Return to Index  

Okeej... tja het blijft gepruts...

July 28 2003 at 10:32 PM
Bouke Veurman  (no login)
van IP adres 145.94.2.204


Response to Photo-etch, leuk. maar niet te buigen zoals het moet!! :(

 

Heej dat probleem heeft iedereen hehehe..

Er zijn verschillende oplossingen, je hebt speciale werktuigen zoals de "etch mate" en de "hold and fold" enzo maar daar zal vast iemand anders wel wat over kunnen vertellen.

Ikzelf heb t geld er nog niet voor over gehad om zoiets te kopen, maar gebruik tot nu toe een stalen lineaal en nog een aantal plastic teken driehoeken met dikke rand. Ik leg het onderdeel onder de stalen lineaal of onder de grote tekendriehoeken. Zorg dan dat de buignaad precies gelijk loopt met je lineaal... dan pak je een hobby mes, schuift t onder je onderdeel en je wipt zo het te buigen deel heel makkelijk en kaarsrecht omhoog. Veel omslachtiger dan zo`n ander apparaat maar voor mij werkt het perfect!

En als je ronde dingen moet buigen dan pak je je muismat en een rond voorwerp waarmee je kunt rollen van kleine diameter. Ikzelf gebruik altijd een van mijn sleutelvijltjes. Leg je onderdeel neer op de muismat, pak je ronde voorwerp en begin te rollen van voor naar achter. Langzaam voer je de druk op en je zult zien dat t perfect rond buigt, mits je helemaal van voor naar achter over t voorwerp rold.

Hoop je geholpen te hebben,

Groeten,
Bouke

 
 Respond to this message   
Find more forums on Network54Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2017 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  


Bedankt voor Uw bijdrage(n) De Twenot behoudt ten alle tijde het recht om berichten te verwijderen als de inhoud racistisch, fascistisch, kwetsend, niet relevant of simpelweg oervervelend is.
Ook het niet willen opvolgen van de simpele basis regels zal resulteren in het verwijderen van Uw bericht(en)
Alle andere hobby gerichte mail is welkom. Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt U contact opnemen met de webmaster via dit email adres: twenot@twenot.nl