MACEDONIA NEVER GREEK - NEVER BULGARIAN - NEVER SERBIAN - NEVER ALBANIAN - MACEDONIA FOR THE MACEDONIANS

OMO Ilinden Pirin - Political Party of the Macedonian Minority in Bulgaria

RAINBOW "VINOZHITO" POLITICAL PARTY OF THE MACEDONIAN MINORITY IN GREECE

Macedonian Sun of Kutlesh Symbol of the Macedonian Nation

Click on player and listen to a Macedonian Masterpiece

GERKOMANIA

A Disease of the mind inflicted by Greek Brutality on a massive scale.

<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Eve moi makedonci kako treba da se podrzhava VMRO-MNM!

April 4 2004 at 7:41 AM
  (no login)

Eve moi makedonci kako treba da se podrzhava organizacijata VMRO-MNM i liderot VOJVODATA G. TREPET, za golemite i serioznite aktivnosti i borbi za makedonskata kauza i za zashtita na makeodnskite i drzhavnite interesi!

From: xxxxxxxx xxxxxxx <xxxxxxxx_xxxxxxx@yahoo.com>
Sent: Wednesday, February 25, 2004 10:54 AM
To: HALLO UN HERE IS MACEDONIA <hallo_un_here_is_macedonia@hotmail.com>
Subject: Thank you \ Vi blagodaram

I thank you for your mail, but one thing, it has stuck up my yahoo mail! Please don't send me so big materials any more. Anyway, i am a rebbelion as well, just my battle is on PoFo, or www.politicsforum.com . My nick is Balthaak. I would like to help you spread this cause through the net in my spare time. I'm a Macedonian from Macedonia (Living there i mean.). Post me on this same E-mail to tell me how can i help.

PS. How did you find my mail?!?

Vi blagodaram za Mail-ot, samo bi ve zamolil da ne mi prakjate tolku golemi materijali povekje, bidejaki mi trebase eden cas da go sredam. I jas ja poddrzuvam vashata kauza vo celost, samo sto jas ja vodam bitkata na politickiot forum (Sajtot gore). Nickot mi e "Xxxxxxx". Bi sakal da vi se pridruzam ili na nekakov drug nacin da vi pomognam. Vo vrska so ova, obratete mi se na ovoj mail.

Odnapred vi blagodaram.

--------------------------------------------------------------------------------
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail SpamGuard - Read only the mail you want.

| | | | | Inbox

Get the latest updates from MSN

From: HALLO UN HERE IS MACEDONIA <hallo_un_here_is_macedonia@hotmail.com>
Sent: Monday, March 29, 2004 2:45 PM
To: trepet_vmro_mnm@hotmail.com, TREPET_1@hotmail.com, vmro_mnm_trepet@hotmail.com, macedonian_revolutionary@hotmail.com, vmro_mnm_makedonija_na_makedoncite@hotmail.com, vmro_mnm@hotmail.com, vmro_mnm_macedonia_for_the_macedonians@hotmail.com, macedonia_for_the_macedonians@hotmail.com, HERE_IS_MACEDONIAN_PATRIOT@hotmail.com, MAKEDONSKI_KOMITA@hotmail.com, MAKEDONSKI_PATRIOT@hotmail.com, OVDE_E_MAKEDONSKI_PATRIOT@hotmail.com
CC: makedonecot@yahoo.com
Subject: Pozitivna email poraka od nas brat Xxxxxxxx Xxxxxxx.

Pocituvan G. TREPET i site drugi moi braka vo VMRO-MNM, eve edna pozitivna email poraka od nas brat Mihail Stojanoski. Jas ova poraka trebase da vi ja dadam odma, a neznam kako sum ja zaboravil i kako ne sum se setil deka sum ja dobil porakata. G. TREPET i moi braka se nadevam deka nema da mi se nalutite i deka mena da mi zamerete za mojata greska. Jas vi se dlaboko izvinuvam i ako sakata da mi oprostite na mojata golema greska.

Odnapred vi blagodaram.

SO POCIT OD CESEN, VEREN I GORD MAKEODNSKI PATRIOT NA VMRO-MNM.

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKIOT NAROD!

GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!

SMRT ZA SIPTARISKITE-BALISTI, EKSTREMISTI, RAZBOJNICI, NACISTI, FASISTI, TERORISTI, UBICI, SIZOFRENICARI, PEDOFILI, PSIHOPATI I MAFIJASKI BANDITI!

SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASISTI, VARVARI, TERORISTI, RAZBOJNOCI, UBICI, PLJACKASI, BIOKRATI I FANATICI STO SE VLEZENI KAKO AGRESORI, PROVOKATORI, UBICI, OKUPATORI I PLJACKASI VO NASATA MILA I SAKANA TATKOVINA MAKEDONIJA!

SMRT ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI, ZA DRZAVNITE MAFIJASKI BANDITI I RAZBOJNICI!

SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONSKA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD!

EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN!

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA NACIONALNA, REVOLUCIONERNA, KOMITSKA I PATRIOTSKA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!

JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!

NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!

MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!

TOA SE PORAKITE OD MAKEDONSKIOT KOMITA, PATRIOT I VOJVODA G-DIN. TREPET I OD SITE HRABRI I GORDI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......

From: xxxxxxxx xxxxxxx <xxxxxxxx_xxxxxxx@yahoo.com>
Sent: Wednesday, February 25, 2004 10:54 AM
To: HALLO UN HERE IS MACEDONIA <hallo_un_here_is_macedonia@hotmail.com>
Subject: Thank you \ Vi blagodaram

I thank you for your mail, but one thing, it has stuck up my yahoo mail! Please don't send me so big materials any more. Anyway, i am a rebbelion as well, just my battle is on PoFo, or www.politicsforum.com . My nick is Balthaak. I would like to help you spread this cause through the net in my spare time. I'm a Macedonian from Macedonia (Living there i mean.). Post me on this same E-mail to tell me how can i help.

PS. How did you find my mail?!?

Vi blagodaram za Mail-ot, samo bi ve zamolil da ne mi prakjate tolku golemi materijali povekje, bidejaki mi trebase eden cas da go sredam. I jas ja poddrzuvam vashata kauza vo celost, samo sto jas ja vodam bitkata na politickiot forum (Sajtot gore). Nickot mi e "Xxxxxxxx". Bi sakal da vi se pridruzam ili na nekakov drug nacin da vi pomognam. Vo vrska so ova, obratete mi se na ovoj mail.

Odnapred vi blagodaram.

--------------------------------------------------------------------------------
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail SpamGuard - Read only the mail you want.

| | | | | Inbox

MSN 8 helps ELIMINATE E-MAIL VIRUSES. Get 2 months FREE*.

| | | | | Inbox

MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat

Zdavo zhivo Mihail,
Eve kako shto gledash deka mnogo kasno ja dobivme tvojata poraka. So zadovolstvo ja prochitav i mnogo ti se zablagodaruvame shto ne podrzhavash za nashata kauza i shto sakash da ni se pridruzhish i da ni pomognesh na nekoj nachin. Ti se izvinuvame shto si dobil golem materijal od organizacijata VMRO-MNM, toj istiuot materijal go prakjame na sekade vo svetot, kaj site organizacii i institucii za "chovekovi prava" i kaj site vladini politichki faktori......
Brat ti samiot znaesh deka na edena organizacija i treba mnogo neshto shto treba da se raboti. Za pochetok ti bi mozhel da ni pomognesh so otvaranje na temi so diskusii za VMRO-MNM i za G-dinot TREPET, na toj politichki forum....
Dokolku ostaneme vo kontakti, kje razgovarame za po seriozni aktivnosti i veruvam deka kje razmisluvash za da bidesh eden chlen povekje vo MAKEDONSKATA NACIONALNA I PATRIOTSKA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)...
Brat za kontakti, kontaktiraj, odnosno pishuvaj na ovie email adresi na VMRO-MNM, shto gji imash pogore na CC:

SO BRATSKI, KOMITSKI I PATRIOTSKI POZDRAVI!

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKIOT NAROD!

GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!

SMRT ZA SIPTARISKITE-BALISTI, EKSTREMISTI, RAZBOJNICI, NACISTI, FASISTI, TERORISTI, UBICI, SIZOFRENICARI, PEDOFILI, PSIHOPATI I MAFIJASKI BANDITI!

SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASISTI, VARVARI, TERORISTI, RAZBOJNOCI, UBICI, PLJACKASI, BIOKRATI I FANATICI STO SE VLEZENI KAKO AGRESORI, PROVOKATORI, UBICI, OKUPATORI I PLJACKASI VO NASATA MILA I SAKANA TATKOVINA MAKEDONIJA!

SMRT ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI, ZA DRZAVNITE MAFIJASKI BANDITI I RAZBOJNICI!

SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONSKA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD!

EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN!

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA NACIONALNA, REVOLUCIONERNA, KOMITSKA I PATRIOTSKA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!

JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!

NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!

MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!

TOA SE PORAKITE OD MAKEDONSKIOT KOMITA, PATRIOT I VOJVODA G-DIN. TREPET I OD SITE HRABRI I GORDI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......

MAKEDONSKI REVOLUCIONER (MACEDONIAN REVOLUTIONARY) macedonian_revolutionary@hotmail.com

| | | | | Inbox

Respond to this message   
Current Topic - Eve moi makedonci kako treba da se podrzhava VMRO-MNM!  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on ConspiraciesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

MACEDONIA FOR THE MACEDONIANS UNITED AND FREE