Penislerin yaşamlarında geçirdikleri evreler, bir insanın da doğumundan ölümüne dek geçirdiği, çocukluk, ergenlik, gençlik ve nihayet yaşlılık dönemlerine benzer.
Küçük penis hayata atıldığında ona da gereken sevgi ve şefkat esirgenmemelidir. ancak bu şekilde doğal olarak büyümesi sağlanır.
Giyimine kuşamına dikkat edilmeli, teretemiz cici mi cici giysilerle, diğerlerinin de ilgi odağı haline getirilmelidir.
Okul çağına geldiğinde, küçük penisi mutlaka bir spor kulubüne göndermelisiniz. Basketbol, büyümesini hızlandırır, kasların normal gelişimine de iyi gelir.
Meditasyon da yaparak, büyümesini etkileyebilirsin, her sabah ve her akşam olmak üzere, yarım saatlık ayrılan bir süre, penisin gözünüzde adamakıllı büyüdüğünü göreceksiniz..
ben çocukken eve güzin ablanın yazı yazdığı
gazete gelirdi. Oraya erkekler durmadan,
benim ki küçük mü acaba diye perperişan cümleler yazıyorlardı. Bu dedikleri iey ,benim hiç
bilmediğim bir korkuydu.
güzin abla da, "evladım boyu önmeli değil asıl
olan işlevidir" diye yazar dururdu. Bu cümleyi nerdeyse ezberlemiştim.
Bayanlar da acaba kızlık zarım bozulmuş mudur diye per perişan yazılar yazarlardı. Mesela beden derslerinde eyvah bozulduk mu diyen kızlar çok olurdu ? kasa atlamak bilseniz ne işkenceydi ? fakat güzin abla,
yok esnektir falan derdi. sonra evlendiğin gece kan
gelmeyebilirmiş onu da derdi. eğer öyle bişey olursa,
kocan seni tam vuracakken , bi doktora gitseydik
belki çok esnektir diyecekmişin.
zork sen de bi güzin abi köşesi açabilirsin
fotoğrafsız olsun ama.
yoksa güzin abi fotoğrafa baktım acaba bişey
olmuşmudur diyen bayanlara cevap vermekten sen per perişan olursun. ben bile bakamam hala fotoğraf .
Insanlarin korku ve endiseleri olabilir.. Beklentileri de olabildigi gibi....
Bir organin islevini yapmasi onun guzel ve istenir olmasi demek degildir..
Her goz gorur, her burun koklar ama, her ikisinin de guzeli vardir.. Degil mi?
Her meme emzirse de, erkegin gozunde emzirmenin otesinde bir meme guzelligi vardir..
Ayni seyleri kadinlar icin de soyleyebiliriz.
Hemen her penis onlari hamile birakabilir..
Ama hangileri bu islevi yaparken onlara ayri bir zevk verecektir?
Penisi kucuk olanlara ve kizliklarini kaybeden "kiz oglan kizlara" teskin edici, cesaretlendirici ve mantikli tavsiyelerde bulunmadan once, bunlarin uzerinde biraz dusunmenizi tavsiye ediyorum.
keh keh keh....
güzin abladan sonra dr haydar baş çıktı ama
halkımız onu benimseyemedi. yazdıkları pek
okunmadı. güzin abla akp partisi gibiydi
yani evden biri gibiydi, o dehşetli korkuları yatıştırıdı.
bugün güzin abla yok vefat etti,
halk da kızını benimsemedi.
belki şimdi o boşluğu "güzin abi" doldurur.
halkımız sevecen açıklamaları sever ve benimser
haci, .. halkımız fotoğraftan korkar mı diye düşündüm
sadece, gerçi giyinmiş ama,. güzin abinin
halkımızı ürkütmemesi önemli.
valla gazete patronu olsam bir "güzin abi" köşesi açardım. , güzin ablanın yeni ve oldukça değişik
bir versiyonu olarak,.
yaw benim yapımda çok mu ahlaksızlık var acaba... kız walla hiç rahatsız olmadan, ayrıca walla cinsel olarak da uyarılmadan, baktım baktım resme, ve bir tek şey kafama takıldı "patikler boşta mı duruyor, yoksa testicle'lara mı giydirilmiş diye...
bir de şey dedim, yaw ne yaratıcı insanlar var işleri güçleri yok, önce soyunmuşlar, sonra erect hale getirmişler, sonra bir güzel boyayıp giydirmişler... bu kadar uğraşmaya insanlar çok çok bir bakıp gülümseyip kapatır resmi.. yaw hiç mi işi gücü yok bu insanların??? dedim..
kendime bir çeki düzen vermem lazım belki de, bu resimlere o kadar kolay bakmamam lazım belki de.... ) )
Mustafa bey kardeşim..Başlıktan anladığım kadarıyla penisin doğalı,yapayı veya hormonlusu var galiba..Sizin ifadenızden bunu anladım..Şahsen bende bulunan penis,üzerimde geldi..doğarken..Sonra az buyuyunce fazlalıklar alındı..Gayet kullanışlı bişi..
Sanırım bizden sonra doğanlarda penis galiba obsiyonel...Sizdeki sanırım doğal...Bazılarında da hormonlusu bulunuyor galiba.
Bu konuda kanalın Ombustmanı Sayın Hacı bey bir görüş derc etmedğine göre ..Bu böyle olmalı.
Doağalpenisi buyutmek için bence doğal gıdalar alınalı..Sucuk salam gıbı şeyler yenmemelii.Ayrıca Zork un tavsiyelerine de harfıyen uymalısın.
Dostum sen şimdi doğalpenisini ölç(İncelik:Bitişik yazılır)Gelişmeyi haftalık raporlar halınde bize bildir.
Şimdi de Musatafa'nın neden her şeyin büyük olmasını/görünmesini istemekte?
Esaslı bir psikoanaliz bekliyorum senden.
neden bitişik yazıyor: doğalpenis, büyütmekmümkünmü
burada da bir büyütme merakı bilinçaltının dışavurumu mu acaba, sence de?
benim bildiğim bu pek mümkün değil ama zaten gereklide değil.Afedersin ama 10 cm bile kullanmayı bildikten sonra bol bol yeter inan bana.Önce adına sevişmek denen eylemin doğasını eksiksiz ve tam bir doğruluk içinde öğrenmemiz lazım.Bunun içinse Kamasutra,Taocu sevişme ve seks gibi eski araştırma ve tekniklerden, 1900lerde ve günümüzde yapılan araştırmalara kadar tüm kaynakları biraz okuyup özümsemen lazım.Tabii ki bunları özümsemende yetmez sonra şahsen yeteri kadar pratiğin olması lazım.En son olarak seksle ilgili olarak kendi yaklaşımını ve felsefeni ortaya koyacaksın,zaten o zaman genelde bu tür sorulara gerek kalmayacak
mustafacığım, sen hiç kafana takma
gel bakalım ablana nasıl da doğal yollardan büyütüyor penisini
sen şimdiye kadar adamına, pardon kadınına çatmamışsın
Evet doğal yolla büyütmek mümkün. Türkiyede doğal yolla bunu gerçekleştirenler mevcut(ben de dahil). Eğer dijital cameram olsaydı da öncesini ve sonrasını görüntüleseydim. 1 yıl önce vigrix diye bir ilaç kullandım, 12cm den 15cm ye terfi ettim. Doğrusunu isterseniz boyu bana bir avantaj sağladımı şupheliyim, çünkü 12 ile de aynı işi görüyordum. Ama esas yan etkisi hassasiyetin aşırı artmış olması çok az bir fiziksel uyarıyla ereksiyona geçiyor ve benim ölçülerime göre 2-3 kat daha kalıcı sertleşme sağladım. Şimdi niye bu ilaçı doktorlar yazmıyor ve kabul etmiyor diye aklımıza gelebilir, benim de ilk tepkim buydu. Yemin ederim bende bilmiyorum ama etki ediyor ve işe yarıyor. İsteyen inansın isteyen inanmasın ama bana trakya üniversitesinden üroloji asistanı bir arkadaşım önerdi, onun yalancısıyım rektör bile ki o da ürologmuş, kullanıyormuş.
isteyene ister inanın ister inanmayın adresi aşağıda..
www.vigrx.safewebshop.com/tr.html
inanmayanlardan kullanmış olan varmı araştırın.
EkinCepni;
Size diger sayfada bir ileti yazdim.. Bu tarafdaki iletinizi gormemistim.. Bir doktor olarak size hemen surasini soylemem gerekir ki, iddialarinizi destekleyen bilimsel bir arastirma yoktur. Normal penis buyuklugu zaten 15 sm'dir.. Size gore bile bu durum bir avantaj saglamamis.. Saglamaz tabii. Vajinanin ilk birkac sm'si hassadir. Derinliklerinde hassasiyet yoktur. Kadinlarin bir cogu buyuk penisden rahatsiz olur.. Buyuk penisden hoslanma daha cok bir zevk meselesidir. Yani penise uzaktan bakma zevki. Bu erkeklerin kadinlarda buyuk goguslerden hoslanmasina benzer.. Ama buyuk gogsun bile bir siniri vardir. Buyuk gogusten hoslansaniz bile, masa buyuklugunde memelere sahip kadinla ilsiki kurmak istemeyebilirisiniz. Kadin kendisine penetre olacak koca bir organdan hic de memnun olmayabilir.. Onu uzaktan seyretmekle icine almak ayni seyler degildir..
Bu konuda iki noktaya daha deginmek istiyorum. Once surasini soylemek zorundayim ki, ereksiyonun uzun surmesinin erkege hic bir yarari yoktur. Cunku ejakulasyondan sonra inhibisyon donemi baslar. Penis ister ereksiyon durumunda olsun, ister olmasin, erkek cinsel munasebetten bir zevk almayabilir. Bu durum kadin icin asiri olabilir. Ve daha da onemlisi priapizm denen bir durum ortaya cikabilir ve penis damarlarinda kan pihtilasabilir. Bu erkekler icin cok kotu bir durumdur..
Uzerinde durmak istedigim diger husus ise, plasebo denen durumdur.. Bazi ilaclarin etkisi olsa da olmasa da, istenen ve beklenen etki gerceklesir. Bana sorarsaniz, bu ilacin sizin uzerinizde olan etkisi acika plasebo gibi durmaktadir.. Plasebo orani ucte birdir. Bu aslinda buyuk bir orandir.
Bence siz sandiginiz kadar kucuk bir penise sahip degilsiniz.. Kendinizi fazla zorlamayiniz. Esiniz buyuk penisde israr etmiyorsa, elinizdeki ile yetinmeye ve once ortaginizi tatmin etmeye calismalisiniz. Iletinizden anladigim kadariyla siz kendi tatmininize esinizin tatmininden daha cok onem veriyorsunuz. Bu tutumunuzu degistirmelisiniz..
Ben bu tur ilaclari hastalarima asla yazmam..
Onlara dogal yollari izleyerek uyarilmayi tavsiye ederim.. Ereksiyon sorunu olanlara da tibbin kabul ettigi bilimsel ilac ve mudahaleleri tavsiye ederim.
Bu yontemlerin en basinda duyarlilik ve anlayis gelir. Esinizin kulagina fisildayacaginiz birkac duyarli ve seksi soz, en etkili afrodiziyaktan cok daha etkilidir..