<< Previous TopicReturn to Index  

Problemi sa members.xoom

September 6 2000 at 6:48 PM

Išao sam na www.members.xoom.com
i tamo sam se prijavio da bih dobio prostora za postavljanje prezentacije.Dali su mi pasword,korisničko ime,i mjesto prezentacije i ftp adresu: ftp.xoom.com

http://www.members.xoom.com/tzeljko/

Ja sam nabacio glavnu stranicu.Napravio sam link ka toj stranici ali piše da ne može da bude pronađena.Za prebacivanje prezentacije koristio sam CUTE FTP i on mi je prijavio da je to poslato i da je sve u redu.

Šta ti misliš o čemu se radi?

Respond to this message   
AuthorReply

Untitled

September 8 2000, 2:10 AM 

I ja sam, kad sam pocela sa postavljanjem stranice, isla na members.xoom, registrovala i sve. No desilo se da ona kao moj password nije bio pravi i nisam mogla u svoj account da udjem. Nemoguce je da ja nisam bila u stanju jedan simple password da zapamtim. Dakle, kad sam videla, da su idioti, isla sam na tripod gde sam veoma zadovoljna. U celoj godini samo sam jednom imala problem da sajt par sati nije radio, odmah su popravili i poslali mi ispriku. Imat ces 50 MB prostora, a ako ides na www.tripod.co.uk cak 100MB.

Stvarno preporucujem.

Maja

Respond to this message   

Zahvala

September 8 2000, 4:54 PM 

Hvala ti na adresama koje su mi zaista pomogle.Server je zaista dobar i brz.Pozdrav od Željka.

Respond to this message   
Current Topic - Problemi sa members.xoom
  << Previous TopicReturn to Index  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement