YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum CiNSEL YAŞAM FORUMU

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Seviştikten sonra,,,

May 29 2003 at 1:32 PM
bıcırık  (no login)
from IP address 213.243.30.8

Bir rehavet çöker ki sormayın, hiç konuşmak içimden gelmez, ama karşımdaki insan sevgi bekliyor, ilgi bekliyor.Gözlerimi kaçırıyorum,sohbetine kırmamak için katılıyorum(çok sıkıcı 5 dak. beklese ne olur ki)romantik pozisyonda göğsünde yatmamı bekliyor,içimden gelmeden bunu yapmak,ya da ayaklarıma dolanması tuhaf hissettiriyor tam aksine kaçasım geliyor.Beklese hepsi kendiliğinden oluşacak ama sanki şimdi şu an olması lazım.Sevgi; gerekliliklerden uzak durmalı yoksa yapaylaşıyor off of.Bir de şu aptal soru var''Ne düşünüyorsun'' HİÇ BİR ŞEY ya da yedek sigara paketim var mı? ya da uzun bir banyo keyfine ihtiyacım var...
Aslında o salak soru şu anlama geliyor;beni seviyor musun?hala seviyor musun?-kendine güveni kaybetmek niye ???Savaştan çıkmadın ,seviştik sadece seviştik.
Benim gibi hisseden var mı?Ya da itiraf eden:)

Respond to this message   
AuthorReply

(Login oduncumahir)
213.153.175.62

Al benden de o kadar...

May 30 2003, 8:46 PM 

Yahu seviştikten sonra en sevdigim şeydir...
Azıcık yalnız kalmak..
Azıcık yahu..

Neden acaba?

Bende bilmiyorum neden...

Respond to this message   
hade lenn
(no login)
212.252.6.202

bicirik

May 31 2003, 1:45 AM 

bi kadin asla boyle hissetmez!
atmisin gene oltani

Respond to this message   
HACI
(Login hacihaci)
66.30.227.242

Re: Seviştikten sonra,,,

May 31 2003, 1:58 AM 

Cok basit bir nedeni var...
Tatminkar bir cinsel iliskiden sonra, yani her iki cins de orgazm olmus ise, cinsel cekicilik yerini cinsel iticilige terkeder.. Kisa bir sure icin hem de.. Belki bes dakika...
Bunu hemen her insan deneyimler.. Nedeni ise beyinle ve omurilikle ilgili bir fenomendir..
Orgazm olan insanda endrofinler salgilanir. Diger sinir sistemi mediyatorlerinin yani sira, tabii.. Endorfin kisiyi gecici olarak mutlu eder.. Agrilari gecirir ve cinsel istegi koreltir... Kisi cinsel istekten bir sure icin "tiksinir.." Sinir sisteminde endorfin duzeyi hizla duser.. Endorfin hizla metabolize edilir. Cinsel istegi inhibe edici etkisi bes dakika icinde gecer ama, agri kesici etkisi daha dusuk dozlara gereksinim gosterdiginden, birkac saat surebilir.. Kronik agridan yakinanlarin agrisi (romatoid artrit ve benzeri agrilar, hatta diger kronik agrilar) bir kac saat icin de olsa azalir, hatta durur..
Sevismenin yararlarini anlatmakla bitiremem.. Tabii dogru durust pratik edilenlerinin.......

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
212.253.3.50

sevgili MGK

June 19 2003, 2:02 AM 

Yahu seviştikten sonra en sevdigim şeydir...
Azıcık yalnız kalmak..
Azıcık yahu..

Neden acaba?

Bende bilmiyorum neden...
soruna ben cevap vereyim, çünkü aşk maşk zımbırtıları bir yana "sex is a solitaire experience"
böyle düşünen bir kadın bul ve enjoy it! )

Respond to this message   

(Login pakopako)
213.153.175.62

Buldum da bunadim sanki

June 19 2003, 3:18 AM 

AZU yaw dikkat ediyorum, bazen bulmusumda bunamisim ve sende bundan herkesten fazla haberdarmissin gibi yaziyorsun...

Too muck solitire?

)))

Respond to this message   

(Login tufitam)
212.156.4.20

June 20 2003, 8:46 PM 

Bu kişiye göre değişik anlatımlar içinde ifade edilebiriz BICIRIK........

Bence önemli olan sevişmenin iki kişi arasında bir zorunluluk olmamalıdır.

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
195.87.179.159

amanın MGK:)

June 20 2003, 11:50 PM 

Buldum da bunadim sanki June 19 2003, 2:18 AM

AZU yaw dikkat ediyorum, bazen bulmusumda bunamisim ve sende bundan herkesten fazla haberdarmissin gibi yaziyorsun...

Too muck solitire?

)))

buyurmuşsun.. ciddi mi yazdın, sarcastic mi?? Sarcasm ise çok kırdın hassas kalbimi

ciddi ise, walla senin durumundan pek haberdar olduğumu söyleyemem, sadece yazılanlardan sonuç çıkarıyorum o kadar... bir de seni pek anlayamıyorum tabii.. neden şikayet ediyorsun??? kadınları anlayamamaktan mı?? hiç uğraşma, en banal tabiriyle siz Mars'tan biz Venüs'ten, gerisini fazla kurcalama.. sen birisiyle paylaştığın cinsellikten ne almak istiyorsan alabiliyorsan, karşındakinin de vahim tatminsizlik ve mutsuzlukları yoksa, ve yegane derdi senin işini bitirdikten sonra yalnız kalmak istemense, bırak bu da onun sorunu olsun.. ille de seni anlamasını niye bekliyorsun ki... belki Venüs'te işler öyledir.. çok sorun yapıyorsa, ve ille de sarılacam, konuşacam diye seni daral gelene kadar taciz ediyorsa sen de bir okşama iki mır mır sevgi sözcüğüyle bir fedakarlık yapıp garibin gönlünü edeceğine "5 dakka yalnız kalmadan olmaz abi" diye diretip kadını bir tepikle yanından uzaklaştırıyorsan (o da Mars'ta işlerin böyle olabileceğini anlamamakta diretip seni dirije edene kadar mızmızlanıyorsa)bırak gitsin... ulan birisi için, kendin çok istemediğin halde sadece birşeyler paylaşabildiğin birisini memnun etmek için bu kadar küçük bir şey yapmak bu kadar zorsa (dipnot'u okuyunuz) hastirin işinizi kendi başınıza halledin beahhh...
Dipnot: bu fedakarlık kadın için adamcaazı 5 dakka kendi haline bırakıvermemek, erkek için kadıncaaaza 1.5 dakka bi sarılıp iki laf etmemek anlamında eşit olarak yöneltilmiştir.
BU ARADA UNUTMAYINIZ SEX IS ALWAYS OPPOSITE OF WHAT YOU WANT FROM IT.

hadi bakayım, buldunuz, bilmemnelisini aramayınız, güzel güzel işinize bakınız, sizi gidi memnuniyetsiz nankör ademoğulları ve de havvakızları sizi...

Respond to this message   

(Login muglak)
213.153.184.242

June 22 2003, 8:57 PM 

İllaki;
Nasıldı?
Ne düşünüyorsun? diye sorulur;
'Seyircilere soralım' jokeri kullanamassın, arkadaşı arayalım da diyemezsin.
Satre, Erasmus tadında bir cevap bekler senden. O an seni dünyanın en bilge kişisi yaptığını, yarattığını düşünür.
'Seviştim, rahatladım' gerçekliği pek kabul görmez. Her kişinin 'ah şurama, burama kıramp girdi' gibisinden bir yumuşak geçiş yöntemi vardır.
Zordur velakin. Etliye sütlüye, aşk'a-meşk'e dokunmadan
uykuya dalınabilibinirse, en güzelidir, alasıdır.

Respond to this message   

(Login muglak)
213.153.184.242

June 24 2003, 2:18 PM 

gözler tavanda, salakça bir gülümseme, bir süre baki kalır...
ve tavana bakarken avizenin iyiki sevişirken üzerinize düşmediğine mutlu olursun
(bkz: allah göstermesin)

Respond to this message   
Current Topic - Seviştikten sonra,,,
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss