Från: MAKEDONSKI REVOLUCIONER makedonski_revolucioner@hotmail.com
Skickat: den 13 september 2004 17:14:48
Till: TREPET_1@hotmail.com, trepet_vmro_mnm@hotmail.com, vmro_mnm_trepet@hotmail.com
Ämne: Pochituvan G-dine Vojvodo TREPET eve za vas edna patriotska poraka od Dame!
| | | Inkorgen
From: Dame Great_Maco@hotmail.com
Sent: Sunday, September 12, 2004 6:56 PM
To: MAKEDONSKI_REVOLUCIONER@hotmail.com
Subject: Network54 Auto Response: Pozdrav do liderot Trepet, i negovata Alexandrova falanga vmro-mnm
This is an automatic email response to a message you posted at Network54.
----------- Advertisement -----------
The New York Times: You deserve the best & we are the best!
We're so confident, we're offering you Home Delivery at 50% off.
Read the paper in comfort anytime, anywhere. Now at 50% off!
Catch up on events and expand your horizons, click here:
http://by.advertising.com/1/c/33882/17863/54110/54110
AOL users click here
-------------------------------------
In response to your message titled "Se otvara tema za diskusii samo so dobri, cesni, realni i gordi MAKEODNCI."
At:
http://network54.com/Forum/message?messageid=1093804633&forumid=67960
Dame has replied (with title "Pozdrav do liderot Trepet, i negovata Alexandrova falanga vmro-mnm"):
Zdravo zivo vojvodo Trepet.
Veruvam deka ne me imas zaboraveno. Jas sum Dame od Pert.. sega imam nov email a porano se sluzev so emailot mak_boy@hotmail.com
Se nadevam deka si dobar i deka ti i site tvoj bliski sorabotnici vo Vmro-Mnm navistina imate naprednato vo vasata agenda. Imam izgubeno traga od vas od koga stranicata na Vmro-mnm bese zatvorena pred povejke od edna godina. Sakam da vi kazam deka se uste ve podrzuvam vas Trepet i cela Vmro-Mnm kako i sekogas.
Dozvoletemi da vi iskazam edna seriozna zabeleska. Ako vmro-mnm saka da bide svatena poseriozno od makedoncite okolu svetot, mislam deka treba da go smenite vasiot nacin na komuniciranje na internet. Kako ilustracija, ne treba sekogas da gi koristite zborovite "sizofrenicari, fasisti itn." isto taka ne treba da sirite anti-zapadna propaganda zasto ako denes si protiv zapad, togas nema sansi za da si ja ostvarime celta. I jas ne gi sakam amerikancite, no ako vmro-mnm pocne da siri anti-amerikanizam, anti-zapad, anti SVE, togas nema da ima mnogu prijateli.
Za da moze vmro-mnm da stane uspesna organizacija, mislam deka treba da se prekine so anti-zapadniot govor. Ne ni e zapad kriv sto imame premnogu makedonski predavnici.
Jas mislam deka nee problemot vo amerika... nee nitu vasata Svedska kriva gospodin Ljupco sto oficijalno ne narekuva FYROM.. isto taka i ovdeka vo avstralija, avstraliskata vlast za makedonija vika FYROM. I zarem sega nije da pocnime da zboruvame loso za celiot svet zasto ne narekuva fyrom??? NE!! svetot ne e kriv. Svedska, avstralija, kanada, evropa ne narekuvaat nas FYROM zasto Kiro Gligorov vo 1993-94 godina DOZVOLI svetot da ne narekuva FYROM. Koga nasite predavnicki politicari mu dadoa na obedinetite nacii zeleno svetlo za da ne priklucat kon niv so referencata FYROM togas ne ni e ostanatiot svet kriv. Tie edno stavno ne narekuvaat toa STO SAMITE NASI POLITICARI DOZVOLIJA DA NE NAREKUVAAT: FYROM!! Znaci nee vinata vo svedska Trepet, zatoa treba da prestanis da si ja plukas drzavata koja te rani. Krivicata e vo nasite predavnicki politicari kako K. Gligorov, B. Crvenkovski L. Georgievski i uste dosta drugi.
Treba na niv da im se obraka organizacijata vmro-mnm, a ne na zapad. I! sto taka treba na grcija malku da im se stavi do znaenje deka makedonija e vecna i tocka!! Treba na albancite koj se za parcosuvanje na makedonija da im se kaze deka Makedonsko ime nema da zagine!! Znaci koj ni e kriv za site nasi problemi?? NASITE PREDAVNICI POLITICARI, samo tie mozat da go resat "problemot" so albancite i grcite, togas vmro-mnm treba da si ima edna i samo edna cel.
SIMNUVANJE NA ANTI-MAKEDONSKATA VLADA NA UCK TERORISTITE I NIVNITE MAKEDONSKI LJUBOVNICI BRANKO I KOMPANIJA. vo isto vreme treba da ne dozvolime bolnoumniot ljupco georgievski da se vrati na vlast zasto ke im ja dade makedonija baksis na siptarite. Na makedonija i e potrebna revolucija... vmro-mnm e spasot za makedonija.. dali ova moze nekogas da se ostvari zavisi od nas makedoncite.. treba vmro-mnm profesionalno i mudro da raboti, da ne pravi mnogu neprijateli,
vo isto vreme treba makedonskiot narod da go pratime vo vistinski pravec, da ne dozvoli predavnici povejke da ja vodat makedonija, i ako nema dobri-patrioti-makedonci koj mozat da e vodat Republika Makedonija.. togas tuka e sekogas vmro-mnm koja e cesna, hrabra, cisto makedonska organizacija, koja se bori za makedonskite interesi a ne za grckite, bugarskite ili srpskite. MAKEDONIJA E VECNA!!!
-------------------------
A Service of Network54.com
http://www.network54.com/
| | | | | Inbox
Get the latest updates from MSN
MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat
MSN - Mer användbart för varje dag
MSN Förstasidan | Mitt MSN | Hotmail | Sök | Shopping | Pengar | Webbgrupper
From: Ljupco Mircevski-Trepet <trepet_vmro_mnm@hotmail.com>
Sent: Friday, November 12, 2004 6:05 PM
To: Great_Maco@hotmail.com
CC: TREPET_1@hotmail.com, vmro_mnm_trepet@hotmail.com, makedonski_revolucioner@hotmail.com
Subject: Pozdrav do mladiot, realniot, gordiot i hrabriot Makedonski patriot Dame!
VNATRESNA MAKEDONSKA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA - MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE (VMRO-MNM)!
Kontakt na E-mail adresi; Ljupco Mircevski-Trepet <trepet_vmro_mnm@hotmail.com>, Ljupco Mircevski-Trepet <TREPET_1@hotmail.com>, VMRO-MNM TREPET <vmro_mnm_trepet@hotmail.com>
12 noemvri 2004 g.
Zdravo zivo mlad Makedonski patriot Dame,
Se nadevam deka si dobar so zdravjeto i deka ti ide mnogo dobro vakultetot.
Dame eve dojde den i tebe da ti odgovoram na tvojata realna i patriotska poraka i voedno ti se izvinuvam sto posle dva meseci ti odgovaram.
Naj prvo da ti se zablagodaram za tvoite golemi podrski (koga bi bile site Makedonci kako tebe da me podrzavat mene i Makedonskata cista nacionalna organizacija VMRO-MNM, nasata ni mila i sakana majka Makedonija odavna ke bese oslobodena i Makedonskiot narod ke bese spasen od ovie prokleti dusmanski neprijateli, okupatori i od Makedonskite prokleti izrodi-predavnicki zverovi-zverski.
Dame naj ikreno ke ti kazam deka si realen Makedonec i gi gledas rabotite onaka kako sto treba. No za nekoj raboti ne se soglasuvam so tvoite kritiki.
Znam deka go izgubivme kontaktot od koga nasite prokleti dusmanski neprijateli i okupatori so nekolku miljoni dolari-evra gi potplatija koruptiranite skandinavski luge koj sto ja imaa taa internet kompanija i ni ja zatvorija web stranicata. Da bese siptarska ekstremisticka, nacisticka, fasisticka, razbojnicka, teroristicka i mafijo banditska Web stranica zatvorena, veruvaj mi Dame deka za dva dena gnasnite i zasmrdenite sipari ke soberea pari za da ja registrirat i da ja napravea uste pogolema Web stranica. No za zal, odnosno e golema sramota od strana na Makedonskiot narod sto ne sakaa da mi pomognat so finaciski sretstva za da ja registrirav Web stranicata i da ja napraveme uste po dobra i pogolema. Sepak Makedonskata organizacija VMRO-MNM aktivno raboti i se bori so celiot svet za vistinata na staro drevnata Makedonska zemja i za staro drevniot Makeodnsski narod. I jas veruvam deka so nasite golemi aktivnosti i borbi za Makedonskata kauza i za afirmacija za Makedonskata vistina i za vistinata na Makedonskiot narod imame pravo da se pofalime deka ima napredok i deka se ima vrodeno so bogat plod. So nasite matrijali, analizi i izjavi sto se prakjat na stotina iljadi E-mail adresi sirom celiot svet i sto tie nasi materijali se citat od golemi i razni licnosti, od site svetski politicki i von politicki organizacii, institucii i asosiacii veruvam deka seuste Vardarskiot del na Makedonija ostanuva da ne bide podelen na 2-3 dela i da se napravat novi granici, a za toa Makedonskiot narod treba da mi se zablagodari mene i na site moi cesni, realni, hrabri i gordi sorabotnici od Makedonskata organizacija VMRO-MNM (Makeodnija Na Makedoncite). Mozam da se pofalam deka so moite protesni pisma (analizi i izjavi) sto gi imam pisuvano na angliski jazik zapadnata nacisticka, fasisticka, agresorska i provokatorska mediumska masinerija so nivnata pogolema anti makedonska propaganda gi imam zakjuteno za sekogas da ne objavuvat lazni propagandi protiv Makedonskiot narod. Posto tie zapadni mediumski masinerii ni ja unistija nasata bogata istorija, kultura i tradicii. No za toa ima vreme ke dojde den koj sto skapo ke platat novinarite, sefovite i direktorite na tie nivni provokatorski i lazni mediumski masinerii.
Dame mlado realno i razocarano momce Makedonce, eve jas ke odvojam vreme na kratko da gi analiziram tvoite analizi.
Kako prvo: Komunikacijata so Makeodncite preko internet ne e onaka kako sto treba. Komunikacijata preko internet so Makedonci e povise kontra spionaza od koku relani i seriozni kontakti. Jas so godini komuniciram so nasi Makedonci preko internet i naj iskreno da ti kazam deka pogolemuit broj od niv se samo nekoi 3-4 klasa na spiuni (gladni zagarcina) koj sto rabotat za nasite prokleti dusmanski nadvoresni i vnatresni nepsrijateli i za nasite prokleti dusmanski okupatori. Mnogo od moite realni, cesni i vistinski kontakti so nasi Makedonci preko internet se otkrivaa i toa mnogo brzo od vnatresnite i nadvoresnite prokleti dusmanski spiuni i odma nasite kontakti se prekinuvaa, a za toa se znae vo sto e problemot, jas garantiram deka im se zakanuvat i gi ucenuvat a i nisto ne me cudi da se maltretirani fizicki i psihicki. A za toa sto jas vo sekoja moja izjava i pisma gi pisuvam zborovite nacisti, fasisti, sizofrenicari, psihopati i slicno e mojata razocarnost kaj sto ja gledam katastrofalnata i ogromnata nepravda sto mu se pravi na nasiot napaten, zagrozen i poroben Makedonski narod. Samiot Makedonski narod ja gleda nepravdata sto ni se pravi na nas Makedoncite tokmu od anti demokratskiot, nacistickiot, fasistickiot, varvarskiot, razbojnickiot, agresorskiot, provokatorskiot i banditskiot zapadniot svet.
Kako vtoro: Sto se raboti za anti zapadna anti amerikanska propaganda (anti-amerikanizam, anti zapad, anti SVE). Dame Makedonskata organizacija VMRO-MNM ne siri anti zapadna ili anti amerikansak propaganda nego nie gi zastituvame nasite Makedonski drzavni i nacionalni interesi i ja kazuvame vistinata za anti demokratskiot, anti realniot, anti solidarniot i anti pravedniot (opsestva bez pravda) vo celiot zapaden svet. Vistinata e taa i nie sme golem dekaz i golemi svetoci sme deka tokmu tie zapadni evropski zemji na celo so nivnite krvni brakja i sestri taka nareceni amerikanci, kanadzani, avstralijanci i novozelanci ne zarobija i ne zakopaa dlaboku vo crna zemja so nivnata anti makedonska propaganda. Jas licno sum golem svedok za nivnata anti makedonska propaganda i sto pod sekoja cena sakaat da ja unistat Makedonskata nacija. A isto taka sto jas vo mnogo brojnite moi pisma imam pisuvano za vistinata na nivnite lazni zborovi deka tie se demokratski, realni, solidarni i pravedni (opsestva bez pravda) realno receno tie se opstestva samo so nivna falba, toa sto jas sum go napisal deka tie se golemi lazgovci, provokatori, agresori, diktatori, fanatici, nacisti, fasisti, varvari, teroristi, ubici, pljackasi i banditi i dr. Toa e tokmu taka, posto jas redovno ja sledam nivnata lazna politika i propaganda. Jas mnogo pati imam napisano za golemite (sistemacki) diskriminacii i zagrozuvanje na covekovite prava na strancite (doselenicite) sto ziveaat vo zapadniot svet. Jas mnogo pati imam plukano na televizorskiot ekran i na nivnite agresorski, provokatorski i lazni vesnici koga gi gledam i citam so nivnite masinerski mediumi so nivnata lazna anti makedonska propaganda. Cel svet gi gledase olipiskite igri atina-2004 g vo Makedonskiot grad atina i vidoa narodot kakva anti makedonska propaganda se izjavuvase i pokazuvase. Eve eden promer da ti kazam za olipiskite igri, na posledniot den koga zavrsuvaa olipiskite igri azijatskite divi, karpetinski, ubici, pljackasi, falcifikatori, nacisticki i fasisticki kiprijani (taka nareceni po novo "grci"), po moe mislenje deka tie kiprijani imaa plateno nekolku skandinavski popovi za da zborat na skandinavskite televiziski vesti i dokumentarni programi za "grcka" istorija, antika, bogovi, kralevi, carevi, tradici, kultura, literatura i mnogo drugi lazni propagandi. Jas licno gi gledav i gi slusav i plukav na televizorot kako tie plateni skandinavski popovi go lazea narodot so nivnite anti makedonski propagandi i ja vozdignuvaa taka narecena "grcka i grci". Od strana na zapadniot svet so anti makedonskata propaganda si prodolzuva vo nivnite skoli i univerzitetite. Anti makeodskata propaganda vo nivnite skoli i univerziteti e katastrofalna za nas Makedoncite, vo nivnite skoli site deca dali zapadni ili stranski, decata ucat samo taka narecena "grcka" istorija, antika, bogovi, kralevi, carevi, tradici, kultura, literatura i dr. Vo nivnite skoli decata ucat deka naj golemite Makedonski kralevi i carevi se bile "grci", naprimer Filip II Makedonski-Veliki, Aleksandar III Makedonski-Velki, Konstantin-Veliki, Justinjan-Veliki se bile "grci", Brakjata Kiril i Metodij i naj golemiot Makedonski filozof Aristotel se "grci", taka vistinski receno deka sve "grcko" a nisto ne e Makedonsko, niti se spomnuva vo skolite za Makedonija i za Makedoncite.
Dodeka sum kaj ova tocka, da ti kazam za tvojata kritika deka i ti ne si gi sakal amerikancite i za prijatelstvo. Vidi vaka jas i site vo organizacijata VMRO-MNM sme za prijateli i sme za prijatelstvo so sojuznici, ne ne mozeme da bideme prijateli so nekoj zemji, specijalno so zapadnite zemji, odnosno so zapadno evropskite zemji koj sto nivnite race im se dosta krvavi i oni se golemi pljackasi koj sto ja unistija i falcifikovaa nasata Makedonska istorija, kultura, tradicii i ko sto ni gi ukradoa nasite siboli, nasata antika, nasite kraloci i caervi gi napravija i dadoa deka se taka nareceni "grci-grcki". a i sto go pljackat so godini naseto prirodno i istorisko bigatstvo. Dame da te prasam dali vie doma bi imale ili bi bile prijateli so tie luge sto ke vi se mesat vo familijata i sto vi kradat od doma stvari, pari i dr?.
Kako treto: Ti velis deka nacistickiot, fasistickiot, diktatorskiot, agresorskiot, provokatorskiot, varvarskiot, razbojnickiot i banditskiot anti demokratski zapaden svet ne ni e vinoven. Jas znam deka naj golemite vinovnici se prokletite i dusmanskite Makedonski izrodi-predavnicki zverovi-zverski koj sto na racun na napateniot, zagrozeniot i porobeniot Makedonski narod se zbogatuvaat, no za da se bide Makedonec predavnik mora nekoj od strana od nadvor da go podmiti-potplati da go kupi so pari i da raboti za nivni licni interesi a na za Makedonskite nacionalni i drzavni interesi. Isto taka se golemi vinovnici i samite Makedonci koj sto gi podrzavat i im ja davat vlasta na Makeodnskite prokleti dusmanski razbojnici, mafijaski-banditi i izrodite-predavnickite zverovi-zverski. No za Makedonskite prolketi izrodi, predavnicki zverovi-zverski ke dojde den koj sto skapo ke platat za nivnite dusmanski predavstva i jas imam napraveno, odnosno golem broj na Makedonski predavnici se zapisani (registrirani) vo crnata kniga na Makedonskata organizacija VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite). I ne se raboti samo za prokletoto ime "fyrom" sto ni go nametnaa nasite nadvoresni i vnatresni dumanski neprijateli i okupatori. Mnogo zemji vo svetot ne narekuvat i go pisuvat prokletoto ime "fyrom". No za toa naj golemi vinovnici se zapadnite zemji so nivnata organizacija "EU" i taka narecenata "svetska organizacija za covekovi prava ON". Tie zapdni zemji veke imat krvavi race so Makedonska krv i taka da ne treba da im se oprostuva samo deka tie ne narekuvat so prokletoto ime "fyrom", jas mnogo pati imam napisano za sto se vinovni zapdnite neprijatelski dusmani na Makedonskiot narod i ne sakam na sekoe moe pismo da go pisuvam istoto pa pak istoto. Jas sto ja pukam Poranesna Skandinavka Provincija Svedska (FSPOS), taa provincija e zasluzila za da ja plukam, da ja kritikuvam i da ja kazuvam vistinata za nivnata anti demokratska, anti relana i anti solidarna politika i opsestvo. Jas sum golem svedok za nivnata golema diskriminacija za covekovite prava na strancite (doselenicite). Vo taa provincija svedska-FSPOS se pravi katastrofalni diskriminacii i zagrozuvanje na nas strancite i tie mene ne me ranat niti pak gi ranat i drugite stranci, i tie skandinavski "svegjani" se vo ucestvo so site drugi zapadni zemji koj sto go pljackat ogromnoto Makedonsko istorisko i prirodno bogatstvo i vo celosno gi podrzavat nasite naj golemi neprijateli i okupatori sto se dojdeni od azjateskite teritorii. Ne e samo da se pljacka naseto Makedonsko bogatstvo nego site tie zapadni zemji gi pjackat site zemji nadvor od nivnite granici. Pa zatoa niti svedska-FSPOS ne rani stranci niti pak drugite zapadni zemji ne ranat stranci, naprotiv tie se bogatat i si gi ranat nivnite narodi so trudovite i bogatstvata na drugite zemji sirom celiot svet.
Kako cetvrto: Sto se raboti za mudrosta ili da se ima edna i samo eden cel. Toa Makedonskata organizacija go pravi i ja imame ednata i edinstvenata cel. Nasata cel e da ja unistime anti makedonskata, predavnickata, razbojnickata i mafijo banditskata taka narecena vlast i taka narecenoto sobranie, pa i site anti makeodnski i oboeni taka nareceni politicki patrii, organizacii i drzavni institucii. A za prokletite i dusmanskite siptarski ekstremisticki, nacisticki, fasisticki, razbojnicki i mafijo banditski organizacii imame isto taka edena posebna unistuvacka programa koj sto niti edeo siptarsko ekstremisticko kopile nema da ostane na Makedonska treitorija. Dame jas isto taka znam deka na nasata ni mila i sakana Majka Makedonija i e potrebna revolucija (MAKEDONSKO NACIONALNO VOSTANIE). Be Vostanie-revolucija nema spas i sloboda na Makedonskata zemja i na Makedonskiot napaten, zagrozen i poroben narod. Kako sto ti kazav na pocetokot na moeto pismo deka ti realno gi gledas rabotite i znaes vo ovie naj teski momenti koj e spasot za sloboda i spas na nasata ni mila i sakana Majka Makedonija, se razbira deka si vo pravo deka za spas e samo Makeodnskata cisto nacionalna organizacija VMRO-MNM. Dme organizacijata VMRO-MNM profisionalno i mudro raboti, ako nie ne rabotevme profisionalno i mudro dosega ke napravivme mnogo drugi greski koj sto ke izgubese nasiot Makeodnski narod. Nie ne se izbrzavme so nasite komiti i patrioti za da gi pustime vo 2001 g vo borbenite redovi na anti makedonskite pareavoeni grupi taka narecenite "lavovi, tigri, skorpioni i volci" koj sto se pod komanda i pod kontrola nad prokletite dumanski Makedonski izrodi, predavnicki zverovi-zverski.
Za da go povedime celiot Makeodnski narod vo vistinski pravec e tesko i e nevozmozno da mu se kazuva deka nasata ni mila i sakana Majka Makedonija ima rodeno realni, cesni, gordi i hrabri Makedonski komiti i patrioti koj sto se borat za zastita na nasite nacionalni i drzavni interesi i koj sto tie se spremni da go povedat celiot Makedonski narod vo pravec kaj sto ke ima mnogo dobar napredok, mnogo dobra idnina. Nasiot Makedonski narod od 1991 godina pa do den denska e razdelen na davesetina anti makedonski taka nareceni politicki partii i organizacii. Se razbira deka samo Makeodnskiot narod moze da im go svrti grbot na Makedonskite prokleti dusmanski izrodi, predavnicki zverovi-zverski. No za toa na Makedonskiot narod im treba hrabrost, posto Makedonskiot narod e tolku zaplasen i zagrozen da ne znae kakde se naogja i so kogo da bide. A i ne samo toa deka Makedonskiot narod e zaplasen i zagrozen, poveketo od Makedonskiot narod se go briga dali Vardarskiot del na Makedonija ke se podeli na 2-3 dela i deka toj Makedonski narod ke bide sluga i rob zasekogas.....
Dame vo pravo si deka Makedonskata organizacija VMRO-MNM e tuka i se borime za zastita na Makedonskite drzavni i nacionalni interesi a ne se borime za interesite na nasite naj golemi zverski, prokleti i dusmanski neprijateli i okupatori koj sto koj sto se dojdeni od azijatskite karpetini. I organizacijata VMRO-MNM e na mesto koj sto e spremna da da se bori za spas i sloboda na nasata ni mila i sakana Majka Makeodnija i za spas na nasiot nastradan, zagrozen i poroben Makedonski narod.
Dame mlad Makedonski patriota, jas ke moram da go zavrsam moeto pismo i ti posakuvam mnogo dobro zdravje i golem uspeh vo ucenjeto. I se nadevam deka nema da mi zameris za moeto zakasnuvanje so odgovorot na tvoeto pismo.
PRIMI NAJ ISKRENI MAKEDONSKI BRATSKI, KOMITSKI I PATRIOTSKI POZDRAVI.
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKIOT NAROD!
GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!
SMRT ZA SIPTARISKITE-BALISTI, EKSTREMISTI, RAZBOJNICI, NACISTI, FASISTI, TERORISTI, UBICI, SIZOFRENICARI, PEDOFILI, PSIHOPATI I MAFIJASKI BANDIT!
SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASISTI, VARVARI, TERORISTI, RAZBOJNOCI, UBICI, PLJACKASI, BIOKRATI I FANATICI STO SE VLEZENI KAKO AGRESORI, PROVOKATORI, UBICI, OKUPATORI I PLJACKASI VO NASATA MILA I SAKANA TATKOVINA MAKEDONIJA!
SMRT ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI, ZA DRZAVNITE MAFIJASKI BANDITI I RAZBOJNICI !
SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONSKA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD !
EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN!
TOA E PORAKATA OD MAKEDONSKIOT KOMITA I PATRIOT TREPET I OD SITE HRABRI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......
VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA NACIONALNA, REVOLUCIONERNA, KOMITSKA I PATRIOTSKA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!
JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!
NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!
MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!
Pretsedatel Na Makedonskata Organizacija VMRO-MNM
Ljupco Mircevski-Trepet
--------------------------------------------------------------------------------
Express yourself instantly with MSN Messenger! Download today it's FREE! MSN Messenger
| | | | | Inbox
Get the latest updates from MSN
MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat
Feedback | Help
© 2004 Microsoft Corporation. All rights reserved. TERMS OF USE Privacy Statement