YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum MiZAH FORUMU

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Dolaşalım Dalaşalım

January 16 2001 at 12:26 PM

Bilg  (Login paksu)
from IP address 213.153.175.62

Bugünlerde güzelim forumlarımda katılımcılar arasında ciddi bir dalaşma eğilimi olduğunu müşahade etmiş bulunmaktayım. Bu çok ciddi ve tehlikeli eğilimin en kötü yanı beni de fena halde sarması olduğu forum müdavimlerinin malumudur. Bu durumda seyirci kalmak yerine ateşleyici körükleyici ve hatta gaflet ve delalet verici olduğum ve olacağım aşikardır. Son durumu inceleyince eldeki mamülat arasında kendime dalaşacak birilerini bulmak mecburiyetinde olduğum fikrine ve hatta zehabına kapıldım. Derhal malları klasifiye edip eleminasyona tabi tuttum.

İlk dalaşma adayım tabiidir ki sevgili Egeok. Ancak onun benim dalaşma istediğimi anlayıp inandırıcı ölçekte cevap vermesi kış mevsimini kaçırtabilir bana. Üstelik kamuoyu nedense bu herif ile kavga etmek istememi anlayışla karşılamadığı gibi ciddiye de almıyor. İkinci adayım ise Envis bittabi ki. Ancak bu herif cemaziyülevvelimi bile biliyor. Bir sürü tehlikeli bilgi var elinde. Ona şimdilik bulaşmamak en hayırlısı. Afaya bulaşayım diye düşündüm ama herif yağlı bulaşık teli gibi biraz bulaşsam ben daha fazla bulaşık hale gelebilecem. Üstelik sakıncalı yazarları da okuyup en yeni küfürler ile donanmış durumda. MGK ya bulaşayım diyecem onun da arkası kuvvetli. Heryerde herkesi tanıdığı gibi etrafında üniformalı birileri ile dolaşıyor. Baksanıza ismini bile kurul kararı ile almış. Yani erkek milletinden bana fayda pek yok.

Geriye cadı milleti kaldı. Eldeki imalatların en dalaşmaya uygunu registre ece hazretleri ama biraz dalaşsam ya ağzından köpükler saçmaya başlıyor ya da bana bi etek boyundan fazla yaklaşmak yasaktır gibi önlemler alıyor. Miata ise pek hanım hanımcık. Bunun neresine dalacam diye insanın hevesi kaçıyor. Geriye sürekli katılımcılarımızdan bir alessa bir mavi kalıyor.

Uzun süre seçemedim hangisi ile dalaşayım diye. Gönlüm hep gel alessa ile dalaş diyor. Ne de olsa o fazla alıngan değil. Her türlü şakayı kaldırır evelallah. Boyluposlu güçlü kuvvetli de üstelik. Fazla kavgacı da sayılmaz hatta bazen vur ensesine al lokmasını. Lokması bi işe yaramaz ama ensesine vurmakta herhalde epey keyifli iştir. Bi gün denemek lazım.

Sonunda mavi ile bunun arasında yazı tura atmaya karar verdim. Mavinin bir iyi huyu hiçbir iyi huyunun olmaması. Gülerken çok güzel ısırabilen nadide çiçeklerimizden biri. Tam alessa ile rekabet yapabilecek en iğrenç vasıfları bünyesinde barındırabilen tipik bir cadı yani.

Yazı tura attım. Tura geldi. Ben kaybettim.

Dalaşma mavi ile yapılacak.

Respond to this message   
AuthorReply

Bilg
(Login paksu)
213.153.175.62

Bir de

January 16 2001, 12:36 PM 

Sürekli katılımcı olmayanlarımız ile ahlaki durumu yemeğe yetişmeye uygun olmayanlarımız var. Onlarla dalaşmayacam.

Başta dalaşmayakalrımdan biri olan sevimsiz hep sevimsizlik yapmaya bayılır. Edepsiz az daha uçağı kaçırmayıp yemeğe yetişecekti.

Allah beni korudu......

Tweety as aplam ile muzosu gene aile faciasına kurban gittiler. Tam yemeğe yetişirken kızlarının ateşi 36,5 dereceye çıktığı için gelememişler.

Porofum hocam tipik ahlaksızlığından sıyrılıp gelmeyerek gecemizin hayırlı geçmesini sağladığı için heğimizi mutlu etti. Okyanus aplam daha ne kadar dalaşmaya yatkın olduğunu göstermediği için yemeğe gelmesine rağmen ona ve doktorum apim kocasına dalaşmadım. Ama söz gelecek sefer onları da oyacam. Okyanusum derin deniz aplamın söz vermesine rağmen getirmediği yardımcısı ve kızkardeşi için gelecek sefere kadar rezerve koyuyorum. Eldeki bekar taifemizin kötü etkileşmelere yelken açmalarına sebebiyet vermek istemem.

Mükü seni unuttum sanma. Allah bi gün seni de elime düşürtür benim elbet........

Respond to this message   

Bilg
(Login paksu)
213.153.175.62

Tüh be

January 16 2001, 12:38 PM 

Sarıcano ile kocasını unutmuşum.

Her işte bir hayır vardır.....

Respond to this message   
envis
(Login envir)
213.186.155.242

dalaşalım agiz tadıynan

January 16 2001, 1:02 PM 

Bilg agamın dalasma teorisini pratige gecirmesi uzerine bende üstüme düseni yapayım diye sıvandım kaleme (err klavyeye)

Aslında bu dalasmalar münferit yapıldıgı zaman pek tatmin edici olmuyor. Cephelesmek lazım. Ee, cepheleri secerken, bir tarafda Bilg agam oluncada, bana baska secenek kalmıyor. Dogal olarak Agamın yanında yerimi aldım ve atışlara baslıyorum.

Gecen hafta sonu ayarlanan yemek oncesi bu mavi cadısı bana her iki dakikada bir mesaj gönderip 18 kisi oldu, 20 kisi oldu, 22 kisi oldu diye gaz verdi. Bende ona gore bir yerler ayarladım, gelen kisi basına muesseseden alınacak komisyonda anlastim, ellerimi ogusturarak yemege gittim. yaptıgım hesaplara göre 20 kisi icin Yusufdan alacagım komisyon Mükü ile benim yemek ve yol masrafımızı karsıladıgı gibi, bir miktarda artı deger yaratacaktı.

Fakat heyhat, bu mavi cadısının tuzagına dustuk, sadece 14 kisi toplandı, bende komisyondan oldugum gibi, birde uste para vermek durumunda kaldım.

tabii bu arada, bu vesileyle, gelegegini beyan edipde gelmeyen muhteremlerde, cephemizin karsısında yer almak durumundalar. Onlarada bilahare deginecegim.

Respond to this message   

(no login)
213.153.175.62

Dalaşmaya yeni boyut...

January 16 2001, 1:30 PM 

Son cümle ''Dalaşma Mavi ile yapılacak'' bir hedef belirtilmiştir.

Hedef göstererek dalaşmaya ben ''organize dalaşma'' adını takmak istiyorum.

Mavi burada hedef gösterilmiştir.

Buda işin rastgelelikten çıkıp organize hale gelmesi demektir.

Organize ve kesin bir girişim varsa burada bir sektör de oluşmaktadır ve bunun yan sanayiside oluşlmalıdır.

Ben Mavi hakkında bilgi toplamaya başlıyorum.Ilgili birimlere gerekli talimatlar iletilmiştir.

Kelimesi $1 dan dalaşma adına tarafımdan bilgi temin edilebilir.Başvurular gizli tutulup kapalı zarf usulu ile bilgi temini yapılabilecektir.Teminat şartı yoktur.

Not:Her turlu dalaşmaya yararlı bilgiler kelimesi 25 sentten alınır.Yanlış bilgileri için ödeme yapılmaz.

Respond to this message   
envis
(Login envir)
213.153.175.62

tabii organize olacağız

January 16 2001, 1:44 PM 

Mademki cephe kurduk, organizede olacağız. zaten organize olmayanların başına nelerin geldigi sayın Bilg tarafından forumda bir fıkra halinde anlatılmıştır. Allah korusun organize olmazsak, karanlıkda başımıza olmadık işler gelebilir.

CKBDCO (Cadılara Karşı Birleşik Dalaşma Cephesi Ordusu) hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.Silah başına arkadaşlar.

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.62

hihohaaaayt

January 16 2001, 1:45 PM 

Bana bak Bilg efendi.... Oralarda mahsur kalmam için THY na kaç para rüşvet verdin? Ama çekirge her zaman zıplamaz bilesin. Bunun daha sonraki toplantıları da var unutma, bu biiiiir.
Mavi'ye dalaşırsan Mavi'nin yanında olacağımı bilesin bu ikiiiii.
Dolayısıyla bana da dalaşacaksın demektir. Bu da üüüüççç.

Ehhh. 3. şer cephesi savaşları başlıyor demektir, hadi bakalım.

Respond to this message   
envis
(Login envir)
213.153.175.62

aman cok korktuk

January 16 2001, 1:50 PM 

BCC ( Birlesik Cadılar Cephesi) faaliyete baslıyormus.....

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.62

aşkolsun Envis'ciğim,

January 16 2001, 2:04 PM 

Sen neden hemen üzerine alınıp ta saldırıya geçiyorsun? Açık söylemek gerekirse, seninle aynı safta olmasak bile, karşı saflarda da olmayı istemem. Bari sen bu Bilg efendi!nin oyununa gelme..
Ama gene de sen bilirsin.

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.175.62

en iğrenç vasıflara sahip olarak...

January 16 2001, 2:08 PM 

Gülerken çok fena ısırırım..yanımdan, sağımdan, solumdan geçeceklerin 3m. mesafe bırakmalarında fayda benim tarafımdan görülmüştür.
Özellikle bilg abimiz için bana karşı çelik yelek ,başlık vb..düşünülmektedir..
Efendim biz c.tesi bu bilg olacak editörün evine gittik.evde bir telaş,bir çığlık,bir kıyamet..Meğersem bunların ellerimden yalar üç iti birbirine girmiş.daha doğrusu dişiler birbirine girmiş..erkekte bahçede ayağını kırık camla kesmiş...Bu kırık camın bilg in ihmali olduğu söyleniyor ama hadi bende vurmayayım..
Efendim sanki adam dünya umurunda değil aşağı da kan gövdeyi götürüyor bu yukarıda süslenmekle meşgul...
sonunda beyefendi teşrif ettiler..ya bunun ayağı çok kanıyor,veteriner filan dediler.piyango bana vurdu...koca köpeği kucağıma verdiler.dur derim durmaz otur derim oturmaz.bir savaş başladı arabada.ama meydan olarak göbeğim ve civarı kullanılmakta..doğal olarakta bu benim tepkimi çekmekte.trafik tam bir düğüm..allahım sonunda veterinerin muayenehanesine vardık..adamı yakalayıp öpsem biraz fazla abartılmış bir sevgi gösterisi olur diye öpmedim..
Bu arada üstüme şöyle bir bakayım dedim..iyi bir epilasyona ihtiyacım var..çünkü igorun tüm kılları benim üzerime yapışmış durumda:)))
Neyse tek sevincimiz igorun halen eşşek gibi sıhhatli olduğunu öğrenmek oldu..
ve dönüş yolunda mızmızlanıp arabayı ben kullanacağım bu it benim üstümü başımı halletti dedim..Ve it evin önüne kadar hiç ses çıkarmadan,kıpraşmadan,tepişmeden arka koltukta yattı.İnanmıyorum erkek milleti değil mi arkadaş iti de aynı.tek dertleri bayanlara güçlük çıkarmak..

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.175.62

Bak envisciğim...

January 16 2001, 2:14 PM 

Seni ne kadar severiz bilirsin..Bak sevimsizim de söylemiş ne kadar sevdiğimizi..
Yani abisi insaf yani gelecekler hasta olduysa kabahat benim mi?çok teessüf ederim yani...

sanırım bu dalaşmanın bir kuralı yoktur :))))

Respond to this message   
miata
(no login)
212.98.209.67

hanım hanımcık bir kız olarak

January 16 2001, 2:14 PM 

bu sürü savaşlarında yer almayacağımı bildirir, bana dalaşan olursa ya da canım birine dalaşmak isterse bire bir taktiği ile cadı-d'ayı ayırdetmeksizin girişeceğimi beyan ederim.

Respond to this message   
ispiyoncu
(no login)
213.153.175.62

Sayın forum editörü,

January 16 2001, 2:23 PM 

Pek muhterem ortağınız, bu dalaşmalara alet olmamak için, " bu Bilg'de iyice yaşlandı artık, ne halt edeceğini bilmiyor. Bari ben uzak kalayım" diyerek Antalya'ya kaçmış. Haberin ola...

sssst çaktırmayın..s.v..s.z

Respond to this message   
OKYANUS
(no login)
213.153.175.62

Sayın editörüm kıymetlim,

January 16 2001, 2:24 PM 

Nasıl sataşmadın? Unuttun mu bir şişe rakıyı devirdiğine inanmadım diye neredeyse cinayet çıkıyordu:)))

Respond to this message   

Bilg
(Login paksu)
213.153.175.62

Şunlara Bakındı Hele

January 16 2001, 2:27 PM 

Toplasan yazdıklarını incir çekirdeğini doldurmaz. Ama hala altlarına doldurmaya devam ediyorlar yazılarımın.

Respond to this message   
Alessa
(no login)
213.153.175.62

Kaç silahşöriyeler...

January 16 2001, 2:33 PM 

Mavi cim, birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ama sen zaten bunların hakkından gelirsin tek başına))

Respond to this message   
envis
(Login envir)
213.153.175.62

olsun, ben genede sorayım

January 16 2001, 2:37 PM 

madem hasta olacaktılar, niye bir gün evvelden hasta olmadılar. hem sonra, bu nasıl bir bulasıcı hastalıktırki, aynı gün ve saatte aynı olaya kavilleşmiş yaklaşık 6 kişiyi esir alıyor. bunda kesinlikle bir sabotaj ve ihmal olduğu varittir.

Bu durumda, ben ne yapayım, zaten maddi olarakda kayba uğramıs bulunmaktayım.

Respond to this message   
envis
(Login envir)
213.153.175.62

BCC catlamaya basladı bile.

January 16 2001, 2:44 PM 

Yok efendim mavi tek basına hakkımızdan gelirmisde, filanmıs falanmıs. Mavi tek basına ancak Bursadan buraya gelebilir.

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.175.62

...........

January 16 2001, 2:52 PM 

hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Çok zor be abisi şimdi kalkacan,arabaya binecen kontağı çevirecen..üüüüüüüüüüüüüüüffffffffffffff çok iş..Sonra birde elimi kirlettiğime değecek mi bakalım?
aman gitmişken bir kokoreç yiyip seyahati karlı duruma getirebilirim.Tamam len geliyorum savulun:))))

Respond to this message   
tweety_a
(no login)
213.153.175.62

Envis'ciğim

January 16 2001, 3:32 PM 

Hastalık mastalık tabiikine bahane.Akıllı adamsın vesselam yemedin numaramızı.Bizim amacımız seni komisyondan mahrum bırakıp,cebinden para ödemeni sağlamaktı.Yani siz başlatmadan önce kıllık yaparak,cihatı biz başlatmıştık size karşı.
Sen aylardır her toplantıda bir bahane uydurup,karşımıza çıkmaktan korkarak tirtir titreyip kaçarken biz sana birşey dedikmide şimdi yüzün olmadığı halde buralarda car car ötüyorsun.Bundan sonra beni görebilmek ve zatialimle aynı masaya oturabilmek şerefine nail olabilmen için yüz görümlüğü istediğimi şahsınıza bildirmekten memnuniyet duymaktayım.
Bilg efendiyle seni düşündüğümde dilime bir şarkı takılır oldu bu aralar,sizler için seslendireyim bari
Ey tek delikli kaval
Çal desem ne çalarsın
bizde nefes olmasa
sen ne işe yararsın??

Respond to this message   
envis
(Login envir)
213.186.155.242

Tamamdır agam

January 16 2001, 3:35 PM 

Kus zokayı yutmak üzere. sen imha itlaf timini yola çıkar, ortalık yerde vapuru batırsınlar. Gerçi araba vapurundaki diger muslumanlara yazık olacak ama, bir şer kaynagının temize havalesi olayında gittikleri icin sehadete ermisde sayılabilirler.

Respond to this message   
envis
(Login envir)
213.186.155.242

cadılar safları sıklaştırıyor

January 16 2001, 3:46 PM 

vay küçük sarı tweety kusu vay.Simdi bu yeni yetmeler anlamaz amma, "secaat arzederken merd-i kıpti sirkatin söyler" diye bir laf vardır. Turkcesi, Tweety bana bulasırken, hazırladıkları komployu itiraf etti, dogal olarakda cadıbası mavinin bu komplodaki rolunu.

Gerci biraz paradan cıktık ama, dostu dusmanı bi güzel ogrendik bu sayede.

Benim daha onceki toplantılardan kacmıs oldugum ise külliyen yalan olup, sadece bir kez haber verildim, ee ne olmus yani, o seferde işim çıktı. hem ben iş güc sahibi adamım, öyle bar pavyon gezememki sabah aksam.

Yuz gorumlugu olayına gelince, burada Tweety haklı gibi görünüyor ama, isin aslı gene baska. Bende dis kirası isterim, hemde fena halde yeyip icecegim icin, onun kucuk yuzunun gorumlugu karsılıgında benim dis kiram hayli yekun tutacagı icin, gene ben karlı cıkarım. ne yapalım, kendi kasındı.

Kaval olayını ise kulliyen reddediyorum. ne kavalı be, biz Bilgle yanyana geldikmi, Boston Filarmoni orkestrası yanımızda Dinar belediye bandosu gibi kalır.

Respond to this message   
ismi lazım degil
(Login envir)
195.214.170.42

bu miata ne demek istiyoooo

January 16 2001, 8:09 PM 

Sürü savasida neymiş. Resmen bulasiyo, bide yavuz hırhız misali bana bulasmayın diye tafra atıyo.

Yemezler....

Respond to this message   
envisismi lazım degil
(Login envir)
195.214.170.42

saat 19 cephe tekmil raporu

January 16 2001, 8:11 PM 

Su saat itibarıyla cephemizde vukuat yoktur, dusman sutre gerisinde olup, bir hareket gözlenmemektedir. Nobeti devrediyorum.

Respond to this message   
tweety_a
(no login)
195.214.144.141

Aganda sende

January 16 2001, 11:42 PM 

Hiç merak etmeyin envis'ciğim yakında hareketide,bereketide görürsünüz.Hem sen nerden çıkardın yüz görümlüğü karşılığında,sana diş kirası ödeyeceğimi?Siz bu hayalperestlikle çok yaşamazsınız,benden söylemesi gerisini siz düşünün gayrı.

Respond to this message   
gubievr
(no login)
213.186.155.242

:)

January 17 2001, 1:20 AM 

dalasma da klasmana girememisim captanm? dustum nedir:)
ama ben bilg in saclar?n? cok doktum son kalan 2 teli de mavi doksun:)

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.204.238

....

January 17 2001, 11:35 AM 

hımmmmmm.daha bitmemişti tabi...Ben anlatmaya devam edeyim.Neyse efenim sonra eve geldik.köpekler rahat biz huzur dolu.Ben artık şu kan revan giysilerden kurtulup cici giyineyim dedim.O da ne her yanım kan göbekte binbir şekilde çizikler.Picasso igorun yanında halt etmiş.Demek ki şu göbekte pencere modası bana göre değil.aman olmayıversin ne edeyim.
Hazırlandık bindik arabaya..ben burayı bilmem ama ikidir aynı yol ayrımına geldiğimizde bitip tükenmeyen bir yön ve yol kavgası başgösteriyor.Bilgle yengemiz arasında.
Yengem diyor ki buradan gitme bağdattan git..
Öbürü diyor ki ben bir saat önce oradan geçmiştim bir daha o yola düşersem....gerisini siz tamamlayın..
Ama haklı yani bende yan koltukta köpek koltuğu görevi gördüğüm için bilirim.Birde trafik durdukça ben igorun boynuna sarılmış durumda,ikimizde temiz hava almak için dışarı doğru boynumuzu uzatınca.atrafta çeşitli şaklabanlıklar ve kuçu kuçu gibi anlamsız kelimeleri söyleyen anlamsız yüzlerle karşılaşınca.Ulen siz ne diyonuz desem ele güne ayıp olacak..Sırıtmak zorunda kaldığım için kendimden özür dilerim...
Hatta kendime bir özür ilanı vereyim...
Sonra bayırdan aşağıya sallanınca ah işte orada bir lokanta bu lokanta o lokanta mevzu.Şükür kavuşturana.
Sonra başladı envis kız nerde bunlar bak kaç kişi geldi ..beynimi yemeğe..meğersem yayın tava yanında beyin yemeğe bayılırmış:)))

Şimdi ben az bi dişimi oydurup içine bade koydurup geleyim..sonra devam ederim...

Sen merak etme gubi:)))

Respond to this message   

(no login)
195.214.181.35

Dolaşma vaaaaaaaaaar

January 17 2001, 3:04 PM 

Dalaşma vaaaaaar,
Çalı var, etrafında dolanma vaaaaaaaar,

Taze tırsık hariçten gazel okuma vaaaaaaaar,

seç begen al abiler, aplalar.

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.129

Hangisini,

January 17 2001, 3:51 PM 

seçsem acaba?

Dolaşmayı çok severim,ama kalabalık laflarda değil sokaklarda.
Dalaşmak çok hoş,çok şahane...
Çitle etrafını dolaşmak bana göre değil.dümdüz yürümeyi severim.
dördüncü maddeyle hiç işim olamaz..

Eeee sonuç,en hoşu seçip dalaşacağım.
haksızmıyım yane?

Respond to this message   

(no login)
195.214.181.35

Dolaş apla,

January 17 2001, 4:20 PM 

Dolaş, dalaş- daha iyisini bulursa ordan al...

Sen kilodan haber ver.

Sanki burcunu sorduk cık cık cık

Hadeeeee taze tırsık hariçten gazel okuma vaaaaaaaaaaar

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.129

MGK..

January 17 2001, 4:44 PM 

Niye öyle imada bulundun.ben gözüm gibi bakarım kiloma.Azalmasın diye...
Ben bu burçlardan pek anlamam..
ben hurç bilirim çeşit çeşit olurlar.yorgan hurcu kazak hurcu,aman banane hurcu..
en sonuncusu ben tarafından yeni imaldir.

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.129

MGK..

January 17 2001, 4:45 PM 

Niye öyle imada bulundun.ben gözüm gibi bakarım kiloma.Azalmasın diye...
Ben bu burçlardan pek anlamam..
ben hurç bilirim çeşit çeşit olurlar.yorgan hurcu kazak hurcu,aman banane hurcu..
en sonuncusu ben tarafından yeni imaldir.

Respond to this message   

(no login)
195.214.181.35

Mavish

January 17 2001, 4:48 PM 

Burada bas bas baarıp satmak yırtındıgımız malın kilosundan bahset dedim yawz...

Yani,
Kaç kilo dalaşma
Kaç kilo dolaşma
Kaç kilo hariçten gazel lazımsa ondan haber ver...

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.129

Ne bileyim be...

January 17 2001, 4:53 PM 

3-5 kilo beğenirsek daha alırız:)))))))))))))

Respond to this message   
miata
(no login)
212.98.209.67

2. bi emre kadar

January 17 2001, 4:58 PM 

kilo kelimesinin kullanılmasını yeni yazı işleri başkanınız olarak yasaklıyorum.

Respond to this message   

(no login)
195.214.181.35

Evet..kilo uygun bir kelime degil

January 17 2001, 5:03 PM 

Maita haklı...

Ton...bu daha uygun.

Respond to this message   
OKYANUS
(no login)
195.214.168.198

hoooooop..

January 17 2001, 6:27 PM 

portakal ve de orada kal. ne oluyoruz kilo milo ton mon. Konuyu değiştir be MGK. Ben de seni kadın ruhundan anlar sanmıştım:))

Respond to this message   

(no login)
195.214.181.35

Sayfa başlıgındandır...

January 17 2001, 6:36 PM 

Dalaşmadan olmuyor.

Dalaşıp...dolaşacaksın...Bu sayfada işimiz bu.

Kadın ruhunu okşamak nireee....dalaşmak nire.

Sanki La-Maison da yemekteyiz...

Uyyy dolanayım saaa...Oy oy miatam...

(tamam oyayım deme sakın bogarım)

Respond to this message   
miata
(no login)
212.98.209.67

bilg nerdesin be

January 17 2001, 7:09 PM 

baksana burda birbirimize dolanıp düğüm olduk... gel de bi nizama sokuver...

Respond to this message   
afa
(no login)
195.33.237.18

Untitled

January 18 2001, 10:47 AM 

buralarda ben geziyorken o densize okumak düşer sadece..
Ondan gelmiyodur

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.215

...

January 18 2001, 11:37 AM 

şimdi gül bahçesine döndü işte sayfa
bülbül de geldi
ankara bülbülü

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

ne olacak

January 18 2001, 11:47 AM 

Bilg efendi gene sevimsiz!!liğini yaptı. Milleti birbirine düşürdü, oturup keyifle izliyordur şimdi. Bir de forum editörü olacak, pöhhhh.
Ah ah... bir forum editörümüz vardı da kıymetini bilemedik.

şşşşşt kız mavi, alternatif editör çalışmasına hız verelim biz. Ben Envis'i düşünüyorum, ne dersin?

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.215

şşşşt biraz sessiz sevimsiz

January 18 2001, 11:50 AM 

burda saklanıp bülbül bekliyodum
görmedin mi ?
ürkütücen kuşu...

öff bi sürüde karga varmış burda be.
her çıtırtıda tüfeği yüzüme almaktan yoruldum.

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

merak etme ÇekmeHalatı

January 18 2001, 12:25 PM 

o bülbül çoktaaaaan kafeste de kendi farkında değil.

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.215

...

January 18 2001, 12:40 PM 

sanki içime serin,serin bişiler serpildi sevimsiz.
yorulmuştum valla beklemekten...

o zaman ben kargaları kovalayayım
ne dersin ,belki benimde şansım açılırda
bende bi kahraman olurum

Respond to this message   

(no login)
195.214.176.135

Hadi

January 18 2001, 12:47 PM 

bugün bir degişiklik ile hayatımızın adına iyi ve yararlı bişey yapalım.

''DÜŞÜNELİM''

Ne dersiniz...vakit bulabilirmiyiz?
Nasıl yapıldıgını hatırlayacakmıyız?

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.96

İyi dersin sevimsizim de...

January 18 2001, 12:53 PM 

Sence bu envis agasından pek mi farklıdır.yani 40 yıldır bunlar birbirlerine baka baka kararmamışlarmıdır?
bence başkasını düşünelim:))))

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.215

...

January 18 2001, 12:55 PM 

muhterem bak bizi düşüncesizlikle suçlama
sana ne güzel hoşgeldin dediler di mi?
ayriietten düşünmeğen insan yazamaz.
yalansa yalan de !...
ama iyi düşünür ama kötü düşünür
amma düşünür...
düşünür..

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

ohoooo ÇekmeHalatı

January 18 2001, 2:53 PM 

burada elini sallasan kargaya çarpıyor.. Bak sonra "çok yoruldum, hala bitmedi" diye şikayet edersen karışmam.
Ama bir gerçek var ki, Avcılar ve atıcılar klubünün en hızlı avcısı ünvanını kazanırsın.

Yahu mesajımdaki o gülen surat da pek bir eğreti durmuş ya neyse....

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

Mavi'ciğim,

January 18 2001, 2:56 PM 

Envis bir tanedir. Ve ne kadar adil olduğundan hatta tarafsız olacağından şüphen mi var yoksa? Aşkolsun yani.)))
Ama gene de alternatife alternatif olarak başkasını da düşünmeye devam edelim, haklısın.

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

Hmmmmm...

January 18 2001, 3:02 PM 

Düşünmeye çalışıyorum da... Hatırlayamıyorum nasıl yapıldığını....
Hah tamam buldum..... Düşündüm... ve yumurtluyorum; Evveeet arkadaşlar, ben dalaşma sahamı genişletip fransızlara dalaşacağım...)))))))

Respond to this message   

(no login)
213.153.149.109

Yaw,

January 18 2001, 3:12 PM 

madem dalaşalım dolaşalımın altında dalaşmadan ve dolaşmadan yazacagız, bari ben kendimi çekme halatının hizasına denk getireyim de çekme halatının cevabı yazdıgımın içerigi ile de mana kazansın.

Ve degiştirerek diyeyim ki,

Bugün düşüncesiz olmaktan vazgeçin düşünceli olmayı deneyin.Megerse düşünceli olmak ile düşünmek aynı manadaymış.Ben bilmiyormuşum.

ondan dolayıdır ki

Hoşgeldim ise mecburen hoş bulmam gerektigini bu yüzden yani düşüncesizlikten anlayamadım.

Yazıyorum öyleyse garanti düşünüyorum gerçegini yazılara bakarak anlayamadım.Çekme halatı dedigi an anladım.

Kendimi size denk gelecek şekilde ayarladım daha yalan kalır mı hiç?Tüm farklılıklar ortadan kalktı.

İyisiyle kötüsüyle hiç bir fark kalmadı artık.

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.205

...

January 18 2001, 7:21 PM 

aslan MGK
şimdi oldu işte...
çık bakalım seviyemize.

sevgiler.

Respond to this message   

(no login)
213.153.149.109

Giderayak

January 18 2001, 7:37 PM 

kapıdan çıkarken yakaladın vallahi...Böyle bir malzemeye hayatta hayır diyemem...

:))))))

Çekme halatı be... Valla aslan gibisin...Sana buralar kurban olsun...

Düşünmek ile düşünceli olmanın farkını kavradın...

Şimdide sana ''Hizalayarak denk düşürmekle''

''Seviyeye gelmenin'' farkını anlatmak lazım...

Ancak ben gidiyorum,Vaktim doldu buralarda...

Sana burdan başka bir düzeltici tayin etmek vardı ama o işi forum sahabisi halleder.

Artık sendeki azot miktarı nasıl bir dagılm ile metabolizmanda vazifesini görüyor bilmiyorum ama baktıgınla olanın farkını anlamana yetmedigi ya da o mekanizmaya ugramadıgı kesin.

Bir çekici ile bir çekilecek olmadıgı zamanlar dahi ''işe yaraman'' dileğiyle...

Sana buralar ve bu yollar helal olsun...

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.205

seninde

January 18 2001, 7:40 PM 

yolun açık olsun

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.205

...hieeeeeeeeyyt be ! ! !

January 18 2001, 9:26 PM 

alem buysa ...

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

Kral da sensin be ÇekmeHalatı..

January 19 2001, 1:46 PM 

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.112

ya bilg ?

January 19 2001, 1:53 PM 

onu devirip yerine beni mi düşünürsünüz ?

Respond to this message   
Sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

Hmmmmm.

January 19 2001, 2:14 PM 

Bu konuyu biz bir görüşelim, neden olmasın? Baksana editör olacak zat-ı muhterem ortalığı karıştırıp, ortalıktan yok oldu. 16 sından beri ortalıkta yok...

Respond to this message   
Sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

Mavi'si

January 19 2001, 2:19 PM 

Envis hakkındaki kaygıların nedeniyle aradığımız yeni editör adayı olarak ÇekmeHalatı' na ne dersin? Hem bak talipli gibi de görünüyor. Ayrıca pek devamsızlığı da yok.. Ben şimdilik ÇekmeHalatı'na verdim oyumu gitti.
Diğerleride okeylerse yapalım ihtilali gitsin.)))))))

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.101

bence düşünelim...

January 19 2001, 2:42 PM 

hatta oturup kalkıp bir daha düşünelim.
Devamsızlığı da yok he mi?))))))))))))))))

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

he valla Mavi'ciğim

January 19 2001, 5:43 PM 

Ne dersin darbe için geri sayıma başlayalım mı?

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.177

...

January 19 2001, 6:59 PM 

peki ya sadrazam...hani onun ortağı ?
onun için dahi bi iyilik düşünürmüsünüz ?

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.177

...

January 19 2001, 7:02 PM 

devlet ve saray ondan hizmet beklerken...
o antalya da gününü gün etmiş...
kuğu seyretmiş.
o dahi giderilmeli bence.

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.241

yapma sevimsizim ya.....

January 19 2001, 7:05 PM 

Biz darbe yapacaz bu adamı mı editör yapacaz.olmaz madem darbeyi biz yapıyoruz editör müdütörde biz oluruz değil mi yani?
hemen başlayabiliriz hazırlıklara..
öncelikle hasan mutlucan hakkın rahmetine kavuşturula:)))

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

yapma be Mavi'ciğim,

January 19 2001, 7:11 PM 

tam da O'nun eşliğinde " yine de şahlanıyor ammaaaan" "Estergon kal'ası" türkülerini çığırarak hazırlık yaparken adamı hakkın rahmetine kavuşturmak olur mu?

Ne yapalım bizde "sessiz gemiyi" çığırırız artıkın...

Bu arada ben hala ÇekmeHalatı' nı düşünüyorum. Ama tabii ki CGK' nun kararı esastır.

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

bu arada,

January 19 2001, 7:14 PM 

ellerini ovuşturanlara duyurulur... Hevesiniz kursağınızda kalsın, boşuna umutlanmayın. Bizler her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlikle uyum içindeyiz.

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.241

Sevimsizim doğru söyler...

January 19 2001, 7:25 PM 

Şimdi benim bu çekme halatı evladımız için daha önemli görevlerim varda ondan..o hizipi pek sever,adam doldurmayı pek bilir:)))
onun için onu muhalefet lideri olarak görmek daha hoş olur...
Forumu alter ve natif olarak ikiye bölse..ne dersiniz hoş olmaz mı?))))

Respond to this message   
sevimsiz
(no login)
213.153.175.18

heh heh heeeee

January 19 2001, 7:32 PM 

hay aklınla bin yaşa Mavi'm emi...

Respond to this message   
mavi
(no login)
213.153.206.241

Sende sevimsizim sende.....

January 19 2001, 7:37 PM 

:)))))))))))

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
195.214.138.177

...

January 19 2001, 7:48 PM 

iyi de aranızda nargile içmeyi bilen var mı bakalım?

Respond to this message   
...
(no login)
213.153.175.18

hale bak,

January 24 2001, 3:38 PM 

adam dolaşalım, dalaşalım dedi, dolaşmaya gitti hala ortalarda yok. Dalaşmaya ne zaman sıra gelecek acaba?

Sevimsiz™

Respond to this message   
nobetci erkete
(Login envir)
213.186.155.242

tevature gerek yok

January 26 2001, 7:58 PM 

sayfa sahibi sizi her zaman izler, fazla laga luga yapilmasin. Netekim darbe soylentileri ortaligi sarmis, ama bunun hesabi sorulacaktir. Darbe lazim gelirse, onuda biz yapariz netekim. Size ne oluyor?

Respond to this message   

(no login)
213.153.175.62

Duyduk ya da Duymadık demeyin,

January 26 2001, 8:53 PM 

Ciddi Teklif,

Bu cümleyi okuyunuz;

-ben kızdıgını ya da hangi hakla kızacağını bilseydim...
yazmazdım.

Ben bunun ne manaya geldigini anlamadım...

Bana aşagıda belirtilen açılardan ''herhangi bir açıdan'' ya da ''bir kaç açıdan'' ne ifade ettiğini açıklayana- memnuniyetle;

Etik olarak açı
Meal olarak açı
Dilbilgisi açısından
Akılbilgisi açısından
Hayatbilgisi açısından
Çevrebilgisi açısından
Psikolojik açısından
Etnik açıdan
Kekik açıdan
Kek açısından
Keklik açısından

Ve bu açıklama aklıma yatar ise,

a-Papermoon'da veya Hilton Dragos chineese yemek
b-50 melyon TL lik hediye çeki
c-MGK ile bir gece
d-Bir sıkımlık diş macunu
e-Hepsi
f-Hiçbiri

Girişimciler girişimlerini açık mesaj usulu ile yapılacaktır.

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
213.153.175.62

len istediği zaman puşşşt olan adam !...

January 26 2001, 9:35 PM 

o cümlenin ya aslına sadık kalarak copy yap.
ya da kendini ve bizi o garip üslubunla yormadan...
cümlenin orjinalinin adresini söyle millete.
(nargile salonu 99. mesaJ)

Respond to this message   

(no login)
213.153.175.62

January 26 2001, 9:45 PM 

Ciddi - Düzeltilmiş - Teklif,

Bu cümleyi okuyunuz;

-ben kızacagını ya da hangi hakla kızacağını bilseydim...
yazmazdım.

Ben bunun ne manaya geldigini anlamadım...

Bana aşagıda belirtilen açılardan ''herhangi bir açıdan'' ya da ''bir kaç açıdan'' ne ifade ettiğini açıklayana- memnuniyetle;

Etik olarak açı
Meal olarak açı
Dilbilgisi açısından
Akılbilgisi açısından
Hayatbilgisi açısından
Çevrebilgisi açısından
Psikolojik açısından
Etnik açıdan
Kekik açıdan
Kek açısından
Keklik açısından

Ve bu açıklama aklıma yatar ise,

a-Papermoon'da veya Hilton Dragos chineese yemek
b-50 melyon TL lik hediye çeki
c-MGK ile bir gece
d-Bir sıkımlık diş macunu
e-Hepsi
f-Hiçbiri

Girişimciler girişimlerini açık mesaj usulu ile yapılacaktır.

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
213.153.175.62

len istediği zaman puşşşt olan adam !...

January 26 2001, 9:53 PM 

ordaki cümle benle başlamıyo...
hem benim noktalama ve paragraflarım
onlarıda yemişsin.
yine beceremedin.
kendi isteğiyle puşşt olmuş adam.

Respond to this message   

(no login)
213.153.175.62

adam ne dedi?...3. sahıs yok...

January 26 2001, 10:28 PM 

Ama,

senin cümle ve sen

varsın...

Cümle aynen aslı gibidir,teklif geçerlidir.

Sen açıkla sen şıklardan birini seç.

Sen kazan.

:)))))))))))))))

Respond to this message   
ÇekmeHalatı
(no login)
213.153.175.62

öyle olsun bakalım

January 26 2001, 10:55 PM 

hayret bende ne güzel yazmışım diyodum..
yarın bi da okuyayım,sakin kafayla
sevgili kendi isteğiyle puşt olabilen adam.

Respond to this message   
MGK
(Login mavi)
213.153.175.62

BILG

June 18 2003, 2:41 AM 

Hani tatile gidecektik?
Hele gel de sunu surda bir planlayalim...

kih kih...

Respond to this message   

(Login pakopako)
213.153.175.62

Yaw dedim ki...

June 19 2003, 2:58 AM 

Hani tatile gidecektik?
Ha?

Respond to this message   

(Login takoz)
213.153.164.237

:-)

June 20 2003, 4:19 PM 

hey gidi günler, heyy..
ne güzel maziyi seyretmek,
sağmısınız ? ölen var mı(nik olarak da bakılabilir)
kalanlara sağlık dilerim,miata ya bile..

Respond to this message   

MGK
(Login pakopako)
213.153.153.140

YAW BILG sana diyorum...

June 20 2003, 8:11 PM 

Hani tatile gidecektik heeeeeeeyyyy!!!!!!!!

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
195.87.178.38

ulam MGK

June 20 2003, 10:45 PM 

yok mu şu tatil arkadaşının e-maili veya telefonu sende???? direkt arasana kendisini dooru dürüs!! insanı çatlatmak için mi orta yerde plan yapıyorsun??? yıllık iznini alan var alamayan var, zamanı olan var olmayan var!!! ameliyat olan, yatakta yatan var! 1 ay spor, yüzme, neyin yasak olan var... insanı çatlatacaksın ortadan walla!!!
bak çekmehalatı, takoz, zincir (ve belkim de sayın sürücü) ikide bir araya giriyor, davet bekler gibi, adamları ignore edip duruyorsun....
git işine be yaw...

Respond to this message   
takoz
(Login CekmeHalatI)
213.153.164.130

azu

June 20 2003, 11:52 PM 

Kafanı kaldırıp yukarı bi bak tarih olmuşuz.Sen ignore olmuşsun dersin.MGK hürmet eder bana,abi bile der arasıra
Kaldır dedim ya azu boşver yaw kaldırma kafanı zahmet,eziyet falan olur..

Size gelince ağalar;buralarda su ısındı gelinde bi yanın iyice.Hem bizi takoz yaktı dersiniz,forsum artar.

Respond to this message   

(Login pakopako)
213.153.191.47

Elde var biiirrr....

June 21 2003, 7:03 PM 

AGA beaaaaaaaaa....

Yaw su tatil isini bi konusak yaw...
Bak meraklisi var...
Sen kimse ilgilenmez diyodun...
Dedim saaanaaa

AGAAAAAA...

Aga yaaa bir baaaak
Duy sesimiziiiii

AGA HUOOOOOOOP

Respond to this message   

(Login pakopako)
213.153.191.47

Len takoz

June 21 2003, 7:08 PM 

Halatini al hemen onunden gecmekte olan ilk aygaz kamyonunun tamponuna baala...

hadi canim
hadi gozum

Takoz olma isimize...
Bak tatilde yanina gelmeyiz haaa ona gore..

Bu arada bakalim kumanyali mi kumanyasiz mi gelecez
Alakart mi alacaz fix tabldot mu...
Aga bir kafasini cevirse anlayacaz..
Ona gore sana haber vercez ...

Bakalim kacak keserkene ithal mi kesecez yerli mi...

Aga bakmiyor ki...

BILGGGGG...

Ulan Agaaaa!!!!

Respond to this message   
takoz
(Login takoz)
213.153.164.208

MGK

June 21 2003, 11:12 PM 

Senin agan mezbaha açmış olabilir mi,sen kaçak keserkene ?
Ayrietten yerli malı yurdun malı deyip yanlışa düşmeyelim,aslında ötekilerde yurdun malı ya
Neyse siz gelirken Haci abimden biraz ilaç getirin bana
sözü vardı,hem sizde sebeplenirsiniz.

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
195.87.115.102

MGKaaa

June 21 2003, 11:29 PM 

senin bu tatil sanal bi tatil olacak galiba.. kih kihh..

Respond to this message   

(Login pakopako)
213.153.188.63

Ayriyeten benim aga da zaten mezbaha var.

June 22 2003, 5:55 PM 

Hem de oyle boyle degil.
Kapasite bakimindan da once bir nefes alarak sonra da nefes vererek surecek kadar islik calar nefessiz kalirsin.

Her turlu et cesidi var orda...

Adana, Urfa, Erzurum yayalalari, Ic anadolu, Bati anadolu, Guney, Karadeniz, Marmara,Rumeli, Trakya, Macar,Iskandinav, Slav...

Daha adresi ve yeri kesfedilmedi o mezbahanenin.

Kumanyali gideceksen kumanyalar nerden ?

Agadan...

Sen anlamazsin la takoz...

Tukruklu kofteye devam et sen...

Zati aga gitmezse benle ben azu ile cikacam tatile...
Ama agaya soz verdim...

Respond to this message   
takoz
(Login takoz)
213.153.164.233

len sayın MGK

June 22 2003, 8:05 PM 

tükrük köftesi ha
hemde bana...
Sözde değil,özde ağa ya hemde..
Sen bu yaşa gelene kadar dalin bebe yağı kullanıp hacmi büyüsün diye uğraşırken,ben çift kaşarlı tost vaziyetlerini canlı yaşıyodum,inanmassan hüviyetimi gösteriim doğma büyüme burası yani..
Resmen kocaa Amik ovasında ağaca çarptın len)
Bak bi !ordan motor getirirseniz zahmetli olabilir, burdan da tedarik edebiliriz,haberin olsun yani.
Sizi bi Mir e göndereyim çıkıp bi görün orayı da

Ağa nın mezbahası hakkındaki yazını iştahla okudum,bi de sürü sahibisi dedin mi kızardı di mi ?

