<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Way to go dane

November 30 2008 at 3:50 PM
Score 5.0 (1 person)

amerinako  (Login amerinako)

Danica good job your relatives did in India, are you proud kurvo?
allah muka kurac u usta

smrt za bosniak/turci

Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply

(Login Marko5)
Bosnia & H. Forum Mods Group

Re: Way to go dane

Score 5.0 (1 person)
November 30 2008, 8:11 PM 

Amerinako,

Nisu oni Turci iako to zele celim bicem da su.

Oni su samo poturceni Srbi koji pate jer znaju da su im predci izdali svoj narod i veru zbog nekih manjih privilegija. Zbog toga ni turci ih nisu postovali a srbi su bili ogorceni njihovim postupcima sa kojima su pokusavali dokazati turcima da su veci turci od turaka. Odatle potice medju srbima ono "GORI POTURICA NEGO TURCIN". Neznam koliko su svesni da Hriscanska vera ih nebi krivila za dela njihovih predaka a ni ogromana vecina Srba, ako bi se vratili nazad u veru svojih predaka.

Nemoj ih mrzeti pokusaj shvatiti da njih to zaista boli i taj bol u dusi neprolazi cak i kada lazu sami sebi oni su svesni istine.

Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Anonymous
(Login Dane_B)

Score 1.0 (1 person)
December 1 2008, 5:00 AM 

Sta lupetas pravoslavni Turcine i opet izvrce teze!?? Izgleda to vam je u genima od kada ste izdali starotursku vjeru i nemate kud osim da lazete i petljate. Ja svoje nisam izdao moj predak je Bosnjo kao i ja sto sam, nit sam Turcin Rus Grk Svabo.. itd. A sta je jedan pravoslavni Turcin sa Putinovom slikom ispod jastuka? Skontaj sam

(Login Marko5)

Score 5.0 (1 person)
December 1 2008, 1:48 PM 

Dane_B,

Jel to B na tvome nicku stoji za Dane Bre?

Eto vidis kako tebe koreni lepo vuku nazad ka svome pononsnom srpskom narodu iako ti se to u podsvesti desava posto islam nedozvoljava ljudima da priznaju istinu. happy.gif

Nisi mi rekao koju su ti slavu predci slavili pre nego sto su se naguzili turskom hodzi i izdali sviju veru i narod? Znam da dobro znas koju su slavu slavili kao sto svi drugi bosanski muslimani znaju iako to kriju kao zmija noge.

Razumem ja da ti je tesko kao pripadniku vere na koju se ceo civilizovani svet gadi. Vera koja podrzava: terorizam, Napade na civile, zene i decu, koja uci svoje vernike da ljudima glave odseku, vera koja je cisto paganskih korena, vera koja odobrava pedofiliju i podrzava pedofila kao poslanika i slicno.

http://www.bible.ca/islam/islam-moon-god-hubal.htm

SHVATI NISI TI KRIV ZA TU OGROMNU GRESKU I GREH KOJI SU TVOJI PREDCI POCINILI, TVOJA KRIVICA BI SAMO BILA AKO NEPROMENIS NISTA I NASTAVIS TIM PUTEM.

PS: KO TO ZAISTA PREOKRECE TEME I KRIJE SE OD ISTINE? MOZES LAGATI SEBI I DRUGIM LJUDIMA ALI JEDNOGA DANA CES PRED BOGOM STAJATI A NJEMU NECES MOCI LAGATI.happy.gif

Anonymous
(Login Dane_B)

Score 1.0 (1 person)
December 2 2008, 7:48 AM 

OK bin Marko. Geni te vuku geni talibanski.. Nije ni tebi lako. A jel ti bude teko nekada kad legne i zna da je istina potpuno drugačija, da nisi ono to misli da jesi? Ma zato ti i jesi dan noć na forumu, da bjei od istine. A lijepo ti kad čuje da si Ruske krve i Slaven? hhaahaha Pa to se stidi pravih potomaka? ta ti smeta toliko kod njih? Jesi balija.. Pu gade prljavi pu.

Marko5
(Login Marko5)

Score 5.0 (1 person)
December 2 2008, 6:40 PM 

Jel ti to opet pokusavas razmisljati na arapskom i pisati Srpski? Ma neide to nije moguce uci u dublje misli na arapskom jeziku. happy.gif

Evo tebi pa pogledaj kako ide razmisljanje na arapski.

http://www.youtube.com/watch?v=6OZ3s0BcSxs

Kao sto vidis u tom filmu arapski hodza priznaje da je Muhammed bio pedofil a ti ga smatras poslanikom. happy.gif

De objasni ti meni ko se cega treba stideti??? Zar to nije zaista velika sramota kada jedan pedofil ubedi gomilu ljudi da je poslanik? Zar to nije jadno kada neke kukavice koje nemaju hrabrosti da priznaju istinu ubedjuju sami sebe i svoju decu da je pedofil poslanik?

Sto se mene tice od Cara Lazara pa do Nikole tesle bas se ponosim sa mojim potomstvom. happy.gif

Anonymous
(Login Dane_B)

Score 1.0 (1 person)
December 3 2008, 6:40 AM 

hahahaaha Kako si glup.. Kompleks identiteta te sputava.
I sta je dalje bilo kad je hodza rekao da je Muhamed pedofil, bas me zanima govor tog hodze iz Maroka, molim te sve mi ispricaj do kraja! hahahahaha E moj Ruse...

Marko5
(Login Marko5)

Score 5.0 (1 person)
December 4 2008, 8:51 PM 

Dane bre,

Kao prvo ja nisam Rus niti planiram prodavati se za rusa, za mene je sasvim dovolno biti od ponosnoga Srpskog roda.

Znam da je tebi to pomalo tesko shvatiti sa obzirom da se Muslimani prodaju za bogomile danas a u drugom svetskom ratu nemcima su se prodavali kao da su od Got plemena nastali a jasno je da pricaju cisto Slovenski jezik iako su ga unakazili malo sa arapskim i tuskim dodatcima.

Na primer kazu "raja" umesto narod a neshvataju da turska rec "raja" znaci rob. Turci nikada nisu nazivali svoj narod "raja" vec samo narode porobljenih zemalja. Drugim recima bosanski musliman bi radije bio turski rob nego slobodan covek. Imali tu ikave logike bolan nebio? happy.gif

Sto se onoga hodze na filmu tice on je iz Arabije a prenos je bio na TV u Lebonanu. Budi precizan i iskren nemoj bre odma na lazi spadati da pokrijes Muhammeda i Arabiju. Odakle tebi da je iz Maroka? Zar nevidis da Hodza iskreno i otvoreno priznaje da je Muhammed bio pedofil koji je silovao curicu od 9 i da kaze da arapi prate Muhammedov primer.

Zaista ti mi vise licis na kurvata nego bosanskog Muslimana oni kavi su takvi obicno priznaju istinu kada im lepo dokazes.

Interesanto je takodje da i kada priznaju istinu islam ih opersise protiv istine i nisu u stanju ukapirati koliko je to grozno da deda od 54 Muhammed siluje curicu od 9 Aisu.
Kakva je tu iskrivljena logika potrebna da bi covek ne samo branio pedofila vec i zamisljao da je on poslanik? Mozda poslanik od djavola a od Boga nikako.

(Login Marko5)

Score 5.0 (1 person)
December 4 2008, 8:58 PM 

http://www.youtube.com/watch?v=6OZ3s0BcSxs

HAHAHAHHA ma istina je zasita najbolji lek protiv islama happy.gif.

Anonymous
(Login Dane_B)

Score 2.0 (1 person)
December 5 2008, 3:08 AM 

Ti isti muslimani koje blatis su ti braca po krvi. Vidi se da si isti fundamentalista kao onaj taliban iz Kabula. Samo si ti malo vie dezorijentisan i iskompleksiran. Al u biti isto sranje samo drugo pakovanje.
A onaj hodza znaci nije iz Maroka, vidis to je vrlo zanimljiv podatak.

(Login Marko5)

Score 5.0 (1 person)
December 6 2008, 9:13 PM 

Prvo o hodzi evo odacu ti veliku tajnu ali shhh da niko necuje ipak tajna je, happy.gif

Na samome pocetku filma videces

Dr. Ahmad Al-Mu'bi
Soudy Marriage Officiant

Ispod toga pise

LBC TV (Lebanon)
June 19, 2008

Ako ti je prevod potreban samo reci rado cu ali mislim da ti znas Engleski dovoljno da to provalis. Eto tako lepo sada da se slozima da je sam Hodza iz Arabije priznao da je Muhammed bio pedofil i da ja nista tu neizmisljam.

Ako tvrdis da Muhammed nije bio pedofil sto hodza a i mnogi drugi veliki islamisti kao i glavne knjige Islama lazu?

Ako jeste bio pedofil kako ga iko moze smatrati poslnikom?

E sada o Braciiii. happy.gif

Zamisli slozicu se sa tobom makar donekle. Istina je da su svi ljudi braca geneticki je vec dokazano da smo svi rodbina a Bbilija nam to odavno tvrdi. Znaci cak ti i ja smo braca ali nisu sva braca ista. Neka braca su dozvolili nekim manipulatorima da ih ubede da je pedofil poslanik a neka nisu. Neka braca su shvatili da je svaki oruzani sukob djavolska rabota a neki misle da je to allahov put. Jasno je za koga taj allah i njegov put terorizma i krvoprolica radi.

Pomaze Bog brate Dane happy.gif Dobro nam dosao u Hriscanstvo happy.gif

Anonymous
(Login Dane_B)

No score for this post
December 9 2008, 6:53 AM 

U tome i jest poenta. To tvoje hriscanstvo uopste nije originalno nego vjestacko. Zar su Slobo, Karadzic, Krajisnik, Koljevic pravi hriscani? Zar su draza Mihajlovic, Mladic, Goran Hadzic hriscani!? Pola pravoslavni turci a pola pravoslavni turci po programu. To je jad i bijeda kou ti promovoses po forumima, zato jer i sam nemas kud sem da lazes ko si. Znam nije ti lako, al kad tad moras prihvatiti istinu da si samo jedan obicni pravoslavni turcin. Ni grk rus poljak... Od toga podji prvo, ne od nekih hodza iz Maroka sta te se to tice sta brblja hodza iz Maroka ili Jordana odakle li vec!? Sam budi nacisto sa sobom. Malo je vise ljudi koje mozes ubijediti da si nesto drugo sem pravoslavni turcin, ostao si samo ti. A do tada ces biti najveca budala na ovim forumima koju ce svi provocirati radi zajebancije. A ti krelac ce da pricas o hodzama iz Maroka... hahaha e jesi bekan...

Marko5
(Login Marko5)

No score for this post
December 13 2008, 1:52 PM 

HAHAHAHAHAH,

Dane jesili ti svestan koliko puta u istom paragrafu ponovis neke reci koje su pune neciste djavolske mrznje? "Krelac" jel to rec iz bosanskog recnika? U Srpskom recniku nisam je uspeo naci.

Dane bas mi je drago da iskazujes toliko mrznje to osigurava da ce terapja biti uspesna i da ces konacno osloboditi se tih otrovnih kompleksa. happy.gif

Mrznja je veoma nezdrava i ubija onoga ko mrzi. Zar nisi video kako arapi i drugi muslimani koje islam napuni zlobom i mrznjom, okace bombu na sebe i sami sebe ubiju da bi i druge ubili. Eto slikovitog dokaza da mrznja ubija onoga ko mrzi. Naravno to takodje dokazuje da islam puni ljude mrznjom i donosi im zlo.

Za razliku od islamskih vodja Patijarh Pavle je na samome pocetku rata javno obavestio Srbe da necine zlocine. Takodje rekao je da ce pred Bogom za svaki zlocin se odgovarati. Nazalost vreme je pokazalo da ga nisu svi Srbi slusali i da svi koji nazivaju sebe Srbima nisu Hriscani inace nebi cinili zlocine. Ipak to je bio jako mali procenat ali i to je suvisno. U drugom svetskom ratu papa je poslao katolicke fratore da budu ustaski oficiri i da kolju po logorima. Dali je to Hriscanska crkva mislim da dela jasno kazu. Islamski imami redovno nagovaraju svoje vernike da ratuju i cine zlocine a i Muhammedovi primeri jasno pokazuju ko je ko. Deca Ismaela nam pokazuju svojom pohlepnosti i necovecanstvom da ni oni nisu dobar primer covecanstva. Milenijama progranjau svoju bracu Jevreje da bi im oteli taj malecki delic pustinje. Ismael hoce na silu da uzme sto mu otac Avram (Ibrahim) nije nikada dao. Ipak kako god okrenes nista bolje od Hriscanstva nikada nije postojalo niti ce, iako neki koji sebe nazivaju hricanima nedrze se Biblije bas uvek, Biblija se nemoze za to kriviti.

Imenujes razne politicare i nazivas ih Hriscanima, ocito pojma nemas sta Sveto Pismo/Biblija uci vernike. Ja bi iskreno bio iznenadjen da saznam da je ikada ijedan politicar zaista bio Hrican u dusi. Biblija nam govori da smo mi " U OVOM SVETU ALI DA NISMO OD OVOGA SVETA". Politicari zive za ovaj svet i osim ovoga sveta bas nista i nemaju cak i dusa im fali, jer su je prodali. To se odnosi na sve politicare bili oni Srbi Muslimani, Hrvati ili bilo ko drugi. kroz istoriju politicari su naneli svetu daleko vise pogibije i patnje nego svi kriminalci sveta ukupno. Bez obzira na to nama je dato da trpimo ovaj svet za neko vreme do Isusovog povratka i moramo biti tolerantni toga sto promeniti nemozemo.

Apustol Pavle nam je u Novom Zavetu pisao, Poslanica Efeanima 6:12"Jer na rat nije s krvlju i s telom, nego s poglavarima i vlastima, i s upraviteljima tame ovog sveta, s duhovima pakosti ispod neba".
Ephesians 6:12"For our struggle is not against human opponents, but against rulers, authorities, cosmic powers in the darkness around us, and evil spiritual forces in the heavenly realm". Nadam se da ti je sada sve puno jasnije a mozda i nije:). Nije svakome dato da shvati te jednostavne istine koje su u Bibliji. Ipak brate SRBINE Bane, zbog tvojih Srpskih korena molicu se da ti Bog dopusti da shvatis. Onako cisto iz BRATSKE LJUBAVI. happy.gif

Anonymous
(Login Dane_B)

No score for this post
December 15 2008, 5:52 AM 

I ti mi nesto puno spominjes onog patrijarh aPavla, kao i onaj muflon amerinako, bice da ste ista generacija kod bili Pavla. Vidim ti si mu najbolji ucenik bio, vjerovatno predsjednik 'razreda'. Boga ti je li onaj bekan amerinako stvarno bio tako dobar 'ucenik'? Ja mislim da je bio kandidat za 'ucenika' generacije. Ili odmah poslije tebe jer zna se kako prolaze 'streberi'. Samo Marko Srbe spasava i cuva. Bez njega ode citav o Kosovu u helać. Tako i treba kad nema druge nego 'diskutovati' po forumima. Dobar si ti meni bekane hajd vozdra.

Anonymous
(Login Dane_B)

No score for this post
December 15 2008, 8:21 AM 

Ugledaj se na Stafana Lazarevica i onih 500 srpskih vitezova iz borbe spomenute u ovom prethodnog postu od finija.
Pravi srbin = Pravoslavni Turcin S. Lazarevic koji je prihvatio svoje porijeklo i turske korijene.
Krivi Srbin = Muflon amerinako i bekan marko kojima se preci okrecu u grobu i KOJI CE ICI U PAKAO DA GORE IZDAJICE!!!

amerinako
(Login amerinako)

No score for this post
December 15 2008, 7:13 PM 

dane JEBOTE PAS MATER TURCIN!!!

Anonymous
(Login Dane_B)

No score for this post
December 16 2008, 5:10 AM 

Amerinako, zivio Stefan Lazarevic i 5000 srpskih vitezova koji stadose da se bore uz svoju starotursku naciju.
TI IZDAJICE RODA SVOGA TRUNI U PAKLU!!! PRECI TI SE U GROBU OKRECU!!!

Current Topic - Way to go dane  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on PoliticsCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement