<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Imam veliki problem DIZAJNERI

February 18 2001 at 3:21 PM

Dizajneri ovih dana sam u velikoj krizi jer ne mogu da rijesim ovaj problem:

Sve Vam je na http://members.nbci.com/_XMCM/zajebancija/pomoc/pomoc.html

Pozdrav i srecno

Respond to this message   
AuthorReply
Vuk

Untitled

February 18 2001, 6:27 PM 

Kooliko ja znam to mozes jedino pomocu frejmova.

Respond to this message   

Eh

February 18 2001, 8:27 PM 

Zato ti malo i znas,...inace ovo 100 % moze samo sto ja bas nisam siguran kako tacno,...

Respond to this message   
Joca

Untitled

February 19 2001, 4:34 PM 

A jel si video tako nesto na nekom sajtu

Respond to this message   

Jesam

February 19 2001, 7:36 PM 

Respond to this message   
Zox

Untitled

February 19 2001, 7:31 PM 

MOZE "ali kako ces isporuciti pice :)))"
sve se to radi pomocu tabela
otvoris tabelu i podelis je na koliko god hoces ili koliko god ti je potrebno .....
tebi je potrebno samo na pola da je podelis i levi deo teksta prenosis "a ono sto je kod tebe belo to menjas"

Respond to this message   

E moj tupaku

February 22 2001, 1:08 AM 

Ne kontam sta je svrha pravljenja te tvoje stranice???
Ako si vec kopirao sajt vicevi.co.yu kopiraj i navigaciju od tamo :))
Pa mogao si makar podlogu da promjenis...
Al' onaj navigacioni menu na lijevoj strani nije los! Imas ti talenta za dizajn sto jest jest, ali vala nemas duha da uredis sadrzaj ! Jebes kopiranje

Pozdrav za starog jarana

Respond to this message   

Supcino jedna dosadna

February 23 2001, 5:01 PM 

Jovane, Jovane ! Sta da ti kazem osim da si ti jedan veliki retardirani supak ( da izvinete ostali ) koji nema pojma kako o web designu tako i o svom usranom i jebenom zivotu.
Kaze da lici na sajt vicevi.co.yu ???

SVASTA !!!

Respond to this message   

E moronu jedan nafurani

February 24 2001, 6:28 PM 

SLusaj ba idiote
Kopirao si viceve koji kruze po netu jer nisi u stanju da smislis nesto novo i originalno. Sranje ti je stranica kao i sve ostalo sto si pokrao pa stavio na sajt. Idi jebi se

p.s. Popisam ti se na rap, nemas ti pojma sta valja

Respond to this message   
Anonymous

Untitled

February 24 2001, 9:49 PM 

HE HE HE !!!

Sta je Jovane sine iznerviro si se odmah ?!?
Eh necu da psujem ovuda po forumu da se ne ljuti Miki, ali Jovane, Jovane pa ti nisi ba ni isao na stranicu. Kazes kopirao sam viceve, a ja ni jedan vic jos nisam stavio. Pa sta onda da ti kazem osim vrati mi se u kurac izdrkotino jedna. Balavce jedan, nemoj da lazes ovuda. A i da stavim viceve sto cu sigurno uraditi to nema nikakve veze jer vicevi su NARODNO BLAGO !

Ajd vidimo se Jovane i zaboravih reci
evo ti maramica i obrisi se oko usta jer vidim da si zabalio.

p.s. Pozdrav od 2 pac-a i Eminema
Mi smo tvoji najbolji drugovi

Ti slusas rock a ja jok i to je tvoja a ne moja stvar pedercino jedna usrana.

s.p.s. " Don't you get it bitch, no one can hear you? "

Za Jovana samo !!!

Respond to this message   
Jovan Kilibarda

A ja idiota covjeka

February 25 2001, 3:06 AM 

E debilu,neka te tupak u supak nabije onom kurcinom crnom od 20 cm, i nek ti ga do grla stavi.
Glup si ko kurton, nemas ukusa dijete jedno glupo

Respond to this message   

Jovane sine ostani cool

February 26 2001, 6:10 PM 

Ha ha ha ha,heehe

Joj, jeste li vi dizajneri culi kako se sad provalio nas glupson Jovan Kilibarda ?
U proslom topicu napisao je da je tupac-ov kurad 20 cm dugacak, ha ha ha pa i cudo meni sta prica reko otkud on zna za njegovu duzinu kurca ali skonto sam da ga je njemu tupac izgleda bio uvalio do kraja u grlo i zna kako to izgleda pa zato meni ovamo to prica. I Jovane pricaj nam dozivljaje jel ti ka dobro zabiberio haha neka je vala i treba ti zacepiti tu jebenu gubicu ( ukoliko neznas to znaci tvoja balava usta ).
Eto Jovane toliko i nadam se da si shvatio poruku
ODJEBI SA OVOG TOPICA JER JA SAM PITAO DIZAJNERE OVO GORE PITANJE A NE TEBE SUPKA JEBENOG ( od strane 2 PAC-a )

p.s. Ne dogodilo se ovo nikom sto se tebi dogodilo a Jovane sta ti mislis?

s.p.s Ali jebiga nastavljamo dalje designere i ne obacajte paznju na ovaj topic koji je usrao gore pomenuta fukara i cmar " JOVAN KILIBARDA "

Pozdrav
i da zamalo da zaboravim da kazem da sam ja problem sa Java Scriptom rijesio i uskoro ocekujte svjeze viceve. Imam sad velikog posla jer radim jos neke sajtove ali kad zavrsim sve ovdje vas ocekuje URL,...

Respond to this message   

Jovane sine ostani cool

February 26 2001, 6:13 PM 

Ha ha ha ha,heehe

Joj, jeste li vi dizajneri culi kako se sad provalio nas glupson Jovan Kilibarda ?
U proslom topicu napisao je da je tupac-ov kurad 20 cm dugacak, ha ha ha pa i cudo meni sta prica reko otkud on zna za njegovu duzinu kurca ali skonto sam da ga je njemu tupac izgleda bio uvalio do kraja u grlo i zna kako to izgleda pa zato meni ovamo to prica. I Jovane pricaj nam dozivljaje jel ti ka dobro zabiberio haha neka je vala i treba ti zacepiti tu jebenu gubicu ( ukoliko neznas to znaci tvoja balava usta ).
Eto Jovane toliko i nadam se da si shvatio poruku
ODJEBI SA OVOG TOPICA JER JA SAM PITAO DIZAJNERE OVO GORE PITANJE A NE TEBE SUPKA JEBENOG ( od strane 2 PAC-a )

p.s. Ne dogodilo se ovo nikom sto se tebi dogodilo a Jovane sta ti mislis?

s.p.s Ali jebiga nastavljamo dalje designere i ne obacajte paznju na ovaj topic koji je usrao gore pomenuta fukara i cmar " JOVAN KILIBARDA "

Pozdrav
i da zamalo da zaboravim da kazem da sam ja problem sa Java Scriptom rijesio i uskoro ocekujte svjeze viceve. Imam sad velikog posla jer radim jos neke sajtove ali kad zavrsim sve ovdje vas ocekuje URL,...

Respond to this message   
zoran

Untitled

February 26 2001, 6:15 PM 

zar svrha svega ovoga nije da jedan drugome pomazemo??
a da li je neko ili nije uradio slicano nesto kao sto vec postoji(A MISLIM DA NISTA LOSE 2 pac NIJE URADIO) zar je to vazno .PA SVI MI PO MALO KOPIRAMO NESTO STO POSTOJI,ajde da se vratimo na postavljeno pitanje i resimo ovaj problem

Respond to this message   
Jovan Kilibarda

tupaku glupaku

February 27 2001, 3:07 AM 

Znas sta idiote, ti si najveci moron koji dolazi na oavj forum unazad par mjeseci. Cijelo vrijeme krades tudje ideje ali ne samo to. Kako imas obraza da reklamiras svoje forume ovdje?

Sjecam se kako si u nekoj prosloj poruci napisao da je ovaj Mikijev forum sranje, da je propao i onda si ostavio kao adresu svog foruma s nadom da ce ostali otici tamo. Naravno nije ti poslo za tvojom poganom rukom i bolesnim umom. Nek ti tupak zabije svojom kurcinom do grla i ispere ti taj usrani primitivni mozak. E koji si ti debilcina.

Dijete se nafuralo da je neko i nesto !!!! Sve sto si ikada radio na svojim usranim stranicama si krao od drugih. Ama bas nista svoje nemas pederu jedan usrani.
Nemas nista drugo normalno da napises nego da vrijedjas tako i ja moram da ti odgovaram jedinim jezikom koji razumijes imbecilu jedan.

Idi jebi se s crncem moronu glupi

Respond to this message   

Sorry

March 3 2001, 11:48 PM 

Kako je Zorane ?
Slazem se u potpunosti sa tobom ali jebes ga nisam ja kriv,...
ipak Jovane sad si ga pretjerao. Kao prvo nemoj da lazes da sam ja napisao da Mikijeve diskusije nista ne valjaju. To je uradio zejko koji ima stranicu www.yuemail.com i zato "shut the fuck up!"

Ipak ako hoces ja bih da prestanemo sa ovim izmotavanjima i Jovane izvini za sve sto sam ti rekao ruzno, ako prihvatas izvinjenje dobro je ako ne onda ti ne preostaje nista drugo nego da sucknes my dick. ( izvini ali nemoj mi zamjeriti ja ovakav je moj recnik jebi ga )

Anyways, I hope you get this man, hit me back,
just to chat, truly yours, your biggest fan
This is 2 pac

Respond to this message   
Current Topic - Imam veliki problem DIZAJNERI
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement