MACEDONIA NEVER GREEK - NEVER BULGARIAN - NEVER SERBIAN - NEVER ALBANIAN - MACEDONIA FOR THE MACEDONIANS

OMO Ilinden Pirin - Political Party of the Macedonian Minority in Bulgaria

RAINBOW "VINOZHITO" POLITICAL PARTY OF THE MACEDONIAN MINORITY IN GREECE

Macedonian Sun of Kutlesh Symbol of the Macedonian Nation

Click on player and listen to a Macedonian Masterpiece

GERKOMANIA

A Disease of the mind inflicted by Greek Brutality on a massive scale.

<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Reakcia i izjava od Makedonskiot Vojvoda G-din TREPET vo vrska za izborite na referendumot

November 9 2004 at 6:46 AM
  (no login)

Reakcia i izjava od Makedonskiot Vojvoda G-din TREPET vo vrska za izborite na referendumot so teritioralnata podelba na Vardarskiot del na Makedonija!

From: Ljupco Mircevski-Trepet <trepet_vmro_mnm@hotmail.com>
Sent: Monday, November 8, 2004 8:07 PM
To: MAKEDONSKI_REVOLUCIONER@HOTMAIL.COM, Makedonska_Organizacija_VMRO_MNM@hotmail.com, vmro_mnm_makedonija_na_makedoncite@hotmail.com, The_Macedonian_Organization_VMRO_MNM@hotmail.com, vmro_mnm@hotmail.com, VMRO_MNM_Vnatresna_Makedonska_Revolucionerna_Organizacija@hotmail.com, VMRO_MNM_Internal_Macedonian_Revolutionary_Organization@hotmail.com, HALLO_HERE_IS_VMRO_MNM_MACEDONIA_FOR_THE_MACEDONIANS@HOTMAIL.COM, MAKEDONSKIOT_VOJVODA_TREPET_VELI_JAS_SUM_MAKEDONEC_A_NE_FYROMEC@HOTMAIL.COM, MAKEDONSKIOT_VOJVODA_TREPET_VELI_NIE_SME_MAKEDONCI_A_NE_FYROMCI@HOTMAIL.COM, nie_sme_makedonci_a_ne_fyromci@hotmail.com, filip_ll_makedonski_the_great_of_macedonian@hotmail.com, aleksandar_lll_makedonski_the_great_of_macedonian@hotmail.com, aristotle_of_macedonian@hotmail.com, car_konstantin_the_great_of_macedonia@hotmail.com, car_justinjan_the_great_of_macedonia@hotmail.com
CC: car_samoil_the_great_of_macedonia@hotmail.com, st_kiril_and_metodij_of_macedonia@hotmail.com, st_kliment_ohridski_of_macedonia@hotmail.com, st_naum_ohridski_of_macedonia@hotmail.com, goce_delcev_makedonski_vojvoda@hotmail.com, ljupco_mircevski_trepet_makedonski_vojvoda@hotmail.com, metodija_andonov_cento_makedonski_vojvoda@hotmail.com, jane_sandanski_makedonski_vojvoda@hotmail.com, nikola_karev_makedonski_vojvoda@hotmail.com, dame_gruev_makedonski_vojvoda@hotmail.com, gjorce_petrov_makedonski_vojvoda@hotmail.com, pitu_guli_makedonski_vojvoda@hotmail.com, ALO_OVDE_E_MAKEDONSKI_KOMITA@HOTMAIL.COM, OVDE_E_MAKEDONSKI_KOMITA@HOTMAIL.COM, OVDE_E_MAKEDONSKI_KOMITA_1@HOTMAIL.COM, MAKEDONSKI_KOMITA_1@hotmail.com, MAKEDONSKI_PATRIOT@hotmail.com, ALO_OVDE_E_GOLEM_MAKEDONSKI_PATRIOT@HOTMAIL.COM, HALLO_HERE_IS_MACEDONIAN_REVOLUTIONARY@HOTMAIL.COM, HALLO_HERE_IS_GREAT_MACEDONIAN_PATRIOT@HOTMAIL.COM, OVDE_E_MAKEDONSKI_PATRIOT@hotmail.com
Subject: Izjava i reakcija za referendumot vo vrska za podelbata na Makedonskata drzava!

Vnatre{na Makedonska Revolucionerna Organizacija-Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM) !

8 noemvri 2004 g.

Kontakti na E-mail adresi : Ljupco Mircevski-Trepet TREPET_1@hotmail.com, Ljupco Mircevski-Trepet trepet_vmro_mnm@hotmail.com, VMRO-MNM TREPET vmro_mnm_trepet@hotmail.com, VMRO-MNM Vnatresna Makedonska Revolucionerna Organizacija VMRO_MNM_Vnatresna_Makedonska_Revolucionerna_Organizacija@hotmail.com, Makedonska Organizacija VMRO-MNM Makedonska_Organizacija_VMRO_MNM@hotmail.com, VMRO-MNM Makedonija Na Makedoncite
vmro_mnm_makedonija_na_makedoncite@hotmail.com

Po~ituvani bra}a i sestri Makedonki i Makedonci !

Reagiram vo ime na Makedonskata organizacija VMRO-MNM i vo ime na celiot Makedonski narod i vo ime moe. Poradi ne uspe{nite izbori za referendumot {to se odr`a na den 7 noemvri 2004 god. Za tereitorijalnata podelbata na Vardarskiot del na Makedonija. Kako {to site nie Makedonci znaeme za {to mal broj na odyiv so 25 procenti od Makedonskiot narod isko~i da glasa za ili protiv Referendumot za teritorijalnata organizacija DIK. Koj {to gnasnoto i zasmrdenoto {iptarsko-balisti~o, ekstremisti~ko, nacisti~ko, fa{isti~ko, razbojni~ko i banditsko pleme uspe{no napreduva so nivnoto edinstvo (eden za site i site za eden), za da stvorat golema taka nare~ena albanija na drevnata stara Makedonska teritorija i da odzemat i del od Vardarskiot del na Makeodnija.

Po~ituvani Makedonci krajno sum razo~aran i revoltiran od site moi Makedonci i so mal moral ja pi{uvam ova moja reakcija (izjava). Ne se raboti {to jas sum za ili protiv referendumot, naprotiv sum za da site Makeodnci treba{e i dol`ni bevte da isko~ite na glasawe. No od edna strana sum protiv toj referendum zatoa {to kaj nas vo milata ni i sakana ni Makjka Makeodnija ne se po~ituvat nikavi izbori, sve e toa samo na dobri i slatki zborovi i vetuvawa od Makedonskite prokleti izrodi (predavni~ki yverovi-yverski) i razbojnici i mafija{ki banditi. Od 1991 god. Pa do den deneska site tie izbori bea 100 procenti falcifikuvani. Jas ne veruvam deka celiot Makeodnski narod e za uni{tuvawe na Vardarskiot del na Makeodnija i za uni{tuvawe na Makedonskata nacija. No kako {to gledam pove}eto od Makeodnskiot narod ne go interesira niti go zagri`uva deka na{ite prokleti du{manski nadvore{ni i vntre{ni neprijateli i okupatori si napreduvat a nie Makeodncite ostanuvame zakopani, odnosno samite si se zatvarame vo temen tunel i se zakopuvame vo crna dupka.

Zo{to Makeodnskiot narod si sede{e vo siroma{nite-bednite domovi i ne isko~i na glasawe za referendumot toa e golemo pra{awe. Jas veruvam deka Makedonskiot narod se odka`uva od sopstvenata rodna Majka Makeodnija i ostava na neprijatelite i okupatorite da ja uni{tat Majka Makedonija i Makeodnskata nacija. Jas veruvam deka so toj mla odyiv na glasa~i be{e Makedonskiot narod prevaren, odnosno ubeden od zapadniot anti demokratski, nacisti~ki, fa{isti~ki, varvarski, teroristi~ki, banditski svet i od prokletite Makedonski izrodi (predavni~ki yverovi-yverski), deka Makedonija }e bide ~lenka na anti demokratskite banditski organizacii EU i NATO so taka nare~eni demokratski izbori da glasat vo prilog na {iptrskite-balisti~ki barawa. Tie izbori za referendumot za mene i za Makeodnskata organizacija VMRO-MNM ne se priznavat i |i smatrame za nelegalni izbori po{to Makedonskiot narod ne glasa{e povi{e od 50 posto, naprotiv glasaa site {iptarski-baliti~ki kopilina i gnasotii a Makedonskiot narod si sede{e doma, da imalo Makeodnci koj {to glasale no nivnite glasovi se falcifikovani vo prilog na {iptraskite-balisti~ki gnasotii. Naj golemata igra ja igrat tokmu tie biokrati, fanatici, varvari, banditi i diktatori od zapadniot svet. Tie go la`at Makeodnskiot narod i tie mu go perat mozokot na Makeodnskiot narod. Kako {to rekov Makeodnskiot narod |i krena racete i kapitulira za sekoga{. Makeodnskiot narod si go dade Vardarskiot del na Makedonija bez pari (ednostavno Makedonskiot narod go pokloni Vardarskiot del na Makeodnija na novo dojdenite azijatski divi i karpetinski plemiwa). Po{to Makedonskiot narod ne e obedinet i edinsven kako {to se obedinetei i ednisveni novo dojdenite azijatski divi i karpetinski plemiwja na Makedonskata zemja i ja imat okupirana i podelena na 5et dela, taka da jas naj vi{e go obvinuvam mojot Makeodnski narod za uni{tuvawewto na Makeodnskata istorija, kultura, tradici, za uni{tuvawewto na Vardarskiot del na Makedonija i za uni{tuvawewto na Makedonskata nacija. Specijalno |i mrazam site tie prokleti du{mani golemite i mnogo brojnite Makeodnski izrodi (predavni~ki yverovi-yverski). Za tie Makedonski prolketi izrodi treba samo besilka, kolewe, ma~ewe i `ivi da |i gorime.

Jas ne mo`am da go razberam i svata toj moj Makeodnski narod kako me`e da im podlegnuva i da im veruva na zapadnite nacisti, fa{isti, varvari, diktatori, fanatici, banditski biokrati, teroristi, intilegntni psihopati, inteligentni {izofreni~ari, intilegntni pedofili, ubici, la`a~i i mafija{i. Dali tolku Makeodnskiot narod o~ekuva nekoe bogatsvo od zapadnacite, ne ne nego obratno tie zapadnaci ja uni{tuvat na{atani mila i sakana Majka Makedonija, makeodnskata istorija, kultura, tradicii i na{ata Makedonska nacija. Isto taka tie prokleti neprijateli od zapadniot svet ni go pqa~kaat ogromnoto istorisko i prirodno bogatsvo i oni si se zbogatuvat i `iveeat bogat i luksuzni `ivot.

Moi Makeodnci jas vi velam i garantiram 10001 posto deka Vardarskiot del na Makeodnija nikoga{ nema da bide ~lenka na zapadnite organizirani varvarski, teroristi~ki, mafija{ki i razbojni~ki organizacii EU i NATO. Nego Vardarskiot del na Makedonija za nekolku godini (veruvam i ubeden sum deka 7dum do 10set godini Vardarskiot del na Makeodnija nema da postoi, niti pak Makedonskata nacija nema da postoi).
Moi Makeodnci dali ne vie `al i te{ko za site na{i mladi Makeodnski borci heroi {to nivnite `ivoti |i polo`ija za site nas i za na{ata ni mila i sakana Majka Makeodnija, nivnite, odnosno da dosta od mladite Makeodnski borci `ivoti im se zedoa so te{ki, krvni~ki i yverski torturi od strana na {iptarskite prokleti gnasni teroristi, razbojnici, krvni ubici i gnasni yverovi.
Dali moi Makedonci ne gledate, odnosno skoro site Makeodnci znaat za postoeweto na fabrikata na golemiot nacista, fa{ista, fanatik, mafija{, bandit, razbojnik, terorist, varvar, provokator, pedofil, psihopat, {izofreni~ar i ubiecot Javier Solana za proizvodstvo na droga vo Skopskata naselba ara~inovo, vo taa negova fabrika za droga rabotat {ipatrski kopilina, {iptarki orospi, {iptarski ekstremisti, nacisti, fa{isti, teroristi, razbojnici, ubici, pedofili, {izofreni~ari, psihopati, i mafija{ki banditi. Vo taa negova fabrika za droga se zarabotuvat te{ki miqardi dolari i evra i stotina iqadi (mo`e nekolku miqoni) deca i vozrasni lu|e kako vo Vardarskiot del na Makedonija taka i vo celiot svet se dro|irat i umirat od taa negova droga. Za taa negova fabrika za droga jas znam {to i treba i koj mu e lekot, ne treba povi{e, samo edna bomba i krevawe vo vazduh, se do edno {iptarsko zasmrdeno i knasno kopili da izgorat kako glufci, i toj proklet krvnik-ubica Solana odma }e dobie cr~ani kap a i mnogo negovi sorabotnici i prijateli od brusel {to sedat vo anti demokratskiot parlament na EU i vo rokovodstvoto na nato.

