YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum CiNSEL YAŞAM FORUMU

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Kadınların adet günlerini hiç sevmiyorum.......

July 5 2003 at 12:43 PM
  (Login tufitam)
from IP address 195.174.35.5

Yaratan yeryüzüne erkek olarak dünya'ya getirdiği için kendimle gurur duyuyorum.
Sevgilimle ayı maalesef dolu dolu geçiremiyorum. Kendisi yinede diğer kadınlara göre kısa süreli bir adet dönemi geçiyor ama bu işkenceye dayanmak bana öylesine zor geliyorki anlatamam. Burdan tüm erkeklere bu günlerde sabırlar diliyorum.......

Respond to this message   
AuthorReply
HACI
(Login hacihaci)
66.30.227.242

Re: Kadınların adet günlerini hiç sevmiyorum.......

July 6 2003, 2:57 AM 

Night Rider;
Adetlerinden en cok nefret edenler kadinlarin asiklari degildir.
Kadinlarin kendisidir.. Adetlerinden kurtulan kadinlar ozgurluge kavustuklarina inanirlar...
Bu normal ve fizyolojik durum icin yakinmamalisin. Daha dogrusu kadinlarin belki yakinmaya hakki vardir ama, senin yoktur..
Bu neye benziyor.... Kadin sevisirken erkegin kendisi ile birbiri ardindan birkac kere iliski kurmasini istemesine benziyor. Erkek iliskiden sonra bir sure icin absolu inhibisyona ugrar.. Yasina gore bu bir saatle birkac saat veya bir gun arasinda degisen bir inhibisyon donemidir... Bazi kadinlarin bundan nefret etmelerine benziyor, senin bu pathetik yakinmalarin..

Ilginc olarak, adet goren kadinlar daha horny olabiliyorlar.. Onlarla cinsel iliskilerini baska yontemlerle devam etmeni tavsiye ediyor, Haci sana..
O yontemlerin ne oldugunu umarim sen bulup, cikarabilirsin..

Bol sanslar..

Haci

Respond to this message   
Night Rider
(Login tufitam)
195.174.35.5

Re: Kadınların adet günlerini hiç sevmiyorum.......

July 7 2003, 1:34 PM 

HACI

Yazmış olduğun mesajındaki içerik için çok teşekkür ederim.

Respond to this message   
MGK
(Login mavi)
213.153.187.11

Adet döneminden bir kaç gun öncesi gibisi yoktur bence..

July 10 2003, 11:56 PM 

Hacının da dedigi uzere adet dönemı esnasında kadınlar daha isterik oluyorlar.
Ancak bu ESNASI derken kanama donemi degil bence.
Kanama döneminden bir hafta oncesi...
Bu da sanırım gebe kalma riskinin oldugu zamana denk geliyor.
Doganın bir geregi bu işte.
Kızgınlık donemi gibi.
Libido o donemde artıyor.

Bir de adet gorme esnasında kadınlar daha şiddetli orgazma ulasıyorlar.

Bunun nedenini açıkçası bilmiyorum ama kendimce mantık yurutuyorum.

Aklıma şu seks oyunları sırasında kullanılan malzemeler geliyor mesela.

Kelepçeler..
Yataga baglamalar..
Kırbaclar gibi..
Gözbaglamalar gibi.

Aslında kullanılan mazlemelere bakılınca ortaya çıkan ortak işlev partneri KISITLAMA.

Eli kolu ayagı gözu baglanmış olan bir kişi rahat olarak tepkiler veremeyecektir.Kısıtlı ve rahat hareket etmesi engelenmiş durumdadır.
Dokunulmasına karşılık dokunamayacak, hareket etmesi zayıf oldugundan vucudunun ritmik hareketlere uyumlu olarak cevap veremeyecegi gibi.

Bu da gerecektir partnerinizi.
Ama bir yandan kendisine karşı yapılan her turlu oyundan etkilenirken kısıtlanmış vucut engellendiginden orgazma dogru giderken iyice gerilmiş olan partnerinizin patlaması da buna paralel olarak şiddetli olacaktır.

Tıpkı sarj ettiginiz bir kapasitore aşırı yukleme yaparak onu patlatmanız ya da yakmanız gibi.

Kadın regl donemınde partnerinin kanama nedenli gerek goruntu gerekse koku veya benzeri nedenlerle kendini kısıtlı hıssettiginden gerilecektir...

Acaba bu regl olmanın verdigi gerginlikle mi kadın orgazma daha siddetli ulasıyor diye dusunuyorum?

Respond to this message   
Current Topic - Kadınların adet günlerini hiç sevmiyorum.......
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss