Return to Index  

Uitnodiging

September 23 2003 at 9:34 PM
Jorg Mann  (Inloggen JorgMann)
van IP adres 205.188.209.48

 


Beste twenotters,

Ik zal me eerst even voorstellen.Mijn naam is Jorg Mann ik woon in Lelystad en ben al een geruime tijd lid van de Twenot.Sinds januari hebben mijn vrouw en ik een kleine hobby en modelbouw winkel in Lelystad-Haven.Vanaf de eerste dag dat wij met ons nieuwe avontuur zijn begonnen kreeg ik van modelbouwers uit de buurt vragen over het schilderen,air-brushen,enz.
Na wat navraag gedaan te hebben bij wat I.P.M.S. leden (waar ik ook lid van ben)was het idee geboren om in Lelystad-haven elke vrijdag avond een modelbouwavond te gaan houden.Op dit moment zitten wij met +/- 5 man gezellig te bouwen en te kletsen over onze hobby.Om een lang verhaal kort te maken wil ik bij deze iedereen uitnodigen om bij gelegenheid eens langs te komen(neem wat te bouwen of te bekijken mee).De modelbouwavonden worden gehouden in het gezondheidscentrum in Lelystad-haven Binnendijk 29.
Voor meer info jentmann@cs.com.

PS.op 26 september vier ik ook mijn verjaardag dus ik zorg voor de koffie en wat lekkers.
Laat me even weten als je de 26ste komt i.v.m. de catering.

vr.gr. Jorg


 
 Respond to this message   
Reacties

Find more forums on Network54Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2017 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  


Bedankt voor Uw bijdrage(n) De Twenot behoudt ten alle tijde het recht om berichten te verwijderen als de inhoud racistisch, fascistisch, kwetsend, niet relevant of simpelweg oervervelend is.
Ook het niet willen opvolgen van de simpele basis regels zal resulteren in het verwijderen van Uw bericht(en)
Alle andere hobby gerichte mail is welkom. Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt U contact opnemen met de webmaster via dit email adres: twenot@twenot.nl