MACEDONIA NEVER GREEK - NEVER BULGARIAN - NEVER SERBIAN - NEVER ALBANIAN - MACEDONIA WILL ALWAYS BE MACEDONIA FOR THE MACEDONIANS

Click on player and listen to a Macedonian Masterpiece

<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren chitajte ja izjavata na G-dinot Vojvodata TREPET.

May 30 2003 at 3:55 AM
  (no login)

Makedonija/Macedonia
Upatstva za registriranje i koristenje na forumot

URL: http://www.makedonija.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi
Forum: DCForumID28
Thread Number: 214
[ Go back to previous page ]
--------------------------------------------------------------------------------
Original Message
--------------------------------------------------------------------------------

"Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren citajte ja mojta izjava."
Posted by TREPET on 11-Apr-03 at 04:43 PM

Vnatresna Makedonska Revolucionerna Organizacija - Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM)
Pretsedatel: Ljupco Mircevski-Trepet

Privremen kontakt na E-mail adresata Ljupco Mircevski-Trepet <ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com>

11 April 2003 g.

Pocituvani braka i sestri Makedonki i Makedonci!

Deneska na den 11 April 2003 g. Na Vnatresna Makedonska Revolucionerna Organizacija - Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM). Web stranicata www.vmro-mnm.com se zatvori. Povodot i faktot za zatvaranjeto na Web stranicata www.vmro-mnm.com bese sto siptarskite, ekstremisti, nacisti, fasisti, pedofili, psihopati, sizofrenicari, teroristi i mafijaski banditi, aktivno se aktiviraa zaedno so Makeodnskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski koj sto zaedno ja imat vlasta sobranieto i site drugi Makedonski institucii i asosijacii. Ke povtoram, povodot i faktot bese za ispratenite E-mail poraki od siptarskite zverski, zlocinski dusmani na Makedonskiot narod, so nivni zakani i provokacii. Nie od Organizacijata VMRO-MNM tie nivni agresorski, provokatorski, zakanuvacki i lazna propaganda E-mail poraki gi objavivme vo naj Makedonskiot nacionalen, komitski i patriotski Web sajt. Poslednite dve nedeli imavme konflikt so gazdite na kompanijata Mette Martinsen mette@isphuset.se i Tom Martinsen tom@isphuset.se, ISPHuset Nordic AB info@isphuset.se Webb: http://isphuset.se/.
Taka da gazdite, odnosno direktorite na kopanijata imale domieno E-mail poraki od siptarskite gadovi so zalbi sto nie sme objavuvale nivni E-mail poraki so nivni iminja i preziminja i sto sme gi narekle siptaraskite gnasotii za vistinski nasisti, fasisti i teroristi (E-MAIL FROM ALBANIAN NAZIS, FASCISTS AND TERRORISTS!). Taka da na direktorite ne im se dopadnalo dek nasite golemi agresori, zlocinci i dusmani sme gi narekle ALBANIAN NAZIS, FASCISTS AND TERRORISTS.
Pa neli zapadniot svet e demokratski, solidarni i realni. Sekoj covek ima pravo da si go iskaze svoeto mislenje. Ne samo nie Makedoncite nemame pravo da si go kazeme naseto mislenje. Da si ja kazuvame nasata vistina. Da gi kazime ogromnite zagrozuvanja i stradanja na dobriot, vernio, cesniot, realniot, zagrozeniot, napateniot i porobeniot Makedonski narod.

Pocituvani braka i sestri Makedonki i Makedonci. Jas vo prilog ke vi gi dostavam E-mail porakite od Direktorkata Mette Martinsen na kompanijata i mio odgovori. Analizite na E-mail porakite se napisani na Svedski-FSPOS jazik. Da jas ne vi gi preveduvam analizite na Makedonski jazik, moze nema da mi veruvate, pa zatoa mozete vie samite da se snajdete so preveduvanje na Makedonski jazik.
Citajte me posle E-mail porakite:

FROM: "ISPHuset / Mette Martinsen" <info@isphuset.se>
DATE: Fri, 4 Apr 2003 09:56:25 0200
TO: <vmro-mnm@vmro-mnm.com>
SUBJECT: SV: SV: Hemsidan och mailen igen!

Hej igen Ljupco

Mängden av klagar på din hemdia har ökt här, och styrelsen har beslutat att sidan brytar mot våra almänna vilkor. Du har till på fredag att hitta ett nytt webbhotell - härifrån kommer dina konton att stängas ner på nästa fredag. Vi beklagar, men det är inget annat vi kan göra.

Med vänlig hälsning
Mette Martinsen

Mette Martinsen / ISPHuset Nordic AB

Tlf: 46 (0)46 854 29, Fax: 46 (0)46 854 21
Email: mette@isphuset.se Webb: http://isphuset.se/

-----Ursprungligt meddelande-----
Från: vmro-mnm <vmro-mnm@vmro-mnm.com>;
Skickat: den 31 mars 2003 21:53
Till: ISPHuset / Mette Martinsen
Kopia: Ljupco Mircevski-Trepet
Ämne: Re: SV: Hemsidan och mailen igen!

FROM: Alban halili <shiptari195@yahoo.com.au>
DATE: Sat, 27 Oct 2001 01:01:46 1000 (EST)
TO: "VMRO-MNM" <info@vmro-mnm.com>
SUBJECT: Mamu ti cigansku

HAHAHAHAHAHAAH

Macedonia is a heart of Albania!!!!!!!!!
and Shkupi will be the Capital of Greater Albania??
We "Kosovar black eagles" r able to take macedonia
within 2 hours???????
Kosovar black eagles" A special army unit mainly consisted of kOSOVARS aMERICANS and English paramilitary special troops???

Alla bless U.S.A kosova, England, Germany

we gonna kill all uz mother ****ers??????

http://briefcase.yahoo.com.au - Yahoo! Briefcase - Manage your files
online.

From: "Ferik Ferizaj" feriku2000@hotmail.com
To: vmro-mnm@vmro-mnm.com
Subject: Macedonia is Ours
Date: Mon, 19 Feb 2001 00:52:32 -0600

Albanians will take over Macedonia within 10 years (remember this)!!!.
And Albanians are not terrorists but you and all Serbians are. The world knows who terrorists are.
There is no Macedonian Nation-those who call themselves Macedonian are either Serbian or Bulgarian-everybody knows it.
I'm not from Macedonia but I Will fight for our land (Macedonia is our Land) and we will take over Macedonia.
In fact Albanian Army in Macedonia is fighting already (as you may well know).
So remember Mr. whoever you are Macedonian is Albanian Land.

Write me at feriku2000@hotmail.com
or visit me at
ferik.intranet
I'll tell you more!
FONT&NBSP;&NBSP;SIZE=2

http://www.vmro-mnm.com/Massacre_of_young_Macedonians_by_Albanian_terrorists.htm

http://www.vmro-mnm.com/E-mail_from_the_albanians_terrorists.htm

From: Rahim Hiseni kosovar_brad@hotmail.com
To: vmro-mnm@bredband.net
Sent: Wednesday, June 13, 2001 5:17 PM
Subject:

**** YOU ALL MACEDONIEN WHE WILL KILL YOU ALL...........

---------- Original Message ----------------------------------
From: "ISPHuset / Mette Martinsen" <info@isphuset.se>
Date: Mon, 31 Mar 2003 12:17:56 0200

>Hej igen Ljupco
>
>Jag vet att jag har att göra med en förening och att du är bra att tala för dig, men jag har tyvärr inte tid att kommentera ditt mail ytterligare eller hålla på att mäkla. Jag ser på din hemsida följande rubrik:
>
>E-MAIL FROM ALBANIAN NAZIS, FASCISTS AND TERRORISTS!
>
>Vi har faktisk regler om att vi inte accepterar någon form av rasism på våra sidor, och även om det är så att du tycker du bara visar fram vad andra skriver, så får du modifiera det du själv skriver i alla fall.
>Personen som har kontaktat mig önskar vara anonym och inte kontakta dig direkt. Vi har som sagt inte tid att hålla på med detta, så du får alltså nu en chans att göra din hemsida så att den kan ligga på vår server och följa våra regler. (Se punkt 11)
>
>Med vänlig hälsning
>Mette Martinsen
>
>
>Mette Martinsen / ISPHuset Nordic AB
>
> Tlf: 46 (0)46 854 29, Fax: 46 (0)46 854 21
>Email: mette@isphuset.se Webb: http://isphuset.se/
>
>
>-----Ursprungligt meddelande-----
>Från: vmro-mnm <vmro-mnm@vmro-mnm.com>;
>Skickat: den 28 mars 2003 17:11
>Till: ISPHuset / Mette Martinsen; ljupco@vmro-mnm.com
>Kopia: vmro-mnm
>Ämne: Re: Hemsidan och mailen igen!
>
>
>Hej Mette!
>
>Jag har tidigare bett dig att du skall e-maila personen/personerna ifråga och be denne/dem att kontakta mig så att jag kan ta bort dens/deras e-mail adress/er. Detta har inte skett. Jag kan omöjligt veta vilken/vilka denna/dessa personen/personerna är då vi har tusentals e-mails på organisationens hemsida. De flesta av dem är dock stolta över att få vara delaktiga i hemsidan. Däremot kan jag tänka mig att de som har skrivit hotelser och vulgariteter till organisationen inte uppskattar att finnas här.
>
>Du skriver att det inte är första gången jag är i blåsväder. Då frågar jag vilket blåsväder det skulle vara? Jag har aldrig varit i något blåsväder. Däremot har vissa personer (eller person) kontaktat dig för att denne/de vill att organisationen skall plocka bort dens/deras e-mail adresser. Naturligtvis plockar vi bort e-mail adresserna för de som inte vill stå för sina åsikter.
>
>Antingen får vi göra så att du ber dem att kontakta organisationen eller så får du själv kopiera deras klagomål och maila oss detta inklusive e-mail adresserna och vilken länk det gäller (detta är ytterst viktigt, annars kan jag omöjligen hitta brevet/breven). Det bästa är dock att du själv skickar oss detta då det inte fungerade förra gången jag sade till. Och jag vill inte hamna i "något blåsväder", som du uttrycker det, för att de inte mailar mig.
>
>När det gäller e-mails, du har skrivit att "se till att sluta maila fok som inte önskar få dina e-mails", så skickar vi dessa till: folk som har kontaktat organisationen, Politiska forum och gästböcker och politiska, historiska hemsidor på nätet.
>
>Vad jag vet så är politiska forum till för diskussion. Sålunda så läser jag ett inlägg som någon annan skrivit och sedan svarar på detta. Vad jag förstår med ditt e-mail så är det således så att organisationen inte är "välkommen" hos vissa diskussionsforum. I så fall behöver vi veta vilka de är så att vi inte "stör" dem igen. Jag vill dock säga att har man ett diskussionsforum på nätet så får man också vara beredd på att det blir diskussioner. Annars vad är det för mening med att ha det?

>Organisationen skickar alltså inte till några "vanliga" företag eller "stör" någon som inte är politisk engagerad.
>
>Om något av detta skulle upprepas, vilket vi inte får hoppas men som en politisk organisation aldrig kan vara säker på, så vill jag att ni kontaktar organisationen och skickar e-mail adresserna direkt, utan kommentarer, så att vi kan plocka bort dem direkt. Detta underlättar både för er och för organisationen och jag slipper sådana här e-mails som jag absolut inte uppskattar.
>
>M.v.h Ljupco Mircevski-Trepet
>
>
>---------- Original Message ----------------------------------
>From: "ISPHuset / Mette Martinsen" <info@isphuset.se>
>Date: Fri, 28 Mar 2003 14:18:05 0100
>
>>Hej Ljupco
>>
>>Vi har åter mottagit en anmälan pga din hemsida och dina mailutskick.
>>Du lägger ut emails på hemsidan och igen är det personer som inte önskar detta. Du får också se till att sluta maila folk som inte önskar få dina emails. Om inte vi kan få orden på detta har vi inget annat val än att stänga ner din hemsida. Då mycket av texten är på macedonsk (?) kan vi av goda grunnar inte få med oss allt, men detta är inte första gången du är i blåsväder. Kan du inom en vecka dokumetera att du har ändrat på hemsidan, får du ligga kvar, annars får vi stänga ner.
>>
>>Mvh. Mette Martinsen
>>ISPHuset Nordic AB
>>
>>
>

Pocituvani braka i sestri Makedonki i Makedonci!
Jas imav sumna deka toa se raboti za ignoriranje na Makeodnskata Organizacija VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite), od svetskata javnost. Se razbira za da ne se doznava vistinata za Makedonskata drzava i za Makeodnskiot narod. I moejata sumlivost ispadna i vo vistinsko. Pred nekoj den na mojot mobil telefon mi se javi eden GNASEN siptarski-balista i mi rece deka sme prokleti sloveni i deka gi kostalo "albancite" i nivnite slavo Makedonski prijateli od vladata sto morale da platat nekolku miljoni dolari na direktorite od kompanijata Mette Martinsen mette@isphuset.se i Tom Martinsen tom@isphuset.se za da se zatvori Web stranicata na Organizacijata VMRO-MNM.

Pocituvani moi Makedonci. Golemite uspesi i napreduvanja na siptarskite ekstremisti, nacisti, fasisti, teroristi, pedofili, psihopati, sizofrenicari i mafijaski banditi i na Makedonskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski. Uspesite i napreduvanjata im uspevat sekoj dnevno zatoa sto nie Makedoncite ne sme obedineti i edinstveni. Nie Makedoncite sme podeleni i se mrazime eden sprema drug, a nasite golemi neprijateli i zlocinski dusmani ni se smeat i si se podigavat so nasata tolerancija kon nasite golemi neprijateli, zverski i zlocinski dusmani i golemi tolerancii kon Makedonskite zlocinski dusmani, izrodi i predavnicki zverovi-zverski.
Bogatata siptarska-balisticka mafijaska banda i Makedonskite kapetalisticki izrodi, predavnicki zverovi-zverski se sposobni da platat bilo koj samo da ni naskodi na nas dobrite, vernite, realnite, napatenite, zagrozenite i porobenite Makedonci. A naj golemata aktivnost i borba na gnasnite siptarski-balistii, ekstremisti, nacsiti, fasisti, teroristi, pedofili, psihopati, sizofrenicari i mafijaski banditi i na Makedonskite psihopati, sizofrenicari, pedofili, mafijaski banditi, Makeodnskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski im e da ja unistat VNATRESNATA MAKEDONSKA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA-MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE (VMRO-MNM).

Pocituvani dobri, verni, cesni, realni, zagrozeni, napateni i porobeni braka i sestri Makedonki i Makedonci. Apeliram do site vas, da ni pomognete i podrzite so nasata Makedonska nacionalna, komitska i patriotska Organizacija VMRO-MNM i da ni pomognete i podrzite so naj Makeoskata nacionalna, komitska i patriotska Web stranica, za da pronajdeme nekoja sigurna i dobra internet kompanija za da ja otvorime povtorno Web stranicata www.vmro-mnm.com .
Dokolku sakata da ni pomognete pisete ni na ovie dve E-mail adresi: Ljupco Mircevski-Trepet ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com i Macedonian Revolutionary macedonian_revolutionary@hotmail.com
Predhodnite E-mail adresi na Organizacijata VMRO-MNM: VMRO-MNM info@vmro-mnm.com, Ljupco Mircevski-Trepet trepet@vmro-mnm.com, VMRO-MNM vmro-mnm@vmro-mnm.com, VMRO-MNM macedonia_for_the_macedonians@vmro-mnm.com (Tie E-mail adresine postojat povise).

Unapred vi se zablagodaruvam za vasata realna sorabotka, pomos i podrska!

So Makedonski bratski, komitski i patriotski pozdravi do site dobri, verni, cesni, realni i gordi brakja i sestri Makedonki i Makedonci, od site nas komitite i patriotite od Organizacijata VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite).

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKIOT NAROD!

GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!

SMRT ZA SIPTARISKITE-BALISTI, TERORISTI I FASISTI!

SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASISTI, VARVARI, TERORISTI, BIOKRATI I FANATICI VO NASATA MILA I SAKANA TATKOVINA MAKEDONIJA!

SMRT ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI !

SLOBODA ILI SMRT ZA MAKEDONSKATA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD !

EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN!

TOA E PORAKATA OD MAKEDONSKIOT KOMITA I PATRIOT TREPET I OD SITE HRABRI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!

JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!

NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!

MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!

Pretsedatel Na Makedonskata
Organizacija VMRO-MNM
Ljupco Mircevski-Trepet

Table of contents

RE: Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren citajte ja mojta izjava.,TREPET, 03:11 PM, 21-May-03
RE: Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren citajte ja mojta izjava.,mumia, 02:16 AM, 27-May-03
RE: Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren citajte ja mojta izjava.,Silvana, 10:12 AM, 27-May-03
RE: Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren citajte ja mojta izjava.,TREPET, 02:09 PM, 27-May-03
RE: Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren citajte ja mojta izjava.,jemmy, 06:09 PM, 27-May-03
RE: Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren citajte ja mojta izjava.,TREPET, 07:49 PM, 27-May-03

Messages in this discussion

"RE: Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren citajte ja mojta izjava."
Posted by TREPET on 21-May-03 at 03:11 PM

From: "Dame Xxxxxxxxx" <xxxxx_xxxxx@hotmail.com>
To: ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com
Subject: pozdrav od Dame
Date: Tue, 20 May 2003 18:35:28 0000
Zdravo Trepet kako si?

Odamna nese imame cueno.. eve nekoj pederi ti ja zatvorile web stranicata pa nemozev da najdam f forum kade sto mozam da procitam nesto od tebe, ali sepak konecno na network54.com te najdov i razbrav kako ti ja zatvorile stranicata iako sepak mi e tesko da svatam deka na nekoj do tolku si mu precel na internet sto se resil ogromni pari da platit za da ti e simnit web stranicata. Sepak od edna strana barem znajs deka makedonskite neprijateli seriozno te imet svateno i strav gi fajkat od tebe.
pisimi nazad i kazimi kako si? sto imat novo?.. sega nemam vreme mora da odam.. pozdrav, Dame.

MSN 8 helps ELIMINATE E-MAIL VIRUSES. Get 2 months FREE*.

MSN - More Useful Everyday
MSN Förstasidan | Mitt MSN | Hotmail | Sök | Shopping | Pengar | Chat & Vänner

© 2003 Microsoft Corporation. All rights reserved. TERMS OF USE Privacy Statement

Posted by mumia on 27-May-03 at 02:16 AM

more trepet ti stvarno si somnitelen. ja davas tvojata adresa na hotmail, a hotmail e instaliran od cia. sakas tamu da ti pisuvame za de ne vnesat vo nivnata kartoteka, a?
aaa itrec eden

Posted by Silvana on 27-May-03 at 10:12 AM

lele mumia arno so ne predupredi. I jas ne znaev deka hotmail e instaliran od cia

Posted by TREPET on 27-May-03 at 02:09 PM

From: "Kosta Txxxxxxxx" <mr.xxxxxxx@web.de>
To: "Ljupco Mircevski-Trepet" ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com
Subject: zdravo gospodine ljupco
Date: Sun, 28 Apr 2002 15:14:07 0200

me iznenadivte mnogu ne znam kako najdovte mojata e-mail adresa no da znaete deka sum mnogu sreken so ima luge kako vas i so ima luge koi mislat stvarno kako so treba. jas sum strumicanec koj momentalno se naogam vo germanija i da ti kazam bev vo makedonija koga pocnaa nemirite i znam se so se slucuva tamu.
za vlasta vo makedonija mozam da kazam samo deka treba da se strela na lice mesto od ljubco georgievski pa se do boris trajkovski i dr;

mi se dopadna vasata stranica mnogu samo ne mi se dopaga toa sto ima sekakvi serkovci so poveke pisuvat za grcija, bugarija i so uste ne jas mislam deka vakvite komentari prateni do vas treba da gi isfrlate od vasata veb stranica. drugo da kazam deka nikoj ne znae tocno kakva bila makedonija vo minatoto jas samo znam deka makedonija pripaga na makedoncite dali egejci ili pirinci ne e vazno vazno se makedonci a nekoi licnosti so komentiraat deka makedonija e vo grcija ili vo bugarija mozat samo da jadat gom.........jas ziveev 24 god vo makedonija i do neodamna sum vo stranstvo i znam kako bese i so se sluci vo makedonija, siptarite si go sakaat toa sto e planirano veke sto godini sakaat golema albanija i za toa za mene tie se klet narod so treba da go snema od planetata zemja nema da diskotiram uste no ocekuvam odgovor od vas.

isto taka ke ja preporacam vasata adresa na luge so patriocki mislenja koi mislam ke se slozat so vas.
ke se slusneme pak vo najskoro vreme. pisete mi ako sakate.

kosta germanija

FROM: "Ljupco Mircevski-Trepet" trepet@vmro-mnm.com | Save Address
DATE: Fri, 10 May 2002 15:31:45 0200
TO: "Kosta Txxxxxxxx" <mr.xxxxxxx@web.de>
CC: "Ljupco Mircevski-Trepet" trepet@vmro-mnm.com
SUBJECT: Pozdrav od TREPET

Makedonska Revolucionerna Organizacija VMRO-MNM

Web stranica na Organizacijata VMRO-MNM: http://www.vmro-mnm.com
Kontakt na E-mail: TREPET trepet@vmro-mnm.com

10 Maj 2002 g.

Zdravo Kosta Txxxxxxxx,

Blagodarm za porakata koja e i mnogo realna a i mnogo patriotska.

Me prasuvas za tvojata E-mail adresa, vidi vaka, sekoj koj sto e na internet, moze mnogo lesno da se pronajde, dali preko nekoja Web stranica ili nekoi forumi i.t.n.

Toa e dobro sto si zaklucil deka jas sum od tie luge koj sto mislat kako sto trebe. Da vo pravo si za tvoejot zaklucok, jas sum Makedonec, kako i ti, i jas se boram za zastituvanje na Makedonskite nacionalni i drzavni interesi i ke se boram se dodeka umram. Jas ne mozam da prifatam unistuvanje na nasata mila i sakana tatkovina Makedonija i unistuvanje na Makedonskiot narod i Makedonskiot identitet.

Za anti makedonskata, predavnickata "vlada"-Ventilator, sto sedat strani agenti i spijuni a i nasi Makedonski izrodi predavnici zverovi-zverski. Jas znam sto da im se napravi i kako da se unistat. Samo sto mene mi e potrebna celosna podrska od Makedonskiot narod, bilo kakde i da ziveaat, a posebno celosna podrska od Makedonskite komiti i patrioti i da bidat so mene, zaedno so mene da se borime protiv nasite predavnicki zverovi-zverski i protiv nasite neprijateli, agresori, provokatori i okupatori (naprimer takvi patrioti kako tebe).

Drago mi e sto ti se dopadnala Web stranicata, no ne ti se dopagja sto nasite neprijateli i okupatori pisuvale za arapskoto pleme "atinjanite" i za azijatskite mongolski tatari.
Kosta vidi vaka, dobro e toa sto ovie krvnici, vragovi, zverovi, agresori, provokatori, nacisti, fasisti i falcifikatori mi pisuvat poraki koj sto i tie samite ne znaat sto pisuvat. Dali ne gledas deka se totalno nacionalisticki, fasisticki, agresorski i provokatorski poraki. So nivnite provokatorski i agresorski poraki, jas mozam slobodno da gi istrebam od Makedonskata drzava. Toa e eden golem dokaz i fakta deka tie novo dojdenite karpetinski pleminja se za unistuvanje na Makedonskata drzava i na Makedonskiot narod kako i unistuvanje na Makedonskata istorija i Makedonskiot identitet.
Tie ne znaat samite sto pisuvat, tie nemat nikavi dokazani fakti deka e taka kako sto oni pisuvat.
A nie Makedoncite imame dokazano so realni i vistinski istoriski dokumenti i fakti za vistinata na Makedonskiot narod i Makedonskata drzava. Tie vragovi, pisuvat deka Makedonija e na "grcka", Makedonja e na "bugarska", Makedonija e na "srbija i Makedonija e na "albanska". Tie vragovi pisuvat so seriozni zakani nad Makedonskiot narod deka ke go unistat, kako na primer zakanite od siptarskite balisticki teroristi i fasisti. Atinjanskite nacisti i fasisti se pravat po golemi Makedonski od nas Makedoncite, i ako nemat nikava vrska so Makedonstinata, niti pak si licime so niv,posto tie se arapsko poteklo i nemat lik na nas tuku imat lik na arabi.
Kako i azijatskite tatari, koj sto likot im e na azijatskite pleminja. Isto taka i siptarskite balisti likot im e na azijatski pleminja. A srbite i crnogorcite se rod na Armencite, belo rusite, ukraincite i rusite.
Taka da pod ovie gledni tocki nie Makedoncite imame potpolno pravo da si ja oslobodime celata istoriska i geogravska Makedonska drzava (Makedonskata drzava na Makedonskite kralovi Filip II Makedonski i na negoviot sin Aleksandar III Makedonski-Veliki) i da gi isterame site novo dojdeni karpetinski pleminja na Makedonskata zemja.
Taka da Makedonija i pripagja samo na Makedoncite a strancite sto privremeno zieaat i rabotat vo Makedonskata drzava, morat da go pocituvat i respektirat ustavot i zakonot na Makedonskata drzava, kako sto strancite vo zapadniot svet sto morat da gi pocituvat i respektirat nivnite ustvni zakoni i pravilnici. Se razbira za strancite od azijatski pleminja nemat pravo da ziveaat vo Makedonskata drzava i nemat mesto kaj Makedonskiot narod.

Vo vrska so katastrofalnata sostojba vo nasata mila i sakana tatkovina Makedonija, na site nas Makedonci ni e poznato, kako i kolku e zagrozena nasata Majka Makedonija i kolku i kako e zagrozen Makedonskiot narod (Makedonskiot narod strada i pati, a i toa go prifakja, verovatno mu se dopagja stradanjeto i patenjeto na ovaj moj Makedonski narod).
Pa zatoa jas dosta pati apelirav do Makedonskiot narod da pocne so zaednicko obedinuvanje i zaednicko (solidarno) sorabotuvanje. Za zal Makedonskiot narod se uste e zaplasen i se uste spie vo dolgi vekovni zastraseni sonista.

Sto se raboti so siptarskoto balisticko smrdlivo pleme. Jas im pustiv poraka preko mojata Deklaracija i im dadov rok od 30set dena da ja napustat celata Makedonska teritorija, ako toa ne se stori, togas se znae sto gi ceka, silom ge bidat presileni da ja napusta nasata Makedonska zemja. Ne mora da znaci deka na trieset i prviot den ke go storime iscistuvanjeto na siptarskite balisti, moze da bide posle godina ili dve, vazno tie go dobija zakonskiot dokument od Organizacijata VMRO-MNM, za da ja napustat Makedonskata drzava.

Kosta za na kraj od moeto pismo, sakam da ti kazam deka sum gord i so tvoite zapocnati aktivnosti, so zapoznavanje so adresata na Web stranicata, kaj Makedonskite patrioti. I jas veruvam deka ke se slozat so mene i so moite celi.
Samo sto imame eden mnogo golem problem, i toj problem mene mnogo me zagrizuva. Koj e toj problem, eve da ti objasnam na kratko. Problemot e sto sekoj Makedonec ili posemno Makedonci so seriozni patriotski custva mi se obrakjat po Elektronskite E-mail adresi, se kontrolirat od tajnite spijunski kontra tajnostveni sluzbi od nasite neprijateli i okupatori a i od nasite Makedonski predavnicki zverovi-zverski. Naj golemata opasnost e od amerikanskite nacisti i fasisti, tie go imat pod nivna kontrola celiot svetski Internet, specijalno E-mail adresite. Sekoj politicka partija ili organizacija se pod jaki kontroli, ne samo od amerikancite tuku i od site zapadni nacisticki i fasisticki zemji.
Na moite E-mail adresi, kako i na E-mail adresite na Organizacijata VMRO-MNM, se obrakjaa dosta Makedonski patrioti. Nekoj od niv ke napisaa po edena poraka i toa bese i posledna negova poraka, a nekoj ke napisesa dve ili tri poraki, a potoa gi nemase da se javat. Vo sto e problemot, jas sum ubeden i veruvam deka nasite neprijateli i okupatori, pa i ovie nasi Makedonski predavnicki zverovi-zverski, im se obrakjat so nivni pisma ili im doagjat direkno doma, se razbira isprateni nivni agenti, kuriri (taka receno nivni zagari), da im se zakanuvat na tie sto imat kontakti i sto sorabotiuvat so mene i so Organizacijata VMRO-MNM. Pa zatoa nie serioznite, vernite i cesnite Makedonski komiti i patrioti, ke morame na drug nacin da se zapoznavame i da se organizirame.
Eve sto treba da se pravi i kako da se raboti so zapoznavanje i organiziranje na Makedonski komiti i patrioti. Ti pa i drugi Makedonski patrioti, sto treba da mi pisuvate seriozni pisma, vo idnina ke morate da mi gi prakjate na mojata domasna postanska adresa i toa da se prakjat kako preporacani.

Eve ja mojata adresa:

Ljupco Mircevski-Trepet
Koppargarden 13 c
261 43 Landskrona
SWEDEN

Kosta za povise objasnuvanje ili baranje informacii preko email adresi da ne se raboti, nego samo so plik i na postanski adresi.
Tvojot odgovor go ocekuvam na mojata domasna adresa i tvoite kontakti sto ti ke gi imas neka mi se obrakjat na mojata domasna adresa.

Ti mi velis deka si STRUMICANEC, dali si od gradot ili od STRUMICKO podracje.

So Makedonski bratski, komitski i patriotski pozdravi,

GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!

SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASISTI, VARVARI, TERORISTI, BIOKRATI I FANATICI VO NASATA MILA I SAKANA TATKOVINA MAKEDONIJA!

SMRT ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI!

SLOBODA ILI SMRT ZA MAKEDONSKATA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD!

TOA E PORAKATA OD MAKEDONSKIOT KOMITA I PATRIOT TREPET I OD SITE HRABRI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!

Organizacija VMRO-MNM
Ljupco Mircevski-Trepet

Posted by jemmy on 27-May-03 at 06:09 PM

Tie patrioti shto od daleku se pravat hrabri kako TI be magare edno gi vide Makedonija zasto pobegna od makedonija koga pocna vojnata, lugeto ot tvojot profil sto jadat vo forum a si proziren vo zivotot poshto sve se lagi shto gi naveduvash vo forumot. Ti si samo eden mikrob vo ovaa planeta, i predavnik na tvojot narod kopile niedno

Posted by TREPET on 27-May-03 at 07:49 PM

Vnatresna Makedonska Revolucionerna Organizacija - Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM)
Privremen kontakt na E-mail adresata Ljupco Mircevski-Trepet <ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com>

27 Maj 2003 g.

Daj bre jemmy oladi malce. (Verovatno tvojot post se odnesuva kon mene). jemmy kaj si zapnal kako pijavica na gnila zila.

Ako si Makedonec ke gi napagjas i vregjas vistinskite Makedonski izrodi, predavnicki zverovi-zverski. A posto ti samiot ne znas sto sakas pa mene me najde da me vregjas i da me pravis za "predavnik". Citaj gi ovie dobrite, vistinskite, realnite, cesnite i gordite Makedonski komiti i patrioti. I uste nesto ke ti kazam posle E-mail porakite od gordite Makedonski komiti i patrioti.

From: "Macedonian Revolutionary" macedonian_revolutionary@hotmail.com
CC: xxxxxxxx@ozemail.com.au, macedonian_revolutionary@hotmail.com
Subject: SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONIJA I BORBA ZA SLOBODA NA NARODOT MAKEDONSK
Date: Thu, 15 May 2003 21:01:30 0000

Pochituvan G-dine TREPET,
Na eden veb sajt taka narechen makeodnski sajt so forumi "makedonski". Na site forumi gji postaviv Va****e izjavi. No za zhal prokletite i gnasnite anti makedonci, izrodite od makeodnski rod gji izbrishale i me imat banirano od site forumi. Mozhete i vie samite da go poglednete ovo chudo i gjavolsko odnesuvane od tie nashi prodadeni dushi....
Adresata na sajtot e ova: pub57.ezboard.com/bmacedonia

SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONIJA I BORBA ZA SLOBODA NA NARODOT MAKEDONSKI.

EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN.

SMRT ZA GNASNITE MAKEDONCI PRODADENI DUSHI I KLETI IZRODI.

MAKEODNIJA NA MAKEDONCITE.

So golem pochit i respekt kon vas G-dine Vojvodo TREPET

Help STOP SPAM with the new MSN 8 and get 2 months FREE*

© 2003 Microsoft Corporation. All rights reserved. TERMS OF USE Privacy Statement

From: "Xxxxx Xxxxxxxx" xxxxxxxx@ozemail.com.au
To: "Macedonian Revolutionary" macedonian_revolutionary@hotmail.com
Subject: Re: Kontakti
Date: Tue, 17 Jun 2003 13:23:33 1000

Gospoda Komiti,

Vi blagodaram sto mi isprakate email posta i novi informacii redovno. Ve pozdravuvam i ocekuvam uspeh na Makedoncite i zaednicko razbiranje. Dosta se predavstvata i predavnicite!! Gi imame so lopata da gi rinime!!!! Taka li??

Pozdrav

Xxxxxxxx

----- Original Message -----
From: "Macedonian Revolutionary" <macedonian_revolutionary@hotmail.com>
To: <ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com>
Cc: <xxxxxxxx@ozemail.com.au>; <macedonian_revolutionary@hotmail.com>
Sent: Friday, May 16, 2003 6:57 AM

> Pochituvan G-dine TREPET,
> Na eden veb sajt taka narechen makeodnski sajt so forumi "makedonski". Na
> site forumi gji postaviv Va****e izjavi. No za zhal prokletite i gnasnite
> anti makedonci, izrodite od makeodnski rod gji izbrishale i me imat
> banirano od site forumi. Mozhete i vie samite da go poglednete ovo chudo i
> gjavolsko odnesuvane od tie nashi prodadeni dushi....
> Adresata na sajtot e ova: pub57.ezboard.com/bmacedonia
>
> SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONIJA I BORBA ZA SLOBODA NA NARODOT
> MAKEDONSKI.
>
> EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN.
>
> SMRT ZA GNASNITE MAKEDONCI PRODADENI DUSHI I KLETI IZRODI.
>
> MAKEODNIJA NA MAKEDONCITE.
>
> So golem pochit i respekt kon vas G-dine Vojvodo TREPET
>
> _________________________________________________________________
> Help STOP SPAM with the new MSN 8 and get 2 months FREE*
> join.msn.com/?page=features/junkmail
>
>

Reply Reply All Forward Delete Put in Folder...InboxSent MessagesDraftsTrash Can Previous Next | Close

MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat

jemmy, za da mene me pravis za "predavnik", ke moras da gi izneses tvoite argumenti so fakti deka jas sum "predavnik" na mojot sopstven Makedonski narod.
A jas da ti kazam deka ti si vo golema greska i naj verovatno ti e opran mozokot od ovie Makedonski izrodi, predavnicki zverovi-zverski.
Eve so tvoeto gnasno odnesuvanje se dokazuvas kakov si ti Makedonec, a mozda ne si Makedonec, nego si sasmrden arnaut-balista. Ako stvarno si sasmrden arnaut-balista togas nema da bidam iznenaden od kolku sto mozam da bidam iznenaden od Makeodnski poedinci koj sto se psihopati, sizofrenicari od troristickite, unistuvackite i mafijo banditskite organizacii "sdsm"-sizofrenicarska i "dpmne"-sizofrenicarska, i voedno kuriri i zagari na Anti makedonskite i unistuvackite taka nareceni "politicki partii".

Jas sum HRABAR MAKEDONSKI PATRIOT i se boram za Makedonskata kauza i rabotam i se boram za zastita na Makedonskite nacionalni i drzavni interesi. I toa so mojot vistinski identitet. A ne kako tebe kukavico koj sto kukas na forumite i se kries so anonimno ime......
Jas nesum pobegnal od koga pocnala vojnata (nego jas sum iskocen od Majka Makeodnija na mladi godini. A sega sum vo vozrast od 44 godini). A ti naj verovatno si mnogo pomlad od mene za da me grdo i gnasno vregjas.

Za da napravis nokogo mikrob, magare, kopile i predavnik ke treba da imas hrabrost i da se prestavis koj si (so tvoj vistinski identitet) i od kade se javuvas.

SMRT ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI!

SLOBODA ILI SMRT ZA MAKEDONSKATA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD!

JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!

NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!

MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!

Organizacija VMRO-MNM
Ljupco Mircevski-Trepet

Respond to this message   
AuthorReply

(no login)

Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren chitajte ja izjavata na G-dinot Vojvodata TREPET.

June 9 2003, 8:37 AM 

From: "Dame Xxxxxxxxx" <xxxxx_xxxxx@hotmail.com>
Subject: pozdrav od Dame
Date: Tue, 20 May 2003 18:35:28 0000
Zdravo Trepet kako si?

Odamna nese imame cueno.. eve nekoj pederi ti ja zatvorile web stranicata pa nemozev da najdam f forum kade sto mozam da procitam nesto od tebe, ali sepak konecno na network54.com te najdov i razbrav kako ti ja zatvorile stranicata iako sepak mi e tesko da svatam deka na nekoj do tolku si mu precel na internet sto se resil ogromni pari da platit za da ti e simnit web stranicata. Sepak od edna strana barem znajs deka makedonskite neprijateli seriozno te imet svateno i strav gi fajkat od tebe.
pisimi nazad i kazimi kako si? sto imat novo?.. sega nemam vreme mora da odam.. pozdrav, Dame.

MSN 8 helps ELIMINATE E-MAIL VIRUSES. Get 2 months FREE*.

Respond to this message   
Current Topic - Web sajtot na VMRO-MNM e zatvoren chitajte ja izjavata na G-dinot Vojvodata TREPET.
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on ConspiraciesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

MACEDONIA FOR THE MACEDONIANS NEVER HELLENIC NEVER GREEK NEVER PROSFIGIAN NEVER