I toa da vi ka`am moi bra}a i sestri Makedonki i Makedonci. Tolku ne sva}ate deka tie izbori za referendumot se namesteni od zapdnite diktatori, fanatici, varvari, teroristi, nacisti, fa{isti, ubici, razbojnici, pedofili, psihopati, {izofreni~ari i mafija{ki banditi. Skoro vo isto vrme, odnosno po 3tri dena od kako vladata na taka nare~ena amerika ja prizna Makeodnija pod istoriskoto i ustavnoto ime MAKEODNIJA. Ovo ne mirisa na dobro, ovo mene mi mirisa na izgorena tava. Zo{to taka nare~ena amerika ne ja prizna porano Makeodnija so istoriskoto ime MAKEDONIJA toa edno va`no pra{awe i treba, odnosno eden den jas }e im go postavam toa pra{awe. Jas sepak im se zablagodaruvam na zapadno evropskite okupatori na indijanskata zemja taka nare~eni amerikanci. Jas nem im veruvam na tie taka nare~eni amerikanci, zato {to tie taka nare~eni amerikanci (pa i golemi podr{ki od naj golemite anti demokratskite svetski organizacii ON, EU, NATO i dru|i) |i podr`avaa, |i nauru`ija i |i finasiraa {iptarskite ekstremisti, nacisti, fa{isti, ubici, teroristi, razbijnici i mafija{ki banditi za da zapo~nat vojna i da ubivat, masakrirat, kidnapuvat i da pravat krvni~ki, yverski i du{manski genocid (etni~ko ~istewe) na Makeodnskiot narod vo svojata Majka Makeodnija. Site simpatizeri i ~lenovi na predavni~kata, uni{tuva~kata, razbojni~kata i mafija{kata organizacija sdsm-{izofreni~arska se kobaja|i raduvaa deka taka nare~ena amerika ja Makeodnija pod ustavnoto ime MAKEDONIJA. Zo{to tie anti makeodnci se raduvat (pa duri isko~ile na skopskiot plo{tad vo nivni race dr`at prokletiot i satanskiot anti makedonski ventilator, amerikanskoto zname i znameto na gnasnite i smrdenite azijatskite nacisti, fa{isti, ubici i okupatori od kipar, po novo taka nar~eni grci), koga tie anti makedonci podr`avat, se simpatizeri i ~lenovi na edna predavni~ka i banditska i nadvore{na {piunska organizacija, toa ne be{e nivna zasluga i uspeh deka vladata (odnosno administracijata na George W Bush) na taka nare~ena amerika ja priznala Makeodnija pod ustavnoto ime MAKEDONIJA.

Po~ituvani moi bra}a i sestri Makedonki i Makedonci ja }e moram da ja zavr{am za sega mojata rekacija i izjava i voedno sakam da vi ~estitam za kapitulacijata i za poklonuvawe na Vardarskiot del na Makedonija. No seu{te ne e gotovo i sueu{te imame vreme za da go spasime na{iot mil i sakan Vardaski del na Makedonija. Za nekoj den jas }e napi{am eden povik i apel do site ~esni, realni, gordi, hrabri i vistinski Makedonski komiti i patrioti za organizirawe vo borbenite redovi na Makedonskata edinstvena nacionlana organizacija VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite).

Pretsedatel na Vnatre{na Makedonska Revolucionerna Organizacija-Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM) !

Qup~o Mir~evski-Trepet

--------------------------------------------------------------------------------
Express yourself instantly with MSN Messenger! Download today it's FREE! MSN Messenger

| | | | | Inbox

Get the latest updates from MSN
MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat
Feedback | Help
© 2004 Microsoft Corporation. All rights reserved. TERMS OF USE Privacy Statement

Respond to this message   
Current Topic - Reakcia i izjava od Makedonskiot Vojvoda G-din TREPET vo vrska za izborite na referendumot  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on ConspiraciesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

MACEDONIA FOR THE MACEDONIANS UNITED AND FREE