Index  

The final tour

March 31 2002 at 12:15 PM
Marcel (2.02)  (no login)
van IP adres 195.241.242.226

 

Marc’s afscheid

Namens de organisatie willen we jullie vriendelijk verzoeken om de aan en afrij route bij Caddy’s diner vrij te houden. Parkeer zoveel mogelijk op de carpoolplaats of op het grasveld achter Mc Donalds. Op het terrein van Caddy’s is alleen plaats voor de auto’s en motoren die Marc zullen begeleiden met zijn laatste bezoek aan Maloe Melo en Paradiso. De Stoet zal via het terrein van Caddy’s onder begeleiding van de politie naar Cruise vertrekken.

We vertrekken om 11.30 naar de Cruise Inn, hier zal Marc enige tijd wachten tot de gehele stoet gearriveerd is, op het terrein van Cruise is alleen plaats voor Marc en de stoet die Marc zal begeleiden met zijn afscheid van Maloe Melo en Paradiso. Deze stoet zal louter bestaan uit de familie en Bopcats! Dit is in overleg met de Gemeente Amsterdam besloten omdat de Gemeente niet kon instaan voor een soepel en veilig verloop van de gehele stoet! Wij en de Gemeente Amsterdam, hopen dat jullie daar begrip voor hebben!

Na terugkomst van Marc bij de Cruise zal er binnen een beknopte afscheidsceremonie plaatsvinden waar na Marc om 14.00 uur met de gehele stoet vertrekt naar het crematorium voor het definitieve afscheid.

Na het afscheid van Marc, gaan we individueel terug naar Cruise om op passende manier, het afscheid van Marc af te sluiten.

Mochten er vragen en of suggesties zijn, maak dit a.u.b. zo snel mogelijk bekend bij Gonzo, José, Gert, Francoise, Bopper, Linda, Marianne, Astrid en of Marcel. Doe dit echter zo snel mogelijk, voor dat de stoet vertrekt, daarna zijn ook wij bezig met het afscheid van Marc.

The Bopcats

 
 Respond to this message   
Reacties

Find more forums on OldiesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement