Buldum da bunadim sanki June 19 2003, 2:18 AM
AZU yaw dikkat ediyorum, bazen bulmusumda bunamisim ve sende bundan herkesten fazla haberdarmissin gibi yaziyorsun...
Too muck solitire?
)))
buyurmuşsun.. ciddi mi yazdın, sarcastic mi?? Sarcasm ise çok kırdın hassas kalbimi
ciddi ise, walla senin durumundan pek haberdar olduğumu söyleyemem, sadece yazılanlardan sonuç çıkarıyorum o kadar... bir de seni pek anlayamıyorum tabii.. neden şikayet ediyorsun??? kadınları anlayamamaktan mı?? hiç uğraşma, en banal tabiriyle siz Mars'tan biz Venüs'ten, gerisini fazla kurcalama.. sen birisiyle paylaştığın cinsellikten ne almak istiyorsan alabiliyorsan, karşındakinin de vahim tatminsizlik ve mutsuzlukları yoksa, ve yegane derdi senin işini bitirdikten sonra yalnız kalmak istemense, bırak bu da onun sorunu olsun.. ille de seni anlamasını niye bekliyorsun ki... belki Venüs'te işler öyledir.. çok sorun yapıyorsa, ve ille de sarılacam, konuşacam diye seni daral gelene kadar taciz ediyorsa sen de bir okşama iki mır mır sevgi sözcüğüyle bir fedakarlık yapıp garibin gönlünü edeceğine "5 dakka yalnız kalmadan olmaz abi" diye diretip kadını bir tepikle yanından uzaklaştırıyorsan (o da Mars'ta işlerin böyle olabileceğini anlamamakta diretip seni dirije edene kadar mızmızlanıyorsa)bırak gitsin... ulan birisi için, kendin çok istemediğin halde sadece birşeyler paylaşabildiğin birisini memnun etmek için bu kadar küçük bir şey yapmak bu kadar zorsa (dipnot'u okuyunuz) hastirin işinizi kendi başınıza halledin beahhh...
Dipnot: bu fedakarlık kadın için adamcaazı 5 dakka kendi haline bırakıvermemek, erkek için kadıncaaaza 1.5 dakka bi sarılıp iki laf etmemek anlamında eşit olarak yöneltilmiştir.
BU ARADA UNUTMAYINIZ SEX IS ALWAYS OPPOSITE OF WHAT YOU WANT FROM IT.
hadi bakayım, buldunuz, bilmemnelisini aramayınız, güzel güzel işinize bakınız, sizi gidi memnuniyetsiz nankör ademoğulları ve de havvakızları sizi...