Return to Index  

2 X BTW

August 8 2003 at 8:29 AM
Marc van den Broeke  (no login)
van IP adres 212.29.182.21


Response to BTW

 

Juist en dat is wat ik me nu ook afvraag !? Als je via een catalogus of internet iets bij een winkel besteld zijn dat (voor zover ik weet) de prijzen van dat land incl. BTW van dat land. Ik hoef daar tenslotte ook geen ander bedrag te betalen aan de kassa dan wat op het prijsstickertje staat. Koop ik bij dezelfde winkel een product vanuit NL dan betaal ik hetzelfde bedrag (incl. "buitenlandse" BTW) + de BTW in NL. Zover ik het nu bekijk betaal ik dus twee keer BTW over hetzelfde product (ik heb nog nooit een bon gezien met "verkoopprijs - BTW = uw werkelijke rekening) !!
Wellicht is het de moeite waard om dit eens uit te zoeken. Iemand hier die bij de belasting werkt of een familielid daar heeft ??

De groeten,

Marc


 
 Respond to this message   
Reacties

Find more forums on Network54Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  


Bedankt voor Uw bijdrage(n) De Twenot behoudt ten alle tijde het recht om berichten te verwijderen als de inhoud racistisch, fascistisch, kwetsend, niet relevant of simpelweg oervervelend is.
Ook het niet willen opvolgen van de simpele basis regels zal resulteren in het verwijderen van Uw bericht(en)
Alle andere hobby gerichte mail is welkom. Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt U contact opnemen met de webmaster via dit email adres: twenot@twenot.nl