Neyse birader uğrarsanız;ağırlarız,uğurlarız..

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
195.87.87.18

MGK'cım

June 22 2003, 10:48 PM 

Zati aga gitmezse benle ben azu ile cikacam tatile...
demişsin, sağol aga'cım ama yukarı bi bak, ameliyat olan var, 1 ay tatile çıkamayan var dedik di mi?? (Geçmiş olsun dilekleriniz geç de olsa kabul edilir:) )sen yine Bilg aga'yı bul, istersen gidip ben bulayım, dükkanı benim 2 sokak aşağımdaymış zati.. ama ben sizle dolaşamam, dalaşamam ) size iyi tatiller...

Respond to this message   

(Login pakopako)
213.153.187.173

ben eskiden

June 23 2003, 1:03 AM 

Tatil yapmayi dusunurken hayal kurardim.

Sevgilimle soyle bir tatile gitsem,onunla bilmedigimiz yerleri kesfetsek veya var ise bildigim gezdigim eglendigim yerleri gostererek onunla oralari yasasam ve adimlasam karislasam diye hayal kuradrdim...Ve yuzume keyifli ve huzurlu bir ifade otururdu...
Bunlari dusune dusune hayali planlar kura kura uykuya dalardim.
Uykuya dalmam bu hayalini kurdugum planlari gerceklestirecek hic bir yol bulamadigimdan dolayi bitap dusmemden dolayi olurdu...

Arkasindan bu hayallerimi gercek ettim ve istedigim oldu...
Ben sevgilimle tatillere ciktim...
Sonra mutehakkip sevililerimle ciktim...

DEVAM EDECEK

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
212.253.3.50

yazıklar olsun MGK

June 23 2003, 2:42 AM 

1.bu kadar hikayenin arasında bana bir geçmiş olsun mesajı yok mu????sen çok bekle şarap partilerine daveti (

2. mütehakkip yazılmaz muteakip yazılır... güzel türkçemize biraz saygı...

Respond to this message   

(Login pakopako)
213.153.187.16

Azu demisin de bacagin sana ait oldugunu belirtmemisin...

June 23 2003, 3:48 AM 

Ustelik berber tatil yapacaksak bile senin kalkman gerekmiyor ki.
Alla alla...
Ismarlama demeleri hic sevmem ama...
Gecmis olsun...

EVET NERDE KALMISTIK...

Tatile sevgili ile gitmeler basladi ve devam ederken tatil yerine gidip `ULAN BURALARA SEVGILI ILE GELINIR MI` diyerek ic gecirmeler basladi...

Nasil yolunu bulsam da sevgiliden kivirttirip tatile gitme hayalleri yerini aldi eski hayallerin...

Bunun gerceklesmesinin hemen akabinde o tatilde ya da orda burda tanistigim 2 3 sevgilimle ayni anda tatile cikma hayali yerini eskisine birakti...

O da hayal olmaktan cikti ve ne olduysa colugu cocugu ile eglenen, vakit gecirerek onlara onder olan adamlara gipta ile bakmaya basladim...Ailecenek bir karavana dolusup cumbur cemaat tatile gitme ozlemi ile uykuya dalar oldum...

Basladik calismalara...

Calismalarin orta yerinde tatil zamani soyle kalabalik es dost toplanip 4 5 araba olup 10 15 kisi tatile getrmek ne guzel olurdu diye konusmaya baslamistik bile..

Ben ne bileyim bunun sonrasinda kabus olacagini...

Simdi anladin mi neden AGA HANI TATILE GIDECEKTIK dedigimi...

AGA NERDESIN BAAAAAA...

Bak gidip azuya tatil yerine ona bacaklik edecem nerdeyse...

AGAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Respond to this message   

Bilg
(Login paksu)
213.153.152.248

Bağırma len

June 23 2003, 12:31 PM 

Duyduk işte.

Bakacas.....

Respond to this message   
rope
(Login rope)
81.8.108.38

Çok

February 10 2004, 4:49 PM 

Uzadı bu tatil.
Tatil olmaktan çıktı.
Köprüde çarşafa mı dolandın
Nedir?......

Respond to this message   
rope
(Login rope)
81.8.108.38

Bana baak!.....

February 10 2004, 4:51 PM 

O askı telini sen koparmadın
Değil mi!?.......

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
195.174.91.175

Re: Dolaşalım Dalaşalım

February 11 2004, 1:15 AM 

bence kesin o koparmıştır... aylardır gide gele 100 kiloluk cüssesiyle metali aşındırdı ve ilk fırtınada koptu zavallı tel...

Respond to this message   
Sailor
(Login DonCamillo)
212.253.205.98

Azu doğru bir tespit yapmış

February 11 2004, 1:26 PM 

Köprü telinin kopmasıyla, Bilg, 100 kg'lik cüssesi, Fırtınalar, Gitme-Gelme'ler arasında mutlak bir ilişki olduğu aşikardır.

Bilg'in 100 kiloluk cüssesi ile forum sayfalarıda arz-ı endam edip,

Tel kopma hadisesi ile ilgili kafalarda beliren suallere yanıt vermesi gereği hasıl olmuştur.

Teller koparan fırtınaları koparan, köprüyü salınıma sokan bu gidip gelmeler, ne şekilde cerayan etmiştir?

Olayda Bilg'in 100 kiloluk cüssesi dışında başka hangi cüsseler pay sahibidir?

Köprü altı kavramına yeni açılımlar getiren o odada kimlerle, neler yaşanmış, ne fırtınalar koparılmıştır?

Gidip gelmeler ne vücutta cereyan etmiştir?
.
.
.
.
O kadar sataştık, belki gelir....Özeledik/özledim seni ağabey.

Respond to this message   
rope
(Login rope)
81.8.108.38

Demeyin yav!

February 11 2004, 1:37 PM 

100 kilo oldu mu?
Son gördüğümde taş çatlasa
80-85 vardı.....
Metabolizma yavaşladı demek!......

Respond to this message   
hamstercik
(Login hamstercik)
195.175.134.33

....

February 21 2004, 12:44 AM 

100 olduysa...
anca gelir...

Respond to this message   
Current Topic - Dolaşalım Dalaşalım
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss