Return to Index  

de bradley.....

March 10 2003 at 4:51 PM
Frans Brakus  (Inloggen frans68)
van IP adres 80.60.206.174


Response to Sheridan vs. Bradley

 

is inderdaad een soort van modernere M-113 personal carrier, en de M-3 variant een recon (verkennings) tank. de sheridan was ook ontworpen als een recon tank, vandaar dat de bradley (M-3 versie) als "opvolger" werd/word beschouwd van de sheridan. of de M-3 bradley dezelfde mogenlijk heden als de sheridan (kunnen ze uit een vliegtuig laten droppen, amfibie mogenlijkheden, ect) heeft weet ik niet...al met al lijkt mij dat de sheridan veel meer kan, en beter is dan de bradley, waarom zouden ze hem anders nu nog gebruiken?

tja, waarom die nu in koeweit staat, daar kan ik alleen een persoonlijke mening over hebben. de sheridan is verhoudingsgewijs mischien sneller als bijv. de m-1 abrams, en zeker zwaarder bewapend dan de m-3 bradley. qua transport zou ik persoonlijk ook de M-551 sturen, want die lijkt me lichter dan de M-1 abrams (hoeveel lichter weet ik niet, want van de abrams weet ik niet veel!)

het enigste nadeel van de sheridan is dat 1 landmijn betekent einde voorstelling, daar waar bijv. de M-48 patton een beschadigde rupsband aan zo'n zelfde mijn overhield.....maarja, om Cruyff maar weer eens te citeren: "ieder voordeel heeft een nadeel

gr,
frans.

 
 Respond to this message   
Reacties

Find more forums on Network54Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2017 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  


Bedankt voor Uw bijdrage(n) De Twenot behoudt ten alle tijde het recht om berichten te verwijderen als de inhoud racistisch, fascistisch, kwetsend, niet relevant of simpelweg oervervelend is.
Ook het niet willen opvolgen van de simpele basis regels zal resulteren in het verwijderen van Uw bericht(en)
Alle andere hobby gerichte mail is welkom. Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt U contact opnemen met de webmaster via dit email adres: twenot@twenot.nl