Index  

gevoelens

April 8 2002 at 8:09 PM
Bopper  (no login)
van IP adres 24.132.10.90

 

Ik heb de laatste weken emoties gehad,die ik lange tijd niet gevoeld heb en sommige zelfs nooit gekend heb.
Ik ben er samen met Lin en andere doorheen geworsteld en had vaak het idee dat wat buitenstaanders op dat moment zeiden tegen mij niet belangrijk was omdat ik met mijn eigen gevoelens bezig was.
Wel had ik het idee dat wij die erg betrokken bij Marc waren op een lijn zaten,vooral de eerste dagen.
Mijn gevoel zegt net als die van 2.02 dat het niet goed is om te berusten en nu ik het voel is er iets definitief veranderd in mij,zelfs aan Linda voel ik een verandering.
Er is iets weg uit het leven en komt nooit meer terug,we zijn in een week 10 jaar ouder geworden.
Toch gaan we weer verder en pakken heel langzaam de draad weer op,maar voor je weer een beetje op de rails staat (toch een klein beetje uit de koers geduwd) gaat er wel een flinke tijd overheen en ik probeer toch ook voor mijn kinderen maar ook en misschien wel juist voor mijzelf het leven weer met volle teugen in te ademen. WIJ ZIJN GEEN MARC en Marc is ons niet,maar wij zijn wel een deel van Marc en Marc een deel van ons,daarom gaan we door en daarom blijft marc bij ons tot het uitsterven van de bopcats en niet eerder !!
We gaan door met leven en ik weet dat het moeilijk wordt om die stoomketel weer onder druk te krijgen maar er zijn machinisten genoeg om kolen op het vuur te gooien.
Laten we er voor elkaar zijn en diegene die het moeilijk hebben,hulp vragen,of aan ons en desnoods MET ons naar de desbetreffende instanties gaan.
Met hulp van anderen ben ik er ook doorheen gekomen en voel me sterk genoeg om nu anderen een schop onder zijn kloten te geven.
there are no cats like bopcats

 
 Respond to this message   
Reacties

  • Yep.. - Bald Bastard on Apr 8, 2002, 10:40 PM
  •  
  • zo is het - Study Rudy on Apr 9, 2002, 7:54 PM
  •  
Find more forums on OldiesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement