Bugünlerde güzelim forumlarımda katılımcılar arasında ciddi bir dalaşma eğilimi olduğunu müşahade etmiş bulunmaktayım. Bu çok ciddi ve tehlikeli eğilimin en kötü yanı beni de fena halde sarması olduğu forum müdavimlerinin malumudur. Bu durumda seyirci kalmak yerine ateşleyici körükleyici ve hatta gaflet ve delalet verici olduğum ve olacağım aşikardır. Son durumu inceleyince eldeki mamülat arasında kendime dalaşacak birilerini bulmak mecburiyetinde olduğum fikrine ve hatta zehabına kapıldım. Derhal malları klasifiye edip eleminasyona tabi tuttum.
İlk dalaşma adayım tabiidir ki sevgili Egeok. Ancak onun benim dalaşma istediğimi anlayıp inandırıcı ölçekte cevap vermesi kış mevsimini kaçırtabilir bana. Üstelik kamuoyu nedense bu herif ile kavga etmek istememi anlayışla karşılamadığı gibi ciddiye de almıyor. İkinci adayım ise Envis bittabi ki. Ancak bu herif cemaziyülevvelimi bile biliyor. Bir sürü tehlikeli bilgi var elinde. Ona şimdilik bulaşmamak en hayırlısı. Afaya bulaşayım diye düşündüm ama herif yağlı bulaşık teli gibi biraz bulaşsam ben daha fazla bulaşık hale gelebilecem. Üstelik sakıncalı yazarları da okuyup en yeni küfürler ile donanmış durumda. MGK ya bulaşayım diyecem onun da arkası kuvvetli. Heryerde herkesi tanıdığı gibi etrafında üniformalı birileri ile dolaşıyor. Baksanıza ismini bile kurul kararı ile almış. Yani erkek milletinden bana fayda pek yok.
Geriye cadı milleti kaldı. Eldeki imalatların en dalaşmaya uygunu registre ece hazretleri ama biraz dalaşsam ya ağzından köpükler saçmaya başlıyor ya da bana bi etek boyundan fazla yaklaşmak yasaktır gibi önlemler alıyor. Miata ise pek hanım hanımcık. Bunun neresine dalacam diye insanın hevesi kaçıyor. Geriye sürekli katılımcılarımızdan bir alessa bir mavi kalıyor.
Uzun süre seçemedim hangisi ile dalaşayım diye. Gönlüm hep gel alessa ile dalaş diyor. Ne de olsa o fazla alıngan değil. Her türlü şakayı kaldırır evelallah. Boyluposlu güçlü kuvvetli de üstelik. Fazla kavgacı da sayılmaz hatta bazen vur ensesine al lokmasını. Lokması bi işe yaramaz ama ensesine vurmakta herhalde epey keyifli iştir. Bi gün denemek lazım.
Sonunda mavi ile bunun arasında yazı tura atmaya karar verdim. Mavinin bir iyi huyu hiçbir iyi huyunun olmaması. Gülerken çok güzel ısırabilen nadide çiçeklerimizden biri. Tam alessa ile rekabet yapabilecek en iğrenç vasıfları bünyesinde barındırabilen tipik bir cadı yani.
Sürekli katılımcı olmayanlarımız ile ahlaki durumu yemeğe yetişmeye uygun olmayanlarımız var. Onlarla dalaşmayacam.
Başta dalaşmayakalrımdan biri olan sevimsiz hep sevimsizlik yapmaya bayılır. Edepsiz az daha uçağı kaçırmayıp yemeğe yetişecekti.
Allah beni korudu......
Tweety as aplam ile muzosu gene aile faciasına kurban gittiler. Tam yemeğe yetişirken kızlarının ateşi 36,5 dereceye çıktığı için gelememişler.
Porofum hocam tipik ahlaksızlığından sıyrılıp gelmeyerek gecemizin hayırlı geçmesini sağladığı için heğimizi mutlu etti. Okyanus aplam daha ne kadar dalaşmaya yatkın olduğunu göstermediği için yemeğe gelmesine rağmen ona ve doktorum apim kocasına dalaşmadım. Ama söz gelecek sefer onları da oyacam. Okyanusum derin deniz aplamın söz vermesine rağmen getirmediği yardımcısı ve kızkardeşi için gelecek sefere kadar rezerve koyuyorum. Eldeki bekar taifemizin kötü etkileşmelere yelken açmalarına sebebiyet vermek istemem.
Mükü seni unuttum sanma. Allah bi gün seni de elime düşürtür benim elbet........
Bilg agamın dalasma teorisini pratige gecirmesi uzerine bende üstüme düseni yapayım diye sıvandım kaleme (err klavyeye)
Aslında bu dalasmalar münferit yapıldıgı zaman pek tatmin edici olmuyor. Cephelesmek lazım. Ee, cepheleri secerken, bir tarafda Bilg agam oluncada, bana baska secenek kalmıyor. Dogal olarak Agamın yanında yerimi aldım ve atışlara baslıyorum.
Gecen hafta sonu ayarlanan yemek oncesi bu mavi cadısı bana her iki dakikada bir mesaj gönderip 18 kisi oldu, 20 kisi oldu, 22 kisi oldu diye gaz verdi. Bende ona gore bir yerler ayarladım, gelen kisi basına muesseseden alınacak komisyonda anlastim, ellerimi ogusturarak yemege gittim. yaptıgım hesaplara göre 20 kisi icin Yusufdan alacagım komisyon Mükü ile benim yemek ve yol masrafımızı karsıladıgı gibi, bir miktarda artı deger yaratacaktı.
Fakat heyhat, bu mavi cadısının tuzagına dustuk, sadece 14 kisi toplandı, bende komisyondan oldugum gibi, birde uste para vermek durumunda kaldım.
tabii bu arada, bu vesileyle, gelegegini beyan edipde gelmeyen muhteremlerde, cephemizin karsısında yer almak durumundalar. Onlarada bilahare deginecegim.
Son cümle ''Dalaşma Mavi ile yapılacak'' bir hedef belirtilmiştir.
Hedef göstererek dalaşmaya ben ''organize dalaşma'' adını takmak istiyorum.
Mavi burada hedef gösterilmiştir.
Buda işin rastgelelikten çıkıp organize hale gelmesi demektir.
Organize ve kesin bir girişim varsa burada bir sektör de oluşmaktadır ve bunun yan sanayiside oluşlmalıdır.
Ben Mavi hakkında bilgi toplamaya başlıyorum.Ilgili birimlere gerekli talimatlar iletilmiştir.
Kelimesi $1 dan dalaşma adına tarafımdan bilgi temin edilebilir.Başvurular gizli tutulup kapalı zarf usulu ile bilgi temini yapılabilecektir.Teminat şartı yoktur.
Not:Her turlu dalaşmaya yararlı bilgiler kelimesi 25 sentten alınır.Yanlış bilgileri için ödeme yapılmaz.
Mademki cephe kurduk, organizede olacağız. zaten organize olmayanların başına nelerin geldigi sayın Bilg tarafından forumda bir fıkra halinde anlatılmıştır. Allah korusun organize olmazsak, karanlıkda başımıza olmadık işler gelebilir.
CKBDCO (Cadılara Karşı Birleşik Dalaşma Cephesi Ordusu) hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.Silah başına arkadaşlar.
Bana bak Bilg efendi.... Oralarda mahsur kalmam için THY na kaç para rüşvet verdin? Ama çekirge her zaman zıplamaz bilesin. Bunun daha sonraki toplantıları da var unutma, bu biiiiir.
Mavi'ye dalaşırsan Mavi'nin yanında olacağımı bilesin bu ikiiiii.
Dolayısıyla bana da dalaşacaksın demektir. Bu da üüüüççç.
Ehhh. 3. şer cephesi savaşları başlıyor demektir, hadi bakalım.
Sen neden hemen üzerine alınıp ta saldırıya geçiyorsun? Açık söylemek gerekirse, seninle aynı safta olmasak bile, karşı saflarda da olmayı istemem. Bari sen bu Bilg efendi!nin oyununa gelme..
Ama gene de sen bilirsin.
Gülerken çok fena ısırırım..yanımdan, sağımdan, solumdan geçeceklerin 3m. mesafe bırakmalarında fayda benim tarafımdan görülmüştür.
Özellikle bilg abimiz için bana karşı çelik yelek ,başlık vb..düşünülmektedir..
Efendim biz c.tesi bu bilg olacak editörün evine gittik.evde bir telaş,bir çığlık,bir kıyamet..Meğersem bunların ellerimden yalar üç iti birbirine girmiş.daha doğrusu dişiler birbirine girmiş..erkekte bahçede ayağını kırık camla kesmiş...Bu kırık camın bilg in ihmali olduğu söyleniyor ama hadi bende vurmayayım..
Efendim sanki adam dünya umurunda değil aşağı da kan gövdeyi götürüyor bu yukarıda süslenmekle meşgul...
sonunda beyefendi teşrif ettiler..ya bunun ayağı çok kanıyor,veteriner filan dediler.piyango bana vurdu...koca köpeği kucağıma verdiler.dur derim durmaz otur derim oturmaz.bir savaş başladı arabada.ama meydan olarak göbeğim ve civarı kullanılmakta..doğal olarakta bu benim tepkimi çekmekte.trafik tam bir düğüm..allahım sonunda veterinerin muayenehanesine vardık..adamı yakalayıp öpsem biraz fazla abartılmış bir sevgi gösterisi olur diye öpmedim..
Bu arada üstüme şöyle bir bakayım dedim..iyi bir epilasyona ihtiyacım var..çünkü igorun tüm kılları benim üzerime yapışmış durumda:)))
Neyse tek sevincimiz igorun halen eşşek gibi sıhhatli olduğunu öğrenmek oldu..
ve dönüş yolunda mızmızlanıp arabayı ben kullanacağım bu it benim üstümü başımı halletti dedim..Ve it evin önüne kadar hiç ses çıkarmadan,kıpraşmadan,tepişmeden arka koltukta yattı.İnanmıyorum erkek milleti değil mi arkadaş iti de aynı.tek dertleri bayanlara güçlük çıkarmak..
Seni ne kadar severiz bilirsin..Bak sevimsizim de söylemiş ne kadar sevdiğimizi..
Yani abisi insaf yani gelecekler hasta olduysa kabahat benim mi?çok teessüf ederim yani...
bu sürü savaşlarında yer almayacağımı bildirir, bana dalaşan olursa ya da canım birine dalaşmak isterse bire bir taktiği ile cadı-d'ayı ayırdetmeksizin girişeceğimi beyan ederim.
Pek muhterem ortağınız, bu dalaşmalara alet olmamak için, " bu Bilg'de iyice yaşlandı artık, ne halt edeceğini bilmiyor. Bari ben uzak kalayım" diyerek Antalya'ya kaçmış. Haberin ola...
madem hasta olacaktılar, niye bir gün evvelden hasta olmadılar. hem sonra, bu nasıl bir bulasıcı hastalıktırki, aynı gün ve saatte aynı olaya kavilleşmiş yaklaşık 6 kişiyi esir alıyor. bunda kesinlikle bir sabotaj ve ihmal olduğu varittir.
Bu durumda, ben ne yapayım, zaten maddi olarakda kayba uğramıs bulunmaktayım.
Çok zor be abisi şimdi kalkacan,arabaya binecen kontağı çevirecen..üüüüüüüüüüüüüüüffffffffffffff çok iş..Sonra birde elimi kirlettiğime değecek mi bakalım?
aman gitmişken bir kokoreç yiyip seyahati karlı duruma getirebilirim.Tamam len geliyorum savulun:))))
Hastalık mastalık tabiikine bahane.Akıllı adamsın vesselam yemedin numaramızı.Bizim amacımız seni komisyondan mahrum bırakıp,cebinden para ödemeni sağlamaktı.Yani siz başlatmadan önce kıllık yaparak,cihatı biz başlatmıştık size karşı.
Sen aylardır her toplantıda bir bahane uydurup,karşımıza çıkmaktan korkarak tirtir titreyip kaçarken biz sana birşey dedikmide şimdi yüzün olmadığı halde buralarda car car ötüyorsun.Bundan sonra beni görebilmek ve zatialimle aynı masaya oturabilmek şerefine nail olabilmen için yüz görümlüğü istediğimi şahsınıza bildirmekten memnuniyet duymaktayım.
Bilg efendiyle seni düşündüğümde dilime bir şarkı takılır oldu bu aralar,sizler için seslendireyim bari
Ey tek delikli kaval
Çal desem ne çalarsın
bizde nefes olmasa
sen ne işe yararsın??
Kus zokayı yutmak üzere. sen imha itlaf timini yola çıkar, ortalık yerde vapuru batırsınlar. Gerçi araba vapurundaki diger muslumanlara yazık olacak ama, bir şer kaynagının temize havalesi olayında gittikleri icin sehadete ermisde sayılabilirler.
vay küçük sarı tweety kusu vay.Simdi bu yeni yetmeler anlamaz amma, "secaat arzederken merd-i kıpti sirkatin söyler" diye bir laf vardır. Turkcesi, Tweety bana bulasırken, hazırladıkları komployu itiraf etti, dogal olarakda cadıbası mavinin bu komplodaki rolunu.
Gerci biraz paradan cıktık ama, dostu dusmanı bi güzel ogrendik bu sayede.
Benim daha onceki toplantılardan kacmıs oldugum ise külliyen yalan olup, sadece bir kez haber verildim, ee ne olmus yani, o seferde işim çıktı. hem ben iş güc sahibi adamım, öyle bar pavyon gezememki sabah aksam.
Yuz gorumlugu olayına gelince, burada Tweety haklı gibi görünüyor ama, isin aslı gene baska. Bende dis kirası isterim, hemde fena halde yeyip icecegim icin, onun kucuk yuzunun gorumlugu karsılıgında benim dis kiram hayli yekun tutacagı icin, gene ben karlı cıkarım. ne yapalım, kendi kasındı.
Kaval olayını ise kulliyen reddediyorum. ne kavalı be, biz Bilgle yanyana geldikmi, Boston Filarmoni orkestrası yanımızda Dinar belediye bandosu gibi kalır.
Hiç merak etmeyin envis'ciğim yakında hareketide,bereketide görürsünüz.Hem sen nerden çıkardın yüz görümlüğü karşılığında,sana diş kirası ödeyeceğimi?Siz bu hayalperestlikle çok yaşamazsınız,benden söylemesi gerisini siz düşünün gayrı.
hımmmmmm.daha bitmemişti tabi...Ben anlatmaya devam edeyim.Neyse efenim sonra eve geldik.köpekler rahat biz huzur dolu.Ben artık şu kan revan giysilerden kurtulup cici giyineyim dedim.O da ne her yanım kan göbekte binbir şekilde çizikler.Picasso igorun yanında halt etmiş.Demek ki şu göbekte pencere modası bana göre değil.aman olmayıversin ne edeyim.
Hazırlandık bindik arabaya..ben burayı bilmem ama ikidir aynı yol ayrımına geldiğimizde bitip tükenmeyen bir yön ve yol kavgası başgösteriyor.Bilgle yengemiz arasında.
Yengem diyor ki buradan gitme bağdattan git..
Öbürü diyor ki ben bir saat önce oradan geçmiştim bir daha o yola düşersem....gerisini siz tamamlayın..
Ama haklı yani bende yan koltukta köpek koltuğu görevi gördüğüm için bilirim.Birde trafik durdukça ben igorun boynuna sarılmış durumda,ikimizde temiz hava almak için dışarı doğru boynumuzu uzatınca.atrafta çeşitli şaklabanlıklar ve kuçu kuçu gibi anlamsız kelimeleri söyleyen anlamsız yüzlerle karşılaşınca.Ulen siz ne diyonuz desem ele güne ayıp olacak..Sırıtmak zorunda kaldığım için kendimden özür dilerim...
Hatta kendime bir özür ilanı vereyim...
Sonra bayırdan aşağıya sallanınca ah işte orada bir lokanta bu lokanta o lokanta mevzu.Şükür kavuşturana.
Sonra başladı envis kız nerde bunlar bak kaç kişi geldi ..beynimi yemeğe..meğersem yayın tava yanında beyin yemeğe bayılırmış:)))
Şimdi ben az bi dişimi oydurup içine bade koydurup geleyim..sonra devam ederim...
Dolaşmayı çok severim,ama kalabalık laflarda değil sokaklarda.
Dalaşmak çok hoş,çok şahane...
Çitle etrafını dolaşmak bana göre değil.dümdüz yürümeyi severim.
dördüncü maddeyle hiç işim olamaz..
Niye öyle imada bulundun.ben gözüm gibi bakarım kiloma.Azalmasın diye...
Ben bu burçlardan pek anlamam..
ben hurç bilirim çeşit çeşit olurlar.yorgan hurcu kazak hurcu,aman banane hurcu..
en sonuncusu ben tarafından yeni imaldir.
Niye öyle imada bulundun.ben gözüm gibi bakarım kiloma.Azalmasın diye...
Ben bu burçlardan pek anlamam..
ben hurç bilirim çeşit çeşit olurlar.yorgan hurcu kazak hurcu,aman banane hurcu..
en sonuncusu ben tarafından yeni imaldir.
Bilg efendi gene sevimsiz!!liğini yaptı. Milleti birbirine düşürdü, oturup keyifle izliyordur şimdi. Bir de forum editörü olacak, pöhhhh.
Ah ah... bir forum editörümüz vardı da kıymetini bilemedik.
şşşşşt kız mavi, alternatif editör çalışmasına hız verelim biz. Ben Envis'i düşünüyorum, ne dersin?
muhterem bak bizi düşüncesizlikle suçlama
sana ne güzel hoşgeldin dediler di mi?
ayriietten düşünmeğen insan yazamaz.
yalansa yalan de !...
ama iyi düşünür ama kötü düşünür
amma düşünür...
düşünür..
burada elini sallasan kargaya çarpıyor.. Bak sonra "çok yoruldum, hala bitmedi" diye şikayet edersen karışmam.
Ama bir gerçek var ki, Avcılar ve atıcılar klubünün en hızlı avcısı ünvanını kazanırsın.
Yahu mesajımdaki o gülen surat da pek bir eğreti durmuş ya neyse....
Envis bir tanedir. Ve ne kadar adil olduğundan hatta tarafsız olacağından şüphen mi var yoksa? Aşkolsun yani.)))
Ama gene de alternatife alternatif olarak başkasını da düşünmeye devam edelim, haklısın.
Düşünmeye çalışıyorum da... Hatırlayamıyorum nasıl yapıldığını....
Hah tamam buldum..... Düşündüm... ve yumurtluyorum; Evveeet arkadaşlar, ben dalaşma sahamı genişletip fransızlara dalaşacağım...)))))))
madem dalaşalım dolaşalımın altında dalaşmadan ve dolaşmadan yazacagız, bari ben kendimi çekme halatının hizasına denk getireyim de çekme halatının cevabı yazdıgımın içerigi ile de mana kazansın.
Ve degiştirerek diyeyim ki,
Bugün düşüncesiz olmaktan vazgeçin düşünceli olmayı deneyin.Megerse düşünceli olmak ile düşünmek aynı manadaymış.Ben bilmiyormuşum.
ondan dolayıdır ki
Hoşgeldim ise mecburen hoş bulmam gerektigini bu yüzden yani düşüncesizlikten anlayamadım.
kapıdan çıkarken yakaladın vallahi...Böyle bir malzemeye hayatta hayır diyemem...
:))))))
Çekme halatı be... Valla aslan gibisin...Sana buralar kurban olsun...
Düşünmek ile düşünceli olmanın farkını kavradın...
Şimdide sana ''Hizalayarak denk düşürmekle''
''Seviyeye gelmenin'' farkını anlatmak lazım...
Ancak ben gidiyorum,Vaktim doldu buralarda...
Sana burdan başka bir düzeltici tayin etmek vardı ama o işi forum sahabisi halleder.
Artık sendeki azot miktarı nasıl bir dagılm ile metabolizmanda vazifesini görüyor bilmiyorum ama baktıgınla olanın farkını anlamana yetmedigi ya da o mekanizmaya ugramadıgı kesin.
Bir çekici ile bir çekilecek olmadıgı zamanlar dahi ''işe yaraman'' dileğiyle...
Bu konuyu biz bir görüşelim, neden olmasın? Baksana editör olacak zat-ı muhterem ortalığı karıştırıp, ortalıktan yok oldu. 16 sından beri ortalıkta yok...
Envis hakkındaki kaygıların nedeniyle aradığımız yeni editör adayı olarak ÇekmeHalatı' na ne dersin? Hem bak talipli gibi de görünüyor. Ayrıca pek devamsızlığı da yok.. Ben şimdilik ÇekmeHalatı'na verdim oyumu gitti.
Diğerleride okeylerse yapalım ihtilali gitsin.)))))))
Biz darbe yapacaz bu adamı mı editör yapacaz.olmaz madem darbeyi biz yapıyoruz editör müdütörde biz oluruz değil mi yani?
hemen başlayabiliriz hazırlıklara..
öncelikle hasan mutlucan hakkın rahmetine kavuşturula:)))
tam da O'nun eşliğinde " yine de şahlanıyor ammaaaan" "Estergon kal'ası" türkülerini çığırarak hazırlık yaparken adamı hakkın rahmetine kavuşturmak olur mu?
