Reakcia i izjava od Makedonskiot Vojvoda G-din TREPET vo vrska za izborite na referendumot so teritioralnata podelba na Vardarskiot del na Makedonija!
From: Ljupco Mircevski-Trepet <trepet_vmro_mnm@hotmail.com>
Sent: Monday, November 8, 2004 8:07 PM
To: MAKEDONSKI_REVOLUCIONER@HOTMAIL.COM, Makedonska_Organizacija_VMRO_MNM@hotmail.com, vmro_mnm_makedonija_na_makedoncite@hotmail.com, The_Macedonian_Organization_VMRO_MNM@hotmail.com, vmro_mnm@hotmail.com, VMRO_MNM_Vnatresna_Makedonska_Revolucionerna_Organizacija@hotmail.com, VMRO_MNM_Internal_Macedonian_Revolutionary_Organization@hotmail.com, HALLO_HERE_IS_VMRO_MNM_MACEDONIA_FOR_THE_MACEDONIANS@HOTMAIL.COM, MAKEDONSKIOT_VOJVODA_TREPET_VELI_JAS_SUM_MAKEDONEC_A_NE_FYROMEC@HOTMAIL.COM, MAKEDONSKIOT_VOJVODA_TREPET_VELI_NIE_SME_MAKEDONCI_A_NE_FYROMCI@HOTMAIL.COM, nie_sme_makedonci_a_ne_fyromci@hotmail.com, filip_ll_makedonski_the_great_of_macedonian@hotmail.com, aleksandar_lll_makedonski_the_great_of_macedonian@hotmail.com, aristotle_of_macedonian@hotmail.com, car_konstantin_the_great_of_macedonia@hotmail.com, car_justinjan_the_great_of_macedonia@hotmail.com
CC: car_samoil_the_great_of_macedonia@hotmail.com, st_kiril_and_metodij_of_macedonia@hotmail.com, st_kliment_ohridski_of_macedonia@hotmail.com, st_naum_ohridski_of_macedonia@hotmail.com, goce_delcev_makedonski_vojvoda@hotmail.com, ljupco_mircevski_trepet_makedonski_vojvoda@hotmail.com, metodija_andonov_cento_makedonski_vojvoda@hotmail.com, jane_sandanski_makedonski_vojvoda@hotmail.com, nikola_karev_makedonski_vojvoda@hotmail.com, dame_gruev_makedonski_vojvoda@hotmail.com, gjorce_petrov_makedonski_vojvoda@hotmail.com, pitu_guli_makedonski_vojvoda@hotmail.com, ALO_OVDE_E_MAKEDONSKI_KOMITA@HOTMAIL.COM, OVDE_E_MAKEDONSKI_KOMITA@HOTMAIL.COM, OVDE_E_MAKEDONSKI_KOMITA_1@HOTMAIL.COM, MAKEDONSKI_KOMITA_1@hotmail.com, MAKEDONSKI_PATRIOT@hotmail.com, ALO_OVDE_E_GOLEM_MAKEDONSKI_PATRIOT@HOTMAIL.COM, HALLO_HERE_IS_MACEDONIAN_REVOLUTIONARY@HOTMAIL.COM, HALLO_HERE_IS_GREAT_MACEDONIAN_PATRIOT@HOTMAIL.COM, OVDE_E_MAKEDONSKI_PATRIOT@hotmail.com
Subject: Izjava i reakcija za referendumot vo vrska za podelbata na Makedonskata drzava!
Vnatre{na Makedonska Revolucionerna Organizacija-Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM) !
8 noemvri 2004 g.
Kontakti na E-mail adresi : Ljupco Mircevski-Trepet TREPET_1@hotmail.com, Ljupco Mircevski-Trepet trepet_vmro_mnm@hotmail.com, VMRO-MNM TREPET vmro_mnm_trepet@hotmail.com, VMRO-MNM Vnatresna Makedonska Revolucionerna Organizacija VMRO_MNM_Vnatresna_Makedonska_Revolucionerna_Organizacija@hotmail.com, Makedonska Organizacija VMRO-MNM Makedonska_Organizacija_VMRO_MNM@hotmail.com, VMRO-MNM Makedonija Na Makedoncite
vmro_mnm_makedonija_na_makedoncite@hotmail.com
Po~ituvani bra}a i sestri Makedonki i Makedonci !
Reagiram vo ime na Makedonskata organizacija VMRO-MNM i vo ime na celiot Makedonski narod i vo ime moe. Poradi ne uspe{nite izbori za referendumot {to se odr`a na den 7 noemvri 2004 god. Za tereitorijalnata podelbata na Vardarskiot del na Makedonija. Kako {to site nie Makedonci znaeme za {to mal broj na odyiv so 25 procenti od Makedonskiot narod isko~i da glasa za ili protiv Referendumot za teritorijalnata organizacija DIK. Koj {to gnasnoto i zasmrdenoto {iptarsko-balisti~o, ekstremisti~ko, nacisti~ko, fa{isti~ko, razbojni~ko i banditsko pleme uspe{no napreduva so nivnoto edinstvo (eden za site i site za eden), za da stvorat golema taka nare~ena albanija na drevnata stara Makedonska teritorija i da odzemat i del od Vardarskiot del na Makeodnija.
Po~ituvani Makedonci krajno sum razo~aran i revoltiran od site moi Makedonci i so mal moral ja pi{uvam ova moja reakcija (izjava). Ne se raboti {to jas sum za ili protiv referendumot, naprotiv sum za da site Makeodnci treba{e i dol`ni bevte da isko~ite na glasawe. No od edna strana sum protiv toj referendum zatoa {to kaj nas vo milata ni i sakana ni Makjka Makeodnija ne se po~ituvat nikavi izbori, sve e toa samo na dobri i slatki zborovi i vetuvawa od Makedonskite prokleti izrodi (predavni~ki yverovi-yverski) i razbojnici i mafija{ki banditi. Od 1991 god. Pa do den deneska site tie izbori bea 100 procenti falcifikuvani. Jas ne veruvam deka celiot Makeodnski narod e za uni{tuvawe na Vardarskiot del na Makeodnija i za uni{tuvawe na Makedonskata nacija. No kako {to gledam pove}eto od Makeodnskiot narod ne go interesira niti go zagri`uva deka na{ite prokleti du{manski nadvore{ni i vntre{ni neprijateli i okupatori si napreduvat a nie Makeodncite ostanuvame zakopani, odnosno samite si se zatvarame vo temen tunel i se zakopuvame vo crna dupka.
Zo{to Makeodnskiot narod si sede{e vo siroma{nite-bednite domovi i ne isko~i na glasawe za referendumot toa e golemo pra{awe. Jas veruvam deka Makedonskiot narod se odka`uva od sopstvenata rodna Majka Makeodnija i ostava na neprijatelite i okupatorite da ja uni{tat Majka Makedonija i Makeodnskata nacija. Jas veruvam deka so toj mla odyiv na glasa~i be{e Makedonskiot narod prevaren, odnosno ubeden od zapadniot anti demokratski, nacisti~ki, fa{isti~ki, varvarski, teroristi~ki, banditski svet i od prokletite Makedonski izrodi (predavni~ki yverovi-yverski), deka Makedonija }e bide ~lenka na anti demokratskite banditski organizacii EU i NATO so taka nare~eni demokratski izbori da glasat vo prilog na {iptrskite-balisti~ki barawa. Tie izbori za referendumot za mene i za Makeodnskata organizacija VMRO-MNM ne se priznavat i |i smatrame za nelegalni izbori po{to Makedonskiot narod ne glasa{e povi{e od 50 posto, naprotiv glasaa site {iptarski-baliti~ki kopilina i gnasotii a Makedonskiot narod si sede{e doma, da imalo Makeodnci koj {to glasale no nivnite glasovi se falcifikovani vo prilog na {iptraskite-balisti~ki gnasotii. Naj golemata igra ja igrat tokmu tie biokrati, fanatici, varvari, banditi i diktatori od zapadniot svet. Tie go la`at Makeodnskiot narod i tie mu go perat mozokot na Makeodnskiot narod. Kako {to rekov Makeodnskiot narod |i krena racete i kapitulira za sekoga{. Makeodnskiot narod si go dade Vardarskiot del na Makedonija bez pari (ednostavno Makedonskiot narod go pokloni Vardarskiot del na Makeodnija na novo dojdenite azijatski divi i karpetinski plemiwa). Po{to Makedonskiot narod ne e obedinet i edinsven kako {to se obedinetei i ednisveni novo dojdenite azijatski divi i karpetinski plemiwja na Makedonskata zemja i ja imat okupirana i podelena na 5et dela, taka da jas naj vi{e go obvinuvam mojot Makeodnski narod za uni{tuvawewto na Makeodnskata istorija, kultura, tradici, za uni{tuvawewto na Vardarskiot del na Makedonija i za uni{tuvawewto na Makedonskata nacija. Specijalno |i mrazam site tie prokleti du{mani golemite i mnogo brojnite Makeodnski izrodi (predavni~ki yverovi-yverski). Za tie Makedonski prolketi izrodi treba samo besilka, kolewe, ma~ewe i `ivi da |i gorime.
Jas ne mo`am da go razberam i svata toj moj Makeodnski narod kako me`e da im podlegnuva i da im veruva na zapadnite nacisti, fa{isti, varvari, diktatori, fanatici, banditski biokrati, teroristi, intilegntni psihopati, inteligentni {izofreni~ari, intilegntni pedofili, ubici, la`a~i i mafija{i. Dali tolku Makeodnskiot narod o~ekuva nekoe bogatsvo od zapadnacite, ne ne nego obratno tie zapadnaci ja uni{tuvat na{atani mila i sakana Majka Makedonija, makeodnskata istorija, kultura, tradicii i na{ata Makedonska nacija. Isto taka tie prokleti neprijateli od zapadniot svet ni go pqa~kaat ogromnoto istorisko i prirodno bogatsvo i oni si se zbogatuvat i `iveeat bogat i luksuzni `ivot.
Moi Makeodnci jas vi velam i garantiram 10001 posto deka Vardarskiot del na Makeodnija nikoga{ nema da bide ~lenka na zapadnite organizirani varvarski, teroristi~ki, mafija{ki i razbojni~ki organizacii EU i NATO. Nego Vardarskiot del na Makedonija za nekolku godini (veruvam i ubeden sum deka 7dum do 10set godini Vardarskiot del na Makeodnija nema da postoi, niti pak Makedonskata nacija nema da postoi).
Moi Makeodnci dali ne vie `al i te{ko za site na{i mladi Makeodnski borci heroi {to nivnite `ivoti |i polo`ija za site nas i za na{ata ni mila i sakana Majka Makeodnija, nivnite, odnosno da dosta od mladite Makeodnski borci `ivoti im se zedoa so te{ki, krvni~ki i yverski torturi od strana na {iptarskite prokleti gnasni teroristi, razbojnici, krvni ubici i gnasni yverovi.
Dali moi Makedonci ne gledate, odnosno skoro site Makeodnci znaat za postoeweto na fabrikata na golemiot nacista, fa{ista, fanatik, mafija{, bandit, razbojnik, terorist, varvar, provokator, pedofil, psihopat, {izofreni~ar i ubiecot Javier Solana za proizvodstvo na droga vo Skopskata naselba ara~inovo, vo taa negova fabrika za droga rabotat {ipatrski kopilina, {iptarki orospi, {iptarski ekstremisti, nacisti, fa{isti, teroristi, razbojnici, ubici, pedofili, {izofreni~ari, psihopati, i mafija{ki banditi. Vo taa negova fabrika za droga se zarabotuvat te{ki miqardi dolari i evra i stotina iqadi (mo`e nekolku miqoni) deca i vozrasni lu|e kako vo Vardarskiot del na Makedonija taka i vo celiot svet se dro|irat i umirat od taa negova droga. Za taa negova fabrika za droga jas znam {to i treba i koj mu e lekot, ne treba povi{e, samo edna bomba i krevawe vo vazduh, se do edno {iptarsko zasmrdeno i knasno kopili da izgorat kako glufci, i toj proklet krvnik-ubica Solana odma }e dobie cr~ani kap a i mnogo negovi sorabotnici i prijateli od brusel {to sedat vo anti demokratskiot parlament na EU i vo rokovodstvoto na nato.
I toa da vi ka`am moi bra}a i sestri Makedonki i Makedonci. Tolku ne sva}ate deka tie izbori za referendumot se namesteni od zapdnite diktatori, fanatici, varvari, teroristi, nacisti, fa{isti, ubici, razbojnici, pedofili, psihopati, {izofreni~ari i mafija{ki banditi. Skoro vo isto vrme, odnosno po 3tri dena od kako vladata na taka nare~ena amerika ja prizna Makeodnija pod istoriskoto i ustavnoto ime MAKEODNIJA. Ovo ne mirisa na dobro, ovo mene mi mirisa na izgorena tava. Zo{to taka nare~ena amerika ne ja prizna porano Makeodnija so istoriskoto ime MAKEDONIJA toa edno va`no pra{awe i treba, odnosno eden den jas }e im go postavam toa pra{awe. Jas sepak im se zablagodaruvam na zapadno evropskite okupatori na indijanskata zemja taka nare~eni amerikanci. Jas nem im veruvam na tie taka nare~eni amerikanci, zato {to tie taka nare~eni amerikanci (pa i golemi podr{ki od naj golemite anti demokratskite svetski organizacii ON, EU, NATO i dru|i) |i podr`avaa, |i nauru`ija i |i finasiraa {iptarskite ekstremisti, nacisti, fa{isti, ubici, teroristi, razbijnici i mafija{ki banditi za da zapo~nat vojna i da ubivat, masakrirat, kidnapuvat i da pravat krvni~ki, yverski i du{manski genocid (etni~ko ~istewe) na Makeodnskiot narod vo svojata Majka Makeodnija. Site simpatizeri i ~lenovi na predavni~kata, uni{tuva~kata, razbojni~kata i mafija{kata organizacija sdsm-{izofreni~arska se kobaja|i raduvaa deka taka nare~ena amerika ja Makeodnija pod ustavnoto ime MAKEDONIJA. Zo{to tie anti makeodnci se raduvat (pa duri isko~ile na skopskiot plo{tad vo nivni race dr`at prokletiot i satanskiot anti makedonski ventilator, amerikanskoto zname i znameto na gnasnite i smrdenite azijatskite nacisti, fa{isti, ubici i okupatori od kipar, po novo taka nar~eni grci), koga tie anti makedonci podr`avat, se simpatizeri i ~lenovi na edna predavni~ka i banditska i nadvore{na {piunska organizacija, toa ne be{e nivna zasluga i uspeh deka vladata (odnosno administracijata na George W Bush) na taka nare~ena amerika ja priznala Makeodnija pod ustavnoto ime MAKEDONIJA.
Po~ituvani moi bra}a i sestri Makedonki i Makedonci ja }e moram da ja zavr{am za sega mojata rekacija i izjava i voedno sakam da vi ~estitam za kapitulacijata i za poklonuvawe na Vardarskiot del na Makedonija. No seu{te ne e gotovo i sueu{te imame vreme za da go spasime na{iot mil i sakan Vardaski del na Makedonija. Za nekoj den jas }e napi{am eden povik i apel do site ~esni, realni, gordi, hrabri i vistinski Makedonski komiti i patrioti za organizirawe vo borbenite redovi na Makedonskata edinstvena nacionlana organizacija VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite).
Pretsedatel na Vnatre{na Makedonska Revolucionerna Organizacija-Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM) !
Qup~o Mir~evski-Trepet
--------------------------------------------------------------------------------
Express yourself instantly with MSN Messenger! Download today it's FREE! MSN Messenger
| | | | | Inbox
Get the latest updates from MSN
MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat
Feedback | Help
© 2004 Microsoft Corporation. All rights reserved. TERMS OF USE Privacy Statement |