YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum KiTAP FORUMU

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

TANRIYI KIYAMETE ZORLAMAK

April 28 2003 at 6:16 PM
HACI  (Login hacihaci)
from IP address 66.30.227.242

Respond to this message   
AuthorReply
ASTA LA VISTA
(no login)
213.243.30.5

Re: TANRIYI KIYAMETE ZORLAMAK

April 30 2003, 9:19 AM 

selamün aleyküm.öncelikle bu sayfayı hazırladığınız için tebrik ederim.gerçekten güzel olmuş.ilk gördüğümde sanki hayal gibi geldi.çünkü hep böyle birşey hayal etmiştim.içimde hep bir eksiklik hissediyorum.bu nun sebebi ise herhalde böyle birşeyin varlığından yoksun olmamdır.düşüncelerimi tam açıklayamam belki ama boyle bir davanın içinde benim olmam gerektiğini düşünüyorum .şimdi elimden birşey gelmiyor ama sizinle çalışmak istiyorum.eğer içimdeki ses doğru söylüyorsaböyle birşey bana nasip olur diyorum .şimdilik bu kadar yine söyleyeyim böyle birşeye girişmeniz harikkkkkkaa birşey........... PAMUKKALE UNİVERSİTESİ FEN BİLGİSİ ÖĞR.1.SINIF CEVABINIZI BEKLİYORUM.....................

Respond to this message   
Ben Sason
(no login)
213.243.30.5

BUNAK VE MORUK FASHIST HADJIIIIIIIII THE USA-K HIBINOSU

May 2 2003, 6:09 PM 

ULA PEZEVANG HADJI THE USA-K..!

SEN KIM RABBILALEMIN CENABI HAKK ALLAH (CC) KIYAMAETE ZORLAMAK KIM:-)

HASHA..!

ALLAH'IN GUCU HER SHHEYE QADIRDIR.

DIIL SEN HICHBIR VARLIK ALLAH C.C. I KIYMETTE ZORKLAYAMASS!!!

AHA ISHTE BOOLE BILINE !

HODUK KEFERE SENIII...!

KELIME-I SHAHADETT GETIRSEN NE ALA...

ALLAH BILIR VA INSA-ALLAH, CENABB-I HAKKK SENI HIDDAYETE ERDIRIR. BELKIM HIDO'YA BILE ERDIRIR..

SAPIK KEFERE

YAHAUDAI AJANDASI BUSHTKAFA..!

OPTIM SENI OPTIMUS.

Respond to this message   
Current Topic - TANRIYI KIYAMETE ZORLAMAK
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss