
Nasty peacemaker (no login)
Rat je gotov prije 8 godina
No score for this post
February 19 2004, 11:36 AM
Svi vi ovdje, hrvati i srbi, sto se prepirete i svoje frustracije kanalizirate na ovaj nacin...svi ste vi zrtve propagande koju su vam,onda, nametali vasi Franj i Sloba i njihove ergele...a danas njihovi nasljednici i samo mi nije jasno zasto saditi nova sjemena zla...kad se zna da to nikom nista dobra nije donijelo...evo ja sam hrvat, cesto idem u Bg, posto mi je djevojka srpkinja..i nemam nista protiv civiliziranih ljudi bilo di na svijetu.al ocito takvih ima malo i tu i tamo...ovdje ovi thompsonovci...tamo radikali..koji su najizbezumljenija stranka na cijelom svijetu...i trebalo bi ih neutralizirati u trenutku...koja,bre, granica karlobag-ogulin i sta ja znam...onaj nikolic je bolesniji od one povracotine slobe i onog izmeta seselja zajedno.zato bi srbima bilo bolje da se zabrinu o unutarnjem ustrojstvu drzave i kako ce uopce naprijed...
toni (no login)
odgovor
No score for this post
February 23 2004, 2:32 PM
TU STARU OTRCANU PRICU ZAMIJENI NEKOM NOVOM JER TO SAM CUO MILION PUTA .TU FORU SA KOLEKTIVNOM KRIVNJOM PRODAJ NEKOM DRUGOM.....JER KOD MENE NE PALI SINE
IDEMO DALJE........
LJUDI KAD GOVORE O DRUGIM NAJVISE USTVARI(NENAMJERNO) GOVORE O SEBI......
BG (no login)
ima srba koji zasluzuju pozdrave
No score for this post
May 18 2004, 8:10 AM
Kazem to jer sam i sam Srbin izbeglica sa Kosova, brat mi je ranjen u hrvatskoj...
I pored toga ne mrzim ni albance ni hrvate, cak bi voleo da se prosetam Zagrebom, popijem pice...svi pricaju da je izvanredno lep.
Razumem sve koji ucestvuju u ovom "natezanju",ali ne razumem kako ne shvatate da niko u ratu nije u pravu i svako je u pravu. Ljudi toliko brane svoje misljenje da su kadri i oruzje da potegnu. Od mrznje nikakve vajde. Daj boze da jednom budemo najbolje komsije, svako u svojoj drzavi...ako to nikome ne smeta.POZDRAV I HRVATE I ZA SRBE!
Jackal (no login)
Re: Drzava Hrvatska je genocidna tvorevina !!!
No score for this post
June 4 2004, 2:23 AM
zbog ovakvih budala trebamo zatvoriti granice na dunavu i na savi.
zaboravljate tko vas je primio nakon rata s bugarima 920neke...
VIDI SRBO,TVOJA SRBIJA JE GENOCIDNA TVOREVINA...
Hrvatska je zasluzeno dobila u ratu,samo sto vi srbi si to nemozete priznat pa serete po haagu da je bilo ubojstava starih i mladih...
Sjeti se Vukovara,koliko ste ih tamo ubili,ha?
Ni upola koliko smo mi vas.
Razrusili ste dubrovnik,isli ste na bosnu...
Hrvatska je danas nezavisna bas zato sto su se neki pojedinci isticali i svojim mocima unistili vasu velikosrpsku ideju,tj.Jugoslaviju.
A ja ti samo kazem,ni ti ni tvoj sin necete nikada doci u Vukovar a da budete pozdravljeni,ili pogledani dostojno čovjeka.
Ne,vi niste ljudi,vi ste monstrumi i ne ocekuj da ce Hrvatska ikada zaboravit ove zlocine sto ste ih pocinili nad nama...
ZA DOM SPREMNI!!!
Anonymous (no login)
No score for this post
June 26 2004, 6:20 PM
Poštovana gospodo Srbi i Hrvati!
S vremena na vreme čitam vaše komentare i pitam se čime se drogirate.
Srbin sam i učestvovao sam u tom glupom i nepotrebnom ratu i pred bogom sam čist što se tiče zverstava učinjenih od strane bolesnih umova na srpskoj i hrvatskoj strani. Kako bi rekli u filmu " Lepa sela lepo gore " - " Gde ste, bre to vi ratovali? ". Da ste bili u nekim od tih ratova, siguran sam da ne biste tako pisali i pričali. Zato ne jedite govna bez potrebe, nego budite srećni da više nema ratova, jer smatram da oni koji raspravljaju o tome ko je veći Srbin ili Hrvat nema više od 25 godina i nadam se da nije osetio užase tih ratova koji su protutnjali ovim prostorima. Razmišljajte o nečem pametnijem i boljem a ne oglupostima.
franc (no login)
No score for this post
October 6 2004, 12:36 PM
psi laju karavane prolaze
aleksandar (no login)
aleksandar
No score for this post
November 12 2004, 8:42 AM
ti si tomislave jedna napacena bedna dushica
doje mi da puknem od smeha.A shto se tiche rata da nije
bilo amerikanaca 1991 pregazili bi vas ko plitak potok
mikada vi niste bili vojska bili ste koljachi i nishta vishe
nikada niste imali drzavu i jedino ste mogli da je napravite
na kostima srba i zato ste genocidni.Vasha osobina koja je najizrazenia
je dvolichnost evo kako
1941=dochekali ste nemce i time stupili u savez sa nacistima
1941=dali ste dobar komad dalmacije italijanima radi uchrshcivanja odnosa
za to se zahvalite vashem poglavniku ante pavelicu1
1945=dochekali ste partizane koje ste ubijali u ratu i time dokazali
svoju dvolichnost
1991=polizali te bulju amerima kada smo krenuli u osvajanje lijepe vashe
da nije bilo amera ne bi ti i ja sad chetnikovali ,,,mi tomislave
nismo genocidna nacija mi smi se uvek samo branili i za razliku od vas
pridrzavali smo se osnovnog hrishcanskog kodeksa ,,ne napadaj
a vama su chak i fratri klali i sami bili ustashe ,,
vi ste jadna nacija ,i porazena bila i bice,,
josh ovo za kraj
serem ti se ja i takvu drzavu i utakvu politiku,,iserem vam se usta,jebo vsm
pas mater,,ustashku
MarkoZG (no login)
No score for this post
November 12 2004, 1:51 PM
Znadem Hrvoja s ostalih sajtova i taj lik mi se ne sviđa jer pretjeruje s mržnjom. Nije da ga sad branim ali on nikada ne poćinje prvi. Pogledaj i vidi da je alexandar počeo govor mržnje. Hrvoje je vratio. Ali svejedno ne odobravam takav rječnik. Sramoti nas.
Marko (no login)
No score for this post
November 12 2004, 2:18 PM
MarkoZG i ostali Hrvati,
Kako vi objasnajvate da su Katolicki popovi bili ustase i to najveci koljaci cak i medju ustasama a Vatikan ih nikada nije anatimisao?
Dali je moguce biti Hrican i klati decu u isto vreme?
Dali to vise lici na Antihristovu crkvu nego Hricansku?
U zadnjoj knjigi Biblije (Otkricu) pise da kurva Vavulonska koja odrzava Vavulonske tajne i koja se kurvala sa vladarima sveta se nalazi na sedam brda. Jedini grad na svetu koji se opisuje kao grad na sedam brda kroz celu istoriju je Rim. "Vavulonska kurva je pijana od krvi Hricana" kaze novi zavet. Imali ijedna organizacija na svetu da je prosula vise krvi od Vatikana? Turci jesu bili grozni ali za celo vreme turske vlade nisu ubili toliko Hricana koliko je Vatikan. Cak i turci nisu imali logore za decu a Hrvatska jeste. Sta Isus kaze o onima koji bi detetu naneli bilo koje zlo? U slucaju da nisi upoznat sa Biblijom kaze "bolje bi mu bilo da se nije nikada rodio".
Kako je moguce sebe nazivati Hricanom i klati ljude pa cak i decu? Kakva je to dusa u ljudima koja moze opravdavati takav geniside? Veruj radije bi bio Musliman na suidnjem danu nego Hrvat.
aleksandar (no login)
aleksandar
No score for this post
November 19 2004, 4:44 AM
dobro hrvoje kako ti kazesh? ali samo da znash da ako dodje do nekog rata
ja cu biti taj koji ce ti skinuti meso sa kostiju ...
nemoj dzabe da pozivash na rat jer jasenovca 2 nece biti to ti ja
jemcim,nemoj da pozivash na rat kretenu ,niko od nas ne zeli ici u rat
ti da znash shta je rat ne bio ovo srao iz svoje sobe u toploj sobici iz udobne foteljice ,
samo nastavi ovako da serendash meni postaje sve smeshnije,,,.
he he he he he magare jedno osecam da imash 16 godina i da su ti se trenutno muda skupila zato shto si se usro u gace,,,ja sam svakog meseca u zagrebu i ne bojim se da se nadjem sam sa tobom u tvom gradu da mi kazesh sve to u lice,,.kako te nije sramota djubre jedno da pominjesh jasenovac u pozitivnom kontextu,,
evo marko zg ovo shto je hrvoje rekao potvrdjuje sve shto smo rekli ja i marko,,stvarno se sramotite ovim izjavama...
1. hitler
2.jasenovac
3.klanje
4.novi rat
eto to tvoj drug izjavljuje...bash se ponosite hrvojem...
neka vam on bude uzor
za marka zg (no login)
za marka zg
No score for this post
November 19 2004, 4:54 AM
da ali ipak branis hrvoja , to shto on prica je prav igovor mrznje
mojne da krivis u lika prospkog kontigennta , u pravu je ,,,
niko ne zeli novi rat aleksandar kaze da nam ne treba new war
a hrvoje pominje jasenovac kakav je to nacin,aleksandaar prica kako
su vam pomogli u ratu amerikanci nista drugo,,
a hrvoje...strasno,,.
MarkoZG (no login)
No score for this post
November 19 2004, 7:22 AM
A zašto alexandar dolazi u Zagreb povremeno kad ne voli Hrvatsku i Hrvate. Ja ne volim srbe i zato nikada neću ići u Beograd. Previše zla su mi nanjeli da bih išao tamo. Evo možeš se sa mnom naći pa ću ti ja rado sve objasit što ti nije jasno u vezi rata na ovim prostorima.
MarkoZG (no login)
No score for this post
November 19 2004, 7:47 AM
A ukoliko ja bude zaposlen pa neću moć doći, ugovorit ću ti sastanak sa mojim kolegom s posla kojem su otac i bratić bili zaklani od strane četnika u Pakracu pa ćeš lijepo njemu objasnit da si srbin koji mrzi Hrvate i Hrvatsku ali svejedno dolazi ovdje pa ćete si vas dvojica nadam se ugodno popričat.
you are a dangerous man hating the world. You should remember that without our people spending our money in your poor country you would never be in the level you are now. And the prices in your country are stupid. 10 Euro for one night. You're just thieves. So, stop the hatred. If you want to be European nation, you have to think in European way. Not like NAZI's. Think about my words.
Kamil from Czech Republic
MarkoZG (no login)
No score for this post
November 19 2004, 8:14 PM
Yes kamil, I'am a very dangerous man for you and other czech fool poor idiot! Next summer please go in spain or greece! Italian and German will be may guests!
Kamil (no login)
No score for this post
November 20 2004, 1:31 PM
I am not agressive as you are. I have not killed innocent people. I am not thief. Yes, Croatian tradition is to be always on side of antidemocratic movements and countries. NAZI-Germany and fascist Italy were always your allies and our enemies. membership in Yugolsavia has saved your nation. I have seen your NAZI work in Mostar. You know only to destroy. In Croatia I met only nationalists and I told them your nation has no value if the population is not mature. I don't want to be your guest. Anyway I will continue going to Croatia so as to persuade people to accept democratic values. You are the last country in Balcans with nationalistic ideology. You should learn in Central Europe, in Czech Republic in Poland, but also in Balcanic states like Slovenia, Serbia, Romania or Macedonia how to be tolerant and democratic. If you want to be in EU, you have to learn. And be decent. You are not the best nation in the world as you like to say.
Hrvoje (no login)
No score for this post
November 25 2004, 9:13 AM
OJ USTAŠE BRAĆO MILA KAD ĆEMO DO DRINE NA GRANICE DOMOVINE
(no login)
www.imota.net
No score for this post
November 26 2004, 2:31 PM
www.imota.net
Marko (no login)
No score for this post
November 26 2004, 2:43 PM
Hrvoje,
I u proslom ratu ste mislili do drine doci a Srbi su vam obecali da ni do vrbasa necete nikada doci i tako je i bilo. Srbi nisu nikada rekli da ce Zagreb biti Srpski grad ali nebi me nimalo cudilo ako postane, naravno to bi odgovaralo Hrvaticama suer znam da im Srbi nedostaju.
Kamil (no login)
No score for this post
November 26 2004, 2:46 PM
Hrvoje je pisao: "OJ USTAŠE BRAĆO MILA KAD ĆEMO DO DRINE NA GRANICE DOMOVINE",
Mislio sam da Drina je neka reka. Ako Drina je vasa domovina, sta radite na Jadranu, Ustase? Idite da se kupete. Hladna voda - dobro sredstvo na vas mozak.
U svakom slucaju pozdravam sve iz Prage.
MILAN (no login)
ZASTO PLACETE
No score for this post
December 15 2004, 10:44 PM
Pa ako je hrvatska genocidna zemlja, zasto placete za nom? Djubrad vlaska zelite da imate obe strane medalje. Ili ce te biti hrvatski drzavljani ili preko drine u tri picke materine.
petar (no login)
No score for this post
February 17 2005, 4:40 PM
begali ste cigani kad god ste stali kontra hrvata.hrabri ste kad se pljačka
a kad se treba boriti idete u beganiju.znam to i ispred mene i mojih ste
tako prašili da nam se činilo da čete pretrčati celu srbiju.sumnjam da imate
muda vratiti se,a ako želite,izvolite,tek onda ćete dobiti po pizdi.vaši
beli orlovi su obične kokoši.krpite lonce i popravljajte lumbrele,samo to
znaju cigani.
Anonymous (no login)
No score for this post
February 17 2005, 6:01 PM
this chech piece of **** like to suck big dalmatian magarac dick thats why he always come to croatia, **** off if ya dont know where ya talking about, if you see something like that in my face i put rock on your neck and throw you from kornati ****in *******, i will greet your mom when i visid her at red light district chech cocksucker your country is as poor as somalia
BILI STE U MUSLIMANSKOJ VOJSCI KOJA JE OSVAJALA CARIGRAD , U VOJSCI BANA JELAČIĆA , AUSTRIJSKOG PODANIKA I GENERALA ,UBIJALI STE NA BLEIBURGU KAO PARTIZANI I BILI UBIJANI KAO ČETNICI , MORALI SU DOVUĆI KRIMINALCE IZ CIJELOG SVIJETA DA OD VAS NAPRAVE OSVAJAČE DUBROVNIKA I SREBRENICE . TEŠKO JE , PA JE TEŠKO I BITI SRBIN . I IMA ONIH KOJI MISLE DA NAROD MOŽE BITI GENOCIDAN . ČAK NI NA BALKANU NE MOŽE NAROD BITI GENOCIDAN . KAD STE ZARATILI NA KOSOVU SVE MI JE KONAČNO POSTALO JASNO . bRANILI STE RUSIJU OD AMERIKE .RATza RESURSE JE POČEO . A VI ŽIVITE U SVIJETU IZ PARTIZANSKIH FILMOVA .MOŽDA KAO I SVI .
Pusi mi kurac (no login)
No score for this post
April 30 2005, 10:16 AM
Blah blah blah...
Who gives a flying **** about Serbs this or Serbs that? Let'em live in their heavenly pasaluk, driving their wonderful Zastavas trying to attract tourists into their little ****-hole place.
I heard some 500 tourists are coming to Serbia this year, slightly more than Siberia. wow!
POGLEDAJ DOM ANDJELE (no login)
No score for this post
April 30 2005, 3:00 PM
Ovaj forum je zaista pravo dno. Koji likovi.
GLUPANI JEDNI, RAT JE ZAVRSEN. BIO JE NARUCEN, DOGOVOREN, VODJEN I ZAVRSEN OD STRANE ONIH KOJI SADA SVE POKUPOVASE U OVIM BIJEDNIM ZEMLJAMA. SVI SU IZGUBILI KRETENI JEDNI, A PONAJVISE SU IZGUBILI POSTENI LJUDI.
SRBI SU IZGUBILI U HRVATSKOJ, HRVATI NESTAJU U BH, MUSLIMANI SU DOBILI DRZAVU, MADA MANJU NEGO STO SU SE NADALI.
OD ONE RASKOSI NAPRAVILI STE SOCIJALNE SLUCAJEVE, SVE STO VAM JE OTAC GRADIO PRODALI STE ZA DOLAR. ISTOCNA EVROPA KOJA JE BILA 20 GODINA IZA, SADA JE TOLIKO ISPRED.
AJDE SADA MRSH U TE BANANA-DRZAVE, LIZI KURAC TOM CEHU KAD TI DODJE NA ODMOR, I TOM SLOVENCU STO TI SE PISHA PIJAN POSRED ULICE.
MarkoZG (no login)
No score for this post
May 4 2005, 5:27 AM
budalo jugoslavenska!
sanimideg (no login)
No score for this post
May 4 2005, 6:16 AM
Načela ustaškog pokreta
.1. Hrvatski je narod samosvijesna etnicka jedinica, on je narod sam po sebi i u etnickom pogledu nije istovijetan s nijednim drugim narodom niti je dio ili pleme kojeg drugog naroda.
.2. Hrvatski narod ima svoje izvorno povijesno ime Hrvat, pod njim se pojavio u davno povijesno doba, pod njim je prije 1400 godina dosao u danasnju svoju postojbinu i pod njim zivi sve do danas. To njegovo ime ne moze i ne smije zamijeniti nikakvo drugo ime.
.3. Hrvatski je narod svoju danasnju postojbinu vec u pradavna vremena ucinio svojom domovinom, u njoj se trajno nastanio, s njom se srastao i dao joj izvorno i prirodno ime Hrvatska. To ime ne moze se zamijeniti ni jednim drugim imenom.
.4. Zemlja koju je hrvatski narod u pradavno doba zaposjeo, te koja je postala njegovom domovinom, prostire se na vise pokrajina, one su svoja posebna imena imale djelomice jos prije dolaska Hrvata, dok su druga pokrajinska imena nastala kasnije, no sve te pokrajine sacinjavaju jednu jedinstvenu domovinu Hrvatsku, te nitko nema pravo da ikoju svojata za sebe.
.5. Hrvatski je narod u svoju domovinu Hrvatsku dosao kao potpuno slobodan narod, i to u vrijeme seobe naroda vlastitom pobudom, pa je tu zemlju osvojio i zauvijek je ucinio svojom.
.6. Hrvatski ja narod u svoju domovinu Hrvatsku dosao potpuno organiziran ne samo obiteljski nego i vojnicki, te je odmah po dolasku osnovao svoju vlastitu drzavu sa svim obiljezjima drzavnosti.
.8. Hrvatski narod ima pravo da svoju suverenu vlast ozivotvori u vlastitoj drzavi Hrvatskoj na citavom svom etnickom i povijesnom podrucju, to jest, da ponovno uspostavi svoju potpuno samostalnu i nezavisnu Hrvatsku drzavu. Tu uspostavu ima pravo provesti svim sredstvima, pa i silom oruzja. Njega ne vezu nikakve medjunarodne ni drzavopravne obveze iz sadasnjosti ili proslosti koje nisu u potpunoj suglasnosti s tim nacelima, niti ce se na takve obazirati u svojoj Nezavisnoj Drzavi Hrvatskoj.
.9. Hrvatski narod ima pravo na srecu i blagostanje kao cjelina, a isto tako pravo ima svaki pojedini Hrvat, kao clan te cjeline. Ta sreca i to blagostanje mogu se ozivotvoriti i ostvariti za narod, kao cjelinu, i za pojedince, kao clanove cjeline, jedino u posve samostalnoj Nezavisnoj Drzavi Hrvatskoj koja ne smije i ne moze biti sastavnim dijelom, ni u kojem obliku, ni jedne drzave ili bilo kakve ine drzavne tvorevine
.10. Hrvatski narod ima svoj suverenitet po kome on jedini ima vladati u svojoj drzavi i upravljati svim svojim drzavnim i narodnim poslovima.
.11. U Hrvatskim drzavnim i narodnim poslovima, u samostalnoj i Nezavisnoj Drzavi Hrvatskoj ne smije odlucivati nitko tko nije po koljenima i po krvi clan hrvatskog naroda. Isto tako ne smije o sudbini hrvatskog naroda i hrvatske drzave odlucivati ni jedan strani narod ili drzava.
.12. Seljastvo nije samo temelj i izvor svakog zivota nego ono samo po sebi sacinjava hrvatski narod, te je, kao takvo, nositelj svake drzavne vlasti u Hrvatskoj drzavi. I kraj svega toga, svi stalezi u Hrvatskom narodu sacinjavaju jednu narodnu cjelinu, buduci da i ostali stalezi u hrvatskom narodu, kojih su clanovi pripadnici hrvatske krvi, imaju ne samo svoj korijen i porijeklo nego i trajnu obiteljsku vezu sa selom. Tko u Hrvatskoj ne potjece iz seljacke obitelji, taj u devedeset slucajeva od sto nije hrvatskog porijekla ni krvi, nego je doseljeni stranac.
.13. Sva materijalna i duhovna dobra u hrvatskoj drzavi vlasnistvo su hrvatskog naroda, te je on jedini ovlasten raspolagati i koristiti se njime. Prirodna bogatstva hrvatske domovine, napose njene sume i rude ne mogu biti predmetom privatne trgovine. Zemlja moze biti vlasnistvo samo onoga koji je obradjuje sam sa svojom obitelji, to jest seljaka.
.14. Temelj svake vrijednosti jest samo rad, a temelj svakog prava jest duznost. Stoga u hrvatskoj drzavi rad oznacava stupanj vrijednosti svakog pojedinca i ima predstavljati temelj cjelokupnog narodnog blagostanja. Nitko ne moze imati ikakvih posebnih prava, nego iskljucivo duznosti prema narodu i drzavi svakome daju pravo na osiguran zivot.
.15. Vrsenje svih javnih funkcija vezano je uz odgovornost. Svatko tko u ime naroda ili drzave vrsi javne poslove bilo koje vrste odgovara svojim dobrom i svojim zivotom za sva djela ili propuste. No, duznost i odgovornost prema cjelini imaju biti temelj i svakoj djelatnosti u privatnom zivotu svakog pojedinog pripadnika hrvatskog naroda.
16. Teziste moralne snage hrvatskog naroda lezi u urednom vjerskom i obiteljskom zivotu, njegova snaga lezi u seljackom gospodarstvu, prirodnom bogatstvu hrvatske zemlje, obrambena snaga u organizatornim prokusanim vojnim vrlinama. Prosvijetni i kulturni naprijedak hrvatskog naroda temelji se na prirodnoj narodnoj darovitosti i prokusanoj sposobnosti na polju znanosti, nauke i prosvijete. Industrija, obrt, kucna radinost i trgovina imaju biti ruka pomocnica cjelokupnom seljackom i opcem narodnom gospodarstvu. Te grane zivota imaju biti polje postenog rada i izvor dostojanstvenog zivota radnika, a ne sredstvo gomilanja bogatstva u rukama kapitalista.
.17. Skladno uzgajanje, promicanje i usavrsavanje svih narodnih vrlina i grana narodnog zivota zadaca je svih pregnuca javnih radova i drzavne vlasti kao takve, jer one daju potpuno jamstvo opstanka, vijekovnog bivstvovanja i blagostanja sadasnjih i buducih pokoljenja cjelokupnoga hrvatskog naroda, te opstojnost i sigurnost Nezavisne Drzave Hrvatske.
ZA DOM SPREMNI
GOTOVINA (no login)
GLEDAJ GA PEDERA GORE ^^^
No score for this post
May 4 2005, 10:33 AM
ma daj vec boli me kurac od ovog pedera...koliko puta ga moramo viditi? Ti idi na svoj forum i ostavi Hrvate na miru ili dogi preko granice da ne nabijemo dobro.
Yugo (no login)
ultra
No score for this post
July 13 2005, 12:48 PM
what a bunch of ultra extreme idiots on this post.
PEACE
Janez (no login)
No score for this post
July 13 2005, 1:04 PM
Ma dodite onda ako mislite da je hrvatska vaša, a znajte da ovaj put Hrvati neče bit sami. Slovenci smo bili u ratu s srbini i srbska noga neče nikad više biti u Sloveniji, ako ju je potrebno zaustaviti na Hrvaškem....Tudman je izdao 1991 Sloveniju i zato Slovenija nije pomogla Hrvatskoj u ratu (samo z uružjem). A sada ne bude tako. Ovaj put bo Slovenija zajedno s Hrvatskom za uvijek uničila Srbine.
Srbe na vrbe!
dave (no login)
football
No score for this post
July 17 2005, 8:49 PM
Hi guys,
This forum is pretty vicious and i was just logging in to ask if anyone wanted to join the fantacy premierleague at premierleague.com. Its pretty cool and if you like you can join my private league, the code is 2876-685. Just follow the promps at the web site and enjoy.
Anonymous (no login)
No score for this post
July 25 2005, 11:23 PM
janez ne seri bre kretenu da ti ne bi opalio samarcinu jer ces se upisati kao pickica je si li cuo?
Anonymous (no login)
No score for this post
July 27 2005, 6:36 AM
why is there guns on that picture?
(no login)
Ogledalo
No score for this post
November 15 2005, 1:01 PM
Preporucam svim Srbima da uzmu malo vremena i pogledaju bez predrasuda video snimke svojih boraca na:
Mene je kao inozemnog drzavljanina (porijeklom Hrvat) dugo godina mucilo sto se dolje stvarno dogadjalo u nasim krajevima pocetkom 90-tih godina i ovi snimci (nekoloko sati dokumentarnih snimaka) su razjasnili dosta toga...
Problem ovakvih diskusija (a takvih hrvatsko-srpsko-bosanskih ima na stotine na www-u) je taj, da svi kao nesto pokusavaju globalno gledati na rat, Hrvatska, Srbija, povijest, blabla... Nitko ne pita sam sebe, sto je on osobno radio i koliko je granta ispalio cisto iz strastvene ljubavi prema oruzju ili zato sto je u trenucima osjecao veliku moc zbog toga sto sjedi u tenku.
Cistite prvo pred svojim pragom!
antun (no login)
No score for this post
December 3 2005, 8:22 AM
Vi ste Srbi totalni idioti. Niste svi, al bogami velika većina. Vas treba liječiti u duševnim ustanovama jer nemate baš veze sa stvarnim svijetom.
Anonymous (no login)
No score for this post
December 3 2005, 11:16 AM
VI hrvati STE GENETSKI ZLOCINCI,CAK JE I GETE NAPISAO,BOZE SACUVAJ NAS KUGE,RATA I hrvata,VI STE GENOCIDAN NAROD
Anonymous (no login)
No score for this post
December 3 2005, 2:09 PM
Gencoidni prema Srbima!
Vjera u Boga i hrvatska sloga.
Anonymous (no login)
No score for this post
December 3 2005, 7:21 PM
GENOCIDNI PREMA SEBI-SRBI KATOLICI
ZNAM ISTINA BOLI ALI STA CES.......................
Anonymous (no login)
No score for this post
December 4 2005, 1:28 PM
Srbi - Turci. Imate više gena od Turca nego Slavena.
Anonymous (no login)
No score for this post
December 4 2005, 1:31 PM
kad si se ti vec uhvatio genetike:
"Dosadašnjim genetskim istraživanjem hrvatskih praiskona može se zaključiti da u genomu Hrvata upečatljivo prevladava haplotip EU7, kojeg je možda i najbolje naznačiti hrvatskom oznakom. Sasvim pojednostavljeno rečeno na taj iskon ukazuje 44,8 %-tni udio haplotipa EU7, a usporedbe sa značajnijim udjelima u Nijemaca i Nizozemaca, te posebno zanimljivog udjela u narodu Saami (Laponci) i drugih - trebaju razjasniti najnovija istraživanja.
Ta otkrića upućuju na moguća križanja i/ili genske mutacije u davnom ljudskom kretanju prema jugu u ledenom dobu i djelomičnom povratku na sjever poslije njega. Tijekom milijun-godišnjeg trajanja KVARTAR se obilježava i kao doba pojave čovjeka!
Na slavenski iskon ukazuje 29,3 %-tni udio haplotipa EU19 u genomu Hrvata, koji je usporediv s EU19 od 56,4 % u Poljaka, 54 % u Ukrajinaca, 47 % u Rusa, 35 % u Makedonaca i 26,7 % u Čeha, te svega 16 % u Srba.
(U Srba je najznačajniji udio haplotipa EU9, altajsko-anatolsko-turski, od 49 %, koji je u njih zaostao tijekom 500-godišnjeg križanja s Osmanlijama.) "
Anonymous (no login)
No score for this post
December 4 2005, 8:43 PM
PA DA GENETSKI INZENJERING JE STVORIO hrvatsku SVU SU KARALI PO MALO-NEMCI,AUSTRIJANCI,ITALIJANI,MADJARI,TURCI I NARAVNO SRBI I ETO IDIOTA hrvatskih
Zvek_Zivi_Cetinjan (no login)
No score for this post
December 5 2005, 4:46 AM
Znate li vi zna ve jad ,da ko je godj tio da nacini etnicki cistu tvorevinu taj je NESLAVNO zavrsio !!!!!! Ko je godj zivio od istorije NIKAD nije krenuo naprijed ! Zajebite vise Jasenovac ,Vukovar , Knin, Srebrenicu Kosovo itd itd to je proslos i sramota svijeh nas ! Vakt je da krenemo ka vas svijet NAPRIJED u bolju i ljepsu buducnost, nemojte dozvolit radi vase djece da tapkate u mjesto a da najgore zemlje idu prije nas iz bivse YU !!!! Sad svako ima svoje i treba gledat ekonomske dobiti i razvoj istijeh ,dosta je prdnjave i krvoprolica ! Ko je godj zivio od MACA taj ce i umrijet od MACA !!!!!!
ps. U ratu NEMA dobitnika !!!!!!!!!!!!!
Anonymous (no login)
No score for this post
December 5 2005, 8:43 AM
Zajebi si ti vise mater cigane glupi , i ne to nije sramota svih nas , to je sramota samo vas i nikog vise. Da smo mi vama pola drzave porusili i popalili , i da te ja pitam da zaboravis , mi vas u vasoj drzavi nismo napali NIKAD , vi nas u nasoj jeste i to je bitna razlika , i zato ste dobili po picki. A ako ste kod nas uvijek bili potlaceni i ostalo sto pricate koji ste kurac dolazili , mogli ste ostat i druzit se sa turcima u vasoj srbiji.
Anonymous (no login)
No score for this post
December 5 2005, 11:54 AM
ALO USTASO KO JE POBIO 750.000 SRBA JEVREJA I ROMA,PA JASENOVAC JE 3 PO VELICINI LOGUR NA SVETU,KO KOME DA OPROSTI O CEMU TI PRICAS,PA TEK TREBA DA VAM JEBEMO MATER
CICA DRAZO SPREMI NAM SALATE,BISE MESA,BICE MESA KLACEMO HRVATE
Anonymous (no login)
No score for this post
December 5 2005, 11:58 AM
Dream on serbian chicken. Jebejo vas i šiptari...
Anonymous (no login)
No score for this post
December 5 2005, 12:26 PM
Bilo je mesa i salate u Krajini puno al ne od Hrvata
Anonymous (no login)
No score for this post
December 5 2005, 8:12 PM
slovenac kako ti je decko-konjusaru austrijski,as ti hrvatcino posisaj slovencu zajedno ste jaci hahahahaha
Licki Medvjed (no login)
No score for this post
December 6 2005, 1:52 AM
Turski Valjak i Ciganska Kurva, rezultat je danasnji srbin.
NACIN PRIPREME: UZMES 10 OPRANIH HRVATA I DUZE VREME IH MESAS,POLAKO DODAJUCI MADJARE,AUSTRIJANCE,NEMCE,ITALIJANE.KADA SE CELA SMESA DOBRO IZMESA ONDA SMESU SIPATI U PLEH I PECI DUZI VREMENSI PERIOD.KADA SE PECENJE ZAVRSI DODAJEMO ZACINE JEVREJE,MUSLIMANE I SLOVENCE DA BI JELU DALI EGZOTICNU NOTU.
KADA JE CEO POSTUPAK GOTOV JELO TREBA DA SE OHLADI PA ONDA SERVIRATI UZ OBAVEZNO NEKO SRETSTVO ZA VARENJE.
PRIJATNO!!!
Anonymous (no login)
No score for this post
December 6 2005, 5:42 AM
Zbog ovakih posta:
Ante Ante svi smo zate ti si Ante legenda HRVATA. UBIJ SRBINA!
Licki Medvjed (no login)
Recept za Danasjeg Srbe
No score for this post
December 6 2005, 8:05 AM
RECEPT ZA DANASNJEG SRBINA
:
2 Cista Srbina
Zarazena Ciganska Kurva
5 Balija iz Turske
1 Makedonac
3 Shiptara
Baci 2 cista Srba na tavi i dodaj 5 Balije iz Turske da i izjebu. Ubaci jednu cigansku kurvu za razonodu turaka i neka ona pusi kurce turakama kad izjebu Srbe u dupe. Izvadi cigansku kurvu iz tave i posalji nju kod 2 Bugara, resultat je pobratin Srpski, Makedonac, neka ciganska kurva onda se vrati u tavu i dodaj 3 Shiptara. Nakraju se poseri u tavu i dobro izmjesaj, rezultat je danasnji Srbin.
PRIJATNO I DOBAR TEK!!!!
Licki Medvjed (Login Lican2) Croatia Forum Mods Group
Slika koja dode sa Srpski Recept
No score for this post
December 6 2005, 8:34 AM
Ako vam rezultat ne ispadne kao momak u uvoj sliki, to znaci da niste pratili instrukcije.
Anonymous (no login)
No score for this post
December 6 2005, 8:42 AM
sta drugo covek da ocekuje od hrvata nego plagijat!
Anonymous (no login)
No score for this post
December 6 2005, 9:14 AM
hahahaha, good instructions for making Serbs
Nesa (no login)
ahhahah jel znate vi srpski jezik a???
No score for this post
December 6 2005, 12:50 PM
Alo klosarcine jedne naucite prvo srpski pa onda mozete da pricate.Slusaj ovog Lickog soma kaze na SLIKI eejjjjj nepismeni majmune a ovaj gore kaze baci 3 srba na tavi pa gde ste vi to ucili jezik mamu vam bre jebem debilsku i ko vas je ucio debili jedni ustaski???
Mene bi bilo sramota da ne znam svoj sopstveni jezik glupi skrbavci ajde lepo svi natrag u skolu pa na ucenje srpskog picka vam bre materina ona nepismena!!!
Anonymous (no login)
No score for this post
December 6 2005, 12:55 PM
Srpski u dvije godine ne psotoji više.... Kosovo republjik
Zvek_Zivi_Cetinjanin (no login)
No score for this post
December 6 2005, 5:40 PM
Zajebi si ti vise mater cigane glupi , i ne to nije sramota svih nas , to je sramota samo vas i nikog vise. Da smo mi vama pola drzave porusili i popalili , i da te ja pitam da zaboravis , mi vas u vasoj drzavi nismo napali NIKAD , vi nas u nasoj jeste i to je bitna razlika , i zato ste dobili po picki. A ako ste kod nas uvijek bili potlaceni i ostalo sto pricate koji ste kurac dolazili , mogli ste ostat i druzit se sa turcima u vasoj srbiji.
DEBILU BOLESNI RASPALI ,PRVO JA NIJESAM SERBIN !!! DRUGO DZUKELO NEPISMENA PROCITAJ TEKST PRVO PA ONDA ZIJEVAJ KA MAJMUN OK !
I SVE DOK SE BRAVI KA TI I OVA SAKA NELJUDI NA OVAJ NACIN DRUZITE NIKAD NISTA NI OD VAS NI OD VASKE ZEMLJE !!!
SRBENDA (no login)
No score for this post
December 7 2005, 2:55 AM
SPRMTE SE SPREMTE CETNICI ... BACAJTE BOMBE CETNICI ROKAJTE USTASE BALAVE ... JEBACEMO IM MAMICU RUZNU KOCKASTU POSEREM SE NA SAHOVNICU NJIHOVU ... a jeli ustase jel Severina vas idol ona pokazuje kako se hrvatske kurvice znaju tucat pokazuje svoju ustasku malenu pickicu cjelom svjetu
Anonymous (no login)
No score for this post
December 7 2005, 4:21 AM
"SPRMTE SE SPREMTE CETNICI ... BACAJTE BOMBE CETNICI ROKAJTE USTASE BALAVE ... JEBACEMO IM MAMICU RUZNU KOCKASTU POSEREM SE NA SAHOVNICU NJIHOVU ... a jeli ustase jel Severina vas idol ona pokazuje kako se hrvatske kurvice znaju tucat pokazuje svoju ustasku malenu pickicu cjelom svjetu"
Barem Severina jebe Hrvatskog Hercegovca, bolje nego tvoja Ceca koja je dobila dobro po picki od balije onda se uda za Srpskog "Heroja", Arkana.
El tako, moj Tigare??????
PS: Moras priznat da je Severina bolja jebacica nego pijevacica
Licki Medvjed (no login)
No score for this post
December 7 2005, 8:05 AM
"SPRMTE SE SPREMTE CETNICI ... BACAJTE BOMBE CETNICI ROKAJTE USTASE BALAVE ... JEBACEMO IM MAMICU RUZNU KOCKASTU POSEREM SE NA SAHOVNICU NJIHOVU ... a jeli ustase jel Severina vas idol ona pokazuje kako se hrvatske kurvice znaju tucat pokazuje svoju ustasku malenu pickicu cjelom svjetu"
Srbendin, tigar bez straha
Jesi li se izdrkao kad si gleda Severinin film?
Sa lijevom ili desnom rukom???
srbenda (no login)
Score 5.0 (1 person)
December 7 2005, 10:33 PM
drko na onu kurvu nisma ni gledo pornic samo kad sam preso preko weba slucajno naiso na to nisma napaljenik ko ti da gledam pornice amu ti bolesnu jebem
Licki Medvjed (no login)
No score for this post
December 7 2005, 11:04 PM
"drko na onu kurvu nisma ni gledo pornic samo kad sam preso preko weba slucajno naiso na to nisma napaljenik ko ti da gledam pornice amu ti bolesnu jebem "
Ja sam gleda video, priznaj da si i ti gleda i necu te zajebavat
Anonymous (no login)
No score for this post
December 9 2005, 12:10 PM
zar ste na to spali da morate mrtve i svete dirati, nije vam dosta norac i gotovina i svi naši poginuli nego nam još i papu dirate!! majku vam jebem srpsku !!! šuge jede usrane!!! gadite mi se više nego prije , odvratni ste!! FUJ!!! dao bog da vas sve jednog dana poubijali tj zaklali, pa nek nam onda sude za genocid!! GOVNA JEDNA! ponosni ste na svoj beograd i miloševića jebem vam mater srpsku!!!
zar ste na to spali da morate mrtve i svete dirati, nije vam dosta norac i gotovina i svi naši poginuli nego nam još i papu dirate!! majku vam jebem srpsku !!! šuge jede usrane!!! gadite mi se više nego prije , odvratni ste!! FUJ!!! dao bog da vas sve jednog dana poubijali tj zaklali, pa nek nam onda sude za genocid!! GOVNA JEDNA! ponosni ste na svoj beograd i miloševića jebem vam mater srpsku!!!
Jaooo decko sto si ti veliki vjernik ?????? I ne samo to nego i seksualno izfrustrirani debil ! Tebe je izgleda tatica jaaakkoo jako zlostavljao sexsualno a ? Aahhahahahhahahahhahahahhahah
Ultralord (Login Ultralord_) Croatia Forum Mods Group
No score for this post
January 6 2006, 4:25 PM
@Cetinjanin:
De smiri se, mozda je covjek stvarno nekoga izgubio u ratu - stvarno nemas osjecaja. Mi se tu zajebavamo i vrijedjamo, a o ratu smo citali u novinama. Mozda se varam, ali mi ni ti ne zvucis kao netko tko je aktivno sudjelovao u njemu. Oni koji su bili u ratu, oni ne pricaju o tome - ni Srbi ni Hrvati.. Sigurno!
Momcicu ja mnim da ti (i ne samo ti no i ostali) blage veze nemate o tome ko sam ja dje sam bijo i sto sam dozivijo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dalje ovizi majmun spominje svete (misli na papu (ja se iskrano nadam) da mu nije gotovina svetac) ali za menbe su svi zivi sveti jerbo su slika i prilika bogu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zato momcicu promisli malacko prije no doneses odluku koje ko i koliko valja !!!!!!!!!!1
Zivio sam do 1997 u Osijeku i niko mi ne moze pricat da su Glavas i Fred nevini.Svasta sam prosao kao srbin u hrvatskom gradu za vreme rata.Glupo je da serem o Vukovaru kao ostali jer tamo nisam bio mada o ratu imam jasne stavove.Ali me cudi koliko ste primitivni.Ako budete sa svojom mrznjom trovali djecu i tako ih odgajali imacemo rat za 20-30 godina i sta ste onda naucili pametno iz 90-ih.Ja sad tu mogu imenom i prezimenom da se najebem majke likovima koje sam smatrao legama do rata, a posle 89-90 god. sam im odjednom smetao ali sta ja brate imam od tog.Upamtite mrznja radja mrznju.Mogu da zahvalim punk muzici koja me je u vihoru rata naucila onome sta vas izgleda nisu starci ucili,jednakost,ljubav,tolerancija itd. itd...Evo vam i sajta najboljeg Osjeckog punk benda koji je odavno opjevao Glavasa-www.fatprezident.com- Inace od 1997 zivim u Srbiji,sta mislite zasto sam otisao kad je sve zavrsilo,a u zadnjih 500 godina su mi korjeni u hrvatskoj i sa srbijom nemam nikakve veze.Predpostavljate da mi je bilo super u Osijeku,hvala ljepo Osijecani na traumama prema klinji koji je imao samo 14 godina kad je sranje pocelo i jos ni kriv ni duzan.
Zahvaljujem: bivsi slavonac
P.S. sad me popljujte jer ne ocekujem nista drugo (kakvo je vrijeme i mene ce u Hag
No score for this post
August 12 2006, 4:49 AM
Pa naravno da ti je bilo super u Osijeku i u Hrvatskoj kad ste imali kao Srbi sve povlastice. Meni recimo, Hrvatu u Hrvatskoj, nije bilo super jer nisam niti smio reci da sam Hrvat, a kamoli da slavim Uskrs i Bozic.
Kada sam uciteljici "hrvatsko-srpskog" jezika (naravno vise srpskog) rekao da se kaze "tijekom", a ne "tokom" javila me direktoru (naravno, svi do jednoga u skoli su bili Srbende i u partiji) i htjeli su mi napraviti pakao na zemlji - kao i mojoj familiji.
Hvala dragom Bogu da imam njemacko porijeklo i da sam tada mogao otici u ovu zemlju u koju sam zaljubljen jer je jako pravedna i ima "zategnuti" pravni sustav koji funkcionira.
Posto nam je na pocetku ovog thread-a "igor" rekao da razmislimo o sebi, onda bi bilo zgodno da i vi razmislite o ovome: zasto mislite da se svi hoce odvojiti od vaseg "toplog zagrljaja"? Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Kosovo, a i Vojvodina bi kad bi mogla...
Sad si svoj na svome, pa se snadji kako znas
Ta prica da nisi smio reci da slavis uskrs i bozic ne pije vodu jer dobro znam da ste svi po Osijeku imali krizme,isli redovno nedeljom u crkvu,niko vam covjece to nije branio.Vjerovatno si jako mlad pa si popio tu propagandnu pricu.To nemoj meni pricati,kazem tamo sam zivio i vidio svojim ocima masu ljudi kako nedeljom ide u crkvu.A u skoli sam bio jedini srbin i do rata niko nije imao nikakvih problema.I sta ti je kao direktor rekao,mogao te je samo povuc za onu stvar, ako je to uopste istina.10 puta izgovorena laz postaje istina,jel znas ti to?Ti si vjerovatno zivio u nekoj ličkoj selendri pa vam je crkva bila daleko u brdu,tamo gdje krava pase pod rucnom Jesi nekad bio juznije od Beograda da vidis sta je losa infrastruktura.Da je srbija uzimala od svih vas sto ste se odvojili od 1918 do 1990 bi bila Svicarska a ne ono sta u stvari jest.A vidim da si zadovoljan sto nisi u hrvatskoj.Ako ste sad dobili demokratiju i imate sva prava kao svoj na svome,sto se ne vratis u ljepu tvoju.Dećko,ja sam u Vojvodini i gledam HRT,vidim kako prolaze povratnici iz inostranstva kod vas.Crncili cijeli zivot po amerikama pa im sad ruse bespravnu gradnju na jadranu.I moju kucu je kupio jedan takav pa je prodao nakon godinu dana i vratio se u tu istu ameriku.Mi smo imali 5.oktobar,kad nam vlast ne odgovara mi izadjemo na ulicu i srusimo je.A vi?Da Gavrilo Princip nije ubio onu becku stoku koja vam je stavila jaram,vi bi cutali i trpili jos stotinama godinama.J... je pola evrope i to vam nije strasno.Uvjek ste bili necije marijonete,kao i za vrijeme NDH,Ante je primao naredjenja Fuhrera.Ono N izbacite iz naziva, to nikad nije ni bila.Zaratustra je rekao jos davno da jakim ljudima ne treba vodja a vas je uvjek neko vodio ko kera na lancu.Nisi se ni rodio kad je bila olimipijada u Sarajevu a pricas sta je bilo nekad.Ljepo sam reko da pricam samo one stvari koje znam i za koje sam licno vidio.Vidis da ne spominjem ni srebrenicu ni vukovar.Puna su vam usta svima stvari za koje pojma nemate.
Aufwiedersen
No score for this post
August 13 2006, 5:23 AM
Tvoj prilog bas nema neku strukturu, tako da ne znam na sto da ti tocno odgovorim. Generalno mi se cini da si vrlo nestrukturirana osoba..
Sto se tice tvojih spekulacija, sve si promasio. Ja sam rodjen u Osijeku itd, itd... A da znas logicno razmisljati, resp. racunati onda bi dosao do zakljucka da ne mogu biti bas jako mlad covjek
Dobro to sad sve no ratovanjima je dosa kraj, imperijalna maloumna politika ne nosi vise vodu i sad bi ja mnim bijo vakat da se obrnete put svoje kuce i tamo gradite ljepsu buducnost ! Neka svako bidne gazda u svoju kucu ,a kako ce to cinjet njegova stvar tjk njegov problem ! EU i ostali nece privatit bolesne ideologije nijedne drzave tako da te koje oce da nacine arijevski cistu drzavu osudjeni su na izumiranje ! Dako se i vi cuknete malacko u lobanje i osvrnete se malacko na istoriju ,jerbo ni mnooogo jace drzave nijesu uspjele u tome !
tako da te koje oce da nacine arijevski cistu drzavu osudjeni su na izumiranje
To kazes zato sto su Crnogorci manjina u sopstvenoj, patuljastoj, tzv. "drzavi"
ljudi opet ste promsili temu. Nije vazno sto je hrvatsk tvorevina genocidna to se nekako moze oprostit i promenit, nego zato sto je hrvatski narod genocidan u dusi i tu nema puno promene. steta sto se nalazimo pored takvihkomsija jer nemoze nikad bit dobro.
Carla Del Ponte (Login CARLADELPONTE) Croatia Forum Mods Group
Na Balkanu svaka osoba smatra se zrtvom
No score for this post
September 16 2006, 8:22 PM
Stovani Ivane,
Medjunarodni Sud u Hague'u dokazao je svjetskom javnom mnjenju i covjecanstvu da za ratne zlocine tijekom vasih bratoubilackih pokolja 90-ih godina vi ste svi odgovorni u istoj mjeri. U njima sudjelovali su Juzni Slaveni pravoslavne, katolicke i muslimanske vjere.
Srbi, Hrvati, Bosnjaci, prije nego da se prikljucite civilizovanim Europskim strukturama objasnite svojoj djeci razloge za pokolja u Srebrenici, Ahmicima, Omarskoj....
< Page: 1 of 1 > >>
Niko nam drugi nije kriv za taj rat i to sranje koje se dogodilo, mi smo sami krivi svi, zajedno i srbi i hrvati i sve ostale nacije u Jugoslaviji jer smo dozvolili da se na taj nacin ponesemo jedni prema drugima. Da smo bili pravi sta smo vec Jugosloveni ili Srbi ili Hrvati, i da smo bili pametni a ne zatucani i ograniceni nebismo to dozvolili da se IKADA dogodi. Ajde da zaboravimo to sto je bilo da idemo dalje svojim zivotima i da saradjujemo jedni sa drugima, jer mislim da smo dovoljno bola naneli jedni drugima. Hvala svima koji su procitali ovu poruku do kraja i molim vas jos jednom kao ljude i komsije i bracu kako smo se nekada zvali da se izmirimo i da idemo dalje mislim da ce svima biti lakse i lepse. Pozdrav svima i Srecno u zivotu
--- Pa naravno da ti je bilo super u Osijeku i u Hrvatskoj kad ste imali kao Srbi sve povlastice. Meni recimo, Hrvatu u Hrvatskoj, nije bilo super jer nisam niti smio reci da sam Hrvat, a kamoli da slavim Uskrs i Bozic.
Kada sam uciteljici "hrvatsko-srpskog" jezika (naravno vise srpskog) rekao da se kaze "tijekom", a ne "tokom" javila me direktoru (naravno, svi do jednoga u skoli su bili Srbende i u partiji) i htjeli su mi napraviti pakao na zemlji - kao i mojoj familiji. ---
pa dobro prijatelju, ispade da su zenge jurile hrvate po komshiluku (usput bacili pokojeg u dravu za primer ostalima da ne smeju sluchajno govoriti jekavicom) a srbi bili beli medvedi?
pa jedan od glavnih uzroka rata i uopshte celog tog antagonizma je nepriznavanje srbima, kao konstitutivnog naroda, osnovne gradjanske slobode. masovna otpushtanja i psihichka tortura na poslu onih koji su ga josh imali; odbijanje pojedinih pekara da prodaju "hleb", jer oni prodaju samo "kruh"; javni skupovi pristalica hdz-a na kojima se skoro redovno velichaju ustashke tekovine i nose ustashka znamenja... sve u svemu, nimalo "zdrava" atmosfera za pripadnike naroda koji je generaciju pre toga bio vrlo dobro upoznat sa kamama, maljevima, testerama, sekirama, makazama, jamama i krematorijumima, i koji je nauchio da se boji svih tih "pomagala".
e sad, to shto su ti koji su stvarali takvu atmosferu bili u glasnoj manjini, ne menja stanje na terenu, jer vetjina tjuti i nesvesno shalje signal onima koji se osetjaju ugrozhenima (u ovom sluchaju srbima) da uzmu stvari u svoje ruke. a kad se stvari uzmu pod svoje ruke na taj nachin, pod pritiskom i u zhurbi od strane isto tako glasne manine ovde druge strane, ne dolazi do icheg dobrog.
Vi srbi ste puno izgubili jadransko more,crnu goru i sada vasu koljevku
KOSOVO i jos vam nije dosta nego morate druge vredati.Nikud se vi dragi moj
necete vratiti ostat cete u vasem balkanskom pasaluku sto ste jedino i
zasluzili.Hrvatska je oduvjek imala svoje granice i krvavo se izborila za
svoju slobodu a tebi savjetujem da nikada ne uzimas u tvoja pogana usta
SVETO IME HRVATSKE.
Za Hrvate su njihovi saveznici Italijani i Nemci Govorili:
BOZE CUVAJ NAS KUGE GLADI I HRVATA
Kakva je Hrvatska ili Ustaska "Tisucljecna"kultura mozete videti ovde :
ok.sve to stoji. ali hrvati su u strahu od velikosrpske agresije,zaboravili na svoje sugradjane srpske nacionalnosti,koji su bili izlozeni pretnjama,suludim optuzbama da rade za kos,zastrasivanjima,i na kraju kada bi otisli iz svog grada,bivali bi optuzeni da su u dosluhu sa kosom,idruge nebuloze. to je moje iskustvo. i tek sada se pocinje pricati otome,npr .slucaj "selotejp". ja sam bio prisiljen napusiti grad u kojem sam odrastao,u ratu nisam ucestvovao. logika mi govori da da mi je ucinjena nepravda od strane hrvatske drzave,iako sam njen drzavljanin.sto bi amerikanci rekli" kolateralna steta",ali to nije u skladu sa moralom i ljudskim dostojanstvom. hrvatski narod ima svoju istinu,ali ja imam svoju. i meni nisu bitne te vase univerzalne istine,meni je vazno samo to da sam proteran jer mi je egzistencija bila ugrozena. otisao sam da bih sacuvao vlastiti zivot. a cinjenice jesu i ovcara,ali i jasenovac. isvi vi zelite da umanjite zrtve druge strane,da potiskujete vlastitu savjest.svi koji tako razmisljate ste neljudi,bezboznici,a sta reci tek o onima koji velicaju ustase i cetnike. njih niti ne prezirem,vez sazaljevam. od svih naroda sveta srbi su najblizi hrvatima i obrnuto. zato sto se dopisujemo,a razumemo se,zato sto delimo ista prezimena,zato sto i jedni drugi imamo i dalmatince,slavonce,bosance,hercegovce,itd... zato sto su i vasi inasi hercegovci najekstremniji unutar sopstvenog entiteta. ijest milosevic bio agresor,pokretacka snaga tragedije zajednickog roda,ali naisao je na istu matricu i kod hrvatskih i muslimanskih vodja. u oluji se pokazalo da je stvar samo trenuka ko je bolje naoruzan, akcija od tri,cetri dana ,prakticno bez vojnog otpora , apopaljeno preko 20000 civlnih objekata. recicete osveta,a mozda i poruka "ne vracajte se vise". mozda je tako i najbolje. svako u svoj obor. da obor ,jer mislim da i srbi i hrvati vise slice zivotinjskom nego ljudskom rodu. sto godina tragedije dve nacije,bliske,najblize... bog neka nam oprosti.
ok.sve to stoji. ali hrvati su u strahu od velikosrpske agresije,zaboravili na svoje sugradjane srpske nacionalnosti,koji su bili izlozeni pretnjama,suludim optuzbama da rade za kos,zastrasivanjima,i na kraju kada bi otisli iz svog grada,bivali bi optuzeni da su u dosluhu sa kosom,idruge nebuloze. to je moje iskustvo. i tek sada se pocinje pricati otome,npr .slucaj "selotejp". ja sam bio prisiljen napusiti grad u kojem sam odrastao,u ratu nisam ucestvovao. logika mi govori da da mi je ucinjena nepravda od strane hrvatske drzave,iako sam njen drzavljanin.sto bi amerikanci rekli" kolateralna steta",ali to nije u skladu sa moralom i ljudskim dostojanstvom. hrvatski narod ima svoju istinu,ali ja imam svoju. i meni nisu bitne te vase univerzalne istine,meni je vazno samo to da sam proteran jer mi je egzistencija bila ugrozena. otisao sam da bih sacuvao vlastiti zivot. a cinjenice jesu i ovcara,ali i jasenovac. isvi vi zelite da umanjite zrtve druge strane,da potiskujete vlastitu savjest.svi koji tako razmisljate ste neljudi,bezboznici,a sta reci tek o onima koji velicaju ustase i cetnike. njih niti ne prezirem,vez sazaljevam. od svih naroda sveta srbi su najblizi hrvatima i obrnuto. zato sto se dopisujemo,a razumemo se,zato sto delimo ista prezimena,zato sto i jedni drugi imamo i dalmatince,slavonce,bosance,hercegovce,itd... zato sto su i vasi inasi hercegovci najekstremniji unutar sopstvenog entiteta. ijest milosevic bio agresor,pokretacka snaga tragedije zajednickog roda,ali naisao je na istu matricu i kod hrvatskih i muslimanskih vodja. u oluji se pokazalo da je stvar samo trenuka ko je bolje naoruzan, akcija od tri,cetri dana ,prakticno bez vojnog otpora , apopaljeno preko 20000 civlnih objekata. recicete osveta,a mozda i poruka "ne vracajte se vise". mozda je tako i najbolje. svako u svoj obor. da obor ,jer mislim da i srbi i hrvati vise slice zivotinjskom nego ljudskom rodu. sto godina tragedije dve nacije,bliske,najblize... bog neka nam oprosti.
i sve te gluposti da neko nije smeo reci da je srbin ili hrvat,u bivsoj drzavi ,su neistinite. ja sam kod svojih komsija rimokatolikao isao na proslave bozica,docekivao ponocke ispred rimokatolicke crkve, a oni su kod mene dolazili na slavu . to su moja secanja.a pred rat, najveci olos je primlen u hrvatsku policiju,a politicki predstavnici srba bili su neobrazovani i primitivni poslusnici beograda. pogledajte biografije gotovine,arkana,martica,glavasa,legije... u svakoj normalnoj drzavi bili bi meso za prvu liniju. a samo kod primitivnih ,nezrelih,naroda takvi postaju heroji. milosevic,tudjman, bivsi komunisti,preko noci nacionalisi sa najnizim stupnjem tolerancije. slavimo blajburg,sudjenje draze mihajlovica kao nove mucenike, a procitajte malo sta je blajburg, ko je isao sa fasistima pod ruku.ja nism jugonostalgicar,samo pratim logiku i cinjenice. i na kraju sta danas poslje rata. imamo svoje nove zastave i grbove,a pogledajte obicne smrtnike ,srbe i hrvate. pogledajte vest hrt-a ,pa rts-a. prvo aktuelno, zatim kad ce da nas prime u eu,pa haski sud,pa privatizacijei tajkuni, pa korupcija zacinjena sa kriminalom, pa poneko prsne pa pobije pet,sest ljudi,malo ostataka kulture,i onda na sva usta uspesi sportista,jer to je jedino sto vredi. kao da i dalje zivimo u istoj drzavi.glupe su te price o genocidnim tvorevinama,tipicna srpsko-hrvatska flokula. bolje raspravljajmo o tome ko je veca banana republika.
Jasenovac je produkt bolesnih i agresivnih umova, a ne hrvatskog naroda u cjelini. Iso važi i za sršpske zločine kojie su počinili zločinci u njhovo ime. Ako bi razmišljali na takav način našli bi dovoljno elemenata u povijesti za iste tvrdnje i što se Srba ili drugih naroda tiče.
Tko ti je rekao da je Hrvatska genocidna tvorevina? Gdje to piše? Koji relevantni europski ili svijetski stručnjak je okarakterizirao Hrvatsku kao genocidnu tvorevinu?
Amo smatraš da nije bitno koje je vjere čovijek, već kakove kvalitete ima zašto na početku svog teksta generaliziraš.
Prva i druga Jufoslavije je nastala slobodnom voljom njenih naroda i slobodnom voljom se raspala. Nitko nikoga nije prihvaćao i ništa mu nije omogućivao, te je izašao iz Jugoslavije s onim što je u nju donio. Ako neka državna tvorevina ne može normalno i demokratski funkcionirati treba se raspasti, naravno mirno što nije bio slučaj kod nas.
Nesretni Jasenovac se je dogodio upravo iz tih razloga što nije zadovoljavao Hrvate što govori i u prilog tezi da je najbolje da svatko ima svoju državu. Osobno nisam za cjepkanje većih cjelina na manje, ali bolje je i to nego da u budućnosti nastaju zla.
Nitko normalan i human nema ništa protiv toga da se Srbi vrate na svoja ognjišta, ali po svemu sudeći za dvadesetak ili malo više godina to neće imati smisla s obzirom da će se izbjeglice infiltrirati u novu sredinu, a ostali će biti prestari da nastave život u sredini koja će biti zapuštena sa dotrajalom infrastrukturom.
picasso505@gmail.com
ja se sramim na moju zlocinacku Naciju koja je uvijek ljubila straznjicu Njenackim nacistima i koja je osnovana na kriminalu, prevarnstvu i zabadanje noza u lijedja. To su "moji" Hrvati, to su ti idioti kojima sa ja vjerovao.
To je ta nacisticka ustaska zemlja gde bijedna govna zivje.
to je gde sam ja rodjen, ali sam pobegao od vas idiota kad ste nam okrenuli ledja.
vi sve bazirate na prevari i lazi. vrijeme je da moja nacija prestane budet poltronisticka kurvetina Njemacke i d se nacisticki element u njoj iskoreni.
ali kako je to moguce? vidi koliko vas nacistickih budala ima ovde?
oni koji umeju mislet vec znaju -- kada si jednom Njemacka kurva ti uvijek ostajes njemacka kurva i sirenje nacizma ti je modus operand.
hrvati su najobicniji Njemacki konjusari i kriminalci i najveci nacisti sto postoje!
Alah je najvijeci!
Allah is great!
Ja mislim da Srbi imaju dovoljno problema s kosovskim Albancima i vojvođanskim Mađarima, da bi se nudili da rješavaju hrvatske probleme. Crnogorce i Makedonce ste već otjerali, a pokušavate nama solit pamet.
Pretanite se boriti za bolju pršlost i radje brinite o vlastitoj budućnosti.
Pokušajte provjeriti kakav ste status stekli zadnjih 20 godina i ostavite naše pokojne djedove da počivaju u miru.
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/rb.html#People
kad citam sve te komentare pune mrznje prema hrvatskoj onda se pitam da li
je svima srbima otac Seselj ili dr Dabic ??? Ko da ste svi nasljedili nesto od tih bolesnih mozgova pa zato dobronamjerno savjetujem da se u Srbiji provede jedno kolektivno ljecenje kako bi se spasio bar jedan dio stanovnistva
ako vec nije prekasno!!!
nikoga ti neces prevariti tvojim provokacijama i glupostima.Ti si jedan
glupi_srbenda koji si zamislja da je jako pametan,odi decko dr.Dabicu da te
"isceli" svojom alternativnom medicinom.
Na Trecem svjetskom kongresu za psihoterapiju, koji je odrzan u Becu, a na kome se okupilo 4000 sudionika iz 100 zemalja, istupila je rodonacelnica psihodrame, ekspert UN-a, jedna od najvecih naucnika 20. stoljeca iz oblasti psihoterapije, An Anselin Sucenberze (84), koja je ponovila neke stavove iz svog bestselera "Sindrom predaka" http://www.bosnjastvo.com/forum/viewtopic.php?t=1073
Current Topic - Drzava Hrvatska je genocidna tvorevina !!!