Ne yapalım bizde "sessiz gemiyi" çığırırız artıkın...
Bu arada ben hala ÇekmeHalatı' nı düşünüyorum. Ama tabii ki CGK' nun kararı esastır.
ellerini ovuşturanlara duyurulur... Hevesiniz kursağınızda kalsın, boşuna umutlanmayın. Bizler her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlikle uyum içindeyiz.
Şimdi benim bu çekme halatı evladımız için daha önemli görevlerim varda ondan..o hizipi pek sever,adam doldurmayı pek bilir:)))
onun için onu muhalefet lideri olarak görmek daha hoş olur...
Forumu alter ve natif olarak ikiye bölse..ne dersiniz hoş olmaz mı?))))
sayfa sahibi sizi her zaman izler, fazla laga luga yapilmasin. Netekim darbe soylentileri ortaligi sarmis, ama bunun hesabi sorulacaktir. Darbe lazim gelirse, onuda biz yapariz netekim. Size ne oluyor?
-ben kızdıgını ya da hangi hakla kızacağını bilseydim...
yazmazdım.
Ben bunun ne manaya geldigini anlamadım...
Bana aşagıda belirtilen açılardan ''herhangi bir açıdan'' ya da ''bir kaç açıdan'' ne ifade ettiğini açıklayana- memnuniyetle;
Etik olarak açı
Meal olarak açı
Dilbilgisi açısından
Akılbilgisi açısından
Hayatbilgisi açısından
Çevrebilgisi açısından
Psikolojik açısından
Etnik açıdan
Kekik açıdan
Kek açısından
Keklik açısından
Ve bu açıklama aklıma yatar ise,
a-Papermoon'da veya Hilton Dragos chineese yemek
b-50 melyon TL lik hediye çeki
c-MGK ile bir gece
d-Bir sıkımlık diş macunu
e-Hepsi
f-Hiçbiri
Girişimciler girişimlerini açık mesaj usulu ile yapılacaktır.
o cümlenin ya aslına sadık kalarak copy yap.
ya da kendini ve bizi o garip üslubunla yormadan...
cümlenin orjinalinin adresini söyle millete.
(nargile salonu 99. mesaJ)
-ben kızacagını ya da hangi hakla kızacağını bilseydim...
yazmazdım.
Ben bunun ne manaya geldigini anlamadım...
Bana aşagıda belirtilen açılardan ''herhangi bir açıdan'' ya da ''bir kaç açıdan'' ne ifade ettiğini açıklayana- memnuniyetle;
Etik olarak açı
Meal olarak açı
Dilbilgisi açısından
Akılbilgisi açısından
Hayatbilgisi açısından
Çevrebilgisi açısından
Psikolojik açısından
Etnik açıdan
Kekik açıdan
Kek açısından
Keklik açısından
Ve bu açıklama aklıma yatar ise,
a-Papermoon'da veya Hilton Dragos chineese yemek
b-50 melyon TL lik hediye çeki
c-MGK ile bir gece
d-Bir sıkımlık diş macunu
e-Hepsi
f-Hiçbiri
Girişimciler girişimlerini açık mesaj usulu ile yapılacaktır.
yok mu şu tatil arkadaşının e-maili veya telefonu sende???? direkt arasana kendisini dooru dürüs!! insanı çatlatmak için mi orta yerde plan yapıyorsun??? yıllık iznini alan var alamayan var, zamanı olan var olmayan var!!! ameliyat olan, yatakta yatan var! 1 ay spor, yüzme, neyin yasak olan var... insanı çatlatacaksın ortadan walla!!!
bak çekmehalatı, takoz, zincir (ve belkim de sayın sürücü) ikide bir araya giriyor, davet bekler gibi, adamları ignore edip duruyorsun....
git işine be yaw...
Kafanı kaldırıp yukarı bi bak tarih olmuşuz.Sen ignore olmuşsun dersin.MGK hürmet eder bana,abi bile der arasıra
Kaldır dedim ya azu boşver yaw kaldırma kafanı zahmet,eziyet falan olur..
Size gelince ağalar;buralarda su ısındı gelinde bi yanın iyice.Hem bizi takoz yaktı dersiniz,forsum artar.
Halatini al hemen onunden gecmekte olan ilk aygaz kamyonunun tamponuna baala...
hadi canim
hadi gozum
Takoz olma isimize...
Bak tatilde yanina gelmeyiz haaa ona gore..
Bu arada bakalim kumanyali mi kumanyasiz mi gelecez
Alakart mi alacaz fix tabldot mu...
Aga bir kafasini cevirse anlayacaz..
Ona gore sana haber vercez ...
Bakalim kacak keserkene ithal mi kesecez yerli mi...
Senin agan mezbaha açmış olabilir mi,sen kaçak keserkene ?
Ayrietten yerli malı yurdun malı deyip yanlışa düşmeyelim,aslında ötekilerde yurdun malı ya
Neyse siz gelirken Haci abimden biraz ilaç getirin bana
sözü vardı,hem sizde sebeplenirsiniz.
tükrük köftesi ha
hemde bana...
Sözde değil,özde ağa ya hemde..
Sen bu yaşa gelene kadar dalin bebe yağı kullanıp hacmi büyüsün diye uğraşırken,ben çift kaşarlı tost vaziyetlerini canlı yaşıyodum,inanmassan hüviyetimi gösteriim doğma büyüme burası yani..
Resmen kocaa Amik ovasında ağaca çarptın len)
Bak bi !ordan motor getirirseniz zahmetli olabilir, burdan da tedarik edebiliriz,haberin olsun yani.
Sizi bi Mir e göndereyim çıkıp bi görün orayı da
Ağa nın mezbahası hakkındaki yazını iştahla okudum,bi de sürü sahibisi dedin mi kızardı di mi ?
Zati aga gitmezse benle ben azu ile cikacam tatile...
demişsin, sağol aga'cım ama yukarı bi bak, ameliyat olan var, 1 ay tatile çıkamayan var dedik di mi?? (Geçmiş olsun dilekleriniz geç de olsa kabul edilir:) )sen yine Bilg aga'yı bul, istersen gidip ben bulayım, dükkanı benim 2 sokak aşağımdaymış zati.. ama ben sizle dolaşamam, dalaşamam ) size iyi tatiller...
Sevgilimle soyle bir tatile gitsem,onunla bilmedigimiz yerleri kesfetsek veya var ise bildigim gezdigim eglendigim yerleri gostererek onunla oralari yasasam ve adimlasam karislasam diye hayal kuradrdim...Ve yuzume keyifli ve huzurlu bir ifade otururdu...
Bunlari dusune dusune hayali planlar kura kura uykuya dalardim.
Uykuya dalmam bu hayalini kurdugum planlari gerceklestirecek hic bir yol bulamadigimdan dolayi bitap dusmemden dolayi olurdu...
Arkasindan bu hayallerimi gercek ettim ve istedigim oldu...
Ben sevgilimle tatillere ciktim...
Sonra mutehakkip sevililerimle ciktim...
Azu demisin de bacagin sana ait oldugunu belirtmemisin...
June 23 2003, 3:48 AM
Ustelik berber tatil yapacaksak bile senin kalkman gerekmiyor ki.
Alla alla...
Ismarlama demeleri hic sevmem ama...
Gecmis olsun...
EVET NERDE KALMISTIK...
Tatile sevgili ile gitmeler basladi ve devam ederken tatil yerine gidip `ULAN BURALARA SEVGILI ILE GELINIR MI` diyerek ic gecirmeler basladi...
Nasil yolunu bulsam da sevgiliden kivirttirip tatile gitme hayalleri yerini aldi eski hayallerin...
Bunun gerceklesmesinin hemen akabinde o tatilde ya da orda burda tanistigim 2 3 sevgilimle ayni anda tatile cikma hayali yerini eskisine birakti...
O da hayal olmaktan cikti ve ne olduysa colugu cocugu ile eglenen, vakit gecirerek onlara onder olan adamlara gipta ile bakmaya basladim...Ailecenek bir karavana dolusup cumbur cemaat tatile gitme ozlemi ile uykuya dalar oldum...
Basladik calismalara...
Calismalarin orta yerinde tatil zamani soyle kalabalik es dost toplanip 4 5 araba olup 10 15 kisi tatile getrmek ne guzel olurdu diye konusmaya baslamistik bile..
Ben ne bileyim bunun sonrasinda kabus olacagini...
Simdi anladin mi neden AGA HANI TATILE GIDECEKTIK dedigimi...
AGA NERDESIN BAAAAAA...
Bak gidip azuya tatil yerine ona bacaklik edecem nerdeyse...