YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum CiNSEL YAŞAM FORUMU

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Evli Bir Kadına Aşık Oldum

April 8 2003 at 8:37 PM
NielsBohr  (no login)
from IP address 81.212.250.33

Evet,sizce ne yapmam lazım.Üstelik bana ilgi gösterip göstermediğini de bilmiyorum.Ama çok şirin,akıllı,seksi )Dini ve toplumsal kabüllerimle duygularım ve hormonlarım çatışıyor

Respond to this message   
AuthorReply
HACI
(Login hacihaci)
66.30.227.242

YAZI TURA MESELESI.......

May 9 2003, 11:17 PM 

NielsBohr:
Evli bir kadina asik olmak hemen hic bir sey ifade etmez..
Ask yalniz karsilikli olursa bir anlam tasir.
Tek tarafli ask olmaz bile diyebiliriz..
Bu kadini ayartmaya tesebbus edebilir ve hayatinda karsilasmadigin kadar agir bir sille yiyebilirsin..
Evli kadinlar kendilerine asilan erkeklerden hic hoslanmazlar..
Onun da sana asik olmasini beklemen gerekiyor. Bu da hemen tumuyle olanaksiz bir sey olacaktir. Bir kadin durup dururken sana neden asik olsun ki?
Hele ustelik evli ise..

Bence yapacagin akillica tek atilim, sesini kesmek ve bu isten kimseye bahsetmemek olmaliydi.. Madem baklayi agzindan cikardin ve kendini rezil ettin, bari ustune gitme.. ki kapansin gitsin bu fiyasko..

Evli kadina asik olunmaz.. O kadin cekici bulunur belki ama, hepsi o kadar. Bir erkek kendini kontrol edebilmelidir..

Bu paranin birinci yuzu...

Paranin bir de ikinci yuzu vardir.. Daha zevkli yuzu yani.... Daha olagan ve carpici yuzu..
Evli bir kadinin sana asik olmasi durumu, yani...
Bu durumda ne yaparim diye sorarsan, Haci'nin sana bir iki tavsiyesi olabilir.. Tabii sen de o kadini cekici buluyorsan..

Respond to this message   
NielsBohr
(no login)
81.212.250.42

Ben bu kadının ilgi duyup duymadığını nasıl anlyacağım bir

May 20 2003, 11:21 AM 

Sanki ilgisi var da toplumsal kabüllerden ve kendi kabüllerinden çekiniyor gibi geliyor bana.İkincisi o bana ilgi duyuyor diyelim o zaman ne yapacağım?

Respond to this message   
Ebu-gümeci
(no login)
213.243.30.5

Re: Evli Bir Kadına Aşık Oldum

May 20 2003, 1:23 PM 

Nefsine hakim olacaksın.

Eline, beline, diline sahip olacaksın.

Oturacaksın oturduğun yerde.

Allah'a sığınacaksın.

Arınacaksın.

Ya da...

Şeytan'a teslim olacaksın.

Respond to this message   
Current Topic - Evli Bir Kadına Aşık Oldum
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss