Eve moi makedonci kako treba da se podrzhava organizacijata VMRO-MNM i liderot VOJVODATA G. TREPET, za golemite i serioznite aktivnosti i borbi za makedonskata kauza i za zashtita na makeodnskite i drzhavnite interesi!
From: xxxxxxxx xxxxxxx <xxxxxxxx_xxxxxxx@yahoo.com>
Sent: Wednesday, February 25, 2004 10:54 AM
To: HALLO UN HERE IS MACEDONIA <hallo_un_here_is_macedonia@hotmail.com>
Subject: Thank you \ Vi blagodaram
I thank you for your mail, but one thing, it has stuck up my yahoo mail! Please don't send me so big materials any more. Anyway, i am a rebbelion as well, just my battle is on PoFo, or www.politicsforum.com . My nick is Balthaak. I would like to help you spread this cause through the net in my spare time. I'm a Macedonian from Macedonia (Living there i mean.). Post me on this same E-mail to tell me how can i help.
PS. How did you find my mail?!?
Vi blagodaram za Mail-ot, samo bi ve zamolil da ne mi prakjate tolku golemi materijali povekje, bidejaki mi trebase eden cas da go sredam. I jas ja poddrzuvam vashata kauza vo celost, samo sto jas ja vodam bitkata na politickiot forum (Sajtot gore). Nickot mi e "Xxxxxxx". Bi sakal da vi se pridruzam ili na nekakov drug nacin da vi pomognam. Vo vrska so ova, obratete mi se na ovoj mail.
Odnapred vi blagodaram.
--------------------------------------------------------------------------------
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail SpamGuard - Read only the mail you want.
| | | | | Inbox
Get the latest updates from MSN
From: HALLO UN HERE IS MACEDONIA <hallo_un_here_is_macedonia@hotmail.com>
Sent: Monday, March 29, 2004 2:45 PM
To: trepet_vmro_mnm@hotmail.com, TREPET_1@hotmail.com, vmro_mnm_trepet@hotmail.com, macedonian_revolutionary@hotmail.com, vmro_mnm_makedonija_na_makedoncite@hotmail.com, vmro_mnm@hotmail.com, vmro_mnm_macedonia_for_the_macedonians@hotmail.com, macedonia_for_the_macedonians@hotmail.com, HERE_IS_MACEDONIAN_PATRIOT@hotmail.com, MAKEDONSKI_KOMITA@hotmail.com, MAKEDONSKI_PATRIOT@hotmail.com, OVDE_E_MAKEDONSKI_PATRIOT@hotmail.com
CC: makedonecot@yahoo.com
Subject: Pozitivna email poraka od nas brat Xxxxxxxx Xxxxxxx.
Pocituvan G. TREPET i site drugi moi braka vo VMRO-MNM, eve edna pozitivna email poraka od nas brat Mihail Stojanoski. Jas ova poraka trebase da vi ja dadam odma, a neznam kako sum ja zaboravil i kako ne sum se setil deka sum ja dobil porakata. G. TREPET i moi braka se nadevam deka nema da mi se nalutite i deka mena da mi zamerete za mojata greska. Jas vi se dlaboko izvinuvam i ako sakata da mi oprostite na mojata golema greska.
Odnapred vi blagodaram.
SO POCIT OD CESEN, VEREN I GORD MAKEODNSKI PATRIOT NA VMRO-MNM.
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKIOT NAROD!
GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!
SMRT ZA SIPTARISKITE-BALISTI, EKSTREMISTI, RAZBOJNICI, NACISTI, FASISTI, TERORISTI, UBICI, SIZOFRENICARI, PEDOFILI, PSIHOPATI I MAFIJASKI BANDITI!
SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASISTI, VARVARI, TERORISTI, RAZBOJNOCI, UBICI, PLJACKASI, BIOKRATI I FANATICI STO SE VLEZENI KAKO AGRESORI, PROVOKATORI, UBICI, OKUPATORI I PLJACKASI VO NASATA MILA I SAKANA TATKOVINA MAKEDONIJA!
SMRT ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI, ZA DRZAVNITE MAFIJASKI BANDITI I RAZBOJNICI!
SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONSKA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD!
EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN!
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA NACIONALNA, REVOLUCIONERNA, KOMITSKA I PATRIOTSKA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!
JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!
NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!
MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!
TOA SE PORAKITE OD MAKEDONSKIOT KOMITA, PATRIOT I VOJVODA G-DIN. TREPET I OD SITE HRABRI I GORDI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......
From: xxxxxxxx xxxxxxx <xxxxxxxx_xxxxxxx@yahoo.com>
Sent: Wednesday, February 25, 2004 10:54 AM
To: HALLO UN HERE IS MACEDONIA <hallo_un_here_is_macedonia@hotmail.com>
Subject: Thank you \ Vi blagodaram
I thank you for your mail, but one thing, it has stuck up my yahoo mail! Please don't send me so big materials any more. Anyway, i am a rebbelion as well, just my battle is on PoFo, or www.politicsforum.com . My nick is Balthaak. I would like to help you spread this cause through the net in my spare time. I'm a Macedonian from Macedonia (Living there i mean.). Post me on this same E-mail to tell me how can i help.
PS. How did you find my mail?!?
Vi blagodaram za Mail-ot, samo bi ve zamolil da ne mi prakjate tolku golemi materijali povekje, bidejaki mi trebase eden cas da go sredam. I jas ja poddrzuvam vashata kauza vo celost, samo sto jas ja vodam bitkata na politickiot forum (Sajtot gore). Nickot mi e "Xxxxxxxx". Bi sakal da vi se pridruzam ili na nekakov drug nacin da vi pomognam. Vo vrska so ova, obratete mi se na ovoj mail.
Odnapred vi blagodaram.
--------------------------------------------------------------------------------
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail SpamGuard - Read only the mail you want.
| | | | | Inbox
MSN 8 helps ELIMINATE E-MAIL VIRUSES. Get 2 months FREE*.
| | | | | Inbox
MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat
Zdavo zhivo Mihail,
Eve kako shto gledash deka mnogo kasno ja dobivme tvojata poraka. So zadovolstvo ja prochitav i mnogo ti se zablagodaruvame shto ne podrzhavash za nashata kauza i shto sakash da ni se pridruzhish i da ni pomognesh na nekoj nachin. Ti se izvinuvame shto si dobil golem materijal od organizacijata VMRO-MNM, toj istiuot materijal go prakjame na sekade vo svetot, kaj site organizacii i institucii za "chovekovi prava" i kaj site vladini politichki faktori......
Brat ti samiot znaesh deka na edena organizacija i treba mnogo neshto shto treba da se raboti. Za pochetok ti bi mozhel da ni pomognesh so otvaranje na temi so diskusii za VMRO-MNM i za G-dinot TREPET, na toj politichki forum....
Dokolku ostaneme vo kontakti, kje razgovarame za po seriozni aktivnosti i veruvam deka kje razmisluvash za da bidesh eden chlen povekje vo MAKEDONSKATA NACIONALNA I PATRIOTSKA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)...
Brat za kontakti, kontaktiraj, odnosno pishuvaj na ovie email adresi na VMRO-MNM, shto gji imash pogore na CC:
SO BRATSKI, KOMITSKI I PATRIOTSKI POZDRAVI!
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKIOT NAROD!
GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!
SMRT ZA SIPTARISKITE-BALISTI, EKSTREMISTI, RAZBOJNICI, NACISTI, FASISTI, TERORISTI, UBICI, SIZOFRENICARI, PEDOFILI, PSIHOPATI I MAFIJASKI BANDITI!
SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASISTI, VARVARI, TERORISTI, RAZBOJNOCI, UBICI, PLJACKASI, BIOKRATI I FANATICI STO SE VLEZENI KAKO AGRESORI, PROVOKATORI, UBICI, OKUPATORI I PLJACKASI VO NASATA MILA I SAKANA TATKOVINA MAKEDONIJA!
SMRT ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI, ZA DRZAVNITE MAFIJASKI BANDITI I RAZBOJNICI!
SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONSKA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD!
EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN!
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA NACIONALNA, REVOLUCIONERNA, KOMITSKA I PATRIOTSKA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!
JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!
NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!
MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!
TOA SE PORAKITE OD MAKEDONSKIOT KOMITA, PATRIOT I VOJVODA G-DIN. TREPET I OD SITE HRABRI I GORDI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......
MAKEDONSKI REVOLUCIONER (MACEDONIAN REVOLUTIONARY) macedonian_revolutionary@hotmail.com
| | | | | Inbox
Get the latest updates from MSN |