| Posao web dizajnera ?October 13 2000 at 2:28 AM | Sale |
|
Jel mi moze neko da objasni kako postati webdizajner? pomalo se petljam sa macromediom , html komandama i tako ucim pomalo...i zanima me jel taj posao dobro placen, jel tezak, kakva ti skola treba ,jel moras na fakultet ili mozes nesto pored da zavrsis?
Jel se mozes sam baviti s tim kod kuce , da otvoris mali biznis na netu i da pravis websaitove za $$$, i tako te cake ...hvala unapred svima nadam se da ce te mi pomoci..!
|
| | Author | Reply | Niko
| Untitled | October 13 2000, 3:12 AM |
Kada naucis da pravis web stranice postao si webdizajner. Ha, ha, ha. |
| Miki
| Untitled | October 13 2000, 3:14 AM |
Web dizajner postajes tako sto naucis da pravis web prezentacije a fakulteti i skole ti ne trebaju. Mozes da se zaposlis kao webdizajner ili kao webmaster u nekoj firmi ili da sam napravis sajt pa da tu ponudis da ze pare pravis sajtove. Kada napravis sajt mozez da pronadjes sponzore da ti placaju a ti da im vrtis reklamne banere na svom sajtu, ali da bi ovo postigao tvoj sajt mora da posecuje puno ljudi.
|
| Sale
| hvala..miki | October 13 2000, 6:16 AM |
Hvala miki , sto se tice pravljenja websajtova ; to vec znam da radim imam 2 websaita i imao sam jedan pre ali taj mi je hackovan, ali ja sam mislio kad se profesionalno bavis s tim, da ti treba neka dobra skola ili tako nesto, a ne samo da naucis dobro da radis dizajn.
| |
| | Current Topic - Posao web dizajnera ? |
| |
|
|