MGK nın dediği doğru.. sanal seks ile yazarak yapılan seks farklı olmalı...
icq infonuza kadın olduğunuzu bi yazın...
şöyle mesajlar düşmeye başıyor genellikle:
"selam"
"muhabbete ne dersiniz"
"sen de yalnız mısın?"
"heyecanlı bir gece geçirmeye ne dersin bebek?"
"istediğin her şey bende"
"benimki 18 cm"
"elimde ne olduğunu tahmin et"
ama inanın en kötüsü abuk subuk bir şiir yazarak bir kadını sanal sekse çağıranlar...
bi defasında bu sanal seks viyaklamalarından birine yanıt vermiştim. bi yere de kaydettim sonra, bulabilsem asıcam ibret olsun diye...
adam aşka gelip "köpeğim ol" dedi ya ...
gerisini siz düşünün artık..
"hav hav" diye yanıtlamak istedim ama sonra bırak devam et bakalım dedim nasıl oluyor bu iş...ayaklarımda oje olup olmadığını sordu..
ardından o kadar karıştı ki durum, ben bi türlü anlayamadım o anda ne yapıyor olduğunu bu kişinin.
Bi yandan benim neden hoşlandığımı soruyordu.. o anda aklıma geleni ve gerçekten de benim de sekste hoşlandığım şeyleri yazıyordum.Ama bana anlattıklarını bi türlü gözümde canlandıramadım..
kim ne yapıyor o anda bir türlü anlaşamadık kısacası.ben ne olduğunu dikkatle izliyor anlamaya çalışıyordum ama bu kişinin ne olduğu umurunda bile değildi..O anda hayal etmek istediği her ne varsa yazıp duruyordu..bi ara çok güzel koktuğumu bile söyledi ...
Sanırım yazışarak da seks yapılabilir.. ama bu kelimeleri nasıl kullandığına bağlı insanın. Sevdiğiniz size öyle bir kelime yazar ki seks yoktur içinde ama o anda hormonlarınız çalışır..
ha bu arada unutmadan...
en feci yanı da
adamın sanırım tek eli ile
"ohhhhh" yazmaya çalışıyor oluşu ve aynı anda boşalıp boşalmadığımızı ısrarla soruyor oluşu idi
ehh bana da "çok iyiydin koçum" demek düştü bu durumda
:))))))
Aslinda ortada sanal bir durum yok.
Gercek acinacak bir durum var. Buda erkeklerin ve kadinlarin cogunlukla erkeklerin masturbasyonu.
Ha bir video karsisinda oturup masturbasyon yapmisiniz ha ekranda birnin varligindan heyecanlanip sexxxxx koselerine bakarak bosalmissiniz. Ortada fiziksel bir sorun var.
Gencler bulamadiklarindan, evli erkekler eskimis iliskiye heyeca katmak icin yatakta bekleyen eslerine
daha heyecanli gidebilmek icin, yada bu cesit zevk aldiklari icin yapiyorlar ben bunu sapiklik degil cinsel doyumsuzluk olarak goruyorum.
Bu sadece turkiye genelinde degil avrupa amerikada daha cok yaygindir.
Ustelikte safe sex dedigimiz hastalik, hamileleik korkulari olmadan yapilan bir seydir.
Ingiltere capinda yapilan istatistiklerde kadinlarin %54 gibi bir rakkam vibrator le en mukemmel orgazma ulastiklarini soyluyor .
Simdi bir daha dusunelim sanal sex se adi Hayal de kurmayalim.
Eslerimizle yatarken hangimiz baskasini duslemedi?
size bir soru buyrun dusunun bakalim....
Birbiri için yanıp tutuşan iki bedenin sevişmesi
ama nasıl olursa olsun
yaşamın en önemli,
en yaşanası olgusudur.
Ne latin alfabesi ile,ne romen rakamlarıyla, ne
çivi yazısıyla tarif
edilebilir, ancak yaşanarak
ve yaşanırken hissedilir.
Temasın olmadığı bir beraberlik;
duvardan sana bakan
kedi resimli takvimdir.
Şööyle avucunla
sıcacık tüylü bir gerdanını okşayamadıktan sonra
hiçbir anlamı yoktur o
boncuk gözlü kediye
duyduğun hislerinin,
yazacağın "ben kedileri çok
severim" konulu doktora
tezlerinin.
"Sanal dünya", "Katil Yosun"dur;
"dokunmak" adına
ne varsa yok eden.
Çevrene dokunulmazlık zırhı
örüp, gerçek yaşamdan izole
eden silikon
esaslı bir tecrittir.
Kulağının
dibindeki bir cümle ancak entegre
devreler, micro chipler
aracılığıyla nasıl sana ulaşabilir
Dokunamadığın herşey sanaldır.
Var olduğu iddia
edilendir.
Dokunmak;
"var" olduğunun, hala yaşadığının,
"ben varım"ın ispatıdır.
Insanlarin paylastiklari bir sey varsa bunu "gerisi hikayedir" deyip yok sayamazsiniz. Sizin sanal dunyaniz gelismediyse yatakda dokundugunuz kisiyede fazla bir fantezi yada heyecan kattiginiz soylenemez. Gercek sevismede bile sanal vardir gozlerinizi kapatmazmisiniz oksanirken kendinizi bir hayal dunyasina karsinizdakiyle birlikte suruklemezmisiniz?
parmakuclarindan kulaklarinizin arkasina kadar kasilmalarda kimbilri ne dus kareleri acilir kapanir?
Bunlar sanal degilmidir?
Ben yaraticiligimdan olsa gerek duslerle gercekler arasinda gider gelirim Ama gitmeyenlerde senin hayatin hikaye demem.
Gercekci sevismekde bana mekanik geliyor. Fantezilerin olmadigi yerde dusler de yoktur. Ozaman gercek mekanik islamse uremeden baska ise yaramaz.
Sanal sex i erkek arkadasimla video seyrederek de yasayabilir, boyle paylastigim gibi telefonun diger ucundan da yasarim beni bukadar etkiliyorsa her yerde onunla iliskiyi yasamak benim dunyami zenginlestirir.
Sex e sinir koymak sevgiye hayalere ve iliskiyede sinir koymaktir.
Birakin istedikleri gibi yasasinlar iki kisi buna razi ise ve her turlu boyutta birlikte olmak isterse neden olmasin?
Haklısınız Sibosh, bir elinizde mouse ve bir yandan klavyede yazmaya çalışmak bir yandan da boşalmaya çalışmak mekanik bir şey değil çok etkileyici..
Gerçi ekranın öbür tarafındaki kişi karşı cinsiniz bile olmayabilir ya da daha önce kendinizden örnekleyerek anlattığınız gibi, günlerce yazışıp uğruna km'ler katederek gidip gördüğünüz zaman 1 pardon 6 cola içişi tüm duygularınızı öldürebiliyor ama yinede ekran karşısında hiç görmediğiniz hatta belki sesini bile duymadığınız, dokunmaktan hiç bahsetmiyorum, bir karşı cins sadece yazarak sizin boşalmanızı sağlıyabiliyor..
Buna saygı duyarım. Hisettikleriniz hissettiklerim olmak zorunda değil..
Ama bana göre,
Sanal ortamın gizemli dünyası sizin karşınızdaki kişiden etkilenmenizi sağlayabilir ama GERÇEK seks dokunmakla başlar.. Gerçek seks, mekanik seks demek değildir.Ayrımını ancak yaşayanlar bilir.
Dokunamıyorsam " yok" um
Dokunabiliyorsam " seninleyim"
Dokunabiliyorsam "var"ım..
Beğenseniz de beğenmeseniz de böyle hissediyorum ve tekrarlıyorum..
GERİSİ HİKAYEDİR.
Özel Not: Sizin yazdıklarımı anlayamadan, çalakalem yazmanızdan ve " demek bile " istemediğim şeyleri, demişim gibi anlamanızdan, bir de üstüne karpuz kadar fikir doğurmuş gibi kişilik analizleri ya da burada olduğu gibi, (seks hayatımla ilgili) ipe sapa gelmez tespitlerinizden byeıldım.
Sibosh bir konuya deginmiş...O kısmı ilgimi çekmedi dersem yalan olur. Sevişirken gözlerinizi kapatmak ve bir hayal dünyasına karşınızdaki ile sürüklenmek konusu.
Sanal seks gerçek seksin bir alternatifimidir?
Yoksa seksin bir çeşidimidir?
Önce bunu ortaya koymaya çalışalım.
Mesela, gerçek seks yaptıgınız sırada, gözünüzü kapatıp beraber oldugunuzun dışında birini hayal ederseniz,bu sanal sekse girmiyor mu?
O zaman da varım diyebiliyormusunuz?
Varsanız neredesiniz?
Kollarınızda olanla mı?
Kafanızda olanla mı?
Sanal seks illaki bilgisayar önunde olan seksmidir?
konu, cinsel organlardan beyine geliyor!
(tamam canım kızmayın, arada kalpten, dudaklardan, gözlerden de geçti)
burada sanal seks=imajinasyon anlamında kullanılıyorsa,
sanal seks olmadan gerçek seks olmazdı zaten.
çünkü düşünce oluşmadan hareket olmaz.
beyin deh demeden hiç bi organ yerinden kımıldamaz
dedi mi de bilgisayar başı çeşme başı pirinç yatak başı hiç farketmez.
haa..bir de kalbiyle sevenler var o ayrı başlık konusu :)))
This message has been edited by oduncumahir from IP address 213.153.175.62 on May 10, 2001 1:07 AM
bırakın chatle vs.. yapılan sanal seksi tartışmayı...
May 10 2001, 12:07 AM
çocuklarımız ileride telepatiyle sevişecek arkadaşlar!
o zaman da kimse kimsenin namusunun peşine düşemeyecek ve forumlarda da kimse kızlık zarı gibi konularda ömür çürütmeyecek
Burada sanal seks olarakak tanımlanan, uzak-seks yaptım. Yaptığım için de memnunum.
Seks beyinde abşlayan ve sanılanın aksine beyinde doruk noktasına ulaşan bir olgudur. Uzak-seks insanın tam konsantrasyonunu sağladığı seksin ender türlerinden biridir. Oldukça da doyurucudur.
Her insanın kendine biçtiği belli kalıplar olabilir. Kimi sanal seksi bir korkaklık, kimi yetersizlik yada kimi ucubelik olarak görebilir. Fikirlere saygılıyım.
Ben uzak-seks'i bir cinsellik paylaşma türü olarak görüyorum. O an için imkansızlıklık nedeniyle, eldeki imkanları maksimum düzeyde kullanan iki insan uzak-seks ile rahatlıkla doyuma ulaşabilirler.
Sanal(uzak) seks bana göre iki insanın aynı hayalin çerçevesinde ortak masturbasyon yapmasıdır.
Bunu hiç yaşamamış, yada doyurucu şekilde yaşamamış, yada masturbasyona karşı tekpi duyan insanların, yada cinsel organ fetişi olan insanların eleştirilerine saygı duyuyorum.
Eğer iki insan kendi kararları doğrultusunda bir seks türünü yaşamak istiyorlarsa yaşamaları gerektiğini düşünüyorum.
Sanallık reel hayatın bir boyutudur.Hatta reelden daha etkili ve kazançlıdır.
Sanal sexin ticari hayattaki boyutu HAYALİ İHRACATTIR, Bankacılıktaki boyutu HORTUMCULUKTUR.
DPT..Teşvik belgesi alarak,hayali yatırıma kaynak almaktır..Siyasetteki boyutu,politıka da lider olup,Yok Mavi Akım,yok beyaz enerji ayaklarıyla ciddi komısyonlar alıp..Milyon dolarları yurt dışında istiflemektir.
Türk halkı bu sanal işini iyi beceriyor veya kendisini becertiyor..Mercan Dede derkii..HELAL OLSUN..Devam ediniz efm.