Finious,
Zaista neverovatno ali konacno ti i ja se slazemo. Istina je da je nasilje simptom bolesnog drustva.
U kojem to drustvu ne postoji nasilje? De reci mi pa da se odma tamo selim medju civilizovan svet. Iako sam prosao ovu nasu planetu vise **** takvo drustvo ja jos nasao nisam.
Znas kako Karla uvek prica o "civilizovanoj evropi" a najnecivilozvanija dela koja je ova planeta ikada videla tu su se desila. Hitler i Staljin na primer jedina razlika izmedju ta dva monstroma je da je jedan imao male brcice a drugi velike brkove inace ista satanizirana gamad. Opijum ratovi koje je Engleska vodila ili danasnji ratovi za ujedinjenje sveta u jednu svetsku drzavu sve je to nasilje. Kriminalna dela koja se desavaju sirom sveta i to je nasilje. Gde onda na ovoj planeti postoji utopija?
U srbiji postoji veliki broj alkoholicara i neki broj mentalnih slucajeva ali to postoji svuda po svetu.
Problem covecanstva je u tome da je celokupno covecanstvo jos u davnoj proslosti obilo Bozije zakone i prihvatio zakone satanizma i sada zenjemo sto smo posejali.
Znam neces razumeti sta zaista kazem ali mogao bi se potruditi pazljivo procitati bibliju nekoliko **** pa ces shvatiti.

Nazalost nasilje koje ce tek doci je daleko gore nego sva nasilja koja je ovaj svet do sada video a i to je zabelezeno u zadnjem delu Biblije. Eto da si Hrican znao bi i da ce to proci i konacno doci pravda u personi Isusa Hrista.